Herkku-puhelin
Tampere-talossa
Satutäti

Tämä on ensimmäinen tositarina usean tositarinan sarjassa, joita aion tuoda teille lukijoille luettavaksi.

---

Tämä tapahtui 3.3.2011, Tampere-talon vessassa.

Torstai on touhua täynnä, voisi sanoa tässä tapauksessa. Mulla on jalkahoitaja puoli 11 ja sen jälkeen meen tapaamaan Mikkoa, joka löysi minut Suomi24:sta ja haluaa paneskella mun kanssa.

On uskomaton tunne, sellainen että ettei se ole minä, joka sinne Tampere-talon vessaan on menossa ventovieraan kanssa, miksi olisin? Mietiskelen sängyssä silmät kiinni. Mullahan on ihana poikaystävä. Siltikin vatsassa on perhosia ja tiedän että menen, että saan ison kullin sisääni, jos nyt Mikon puheet koosta pitää paikkansa.

Käyn vessassa ja käsiä pestessä katson peiliin. Hiukset ovat tyypilliseen tapaan taas ihan miten sattuu, laitan ne kiinni, ettei ole liian pörrössä. Päätin jo kauan sitten (no okei, pari päivää sitten) etten aio pukeutua Mikon takia mitenkään erityisesti, jos ei tykkää minusta tälläisenään, niin se on sitten voi voi. Istuskelen hetken sohvalla ja mietin: miksi en lähtisi keskustaan kuluttamaan aikaa. Saan muuta ajateltavaa. Puen takin päälle, kengät jalkaan ja hyppään seuraavaan bussiin mikä lähtee. Minulla on tunti aikaa, kerkeän käymään useammassa kaupassa.

Jään Koskikeskuksen pysäkillä pois ja menen Koskariin. Käyn pari vaateliikettä läpi ja löydänkin kivoja paitoja. Kello tuntuu juoksevan tänään. On aika lähteä jalkahoitajalle. Onneksi se on Koskarin lähellä eikä ole mitään ongelmia löytää sitä, vaikka vähän aluksi jännittikin, että löytyykö se paikka ajoissa.

Jalkahoitaja on aika puhelias ja minä ajoittain aika vaitonainen, näen koko ajan kellon ja mitä enemmän se liikkuu eteenpäin sitä jännityneemmäksi tulen. Näen kellosta, että minun pitäisi olla lähtenyt jo Tampere-talolle. En kuitenkaan anna sen häiritä, hoitaja hieroo jalkojani ja laitan silmät kiinni. Olosta tulee yhtäkkiä ihan rento. Mietin sitä miltä tuntuu paneskella vieraan ihmisen kanssa. Miltä tuntuu kun Mikko koskee mun pillua, panee mua kullillaan. Kiihottaako se mua, saanko orgasmin? Melkein nukahdan.

Havahdun siihen kun jalkahoitaja puhuu taas. Laittaa talkkia varpaiden väliin, ja laskee minun tuolin alas. Naurattaa talkatut varpaat. Kiire meinaa tulla. Olen jo reilusti myöhässä enkä tiedä odottaako Mikko mua. Lähden jalkahoitajalta hippulat vinkuen ja laitan Mikolle samalla viestiä netin kautta. Odottaa se siellä vielä, mutta ei enää kauaa. Ilmoitan että olen tulossa, mutta menee ainakin 10 minuuttia. Kävelen reipasta tahtia, ja siinä samalla unohtuu jännitys, vaikka edelleen päässä soi: oletko hullu, käänny!

Seison Tampere-talon liikennevaloissa ja katselen hermostuksissani tien toiselle puolelle… ei näy ketään seisomassa siellä. Menen sinne kuitenkin, vaikka Mikko sitten olis sieltä pois lähtenyt. Tulin kuitenkin paikalle. Seison ovien vieressä kun Mikon kuvauksiin sopiva tyyppi kävelee mua kohti. Mua pidempi ja hoikka. Tummat hiukset ja muutenkin siisti olemus. Hymyilen, tosin se hymy tais kääntyä sisäiseksi koska en ole varma onko se Mikko. Inhoan sokkotreffejä – ajattelen. Tää tyyppi tulee mun luokse ja esittelee itsensä, samalla nostaa kätensä ja sanoo: ”sä olet Satu eikö vain? Mä olen Mikko”. Tartun sen käteen ja höpötän jotain ehkä vähemmän älykästä vastaukseksi. Mikko katsoo mua tarkasti ja sanoo: ”sä et ainakaan tunnu juoksevan karkuun”. No en – vastaan.

Jutellaan niitä näitä mun jalkahoitajasta ja siitä kuinka olin arvioinut hoidon keston ihan väärin. Pahoittelen sitä että olen myöhässä. Hiljaisuus lankeaa keskustelun ylle ja Mikko kysyy sen mitä kait eniten siinä tilanteessa pelkäsin: No, sä et näytä juoksevan mua karkuun enkä mä juokse sua karkuun, mitä tehdään? Mietin hetken mitä sanoa, eikä ollut yllättävää, ettei mun aivoissa raksuttanut juuri mikään järkevä ajatus sillä hetkellä. Katsoin Mikkoa ja sanoin: mennään panemaan.

Nauratti oma komentti ja mentiin sisälle. Mulla ei ollut hajuakaan missä on invavessa. Onneksi Mikko näytti tietävän ja kuljen sen perässä päätä pyöritellen. Olenko mä muka oikeasti menossa vessaan… näemmä, kun jalat menee vaan eteenpäin, eikä ajatus muutenkaan ollut enää niin pelottava, päinvastoin... kiihottava.

Mikko pitää mulle ovea ja menen vessaan ensimmäisenä, se tuli mun perässä ja laittaa oven lukkoon. Ei ole hääppöiset oltavat vessassa, mutta onneksi on siistissä kunnossa, ajattelin. Käännyn Mikko kohti ja rupean samantien riisumaan vaatteita. Näinkö päin tämä meneekin.. mietin samalla. Luulin olevani ohjatavissa, mutta minä se taidan innokkaampi olevan, kun vaatteetkin lähtee näin helposti.

Ennen kuin kerkeän housut riisumaan, Mikko sanoo, että haluaa nähdä miltä mun peppu näyttää farkuissa. Siitä puhuttiin jo netin välityksellä, että on peppumies. Mikko pyytää mua kääntymään ja nojaamaan pytyn kantta vasten. Käännyn ja Mikko laittaa molemmat kädet mun perseen päälle ja hieroo persettä. Kuiskaa mulle: hyvältä näyttää. Mikko pyytää mua nojaamaan syvempään, jotta näkee perseen kunnolla. Se hieroo mun persettä ja sormet hipasee välillä pillua. Tunnen pillun kostuvan kunnolla. Se kuiskaa, että mun pitää sanoa miesystävälle terveisiä: perse todellakin näyttää hyvältä. Hymyilen, ja samalla odotan että lakkaisi hipelöimästä ja kourisi kunnolla. Mikko ottaa kuitenkin kännykkänsä esiin, ja kuvaa samalla kun koskettelee peppua. Sitten laittaa kännykän pois ja nousee seisomaan.

Mikko hieroo mun rintoja ja katsoo samalla silmiin. Olin sanonut sille aikaisemmin etten halua pussata sitten, ja näyttää kunnioittavan mun toivetta. Mä en pysty enää vain seisoskelemaan vaan käsi hakeutuu Mikon haaruksiin. Tunnen sen farkkujen läpi kullin, joka on jo vähän kovettunut. Aikas iso kulli on – ajattelen, ja jatkan hieromista. Mikko ottaa taas kameran esiin ja kuvaa kun hieroo rintoja ja minä samalla hieron sen kullia housujen läpi. Kiima nousee. Mikko pyytää mua laskemaan housut ja haluaa uudestaan katsoa mun peppua. Lasken housut nilkkoihin ja menen samaan asentoon kuin hetki sitten.

Nyt tuntuu Mikon sormet paljon paremmin, kun ei ole paksu farkkukangas välissä. Sormet hivelee peppuposkia ja välillä hieroo pyllyvaosta, siirtyen pillulle. Huokaan. Tuntuu tosi hyvältä pelkkä hierominen. Mikko jatkaa hieromista ja olen jo lähellä saamista, mitä helvettiä – ajattelen. Miten voi vieras mies kiihottaa näin? Olen yllättynyt omista tuntemuksistani. Hieron itseäni automaattisesti Mikon kättä vasten ja huokailen.

Nousen ylös pytyltä ja käsi hakeutuu jälleen Mikon kullille. Hieron sitä kädellä. Hitto mikä kulli – ajattelen itsekseni. Ennen kuin kerkeän avaamaan housuja, Mikko itse avaa vyön, napin, vetoketjun ja laskee housut. Otan kullin käteen. Edelleen ihmettelen sen kokoa… järkyttävän iso. Siis hyvällä tavalla järkyttävä. Runkkaan kullia ja toinen käsi puristelee palleja. Mikko huokailee raskaasti. Kysyy haluanko imeä sen kullia? Haluan – vastaan epäröimättä ja kyykistyn sen eteen.

Asento on lievästi hankala, koska molemmilla on vielä housut nilkoissa, eikä farkut anna yhtään periksi. Mutta ei se mitään haittaa. Otan kullista kiinni ja nuolaisen kevyesti palleista. Ensimmäinen ajatus: mahtuukohan se kulli edes mun suuhun? Ei auta muuta kuin kokeilla. Otan kullin suuhun ja imaisen ensin terskaa, Mikko huokaa. Työnnän kullin suuhun niin pitkälle kuin se menee ja samalla runkkaan kädellä. Tykkään ottaa suihin eikä Mikon kulli ole yhtään poikkeus tässä asiassa. Imen kullia nautinnollisesti. Pidän silmiä kiinni koska haluan vain tuntea ja maistaa. Haluan maistaa kullin maun suussa ja kuulla kuinka Mikko huokailee mun toimesta. Mua kiihottaa ihan possuna tilanne. Vieraan miehen iso kulli suussa. Imen kiihkeämmin ja Mikko pyytää mua lopettamaan ettei laukea liian nopeasti. Nousen ylös huulia lipoen, olipas se nannaa. Mikko kysyy miltä vieras kulli maistuu: hyvältä vastaan hymyillen ja istun samalla wc-pytyn kannen päälle Mikon toivomuksesta. Sanoo haluavansa nähdä ja maistaa mun posliinipillua.

Otan housut kokonaan pois, istun pytylle ja nostan jalat käsinojien päällä. Tunne on aika uskomaton; siinä istun pillu paljaana vieraan ihmisen edessä. Mikon silmissä on selvää kiimaa, kun katselee mun pillua. Se kyykistyy mun eteen ja laittaa sormet klitorikselle, pyörittelee varovasti sormeaan klitoriksen päällä ja mä yritän pitää voihkinnat mahassani. Tuntuu sairaan hyvältä. Puren huulta, mutta en pysty pidättämään orgasmia. Ensimmäinen orgasmi pyyhkäisee yli, vaikka Mikko vasta aloitti ”tutustumisen”. Orgasmin jälkeen siirtyi pilluun ja laittaa kaksi sormea mun sisälle, ”oletpa märkä”, Mikko sanoo. En voi muuta kuin huokailla. Mikko otti kameran jossain vaiheessa esille, mä en sitä huomannut, nautin vaan siitä tunteesta kun sormet liikkuu mun märässä pillussa edes takaisin. Eikä todellakaan mene kauaa kun toinen orgasmi tulee, nyt paljon voimakkaampi. Puristan käsinojia ja yritän olla huutamatta, tuntuu niin hyvältä…

En kerkeä hengähtämään kunnolla kun tunnen Mikon kielen mun pillussa. Kieli pyörii varovaisesti klitoriksella ja ympäri pillua. Vittu, miten hyvältä kieli tuntuu vaikkei nuole yhtä vaativasti kuin poikakaveri, ajattelen, ja laukean samalla huohottaen… Mikko jatkaa nuolemista, ja tunkee kielensä mun pilluun useasti, nuolee klitorista ja tunkee sormia mun pilluun. Puren huulta etten huutaisi. Orgasmi tulee taas.

Mikko lopettaa nuolemisen, nousee seisomaan ja kaivaa kortsun taskustaan. Laittaa sen kullin päälle. Kyykistyy mun eteen, mä olen edelleen pillu levällään siinä pytyn päällä enempi vähempi saaneena. Mikko kyykistyy ja työntää sormet mun pilluun kokeillakseen olenko märkä. Olenhan minä, kiimasta sekaisin ja märkä. Mikko ottaa sormet pois ja työntää hitaasti kullia mun pilluun. Se sattuu hieman, ei pahasti mutta tuntuu aluksi lievästi epämiellyttävältä. Epämiellyttävyys katoaa kuitenkin pian ja kiiman tunne palaa kuin salama kirkkaalta taivaalta kun Mikon kulli on kokonaan mun pillussa. Ei hemmetti… yksi kunnon työntö ja mä laukean! Sairasta – ajattelen ja pakko huokailla, niin hyvältä tuntuu. kulli tuntuu jokaisessa pillun sopukassa. Mikko liikuttaa kulliaan rauhallisesti mun sisällä... laukean, huh.

Mikko nousee ylös ”haluan panna sua peppuun” -sanoo. En pane vastaan ajattelen ja nousen ylös vapisevin jaloin. Käännyn selkä Mikkoon päin ja nojaan lavuaariin. Vaikka sain äsken järisyttävän orgasmin, tunnen kiiman kasvavan. Tunnen kädet perseellä. Mikko hieroo mun persettä ja peukku hakeutuu reiälle. Hieroo selvästi varovasti, vaikka mä olen jo valmis nauttimaan sen kullista mun pepussa. Mikko haluaa kuitenkin lämmitellä mua kunnolla. Työntää sormea peppuun varovasti, taas siten kun tutustuisi ensin paikkoihin ennen kuin uskaltaa tehdä mitään. Pelkästään sormi pepussa tuntuu ihan sairaan hyvältä, työnnän itseäni Mikon sormea vasten ja samassa henkeä pidätellen laukean Mikon jatkaessa tutustumista sormella... uusi orgasmi pyyhkäise mun yli heti perään... ei hitto ajattelen. Huh-huh. Mikko ottaa sormen pois mun pepusta ja pyytää, että otan liukasteen esiin ihan varmuuden vuoksi. Nousen ylös ja kaivan sen laukusta. Levitän ensin liukastetta Mikon kullin päälle samalla vähän runkaten terskaa ja kullin vartta. Sen jälkeen levitän liukastetta pyllynreiälle, oma sormikin tuntuu hyvältä. Liukasteet paikalla ja nojaan takaisin lavuaariin. Tunnen kyrvän hierovan pyllyä ja Mikko varovasti työntää kulliaan mun peppuun.

Olen ihan rentona ja kiimassa, niin ettei satu yhtään. Terska on jo sisällä… Mikko työntää kulliaan syvemmälle. Sanoinkuvaamaton tunne, kuuma-aalto pyyhkäisee mun yli ja laukean voimakkaasti. Hitto kun ei voi huutaa- mietin ja puren hammasta. Pakko huohottaa, tekee niin helvetin hyvää, vaikkei Mikko työnnä edes mitenkään rajusti. Kulli pepussa, jotain ihan uskomatonta… nautin ja laukean vaikka selvästi Mikolla ei seiso kulli niin kovana kuin se pystyisi ehkä seisomaan, ei haittaa mua, kulli pepussa tuntuu mahtavalta.

Ties monen laukeamisen jälkeen Mikko ottaa kullinsa pois mun pepusta ja kysyy saako laueta mun suuhun. Kyllä saat – vastaan ja istun pytyn kannen päälle. Mikko otti kortsun pois ja tuli eteen seisomaan. Nuolin kullin vartta. Maistuu kortsulle, mutta ei todellakaan haittaa. Otan terskan suuhun ja imen sitä pelkästään. Toinen käsi hakeutui palleille ja puristelen niitä samalla. Lakkaan imemästä ja runkkaan Mikon kullia hetken. Mikko sanoo että kulli on vähän arka, että on parempi varmaan lopettaa.

Tulee lievä pettymyksen tunne, kun en näe sen laukeavan. No, ei voi mitään. Pyydän anteeksi, kun olen ollut kovakourainen ”ei haittaa” se sanoo. No, mua se haittaa, tarkoitus ei ollut satuttaa, tietenkään! Katson kännykästä kelloa… just sen verran, että on aika lähteä, että kerkeän töihin. Puetaan päälle ja Mikko lähtee ensimmäisenä. Sanoo ovella että seuraavalla kerralla sitten laukeaa kunnolla. Ja ennen kuin kerkeä mitään sanomaan, ovi menee kiinni.

Laitan oven lukkoon ja puen takin päälle. Katson itseäni hetken peilistä... mitä äsken oikein tapahtui? Olinko siinä oikeasti minä? Olin! Nautin! Sain! Ihan mahtava fiilis, vaikkei Mikko sitten lauennutkaan. Lähden vessasta ja kävelen ulos Tampere-talosta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute