Herkku-puhelin
Vaimon sidottu nautinto
ukm47v

Ovikello soi ja avasin oven jonka takana oli reilu kolmikymppinen urheilullisen näköinen mies.

"Jukka moi", esitteli tulija itsensä vaikka oltiin jo netin kautta hyvinkin tuttuja.
"Onko kaikki niin kuin sovittiin?" kysyi Jukka. "Uskon että tilanne makuuhuoneessa tyydyttää sinua" vastasin pientä jännitystä tuntien.

Menimme yhdessä makuuhuoneen ovelle ja katsoimme molemmat kiihkeää näkyä sänkymme päällä... vaimoni, nelikymppinen hyvämuotoinen nainen, makasi sänkymme päällä muuten alastomana paitsi jalassa oli valkoiset stringit, joissa näkyi jo pillun kohdalla pieni kostea kohta. Vaimoni kädet olivat sidotut ja silmien päällä oli side. Vaimoni kauniiden rintojen nännit olivat myös turvonneet ja hengitys oli selvästi kiihtynyttä.

Sanoin Jukalle että vaimoni taitaa odottaa sinua, joten tyydytä vaimoni ole hyvä...

Jukka riisuitui nopeasti ja ryhtyi hitaasti huulin ja sormin hyväilemään edessään makaavan vaimoni vartaloa aloittaen kaulasta, rinnoista ja hitaasti edeten vatsan, navan ohitse kohti vielä stringien peittämää pillua, mikä hohti märkyyttään kostuttaen stringien pinnan läpimäräksi.
Vaimoni nosti lantiotaan tarjoten Jukalle tietä ottaa vielä siveän aviopillun suojana oleva vaatekappale pois jotta mies pääsisi tyydyttämään aviorouvani himokasta pillua joka stringien märkyydestä arvioituna huusi kosketusta.

Jukka ohitti kosketusta odottavan pillun ja siirtyi hyväilemään hitain liikkein vaimoni levitettyjen säärien sisäpintaan.
Vaimoni huohotti jo kiihtyneenä ja rukoili tuntematonta miestä koskemaan turvonnutta pilluaan...
Jukka suukotteli vaimoni sisäreisiä ja kevyesti sormin ryhtyi silittämään märkien stringien päältä ja varmasti tunsi kuinka pillun huulet olivat turvonneet auki.
Vaimoni huohotti himoaan ulos ja työnsi lantiotaan haarojensa välissä olevan tuntemattoman miehen kasvoja kohti niin paljon kuin kädet sidottuna pystyi tarjoten himosta turvonnutta aviopilluaan ensimmäistä kertaa toiselle miehelle nautittavaksi.

Jukka päätti vihdoin armahtaa himosta sekaisin läähättävän vaimoni ja otti kiinni stringien naruista paljastaen hitaasti vaimoni kauniin pillun jonka yläpuolella oli siistiksi ajettu häpykolmio.

"kuinka ihana märkä rouvaspillu" pääsi Jukan suusta heittäen samalla stringit lattialle ja siirtyen kielellään tutustumaan edessä makaavan rouvan hunajaiseen mättääseen mikä valutti sykkivänä laavana pillumehuja tuntemattoman miehen livottavaksi.

Vaimoni suusta pääsi onnellinen huokaus kun Jukan kieli aloitti hieromaan klitoriksen päältä ja sormen työntyessä hieromaan peräaukon suulta vaimoni levittäessä sääriään jotta miehellä olisi entistä parempi paikka tuottaa itselleen nautintoja. Vaimoni vaikersi kovaan ääneen ja koko vartalo tärisi nautinnosta ja kohti selkeästi pian räjähtävää orgasmia.
Jukan kieli ja sormet hyväilivät vaimoni himosta märkää aviopillua räjäyttäen sen ensimmäiseen orgasmiinsa vartalon täristen kuin sähköiskun jäljiltä vaimoni huutaessa nautintoaan ulos.

Jukka siirtyi hyväilemään vartalollaan vaimoni vartaloa niin että kovana seisovan kullin varsi hyväili värisevän pillun huulia sekä Jukan ja vaimoni huulten tutkiessa toisiaan kiihkeänä.

"pane mua, pliis" sanoi vaimoni ääni kiihkosta väristen hieroen samalla märillä häpyhuulillaan tuntemattoman miehen vaativana seisovaa kullia mikä jo odotti pääsyä tutustumaan aviovaimon pyhimpään mikä sykkien odotti hänestä nauttivan uroksen antamaa lisätyydytystä.

Jukka siirsi kulliaan niin että terskan pää hiveli vaimoni pillunhuulia niiden yrittäessä imeytyä epätoivoisesti edessään olevan kovan kullin ympäri pyrkien innokkaasti imemään sen jo sisäänsä. Jukka hieroi pillun suuta kullillaan hetken ja hitaasti työnsi sen himosta valuvan pillun perukoille vaimoni vaikertaessa nautintoaan tuntemattoman uroksen kullin työntyessä hitaasti ennen niin siveää aviopilluun.
Jukka ryhtyi panemaan nuoruuden innolla vaimoani ja hieroen samalla klitorista voimalla mikä heitti vaimoni uuteen orgasmiin mistä mies ei välittänyt mitään vaan nussi edessään kiljuvaa rouvaa mikä joutui uudelleen ja uudelleen orgasmiaaltoihin kullin levittäessä pillumehuja ympäri sänkyä ja kahden nussijan vartaloja.
Jukan kulli jyysti vaimoni pillua ja tuntui että mikään ei riitä hänelle kunnes Jukka alkoi karjahdellen täyttämään edessään himosta kiemurtevan aviorouvan pillua siemennesteellään kivespussien tyhjentäessä sisältöään nautinnostaan huutavaan vaimooni.

"mikä ihana nartturouva" huohotti Jukka voipuneena vaimoni värisevän vartalon päällä pillun pumpatessa tuntemattoman miehen siemeniä niin syvälle kun vaan pystyi osan kuitenkin valuessa levällään olevien pillun huulten välistä ulos.
Jukka nousi toivuttuaan ylös, pukeutui ja antoi vaimolleni vielä kunnon suudelman ennen kun lähti voipuneena mutta tyytyväisenä pois.
Kehui vielä että vaimoni oli kyllä paljon seksikkäämpi kuin olin kertonut. Mitäs siihen oli lisättävää, tiesinhän miten kiihkeä vaimoni on.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute