Herkku-puhelin
Nautinto
Neiti

"Katse ylös!" kuuluu käsky.

Olen polvillani lattialla edessäsi. Käteni ovat sidottuina selkäni taakse. Otat kiinni hiuksistani ja käännät kasvoni sinua kohti. "Suu auki!"

Avaan suuni ja otan jäykkänä seisovan peniksesi huulieni väliin ja nuolaisen terskaasi. Huokaat nautinnosta ja työnnät sitä syvemmälle suuhuni.
"Ime kunnolla" sanot ja alat liikuttamaan lantiotasi vaativasti. Minä imen ja yritän pysyä nopeassa rytmissäsi. "Hyvä tyttö" sanot ja vetäydyt kauemmas.

Otat kiinni käsivarsistani ja autat minut seisomaan. Työnnät minut hellästi sängylle selälleni ja vedät mustat stringit jalastani. Nyt olen täysin alasti, lukuunottamatta köyttä joka sitoo ranteeni tiukasti yhteen selkäni taakse.

Asetut jalkojeni väliin ja suutelet hitaasti reisieni sisäpintaa. Huokaisen nautinnosta. Nouset suudelmin kokoajan ylemmäs ja ylemmäs saaden minut kiemurtelemaan halusta. Tunnen kuinka kuuma kielesi koskettaa häpyhuuliani. Alat nuolla minua taitavasti saaden minut huutamaan himosta.

Työnnät kaksi sormea sisääni ja sormetat minua samalla kun nuolet klitoristani. Tunnet kuinka olen jo lähellä tulemista, joten lopetat.

Huohotan sängyllä ja haluan lisää.
Nouset päälleni ja suutelet huuliani.
Työnnyt sisääni nopeasti pohjaan saakka ja alat naimaan minua kovaa.

Suutelet huuliani, kaulaani ja rintojani.
En voi enää pidätellä orgasmia vaan tulen huutaen sinun jatkaessasi aina vain nopeampaan tahtiin.
Pian et enää itsekkään pysty pidättämään vaan laukeat huohottaen ja kierähdät hengästyneenä viereeni.

Suutelet huuliani ja vedät minut lähellesi alkaen avata köysiä käsistäni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute