Herkku-puhelin
Tullintorilla Mikon kanssa
Satutäti

Tämä tapahtui 29.5.2012 Tampereen Tullintorin vessassa

Mikko laittoi mulle sähköpostia, että haluis panna mua taas. Mä emmin sitä koska tästä oli puhetta ollut miljoonaan kertaan, että en enää menis koska se on ollut veivaamista asioiden kanssa koko ajan. En vastannut sille mitään pariin päivään. Mikolta tuli sähköpostia joka päivä, ja ehdotteli päivää ja kellon aikaa. Lupasin vain harkita.

Kun se päivä koitti, en vieläkään tiennyt mennäkkö vai ei. Pähkäilin koko aamun ja mietin, etten mene koska ei tunnu hyvältä ajatukselta. Poikakaveri lähti aamulla töihin ja päätin siinä samalla, että no hitto, mennään. Otin kylppärin kaapista liukuvoiteen laukkuun ja lähdin pysäkille. Laitoin Mikolle pysäkillä viestii että 10 minuutin päästä Tampere-talolla! Mikko vastas ok.

Mun bussi oli kuitenkin jo aikasemmin perillä ja odottelin siinä pihalla, ihan niinkuin ekallakin kerralla. Musiikki pauhas korvissa ja mietin mitä tuleman pitää. Sitten tuttu hahmo loikki tien poikki ja kävelin pääovea kohti. Moikattiin kun vanhat tutut ja mietittiin miten homma hoidetaan. Mikko ehdotti että menee ite ensin sinne Tampere-talon alakerran vessaan ja mä tulen hetken päästä perässä. Se lähti ja mä odottelin hetken. Kun olin lähdössä sinne, Mikko tulikin takas ja sanoi että se talo on täynnä porukkaa, ettei se onnistu.

Mikko raapi päätään ja katseli mua tarkasti. Meinasin siinä vaiheessa sanoa, että jätetään tämä nyt tähän, että mun on mentävä pian töihin. Mikko avasi suunsa ja ehdotti Tullintorin vessaa. No, en sitte ehdottanut perumista vaan lähdettiin sinne samantien. Käveltiin Tullintorille vierekkäin, mutta ei lähekkäin. Mua hymyilytti ja katselin muualle. Huomasin ikkunasta, että Mikko katteli mua välillä tarkkaan, muka salaa.

Saavuttiin Tullintorin vessa-alueelle ja tietty sinne joutui maksamaan sisälle eikä kummallakaan ollut kolikkoa. Tämä panoreissu alkoi samaan jo niin koomisia piirteitä, että mua nauratti ääneen. Mä keksin, että käyn lähimarketissa rikkomassa kaks eurosen. Mikko tuli mun perässä ja voin vaikka vannoa että tuijotti mun persettä koko sen matkan mitä kävelin kassalle. Sain vaihdettuu hiluiksi sen kolikon ja hymyssä suin lähdettiin.

Vessan ovet aukastiin ja pistettiin lukkoon. Mun laukku lensi vauhdissa lattialle ja Mikko tarras samantien mua vyötäröstä ja veti itteensä kohti. Mä haluan pussata sua taas, se sanoi, ja painoi samantien huulensa mun huulille. Samalla Mikon kädet alkoi vaeltaa pitkin mun vartaloa ja mulle iski sillä sekunnilla kauhee himotus.

Mikon puristellessa mun persettä ja tissejä mä hieroin sen kovettuvaa kullia housujen läpi. Mikko huohotti mun korvaan, ja pyysi mua avamaan housut, ja kääntymään selin sitä päin. Avasin housut ja tiputin farkut nilkkoihin, mulla ei ollut pikkareita, ja kaivoin liukkarin laukusta. Mikko otti kortsun esiin ja laittoi sen kullilleen. Minä hieroin liukastetta pepunreiälle, jottei sattuisi ja kulli menis perseeseen helposti.

Mikko ei kuitenkaan heti kulliaan mun perseeseen työntäny vaan puristeli mun pakaroita ja hieroi pepunreikää sormella. Kuulin kuinka sen hengitys oli raskasta ja se kiihotti mua vieläkin enempi. Se kysyi joko se uskaltaa kokeilla laittaa, totta kai – sanoin malttamattomana ja nojasin käsin lavuaariin. Nojasin eteenpäin, että Mikolla olisi helppo työntyä muhun. Se otti kullistaan kiinni, ja työnsi sen mun peppuun. Pysähtyi kun kulli oli puolivälissä mun peppua, mulla jalat tärisi ja olin jo saamassa, mutta pysähtyminen keskeytti sen... mä painoin itteni kiihkoissani sitä vasten, että sen kulli menis kokonaan mun peppuun.

Mikko tajus ettei mua sattunut ja liikutti kovaa kulliaan mun pepussa aika kovaa tahtia ja mä laukesin samantien. Mikko sanoi mua tuhmaksi nartuksi. En pystynyt pidättämään ääntänikään vaan voihkin minkä kerkesin, kulli tuntui ihan sairaan hyvältä. Mikko kiihottui silmin nähden mun laukeamisesta eikä silläkään kestänyt kauaa kun laukes mun peppuun.

Mikko nojas hetken muhun huohottaen ja veti kullinsa pois mun pepusta. Mun oli pakko nojailla lavuaariin, etten ois pudonnut lattialle, jalat tärisi kahta kauheemmin ja pillu sykki minkä kerkes. Ja sen orgasmin ja Mikon orgasmin jälkeen mua vasta himottikin. Sitähän mä olin odottanut, että se laukee.

Mä menin istumaan pytyn päälle ja Mikko sanoi, että se haluaa panna mua pilluun. Otti uuden kumin ja tuli mun eteen, sen kulli seisoi taas ja mä levitin jalkani, mutta Mikon asento oli niin huono, ettei siinä voinut naida kunnolla. Pyysin Mikkoa fistaamaan mua pilluun mutta se ei oikein uskaltanut loppuun asti vaikka olin aivan likomärkä.

Noustiin ylös ja nojasin oven pieleen, se tunki kullinsa mun pilluun mun selän takaa. Aukas samalla mun rintsikat ja puristeli mun tissejä. Mä laukesin taas. Ei montaa työntöö tarvittu, ei montaa puristusta kun laukesin. Jäin nojaamaan huohottaen seinään ja Mikko jatkoi panemista. Mä tunsin kuinka se kulli rupes sykkimään ja mä laukesin siitä tunteesta.

Mikko otti taas kullinsa irti musta ja heitti kumin pois. Kysyin paljonko kello on mutta kummallakaan ei ollut ajantajua, katoin puhelimesta ettei ole vielä kiire. Sen sanottuani, Mikko sanoi että se haluaa panna mua vielä perseeseen. Otti taas kumin ja minä menin nojaamaan lavuaariin.

Sen kulli meni helposti mun perseeseen ja Mikko aloitti jo tutuksi tulleet työnnöt. Tuntui ihan sairaan hyvältä kun sen kova kulli liikkui mun pepussa ja kuulin Mikon huohottavan. Laukesin kovaa äännellen, ja Mikko laukes mun perään.

Jäin nojailemaan taas lavuaariin kun tuntuu ettei kykene enää yhtään mihinkään. Nousin ylös ja nostin samalla housuja. Katsoin Mikkoon ja se katsoi mua taas tosi tarkkaan ja sanoi, että haluaa mun ottavan siltä suihin.

Se nojas vessan seinään ja mä otin sen kullin varresta kiinni, ja otin terskan suuhun. Sen kulli maistui kortsulle eikä ollut vielä kova, mutta imin sen kullia niin kauan, että se kovettu. Mikko otti itse kullistaan kiinni ja pyysi mua pitämään vaan suutani auki.

Se työnsi kulliaan mun suuhun muutamia kertoja kunnes rupes huohottamaan. Pidin suuta auki, kuten monesti nähnyt pornofilmeissä naisten tekevän, Mikko runkkas kulliaan ja laukes mun kielen päälle ja huohottaen sanoi että se haluaa nähdä kun mä nielasen ne. Nousin ylös seisomaan Mikon eteen ja nielasin sen spermat. Ehdotin sen jälkeen pusua, mutta ei se suostunut :)

Minä kun olin valmiiksi pukeutunut, niin otin takkini, ja laukkuni ja lähdin ensimmäisenä vessasta. Kiitin hyvästä panosta, ja painelin kauppaan hymyissä suin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute