Herkku-puhelin
Naapurin pikkurouvaa
Ihana vanha herra

Naapurin pikkurouvaa

- Varovasti, olethan varovainen, ruskeasilmäinen nätti naapurin rouva uikutti, kun käänsin hänet vatsalleen.
Hetkeä aiemmin olin tavannut ulkoilumattamassa koiraansa keskellä yötä läpinäkyvässä pikkuisessa yömekossaan. Otin rouvaa kädestä ja talutin hänet kerrostalomme kellarikerroksessa olevaan kuntosali-karaokehuoneeseen.
Olihan meillä rouvan kanssa ennenkin ollut silmäpeliä ja kaksimielisiä juttuja. Nyt vain läpinäkyvässä yöpuvussa liikkunut pikkurouva ylitti normaalin miehen sietokyvyn. Päästyämme karaokehuoneeseen panin hiljaisen tanssimusiikin soimaan, otin rouvaa hellästi paksun tukan alta niskasta kiinni. Suutelin hellästi samalla kuin pujotin rouvalta toisella kädelläni silkkiset pikkuhousut alas.
Jatkoin kiihkeää suutelemista ja ohjasin tiukkana seisovan kaluni rouvan kiharaiselle karvamättäälle. Rouvan sisäreidet olivat polvia myöten märkinä. En ole milloinkaan tavannut niin märkää naista. Märkyydestään huolimatta rouvan pimppi oli tiukka. Vihdoin iso kaluni oli rouvan uumenissa ja aloin hiljalleen valssin tahdissa keinutella pikkurouvaa sylissäni. Puna kohosi rouvan poskille sitä myöten, kun aloin tuntea ensimmäisiä sykähdyksiä hänen pikkuisessa pillussaan. Hidastin tahtia ja annoin rouvan nauttia kunnolla kalustani.
Kolmen – neljän orgasmin jälkeen suutelin rouvaa ja kuiskasin hänen korvaansa: - Käännähän nyt pikkuinen peppusi, minä panen nyt sinua sinne.
Nyt olimme tuossa kertomuksen alun live-tilanteessa. Kaluni oli tosiaankin kasvanut ennätysmittoihin, reilut 20 cm pitkä ja kohtuullisen paksu aisa pelotti pikkurouvaa. Rohkeasti hän kuitenkin alistui kohtaloonsa, levitti pienet pakaransa auki ja jäi henkeä haukkoen odottamaan. Vein ensin toisen käteni hänen vatsansa alla, etsin pienestä litimärästä pillusta klitoriksen ja aloin hiljalleen lämmittää säikähtänyttä pikku kauristani. Iso kaluni liukui hänen pakaroillaan, kun rouvan vauhti alkoi kiihtyä käteni ympärillä. Kun tunsin ensimmäiset värähdykset sormissani painoin ison kaluni kerralla syvälle hänen peppuunsa.
Rouvan suu rävähti auki, hän haukkoi henkeään, kyyneleet puristuivat hänen silmistään ja tunsin miten koko rouvan alapää jäykistyi kuin krampissa, muutaman sekunnin kuluttua hän alkoi nyyhkyttäen ja läähättäen hengittää. Alapää sykähteli kiihkeästi ja rouva kuiskasi: -Pane, älä vaan lopeta.
Ja minähän panin. En ole eläissäni kuvitellutkaan niin mahtavaa orgasmia, minkä noin parinkymmenen pohjaan asti uponneen työnnön jälkeen sain.
Aamulla talutin pikkurouvan omalle ovelleen. Alakerran kampaaja sanoi iloisesti hymyillen huomenta, kun näki meidät. Hän vilkaisi merkitsevästi pikkurouvan vaivaista kävelyä, sipaisi minua kevyesti huulillaan korvaani ja kuiskasi:- Oliko hyvä.
Naurahdin vain: -Oli. Pikkurouva punastui mutta kampaaja heilautti vain kättään ja livahti liikehuoneistoonsa. Kuiskasin pikkurouvan korvaan: - Tiesi mistä puhui, avasin oman asuntomme oven ja ryömin nukkumaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute