Herkku-puhelin
Kaksi miestä yökylässä
Satutäti

Tämä tapahtui Tampereella, loppuvuodesta 2011.

Olin töissä, iltavuorossa. Poikakaveri laittoi mulle illalla viestiä, että menee parin kaverin kanssa kaljalle. Toivottelin hauskaa iltaa ja kehotin pitämään housut jalassa ja minut mielessä, vaikka tiesin kyllä ettei hän pettäisi, katsoa saattaa mutta siinäpä se, joten jatkoin työntekoa rauhallisin mielin.

Lapset oli mun luona, joten ei nähty poikakaverin kanssa pariin päivään. Puhuttiin Facebookissa kaljoitteluillasta pintapuolisesti, mutta siinä se. Pääasia että oli hauskaa ja siltikin on mun rakas – ajattelin. Lapset lähti Lempäälään ja minä kullan luo. Oli jo kova ikävä, kun en ollut päässyt pussaamaan tai halimaan mun rakasta hetkeen. Odotin siis innolla näkemistä eikä mennyt kauaa kun näkeminen muuttui kiihkeäksi ja löysin itseni makaamasta sängyllä, ilman housuja ja kulta jalkojen välissä nuolemassa mun pillua.

Se tuntui sairaan hyvältä. Ei tosiaankaan mennyt kauaa kun tuntui päästä varpaisiin alkava orgasmi. Poikakaveri kuitenkin näki sen ja lopetti kesken. Mitä ihmettä, ei saa kiusata näin, ajattelin. Kulta nosti päänsä mun jalkojen välistä ja esitti todella yllättävän kysymyksen siinä kesken kaiken: suostunko olemaan kahden miehen kanssa yhtä aikaa, vaikka itse ei olisi paikalla?

Meni hetki ennen kuin tajusin koko kysymyksen, olin niin nautinnon huumassa. Aika erikoinen tilanne kysyä tuollaista, ajattelin. Poikaystävä jatkoi kiusaamista ja nuolaisi klitorista kerran. Kai sitä voisi suostua, sanoin. Pyysin samantien häntä jatkamaan, halutti niin hemmetisti! Kulta kieltäytyi nuolemasta, puhalsi kevyesti pilluun, meinasin saada siitäkin..Yhtään ei tee mieli ja toinen vaan kiusaa!

Hän jatkoi kertomista, että sillä olisi kaksi miestä valmiina ja toinen varustettukin mukavalla kullilla. Niin varmaan – sanoin jo hieman närkästyneenä. Hän jatkoi: on, on ja ne miehet tulisi mun luo kun aika vaan saadaan sopimaan. Olin lievästi puulla päähän lyöty ja edelleen ilman orgasmia. Juttu jatkui edelleen… jutussa on lisäehto: miesten pitää olla mun luona yötä.

Mulla varmaan loksahti suu auki, ainakin tuntui siltä. Oletko sä tosissasi, kysyin? Totta kai, poikakaveri vastasi vakavalla naamalla, painoi samantien päänsä takaisin mun jalkojen väliin ja nuolaisi taas kerran: tämä on jo sovittu kavereiden kanssa ja se olisi nyt minusta kiinni. Vai niin, ajattelin... menin lievästi sekaisin ajatuksesta enkä oikein tiedä pitikö olla iloinen vai mitä.

Ajatukset keskeytyi, kun kulta jatkoi mun pillun nuolemista eikä tosiaan mennyt kauaa kun sain. Ihan mieletön tunne! En ollut selvinnyt edellisestä orgasmista kun seuraava oli jo tulollaan. Sormet pepussa oli tehdä mut hulluksi… Poikakaveri nuolaisi välillä klitorista ja pillua ja kysyi: miten on, voiko hän ilmoittaa että suostuin näkemään nämä miehet?

Mietin hetken, vaikka alapäässä pakotti ihan sairaasti, miksikäs ei ja sanoin että suostun. Tunsin kielen pillussa ja sormet liikkuvan pyllyssä. Laukesin samantien. Ei hemmetti, miten hyvältä se taas tuntui, huokailin ajatuksissani.

Aika kului ja olin pyöritellyt ajatusta mielessä päivittäin. Välillä meinannut perua koko asian, ei musta ole siihen, ajattelin. Ja silti ajatus kiehtoi kovastikin, varsinkin saada kahta eri kullia peppuun. Housut kastui pelkästä ajatuksesta.

Kun se päivä koitti, poikakaveri tuli mun luo aikaisemmin. Olin lievästi hermostunut, enkä oikein vieläkään tiennyt, olinko varma mitä aioin kohta tehdä. Eniten pelotti se, kun kulta ei ollut paikalla. Menin poikakaverin kainaloon rauhoittumaan, vatsassa väänsi, mutta mieli rauhoittui silmin nähden kun olin rakkaani kainalossa. Kunnes ovisummeri soi... vatsa tuntui kääntyvän ympäri ja jätin varmaan pari kertaa hengittämättä. Nousin sohvalta ja menin painamaan aukaisunappia ja samalla avasin ulko-oven. Kulta vitsaili jotain naureskellen, mutta olin niin jännittynyt, että se vitsi meni kyllä multa ihan ohi.

Kun miehet tuli, jalat löi lievästi loukkua, mutta samalla olin jo vähän helpottunut. Ei ainakana näin ensinäkemältä kovin pelottavia yksilöitä, vaikka pitkiä miehiä näytti olevankin. Taas kerran mun päässä soi ajatus: oletko ihan varma? Katsoin molempia miehiä tarkkaan ja totesin siinä samalla itsekseni, että olen varma. Nyt tai ei koskaan...

Menin keittiöön keittämään kahvia ja kysyin ”vierailta” juoko ne kahvia? Toinen juo, toinen ei. Vein toiselle miehistä kahvikupin ja otin omani, ja menin miehen viereen sohvalle. Oli pikkasen outo tilanne, poikakaveri jutteli toisen miehen kanssa keittiössä ja minä istuin kuin muina miehinä toisen kanssa sohvalla. En osannut sanoa mitään, olin niin jännittynyt.

Kulta tuli mun luo, sanoi lähtevänsä. Antoi ihanan pusun ja puristeli tuttuun tapaan mua pepusta. Poikakaveri lähti ja istuin takaisin miehen viereen. Nauratti koko tilanne, mutta en sentään nauranut ääneen, kuten usein teen. Toinen mies tuli keittiöstä ja juttelimme hetken niitä näitä. Jutteleminen sai jännityksen laukeamaan ja tajusin, ettei näitä miehiä tarvinnut pelätä. Vieressäni istunut mies rikkoi keskustelun kysymällä joko haluaisin runkata häntä, halut on kovat eikä kulli meinaa mahtua enää housuihin. Vastasin, että mikäs siinä. Samassa mies nousi seisomaan ja mua hymyilytti sen innokkuus.

Mies tuli mun eteen, ja laski housunsa… no huh-huh meinas lipsahtaa mun suusta, kun katselin sen kokoa mutta en sanonut mitään. Otin tukevan otteen kullista (hyvä että käsi mahtui edes jotenkin kullin ympärille) ja imaisin terskaa. Nam nam, ajattelin ja unohdin samantien, että tilanne oli ollut äsken outo ja mua oli jännittänyt.

Mies työnsi kullinsa niin pitkälle mun suuhun kuin se meni ja liikahti taakse päin, melkein yökkäsin, mutta sain hengityksellä pidätettyä yökkäyksen pois ja aloin imeä kullia kunnolla. Imeskellessäni huomasin sivusilmällä, että toinen mies oli riisunut ja katseli meitä kulli kädessä. Miten tilanne voi olla näin kiihottava, ajattelin. Tuntui että housut oli jo sairaan märät, eikä todellakaan tarvinnut paljon mitään kun jo saan.

Sohvan reunalla ollut mies tuli mun viereen ja tartuin automaattisesti sen kulliin. Päässä soi sanat, jotka olin joskus rakkaalle sanonut: kenenkään toisen kulliin en koske. Niinpä niin, toinen kulli suussa ja toinen kädessä on hyvä ajatella noin. Imin kullia edelleen ja runkkasin toisen miehen kullia, joka oli iso mutta ei niin iso kuin tällä toisella.

Uskomattaman nopeasti toisen miehen kulli kovettui ja huokaili mun runkatessa. Toinen miehistä sanoi, että haluaa mun ottavan siltäkin suihin ja tuli eteen seisomaan. Otin jo aikamoisessa seisokissa olevan kullin käteeni ja imin kuten äskenkin. Toinen mies tuli mun viereeni ja riisui multa vaatteita samalla kun imin toisen kullia. Mies puristeli mun rintoja ja siirsi kätensä mun pillulle. Olin niin märkä, että nesteitä varmasti olisi valunut reisille, jos olisin seissyt. Mies runkkasi mua samalla kun imin toisen kullia ja sain ensimmäisen kerran.

Laukeamiseni jälkeen runkkasin edessä seisovan miehen kullia ja mies laukesi mun rinnoille, olkapäille ja vähän kaikkialle. Mä tahdon kanssa laueta, sanoi toinen mies ja kyykistyin ottamaan siltä suihin. Samalla toinen mies kysyi saako laittaa sormensa mun peppuun. Todellakin, vastasin ja laukesin melkein heti miehen runkatessa mun peppua. Mutta ei tarvinnut kauaa imeä tätä miestäkään kun laukesi aikamoisella voimalla mun suuhun. Nielin kaiken mitä sen miehen kullista tuli ja vielä laukeamisen jälkeen nuolin kullia, jotta olisi varmasti puhdas.

Tämä isokullinen meni vessassa käymään ja toinen miehistä sanoi haluavansa nuolla mulle orgasmin, vaikken ollut selvinnyt vielä edellisestäkään. En kerinnyt sanomaan mitään, kun tunsin lämpimän kielen klitoriksella. Kieli liikkui vaativana klitoriksella ja välillä tunkeutui mun märkään pilluun. Ei hemmetti… laukesin voihkien. Nyt on pakko pitää tauko sanoin. Kävin itse vessassa ja sanoin miehille, että voisivat syödä ja juoda mitä haluavat, ja että tässä asunnossa on itsepalvelu. Mä otin kahvia. Jalat tutisten tulin takas sohvalle ja istuin lepäämään.

Toinen miehistä kysyi samalla joko jaksaisin ottaa siltä taas suihin ja katsoi mua toivorikkaana. Hörppäsin kahvia ja polvistuin miehen eteen nuolemaan ja imemään sen mieletöntä kullia, kahvikuppi edelleen kädessä. Mä haluan työntää kullin sun pilluun, mies sanoi. No, sehän sopi ihan hyvin.

Nousin ylös ja istuin selkä mieheen päin ja mies ohjasi paksun kullinsa mun pilluun, joka jo odotti märkänä ja sykkivänä. Liikuttelin itseäni ylös ja alas. TV oli auki, mutta en tajunnut siitä juuri mitään koska kulli tuntui niin sairaan hyvältä mun sisällä. Hyvä, että sain kahvikupin pidettyä kädessä. Liikkeet nopeutui ja mies huomasi kuinka olin saamassa. Mies hieroi samalla mun klitorista ja sain samantien.

Tauko, sanoin taas miehille. Vaikka pillu tuntui olevan kestomärkä, oli pakko pitää tauko etten pyörry kesken kaiken. Voisin vaikka laittaa sohvalle pedin valmiiksi tässä tauon aikana, sanoin miehille. Me ei kuitenkaan mahduta kaikki samalle sohvalle. Ja hain vaatehuoneesta peti vaatteita, levitin pedin. Laitoin puhtaan lakanan, pussilakanan ja tyynyliinan tyynylle.

Miehet oli siirtyny makkarin puolelle ja huutelivat mua sinne. Tullaan, sanoin ja kävelin makkariin. Toinen miehistä istui sängyn reunalla ja toinen makaili rennosti. Menin miesten keskelle, eikä tarvinnut odotella kun miesten kädet vaelteli pitkin mun vartaloa kiusoitellen.

Sängyn reunalla istunut mies siirtyi mun jalkojen väliin ja nuoli mun pillua toisen miehen näykkiessä mun nännejä. Eihän siitä muuta tullut kuin mieletön orgasmi. Kiihkoissani taisin lipsauttaa, että haluan jomman kumman kullin peppuuni.

Klitorista nuollut mies pyysi mua kääntymään vatsalleen ja tuli mun päälle. Tunsin kuinka mies hitaasti työnsi kullinsa mun peppuun. Piti välillä taukoa, ettei muhun sattuisi, ja jatkoi liikkumista kun kuuli mun huokailevan. Mies ei kerinnyt kuin muutaman kerran työntämään kun sain ensimäisen kerran orgasmin kulli pepussa. Ja se tuntui mielettömän hyvältä.

Mies naurahti, ettei siinä kauaa nokka tuhissut. Mies jatkoi peppuun panemista ja mitä kovempaa pani, sitä enempi laukesin. Henki meinasi välillä loppua, niin hyvältä se tuntui, mutta kunto ei tuntunut kestävän.

Toinen mies makasi meidän vieressä ja sanoi haluavansa myös tuntea miltä mun peppu tuntuu. Olin hieman harkinnan kannalla, kulli oli kuitenkin aika iso. Mun takana ollut mies otti kullinsa pois mun pepusta ja siirtyi makamaan sängylle. Pyysi mua tulemaan sen päälle ja laittoi kullinsa mun pilluun..ei helvetti.

Samalla tunsin toisen miehen kullin tunkeutuvan mun peppuun. Ei saatana! Laukesin ennen kuin kulli oli edes kunnolla pepussa. En ollut ikinä tuntenut muuta kuin dildon samaan aikaan molemmissa rei'issä, mutta tämä oli kyllä jotain.

Molemmat miehet nai mua kiihtyvällä tahdilla, enkä enää pysynyt tahdissa orgasmien määrässä, mutta sen sanon, että se tuntui siis mielettömän hyvältä. Muutaman laukeamisen jälkeen mies otti kullin pois pepusta ja laukesi samantien, hieroi kullinpäällään nesteitä pitkin mun pyllynposkia ja huohotti. Ratsastin toisella kullilla vielä hetken, mies sanoo että laukee ihan just. Nousin pois, otin kullista kiinni ja runkkasin sille orgasmin.

Makasin rentona sängyllä jonkin aikaa, pakko mennä suihkuun ajattelin ja sanoin sen miehille. Syökää ja juokaa välillä jotain, kehotin ja kävelin pesuhuoneeseen. Sain suihkun päälle ja huokasin lämpimän veden nautinnosta, kun toinen miehistä avasi oven ja kysyi saako tulla myös suihkuun. Mikäs siinä.

Mies avasi suihkukaapin oven ja tuli ihan kiinni mun taakse. Mietin kuinka mahtavaa olisikaan saada just nyt kulli peppuun, sehän oli yksi mun fantasia. Ihan kuin mies olisi lukenut mun ajatukset ja kysyi, olisiko peppupano mitään. Nyökkäsin ja nojasin käsillä seinään. Miehen kulli oli jo kunnon seisokissa (mitä ihmettelin ääneen, että miten se ei laske ollenkaan...) ja työnsi kullinsa mun peppuun.

Mies kuiskasi mun korvaan, että miten voin olla niin märkä joka reiästä. Kuiskailu sai mut vaan kiimaisemmaksi ja laukesin miehen liikuttaessaan kullia mun pepussa. Sairasta, niiin sairasta, ajattelin ja silti ah, niin ihanaa. Mies ei halunnut laueta vaan kiusoitteli mua ja itseään pitämällä taukoja. Liikutteli välillä hitaasti kullia pepussa, otti sen kokonaan pois ja sitten taas pani kunnolla, kunnes ei voinut mitään vaan laukesi mun pepun sisälle.

”Suihkun” jälkeen oli pakko syödä ja mennä nukkumaan. Enempään mulle ei ollut panoksia. Toinen miehistä meni sohvalle nukkumaan ja toinen tuli mun viereen. Oli outoa mennä miehen viereen nukkumaan, jota ei tuntenut, mutta olin niin väsynyt ettei se haitannut ajatusta enempää. Nukahdin samantien.

Heräsin yöllä vessahätään ja nousin varovasti sängystä ja hipsin vessaan. Mietin pytyllä istuessani iltaa… mitä kaikkea olin kokenut. Enpä olisi uskonut siinä istuessani ja monta kertaa saaneena, että ajatukset kiihotti mua taas. Ihmettelin sitä itsessäni, ja nauratti vaan mun himokkuus. Pesin käsiä. Teki niin hitosti mieli ottaa suihin, joten poistuessani vessasta, suunnistin kohti sohvaa.

Polvistuin sohvan eteen ja nostin peittoa. Miehen kulli lepäsi löysänä, mutta vain hetken. Otin kullin suuhuni ja se kasvoi samantien aika komeaan mittaan. Mies heräsi mun imeskelyyn ja huokasi samalla, että olipas mukava herätys. Puristelin miehen palleja ja runkkasin imiessäni kullin vartta. En ollut huomannut, että toinen mieskin oli herännyt ja seisoi ovella. Jaahas, mitäs täällä touhutaan, sanoi kävellessään kohti vessaa. Kumpikaan meistä ei sanonut mitään. Imin kullia vaan.

Mies palasi vessasta ja tuli mun taakse ja sanoi, täällä on yksi märkä pillu joka selvästi odottaa jotain. Naurahdin. Mies työnsi kullinsa mun pilluun pari kertaa. Tunsin samantien sormet mun pepussa, ei hitto… ynähdin. Mies otti sormet pois ja työnsi kullia hitaasti pepuun.

Oli pakko huutaa kuin hinaaja, ei kivusta vaan siitä että se tuntui sairaan hyvältä. Kiihotti ihan hemmetisti ottaa toiselta suihin samalla kuin toinen pani peppuun. Sain pian orgasmin ja toinen teki tuloaan. Miehen vauhti koveni ja mitä kovempaa mua pani, sitä enempi mun saaminen oli lähellä. Imin kiihkolla kullia ja laukesin huutaen, tuntui ettei saamisella ollut loppua, että yhden orgasmin jälkeen alkoi samantien toinen.

Sen jälkeen laukesi mies mun suuhun ja spermaa taisi olla pitkin naamaakin. Pepussa oleva kulli sykki siihen malliin, että kohta tulee ja mies laukesikin huohottaen mun peppuun. Mies pyysi ottamaan suihin, mietin hetken koska en ollut aikaisemmin nuollut pepussa ollutta kullia… no kerta se on ensimmäinenkin.

Nuolin kullin puhtaaksi ja mies sanoi menevänsä vessaan. Sain vielä toisenkin kullin nuoltavaksi ja mielelläni nuolin myös toisen miehen kullia niin puhtaaksi kuin sain.

Menin sänkyyn voipuneena ja todellakin saaneena. Nukahdin samantien enkä muista kuulleeni toisen miehen palanneen sänkyyn. Heräsin yöllä siihen, että miehen käsi oli mun pillussa ja runkkasi mua niin kauan että laukesin.

Nukahdin taas... heräsin joskus aamulla, enkä oikein tiedä oliko kaikki naiminen unta vai totta koska näin untakin naimisesta. Laitoin rakkaalle viestin, että on ollut aikamoinen kokemus, ja saamista ollut enempi kuin paljon, yö tosin ollut vähän hämärän peitossa, etten oikein tiennyt oliko nukuttu vai naitu, ilmeisesti nukuttu.

Aamupalaa tehdessä toinen miehistä tuli mun selän taakse, puristeli rintoja ja tunsin kovettuneen kullin takapuolessani. Nojasin työtasoon ja mies tunki kullinsa mun pilluun. Ihanaa, ajattelin ja haistelin samalla kahvin tuoksua. Sain yhden jos toisenkin orgasmin. Mies otti kullinsa pois mun pillusta ja pyysi laueta mun rinnoille. Menin polvilleni lattialle ja runkkasin kovaa kullia niin kauan että laukesi.

Nuolin kullin puhtaaksi. Nousin ylös ja pyyhin spermat rinnoiltani ja jatkoin sämpylöiden voitelemista hymy huulilla. Kahvin juonnin ja aamupalan syönnin jälkeen sain vielä yhden pyynnön… yhteissuihku.

Olin menossa sinne muutenkin, joten suostuin. Suihkukaappiin ei meinannut mahtua kolmea ihmistä, mutta kun ovet jätti auki, niin hyvin mahtui. Miehet halusivat pestä mut perin pohjin ja oli ihan sairaan kiihottavaa kun saippuaiset käden hieroi mua joka paikasta. Etenkin kädet tuntui usein jääneen rinnoille, pepulle ja pilluun.

Toinen miehistä työnsi sormia peppuun ja toinen pilluun. Sain välittömästi. Kyykistyin lattialle ja otin molemmat kullit käteeni ja runkkasin molempia samaan aikaan. Molemmilla oli kullit jo melko seisokissa, mutta runkatessa molemmat kovettu komeasti. Toinen miehistä huokaili kiihkosta ja laukesi melko pian mun käsille.

Toinen miehistä oli kestävämpi ja pyysi mua ottamaan suihin. Otin kullin suuhun ja imin paksua terskaa kuin viimeistä päivää, puristelin palleja ja runkkasin kullin vartta... mies laukesi mun suuhun. Spermaa tuli kuitenkin niin paljon, että sitä valui pakostikin mun suusta pois. Nuolin kullin puhtaaksi ja toivoin, että nyt olisi varmaan aika ihan vain pestä, ja toivettani kuultiin.

Miehet lähti 11 jälkeen. Menin sohvalle istumaan ja laitoin samantien kullalle viestin. Vastauskin tuli nopeasti, miehet olivat kuulemma sopineet, että tämä oli mieheni synttärilahja, ja että kaikki oli tallentunut ja mies nähnyt kaiken. Hämmennyin hetkeksi, mutta loppujen lopuksi olin todella tyyväinen tähän kokemukseen kun tiesin, että kulta saa osansa myös.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute