Herkku-puhelin
Runkkaus vessassa
Satutäti

Eräänä iltana Järvenpäässä… lähdettiin illan istujaisten jälkeen tanssimaan. Meno autossa oli mukavan letkeä, kaikki juhlijat pienessä maistissa, minä mukaanlukien. Taksi vei meidät Heven nimisen ravintolan eteen, ja porukka nousi autosta. Takit jätettiin narikkaan, ja mennään sisälle. Eija ja minä mentiin tanssimaan.

Biisin soidessa Eija kuiskasi minulle, että takana oli mies, joka lähestyi minua. Jatkoin tanssimista, ja suljin silmät. Hetken päästä tajusin, että mies oli ihan mun takana, ja painoi kovan kullinsa minun persettä vasten. Jatkoin tanssimista, ja hieroin kullia samalla.

Biisi loppui ja lähdin vessaan. Vessassa tajusin, että kyseinen mies oli tullut perässä, kolme vessaa oli varattu, yksi vapaa. Mies työnsi minut pytylle istumaan ja avasi housunsa. Paksu ja kova kulli seisoi jäykkänä mun silmien edessä. "Runkkaa mun kullia", se sanoi.

Otin kullista molemmin käsin kiinni, ja runkkasin voimakkaasti. "Runkkaa kovempaa", mies sanoi. Irrotin toisen käden kullista, ja runkkasin rajusti toisella kädellä. "Nyt lentää", mies sanoo, ja spermat lensi vauhdilla vessan seinään. Mies otti paperia, pyyhki kullinsa ja häipyi.

Minä jäin pytylle istumaan pillu märkänä. Tuon kullin haluaisin peppuuni, ajattelin ja lähdin vessasta. Miestä ei näkynyt, joten menin tanssimaan kulli mielessä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute