Herkku-puhelin
Armeijapojan yllätys
Merja

En ollut ikinä ollut naimisissa ja poikani isänkin kanssa minulla oli vain lyhyt suhde. Pojan syntymän jälkeen en kauheasti jaksanut olla suhteessa miesten kanssa, kuin lyhyitä jaksoja ja totuin elämään ilman miestä. Kun poikani oli nuorempi olivat hänen ystävänsä usein meillä kylässä. Huomasin heidän tullessa teini-ikään kiinnittävän minuun enemmän ja enemmän huomiota. Mitä vanhemmiksi he tulivat sitä enemmän huomasin tykkääväni heidän huomiostaan! En ollut mikään suuri kaunotar, mutta pojat kyllä huomasivat runsaat muotoni (olin 166cm ja n. 95kg, peffaa oli tarpeeksi ja rinttaakin riitti e-kupin edestä). Nosti kivasti itsetuntoa kun käveli huoneeseen ja tiesi jokaisen silmäparin liimautuvan himoitsevasti minuun (omaa poikaa nyt lukuunottamatta :)). Tykkäsin tästä niin paljon että aloin pitämään avoimempia paitoja ja tiukempia housuja. Erityisesti tykkäsin kumarella tarjoilemaan pojille paitsi keksejä tms., myös silmänruokaa samalla ;) Tämän ei ollut ikinä tarkoitus johtaa mihinkään, eikä johtanukaan, mutta oli imartelevaa tietää poikien ajattelevan minua myöhemmin kotonaan, tehdessään tiesmitä itselleen.

Sitten kun pojat varttuivat kävivät he harvemmin enää toisillaan kylässä, enkä minäkään nähnyt heitää enää kuin satunnaisesti. Kaikilla alkoi olemaan tyttöystäviä, myös pojallani. Minulla oli satunnaisia mies suhteita muttei mitään vakavampaa. Tuli aika jolloin poikani lähti armeijaan, kuten niin moni omanikäisensä. Hän asui vielä kotona, mutta vietti paljon aikaa tyttöystävällään, oikeastaan melkein aina kuin lomille pääsi. Eipä häntä enää kotona paljoa näkynyt, ihan ymmärrettävää sinällään.

Aloin tottumaan yksinasumiseen ja nautin omasta rauhastani. Sai olla ja tehdä niinkuin halusi. Tämä rauhani kuitenkin rikkoutui eränä sateisena perjantai-iltana, kun ovikello yllättäen hälyytti. Kun menin avaamaan oven oli siellä minulle vieras nuorimies sotilasasussa, läpimärkänä, kohtuu päihtyneessä tilassa. Oikein komealta poika näytti, varsinkin sotilasussa (olen aina pitänyt miestä univormussa seksikkäänä). Hän kysyi oliko poikani kotona, hän sönkötti että olivat kuulemma sopineet näkevänsä kaupungilla kun molemmat olivat lomilla, mutta hän ei ollut tavoittanut poikaani puhelimella ja päätti tulla kysymään olisiko tämä kotona. Sanoin etten ollut nähnyt poikaani pitkään aikaan ja että tämä oli varmaan tyttöystävällään joka asui lähes toisella puolella kaupunkia. Kysyin että miten tämä oli osannut täältä tulla poikaani etsimään? Hän esittäytyi Joniksi ja sanoi etten varmaan enää muistanut häntä, oli käynyt useasti meillä kylässä. Silloin vasta tunnistin hänet, voi herran jestas kun hän oli kasvanutkaan parissa vuodessa, siitä kun olin hänet viimeksi nähnyt! Kasvoista tarkaan katsoen vielä tunnistin hänet. Sen sijaan mittaa hänelle oli tullut varmasti ainakin 20cm ja hän olikin lähemmäs 190cm ja vartalo oli selvästi miehistynyt. Hämmästelin ääneen hänen kasvamistaan ja etten meinannut tunnistää tätä, hän vastasi virne kasvoilla kyllä muistavansa minut hyvin. Hän kiroili ilmaa ja valitteli hänelle ilmiselvästi tehtyä ohari. Sanoin hänelle että voisi tulla sisään kuivattelemaan itseään. Hän tarttuikin tarjoukseen.

Hän jätti takkinsa naulakkoon. Ohjasin hänet sisään olohuoneen sohvalle ja menin hakemaan juotavaa. Huusin keittiöstä mitä juotavaa tämä haluaisi, kalja kuulemma maistuisi. Totesin että etkös ole jo tarpeeksi juonut yhdelle illalle? Piti kuulemma kaikki ilo saada irti vapaa päivistä. Kaivoin hänelle jääkaapista olut tölkin ja otin itselleni lasin mehua. Annoin hänelle oluen ja istuiduin tuolille häntä vastapäätä. Hän sihautti tölkkinsä auki ja juttelimme niitä näitä. Hän oli merko hiprakassa joten jutustelu ei ollut kauhean älykästä. Huomasin kyllä hänen katseensa vaeltelun... Kyselin peruskysymykset kuten miten armeijassa on mennyt (tylsää) ja miten muuten mennyt (oli muuttanut asumaan yksin ennen armeijaa ja eronnut tyttöystävästäänsä pari kuukautta aiemmin). Rupatellessamme hänen juomansa loppui ja hän pyysi uutta. Kävin hakemassa uuden oluen ja päätin ottaa itselleni omena siiderin. Hörpimme juomiamme ja juttu luisti hyvin ja tunsin siiderin hieman nousevan päähän. Hetken keskusteltuamme tuli tuli vaivautunut hiljaisuus jonka rikoin kysymällä haluaisiko tämä vaihtaa kuivempaa vaatetta päälle. Hän sanoi että t-paita ja sukat auttaisivat paljon. Sanoin hakevani tälle poikani vaatekaapista kuivan t-paidan ja sukat. Tähän hän suostuikin.

Kävelin poikani huoneeseen ja otin isoimman t-paidan jonka löysin (Joni oli tätä huomattavasti isompi) ja sukat. Samalla mieleeni hiipi tuhma ajatus että voisin vanhojen aikojen kunniaksi vähän kiusata Jonia :) Avasin paitani kaksi ylintä nappia ja ehostin vähän rintavarustustani edustavammaksi.

Menin takaisin hänen luokseen ja ojensin etukumarassa hänelle paidan ja sukat. Huomasin hänen katseensa liimautuvat avonaiseen kaula-aukkoon (ja hykertelin mielessäni että taika toimii edelleen :) ). Menin istumaan takaisin häntä vastapäätä ja siemailin siideriäni. Hän vaihtoi t-paitansa edessäni nolostelematta (eikä hänellä todella nolosteltavaa ollut, vartalo oli ihanan jäntevä ja urheilullinen, ei yhtään ylimääräistä). Nyt en minä puolestani saanut katsettani hänestä irti. Lopulta hän sai paidan päälleen joka oli kyllä reilusti pieni, mutta tarjosi minulle mukavasti katseltavaa :) Hän kirosi paidan pientä kokoa ja sanoin että höpsis. hyvältä näyttää päälläsi. Hän sanoi ettei muuten huonolta näytä minunkaan paitani, varsinkaan minun päälläni (helahdin melko punaiseksi). Hän oli sen verran humalassa että sukkien vaihto tuotti hänelle suuria vaikeuksia. Käskin hänet istuutumaan ja sanoin vaihtavani sukat hänelle. Tämä kulma tarjosikin hänelle suoran näkymän paitani sisään. Pitkitin operaatiota tahallani ja huomasin että hänen etumuksessaan alkoi tulemaan eloa ja hän korjasi asentoaan ettei olisi ihan suoraan housujen läpi näkynyt, joka huvitti minua suuresti :) Ja osin myös kiihotti...

Sain sukat lopulta vaihdettua ja istuuduin uudelleen häntä vasta päätä ja jatkoimme jutustelua. Nyt jutustelumme alkoi olla jo todella flirttailevaa. Kysyin häneltä muka tietämättömänä miten tämä itse muka muisti minut. Hän vastasi että ei teinikundi unohda helpolla noin kaunista naista. Totesin että vai niin hymy naamallani. Tämä kommentti todella lämmitti mieltä ja aloin käymään jo aika lämpöisenä. Kävin hakemassa vielä meille uudet juomat. Jotka hörpimme aika vauhdikkaasti. Hän kehui jatkuvasti ulkonäköäni ja miten hyvältä edelleen näytin. Kehuin että varsin komea nuori mies tämä oli nykyään itsekin. Sähköisen jännityksen jo aisti välillämme...

Nousu humalassani mieleni alkoi tehdä jotain muutakin kuin jutustelua, eikä ollut epäselvää että niin teki Joninkin. Päätin laittaa hommaan vauhtia ja valittelin jumissa olevia hartioitani, pyysin hänet hieromaan niitä. Ei tarvinnut kauaa suostutella :) Värähdin jännityksestä kun hän koski hartioitani. Oli ihana tuntea hänen miehiset kouransa hartioillani... Hetken hänen hierottua sanoin että olisi ihana jos tämä hieroisi selkäänikin johon hän suostui. Sanoin että minun pitää mennä vatsalleni jotta olisi helpompaa. Totesin myös että katse muualle pitää ottaa paita pois että onnistuu. Paidan otettuani pois menin vatsalleni ja sanoin hänelle että avaa rintaliivien hakaset. Hän napsaisikin ne auki nopeasti ja naureskelin ettei tainnut olla ensimmäinen kerta. Hän hieroi selkääni hetken sivullani istuen. Tuntui taivaalliselta kun hänen kätensä vaeltelivat pitkin selkääni. Toivoin kokoajan hänen rohkaisevan itseään pidemmälle, mutta humalasta huolimatta häntä tuntui jännittävän sen verran etteivät kädet vaeltaneet mihinkään sopimattomaan paikkaan. Itse aloin jo olla ihan valmis, pillunikin tuntui kosteammalta kuin aikoihin... Sanoin että olisi parempi hieroa jos hän istuisi hajareisin reisieni päälle. Hän hyppäsikin nopeasti paikoilleen ja jatkoi hierontaa. Tunsin hänen kovana olevan kalunsa välillä osuvan pakaroihini, mikä vain innosti minua, nyt pitäisi saada ja kunnolla ;) Aloin hiljalleen hieroa peppuani hänen kaluaan vasten ja hän alkoi vastailla työnnöillä. Hymähtelin hänen työntöjensä tahtiin ja naurahdin hänelle että sieltä ei olekaan hetkeen hierottu :) Poikaa taisi niin paljon jännittää että oli mennyt aivan mykäksi. Hän siirsi samalla kätensä isoille rinnoilleni ja alkoi hieroa niitä. Nännini sojottivat jo kovina ja hän antoi niille erityisen paljon huomiota.

En pahemmin tarvinnut mitään esileikkiä, joten nousin hänen altaan keimailevasti ylös ja riisuin hänen t-paitansa hyväillen hänen rintakehäänsä ja tiukkoja vatsalihaksia. Seuraavaksi poistin häneltä housut ja jätin istumaan bokserit jalassa sohvalle (jotka kyllä lupaavasti sojottivat kattoon :)). Seuraavaksi riisuin kiusoittelevasti ensin housuni ja sitten alkkarit. Kun olin alasti polvistuin hänen eteensä lattialle ja rullasin bokserit pois. Esiin pongahti ihanan iso ja paksu kalu. Jos en ollut jo kuumana, niin tuon jälkeen olin suorastaan tulessa halusta. Otin sen varresta kiinni ja imaisin sen pään suuhuni. Imeskelin sitä pitäen katse kontaktia Joniin, joka näytti suuresti nauttivan tilanteesta. Kauaa en jaksanut kalun kimpussa ja nousin ylös ja istuuduin hänen syliinsä. Suutelin häntä hetken ja ohjasin hänen ison kalunsa pilluuni kädelläni. Hiljalleen istuuduin tuohon isoon sykkivään vehkeeseen. Ihana tunne täytti minut ja aloin hiljalleen ratsastaa Jonin puristellessa ja nuollessa rintojani. Kalu oli niin iso että tunsin halkeavani, mutta aloin hiljalleen tottua siihen, eikä homma jäänyt ainakaan kosteudesta kiinni :) Vaihtelin välillä kulmaa ja aloin ratsastamaan kovempaa. Joni murahteli allani varsin tyytyväisenä ja tissini alkoivat jo olla hellänä hänen kovista otteistaan, joten päätin että olisi aika vaihtaa asentoa. Hyppäsin pois päältä ja menin sohvalle polvilleni ja otin käsilläni tukea selkänojasta. Joni tuli innokkaasti taakseni ja survaisi valtaisan kalunsa yhdellä työnnöllä sisääni minun parahtaessani. Hän alkoi raivokkaasti rynkyttämään minua sohvaa vasten enkä voinut muuta kuin parhaani mukaan pitää kiinni. Sain usean voimakkaan orgasmin peräjälkeen ja inisin kiimoissani. Joni vain innostuu tästä ja ottaa tukastani kiinni ja vetää pääni taakse. Haukon henkeä kun hän jatkaa armotonta nussimistaan, tuntuu että henki lähtee! Lopulta hän kiihdyttää entisestään vauhtia ja huoneen täyttää pilluni litinä, pakaroideni pauke hänen haketessa vasten minua sekä ääneni joka on tässä vaiheessa suoranaista huutoa. Lopulta hän murahtaen tyhjentää itsensä minuuni ja lysähdämme sohvalle väsyneinä, mutta onnellisina, sekä tyydytettyinä :)

Tästä on jo vuosia aikaa ja vaikka Joni onkin nykyään naimisissa käy hän edelleen kylässä silloin tällöin verestämässä muistoja ja katsomassa ettei vanha nainen pääse liian pahasti hunningolle :)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute