Herkku-puhelin
Mikon kanssa ajelulla
Satutäti

Olin palannut poikakaverin luota kotiin, ja kävin juuri ulkoiluttamassa koiraa kun puhelimeen tulee viesti. ”Oletko kotona, voitaisiin käydä vähän ajelulla. Olen vartissa sun luona, jos kyyti kelpaa”, viesti on Mikolta. Kelpaa tietenkin, vastaan, ja mietin samalla, olisinko pyytänyt Mikkoa tulemaan käymään vaikka olisin ollut vielä poikakaverin luona, olisihan Mikko voinut heittää minut kotiinkin.

Menen tien varteen ja Mikko tuli hetken päästä hakemaan minut autolla. Näin heti, että sillä seisoo kun ei meinaa kulli mahtua housuihin… Istun sen viereen ja saan turvavyön just kiinni kun se vetää mun käden housuilleen. ”Panettaa ihan sairaasti”, Mikko sanoo, ja pyytää mua hieromaan sen kullia housujen päältä kun ajeltaisiin syrjemmälle. Minua panettaa myös ihan järkyttävän paljon, koska tietäisin millainen kulli siellä housuissa on, ja tunnen kuinka kovana se on sillä hetkellä.

Ajomatka ei kestä kauaa… tekee niin mieli ottaa Mikon kulli suuhun. Mikko ajaa johonkin pikkutielle, metsän laitaan. Pysäyttää auton ja avaa samantien housut... Mikon kulli nousee samantien kohti kattoa, ja minä otan sen suuhun kiimaisena. Riisun itseltäni samalla housuja, ja tunnen kuinka pillunesteet valuu reisille kiimasta. Mikko laittaa kätensä mun pilluun ja runkkaa samalla kun imen sen kullia.

Lopetan imemisen ja Mikko siirtää penkkiä taaksepäin. Nousen sen syliin istumaan ja kulli uppoutuu helposti mun pilluun. Se menee niin syvälle kuin pystyy ja laukean samantien kiimasena. Mikko liikuttaa itseään mun sisällä, ja laittaa kädet paidan sisään. Hieroo tissejä ja nännejä. Nousen pois Mikon kullin päältä ja avaan oven. Sanon, että tulee pois, ja että haluan että se panee kullinsa mun peppuun.

Mikko työntää mua autoa vasten, levittää vähän jalkoja ja työntää kullinsa helposti mun peppuun.
Ensin hitaasti, mutta sitten lisää vauhtia, ja minusta tuntuu, että mulla on joku kestolaukeaminen. Mikko puristelee pakaroita ja huokailee miten tiukka peppu on, ja panee. Tunnen kuinka Mikon kulli on ihan kivikova, ja samantien työntää kullin niin syvälle kuin mahdollista ja ruiskii spermat minun sisälle.

Mikko työntelee vielä hetken kunnes ottaa kullinsa pois mun pepusta, ja spermat valuu pitkin reisiä. Odottelen hetken, että pystyn liikkumaan, ja katselen samalla kun Mikko pyyhkii kulliaan talouspaperiin. Sitten hypätään autoon, ja Mikko vie minut takaisin kotiin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute