Herkku-puhelin
Kaijaa etelä hämeessä
Himo kulli

Oli 90- luku kun vierailin Kaijan luona aika usein olin toisen kanssa riitaisessa suhteessa ja lähes vapaa. Kaija pyysi jäämään yöksi ja teki pedin yläkertaan riisuttuani hän tuli toivottamaan hyvät yöt laskeutui sänkyyn ja suuteli kevyesti suulle.
Hyväilin selkää pakaroita ja aloin riisua häntä, kun hän oli alasti vedin peittoni sivuun ja Kaija katsoi silmät pyöreinä kulliani mikä oli ylvään kaarevana ja sykki täydessä erektiossa.
Kaija sanoi ettei ole koskaan saanut mitään tuntumaa kullista vaan ainoa tyydytys on tullut pillun hivelystä sormin.
Vedin Kaijan päälleni haarat levällään pillu suutani vasten ja nuolin hitaasti häpyhuulia ja tökin kevyesti klitorista kielelläni, Kaija kastui ja pillusta valui ihanaa nektaria minkä nielin nauttien.
Hän alkoi vohkia äänekkääsi ja työnsi vaativasti pilluaan suutani vasten, välilihä häpyhuulet ja perseen ympärys nykivät ja Kaija ulvoi orgasmin tullessa, jatkoin nuolemista ja Kaija pysyi huipulla reuhtoi ja ulvoi.
Kieräytin Kaijan päältäni asetin tyynyjä hänen vatsansa alle ja aloin työntää kullia hänen tiukkaan pilluunsa takaapäin, hivelin klitorista ja pääsin ihan niin syvälle että kullini tapasi pilun pohjan, Kaija sopersi ihan sekavia kun hitaan rauhallisesti otin hänet ja annoin nauttia kullistani, sormeni klitoriksella pyörien, Kaija puhisi työnsi persettään minua vasten kunnes hän pillu rytmikkäästi kiristellen tuli huipulle, hän huusi suoraa huutoa mikä jo häiritsi minua enkä päässyt itse lähellekkään orgasmia.
Kaija makasi keho väristen ja sanoi voipuneella äänellä "ihana mies minä en ole koskaan ennen saanut mitään näin ihanaa tunnetta, kiitos".
Vedin yhä täydessä seisokissa olevan kullini pillusta ja käänsin Kaijan selälleen, hän levitti pilluaan ja ja työnsin kullin sisään nostin Kaijan jalat olkapäilleni ja painelin nopeaan tahtiin niin että Kaijan rinnat heiluivat edestakaisin, hän vaikeroi "olen täynnä siitintäsi", rytyytin yhä rajummin tuntien kuumotuksen leviävän palleista kulliini, työnsin muutaman hitaan työnnön ja Kaija oli taas tulossa, pääsin mukaan hänen hänen orgasminsa rytmiin kun pillu taas kiristyi ja spermaa alkoi lentää pilluun valtavaa nautintoa tuottaen, puskin kunnes olin saanut yhden parhaista orgasmeista elämässäni.
Pysyimme sisäkkäin suutelimme ja lopulta veltostuva kullini luisti pois Kaijan pillusta, kierähdin hänen viereensä ja silitin kevyesti rintoja ja poskia.
Kaija painautui tiukasti minua vasten ja sanoi: "Haluan sinut omakseni, en ole voinut ymmärtää miten hyvää mies voi tehdä kun ottaa minut ensin kiihdyttäen hyväillen useaan orgasmiin kielellä ja sormin ja kaiken huippuna valtava siitin sai minut menettämään lähes tajuntani kun veit minut nautinnon huipulle".
Katsoin Kaijaa ja vein hänen kätensä kuliini kiinni mikä oli taas jäykkä, hän veteli kädellään limaista patukkaani kunnes nostin hänet päälleni ja Kaija ulvahti kullini upotessa pilluun.
Nytkytin hitaasti kulliani pilussa mutta Kaija alkoi pomppia nopeasti rinnat heiluivat ja nainen ulisi, pyöritin sormea klitoriksella ja Kaija vispasi persettään nopeaan tahtiin jännittyi ja lysähti päälleni ulvoi orgasmin huumassa pillun sykkiessä taas ihanalta tuntuen.
Nostin hänet päältäni lattialle seisaalleen ja työnsin kullini edestäpäin pilluun,nylkytin parruani ja otin hänet nostaen pakaroistaan pidellen syliini.
Liikutin vahvoilla käsilläni ulvovaa naista sylissäni ja kesti pitkään kun tunsin miten pallit vetäytyivät ja sain ihanan orgasmin,spermaa suihkusi pilluun ja jalkani olivat pettää.
Laskin Kaijan alas ja hän levitti häpyhuuliaan sperman pulpahdellessa pillustaan, hän kyykistyi kuin olisi ollut kusella ja antoi sperman valua lattialle.
Horjahtelin mennessäni sänkyyn ja jäin kyljelläni maaten katsomaan kun Kaija pinnisteli pillustaan kaiken sperman minkä sai tulemaan.
Hän nousi ja tuli luokseni sanoen:" Mennään suihkuun, haluan pestä valtavan kullisi", nousin ja seurasin Kaijaa joka lantio seksikkäästi keinuen käveli edelläni. Himoni yltyi taas ja tartuin kiinni lanteisiin minun on helppo saada erektio jo vartin kuluttua laukeamisestani, kellistin Kaijan eteeni perse pystyssä ja työnnyin häneen, painoin valtavalla tahdilla kullia pilluun otin nyt itselleni nautinnon täysin itsekkäästi rynkytin vohkien, hiki virtasi kasvoillani ja pumppasin valtavalla aisallani kunnes spermaa alkoi ruiskuta pilluun, painelin rajusti kunnes olin saanut pallit tyhjiksi ja kulli valahti pois Kaijan pillusta.
Kun irrotin otteeni lantiosta Kaija vaipui polvilleen spermmaa tuli nyt vähemmän ja Kaija otti sitä sormiinsa vei ne suuhunsa nuollen kuin tikkaria ja nauroi vapautuneesti.
Kullistani venyi pitkä spermanauha ja ohjasin aisani hänen huulilleen Kaijan nuollessa isoa terskaani,saatuaan kullini nuoltua hän nousi tuli suutelemaan ja melkein oksensin kun spermaa tuli suuhuni,en voi sietää sperman makua ja syljin kaiken liman lattialle. Kaija talutti minut kullistani kiinni pitäen pesuhuoneeseen ja avasi suihkun pesi hellästi hivellen kullini puhtaaksi, minä hänen pillunsa ja olimme pitkään suihkun alla kietoutuen toisiimme.
Kaija sulki suihkun otti pyyhkeen kuivasi hiukseni ja heti sen jälkeen kullini.
Astelimme takaisin yläkerran sänkyyn ja vedin peiton päällemme nukahtaen lähes heti sylikkäin Kaijan selkä minun vatsaani vasten.
Heräsin aamulla ja nousin varovasti mennen vessaan,kun tulin takaisin oli Kaija kyljellään enkä voinut vastustaa itseäni vaan menin hänen taakseen aloin hyväillä ja saatuani hänet kiimaiseksi valmiiksi yhdyntään nostin oikean jalkansa ylös työnnyin häneen takaapäin, työntelin hitaan nautinnollisesti kunnes Kaija taas alkoi ulista, hivelin klitorista kiihdytin työntöjen tahtia ja laukesimme, ensin Kaija sitten minä pallit läiskivät vasten pakaroita kun tyhjenin tiukkaan pilluun spermaa pulpahti kunnon lasti, vedin kullin pois pillusta spermaa valui Kaijan pakaraa pitkin sängylle.
Hän kääntyi selälleen ja menin kevyesti hänen päälleen.

Muistatko Kaija mitä sanoit silloin?
Tunnistat minut ihan takuulla kun hetken mietit, en suostunut kosintaasi, suutuit ja kaikki välillämme kuihtui.

Jos muistat kuka olen soita niin sovitaan tapaaminen, tiedän että olet vapaa ja kullini on yhä kovassa vireessä valmiina jos sen sisääsi haluat. Siis soita ja tavataan numero löytyy kun muistat nimeni. Jään odottamaan, moi siihen asti!!!!

PS. Onnea uuteen hommaasi!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute