Herkku-puhelin
Näsinpuistossa
Satutäti

Olin ensimmäisellä kesälomallani, elokuu puolessa välissä ja ulkona ihana auringonpaiste. Lämmintä yli 25 astetta. Poikakaveri lähti aamulla töihin ja minä jäin kotiin. Istuin sohvalla kun kännykkä piippasi. Otin puhelimen käteen ja luin viestin. ”Mua panettaa, tule Näsinpuistoon. Odotan siellä”. Viesti on Mikolta.

Laitan mustat caprit jalkaan ja violettisen topin päälle ja sandaalit jalkaan. Alushousut jätän kotiin. Hyppään bussiin ja istun takariviin. Laitan käden vaivihkaa jalkojen väliin, ja hieron klitorista. Se on paisunut ja herkässä… oma kosketuskin tuntuu hemmetin hyvältä. Pillu kostuu ja nännit kovettuu. Ei hemmetti, minähän laukean kohta vaikken ole lähelläkään Mikkoa. Otan sormet pois pillusta, ja päätän malttaa mieleni.

Olen perillä ja kävelen kohti Näsinpuistoa. Aurinko lämmittää ihanasti. Näsinpuiston lähestyessä mun housut kastuu entisestään. Kohta, ihan kohta saan sen kullin peppuuni... en malta odottaa. Nousen mäkeä ylös. Katselen ympärilleni mutta en näe ketään. Menen maisemapaikalle, nojaan aitaan ja katselen Särkänniemeä. Ihmiset kiljuu laitteissa. Katselen ajatuksissani enkä huomaa että Mikko on tullut paikalle. Se tulee mun selän taakse, painautuu mua vasten. Hieroo kulliaan mun peppua vasten, näykkäsee niskasta ja kuljettaa käsiään pitkin mun vartaloa. Mitä herkkupeppu, se kysyy? Mitäs tässä, vastaan takerrellen, kulli kovenee mun peppua vasten ja mua himottaa vaan enempi. Haluan saada sen sisääni äkkiä. Haluan maistaa sitä, imeä ja nuolla. Haluan, että se laukeaa mun sisälle. Kiima kasvaa melkein sietämättömäksi ja tuntuu että laukean pelkästään siitä, että Mikko hieroo mun persettä.

Mennään tuonne syrjään, Mikko kuiskaa mun korvaan, ja osoittaa läheistä paikkaa, missä on paljon pensaita ja puita. Poissa ihmisten silmistä. Mikko nojaa puuta vasten ja vetää mut lähelleen. Ota mun kalu suuhun ja ime sitä, se sanoo. Menen kyykkyyn ja samalla hieron sen kullia shortsien päältä, kulli kovettuu mun käden alla. Mikko hengittää raskaammin. Lasken shortseja vain vähän ja otan kullin varresta kiinni. Liikutan kättä edes takas terskasta kullin juureen. Sulla on ihanan iso ja paksu kulli, sanon Mikolle, ja otan terskan suuhun. Ota mun kulli niin pitkälle suuhun kun se menee, se sanoo, ja työntää kullia syvälle mun kurkkuun. Yökkään. Kulli ei mahdu puoliakaan suuuhun.

Nousen ylös ja Mikko nappaa samantien multa housut auki ja laskee ne nilkkoihin. Nojaan puuhun ja Mikko tulee mun selän taakse. Näykkäsee niskasta ja hieroo kullillaan mun persvakoa ja pillua. Levitän jalkoja ja käskemättä se työntää kovan kullinsa mun pilluun. Ihanan märkä, se sanoo, ja työntää kullin syvälle. Mikko laittaa kätensä mun klitorikselle. Hieroo ja työntelee. Laukean ihan sairaaseen orgasmiin. Puren huulta, mutta ääni pääsee silti. Mikko ottaa kätensä pois mun jalkojen välistä ja laittaa ne lantiolle... ihana perse, se hokee, ja panee samalla. Saanko työntää kalun peppuun, se kysyy? Saat! Melkein huudahdan.

Mikko tulee pois mun takaa. Minä kaivan liukuvoiteen laukusta samalla kun Mikko istuu läheiselle penkille kulli pystyssä. Levitän voidetta pepulle ja hieron sitä myös Mikon kullille. Se värähtee mun kosketuksesta. Nam, sanon. Istun Mikon syliin kasvot poispäin, että se näkee kuinka kulli uppoaa peppuun. Annan sille samalla mun puhelimen ja pyydän sitä kuvaamaan, että voin itsekin katsella jälkeenpäin. Levitän peppua ja tunnen terskan pepun reiällä. Painan itseäni varovasti alaspäin niin, että kyrpä uppoaa hitaasti mun peppuun. Liikutan itseäni varovasti ylös alas… tuntuu että räjähdän... Väkisinkin vauhti kiihtyy ja laukean samantien. Mikko laskeen puhelimen alas ja vetää mut itseään vasten. Laittaa kädet puseron sisään, ja hieroo nännejä samalla kun ratsastan sen kulli pepussa... huudan nautinnosta. Mikko pitää mua pakaroista kiinni ja työntelee kulliaan kovempaa pepussa. Saan orgasmeja toisen perään. Se selvästi kiihottaa Mikkoa. Sen hengitys tulee tosi raskaaksi, ja juuri ja juuri pystyy pitämään äänensä kurissa kun laukeaa. Kulli sykkii mun pepussa pitkän aikaa. Istun paikallani voipuneena.

Mikko nostaa mut ylös mutta pyytää mua jäämään pylly pystyssä siihen, se haluaa nähdä kuinka spermat valuu pois sykkivästä reiästä. Mikko hieroo spermaansa mun reisiin ja peppuun. Ihanaa, se huokaa, ja läpsäisee mua pakaraan. Mua naurattaa ja nostan housut ylös. Onneksi levitit nesteet ettei ne valu nilkkoihin, sanon Mikolle. Vois aiheuttaa ihmetystä istua bussissa spermat nilkoissa, Mikko nauraa, ja pyyhkii löysää kulliaan puhtaaksi. Milloin uudestaan se kysyy? Katsotaan, vastaan hymyillen. Eli pian, se kysyy!? Todellakin!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute