Herkku-puhelin
Mikon kanssa julkisesti
Satutäti

Tämä tapahtui 24.4.2012 Tampereen rautatieaseman tienoilla

Noniin, eli mä sain Mikolta viestiä viime viikolla, että haluais nähdä, että sitä panettaa... samoja juttuja kun aina ennenkin. Ajattelin kuitenkin, että no mikäs siinä, kun on sitä vatvottu ja vatvottu miljoona kertaa. Kuitenkin siltä ei tullut juuri mitään viestejä paitsi tänään. Se ilmoitti, että on kahden jälkeen rautatieasemalla, että mennään siitä Tampere-talolle. Ok.

Lähdin tuntia aikaisemin töistä, kuitenkin siltä oli tullut sitten viestiä, että eipäs olekaan vaan viivästyy ja tuleekin vasta illalla, mutta haluaa nähdä mut enivei. Mä en ollut enää taas niin varma, haluanko nähdä sitä. Kuitenkin mulla pyöri koko ajan mielessä sen kulli. Ja että jos pääsen sitä runkkaamaan ja ottaamaan suihin.

Menin seitsemän jälkeen rautatieasemalle ja odottelin siellä varmaan tunnin. Seisoin Terveystalon sisäänkäynnin tykönä kun Mikko tuli siihen. Sillä oli armeijavaatteet päällä, ja sanoi, että on 2 viikkoa lomalla ja tuli vasta takaisin ja että sitä panettaa.

Se nappas mun kädestä kiinni ja veti mut siihen autoparkkiin menevään käytävään ja halas mua. Tunsin samantien sen kullin mun jalkaa vasten ja se siirsikin samantien kätensä sen kullin päälle ja rupesin liikkuttamaan kättä.

Siinä meni ihmisiä ohi mutta me "halattiin vaan" vaikka mun käsi liikkui sen kullilla aina vaan lujempaa tahtia. Mikko rupes huohottamaan ja pyysi että lopetan hetkeksi. Se laittoi käden mun haarojen väliin ja hieroi mun pillua. Toisella kädellä puristeli mun peppua. Tunsin kuinka pillu kostui entisestään ja sain melkein samantien. Samalla kun sain, meni ihminen taas ohi mutta olin hiljaa.

Mikko jatkoi samantien uudestaan hieromista ja meni taas vain hetki kun laukesin uudestaan! Multa meinas päästä ääni, niin kaikista puheista ja kielloista huolimatta se sulki mun suun omallaan. Eli pussasi mua ja kielen kanssa!

Se siirsi mun käden taas sen kullin päälle ja pyysi runkkaamaan sitä kunnolla. Laitoin käden housujen sisään ja runkkasin sen kovaa kullia jonkin aikaan. Niin pitkään, että se huohotti ihan sairaasti ja sen kullista tuli vieläkin paksumpi ja sitten se laukesi. Se laukesi mun kädelle ja housuihinsa. Se pyyhki mun käden sen housuihin ja nauroi, että onneksi on maastokuvioiset housut.. vaikka mun mielestä sen läimärit kyllä näkyi siinä kankaassa :)

Sitten päätettiin, että se lähtee kotiinsa ja minä lähdin omaani. Enkä oikein vieläkään tajua mitä tapahtui, kun olin niin hämmästynyt sen armeijakuteista ja sitten siitä, että kaikki tapahtui siinä rautatieaseman tunnellissa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute