Herkku-puhelin
Tirkistelyä
MS

Kevät ja Barcelona. Tänne olin halunnut ja tänne sinä minut toit.
Olemme nauttineet keväästä, kävelleet Ramblasin päästä päähän, ihaillen pieniä kojuja, vierailleet La Sagra Familia kirkossa, vetelehtineet vanhassa satamassa. Nauttineet siis kaikesta mitä tämä kaupunki tarjoaa, hyvää ruokaa mahtavissa ravintoloissa, kulttuuria ja ison kaupungin ihmeitä.
Aamupäivän kaupungilla kiertelyn jälkeen olemme palanneet hetkeksi lepäilemään hotellille. Kuten tavallista, hotellielämämme on ollut kiihkeää...
Viimeksi aamulla olin herännyt käsiesi vaelteluun ihollani. Aamulla molemmat olimme saaneet täyttymyksen pidemmän kaavan mukaan. Sinä sait minut huipulle suullasi ja minä puolestani laukaisin sinut rinnoilleni. Antamisen ja saamisen iloa: helminauhan lailla...

Nyt olen kuitenkin hetken yksin hotellihuoneessamme. Lähdit hakemaan nuorimmalle pojallemme lupaamaasi tuliaista, FC Barcelonan pelipaitaa. Niitä myytiin hotellimme läheisyydessä, sinulla menisi parisenkymmentä minuuttia, puolituntia korkeintaan. Huoneemme on keskellä kaupunkia, kapean sivukujan varrella kuudennessa kerroksessa. Hotelli on mukava, pienimuotoinen perhehotelli. Huoneemme lähes lattiasta kattoon olevista vanhoista valtavista ikkunoista näkyy kadun vilinän lisäksi upea näkymä kohti Santa Maria del Mar kirkkoa.

Kuivaan itseäni, olen suihkun raikas. En kastellut hiuksiani, peseydyin muuten vain illan rientoja varten. Kietoudun hotellin paksuun ja pehmeään pyyhkeeseen ja astun huoneeseemme. Kävelen ikkunaan katsomaan kaunista näkymää kirkolle. Tornit kohoavat korkealle kaupungin ylle, marmori kiiltelee iltapäivän auringossa. Vaikka ulkona on vielä aurinkoista, on huoneemme varjon puolella ja siksi hieman hämärä. Ajattelen että käyn napsauttamassa valot päälle. Jään kuitenkin vielä hetkeksi katselemaan kirkkoa ja ihailemaan maisemia. Olen juuri kääntymässä pois ikkunasta kun liike vastapäisessä rakennuksessa kiinnittää huomioni.
Nuori mies kävelee vain pyyhe verhonaan huoneessa kuten minäkin. Hän saapuu avoimelle ikkunalle ja nojaa ranskalaisen parvekkeen kaiteeseen. Jään katsomaan miestä, hän on selvästi minua nuorempi, noin 25 vuotias. Lihaksikas ja tumma tukkainen mies katselee kadulle kuten minäkin. Peräännyn hieman ja haen verhon takaa itselleni suojaa, en jostain syystä halua että hän näkee minut. Näen oman kuvajaiseni ikkunasta ja miehen kadun toisella puolen valaistussa huoneessaan.
Rakennusten väliä on varmaankin vain noin 25 metriä ja miehen huone on kuudennessa kuten meidänkin huoneemme, joten näen hänet aivan selvästi. Mies on miellyttävää katseltavaa, jään katselemaan häntä. Mies nojaa kaiteeseen, haroo hiuksiaan ja kävelee sisemmälle huoneeseensa. Odotan hetken, palaisiko namu vielä näytille. Ei taida palata, joten käyn kylpyhuoneessa, haen sieltä alusvaatteeni ja palaan takaisin huoneeseen pukeakseni päälleni. Tarkistan kuitenkin vielä naapurin näkymät, mies on taas näkyvilläni. Pyyhe päällä hän kävelee kohti kaappia, ottaa sieltä paidan ja heittää sen sängylle. Mies kääntyy selin minuun päin ja pudottaa pyyhkeensä sängyn päähän. Alastomat kiinteät ja miehekkäät pakarat vangitsevat katseeni, toivon että hän kääntyisi.

Mies kuivaa vielä hieman itseänsä ja kääntyy sivuttain... haaroissa roikkuu puolikovana komea kalu. Huokaan ja tunnen kiihoittuvani. Mies kumartuu ja ottaa maasta alushousut. Tunnen pienen pettymyksen pyyhkäisevän ylitseni. Olisihan hän voinut kulkea noinkin, kalu avoimena katseelleni. Hän ei kuitenkaan laita alushousuja jalkaansa vaan heittää ne sängylle paidan viereen. Kääntyy ikkunaan päin ja on kokonaan arvioivan katseeni alla. Tummatukkainen, nuori lihaksikas ori jonka puolikova kalu osoittaa virkistymisen merkkejä. Näyttää siltä kuin hän katsoisi suoraan minuun, mutta ei hän voi nähdä minua. Olen piilossa verhon takana hämärässä huoneessani, mies ei mitenkään voi nähdä minua.
Huomaan hengittäväni kiihkeämmin, mies vie oikean kätensä kalulleen ja hyväilee itseään. Kalua ei enää voi sanoa puolikovaksi, se on nyt kasvanut täyteen mittaansa. Näen selvästi sen suonikkaan pinnan, se on ehkä hieman pidempi mihin olen tottunut, mutta taatusti paksumpi. Mies jatkaa rauhallista hyväilyänsä, kävelee sängyn päähän ja istahtaa sen reunalle pyyhkeen päälle. Hän vie vasemman kätensä kiveksilleen ja puristelee niitä, oikean käden liike kiihtyy ja hänen kasvoistaan näkee sen tekevän hyvää. Tunnen kuinka olen itse kostunut näkemästäni, mikäli olisin pukenut pikkuhousut itselleni, ne olisivat jo vaihtokunnossa.
Pysyttelen piilossa verhon takana, pudotan pyyhkeeni lattialle ja valutan oman käteni pikkuhiljaa alemmas. En ole koskaan tehnyt tätä, katsellut vieraan miehen runkkaavan itseään samalla kun tyydytän itseäni. On kiihottavaa viedä oma käsi märälle kummulle, työnnän sormeni sisääni, tunnen kuinka jalkani vavahtavat. Vakoni on aivan märkä, sormeni solahtaa suoraan sisään, saan pienen ”sähköiskun” kun sormeni käy klitoriksellani…
Samaan aikaan mies on ottanut liukuvoide tuubin käteensä ja valuttaa siitä kalulleen kiiltävän kerroksen, hän valuttaa ja valuttaa. Näyttää siltä että hän käyttää koko tuubin… Hän levittää öljyä kalulleen, kiveksilleen ja oikeastaan joka paikkaan. Näen kuinka miehen kalu kiiltelee liukkaana. Miehen käsi jatkaa nopeammin liikettään, selkeästi öljy tuo kaivattua tunnetta. Hänen vasen kätensä liikkuu kiveksillä, puristelee niitä ja hyväilee lähes samassa tahdissa kuin oikea runkkaa kalua. Hän keskittyy liukkaaseen terskaansa, sormet leikkivät sen tyvessä ja miehen suu vääntyy pieneen hymyyn. Ilmeisesti toimii…

Tunnen oman oloni jo hankalaksi seistä, siirrän lähellä olevan tuolin ikkunan vierelle kuitenkin niin ettei mies voi nähdä minua. Istuudun alastomana tuolille, hyväilen kädelläni rintojani. Nännini ovat turvonneet ja kovat, puristelen niitä ja tunnen kuinka ne säkenöivät suoraan vakooni. Nojaan tuolissa taaksepäin, levitän hitaasti reiteni levälleen. Näen oman kuvani heijastuksena ikkunasta, käteni liikkuu vaollani, katson alas ja näen kuinka posliinini on vähintään yhtä kiiltävä kuin nuoren miehen öljytty kalu. Miten kiimaiseksi tunnenkaan itseni, levitän vieläkin jalkojani, haluan olla aivan avoimena. Toisaalta haluan olla piilossa, toisaalta haluaisin että mies näkisi mitä teen itselleni. Ujouteni estää minua näyttämästä itseäni, pysyn siis piilossa. Vien käteni uudelleen kostealle vaolleni, jo valmiiksi märät sormeni löytävät helposti klitorikseni. Liukkaat sormeni hierovat kiihkosta turvonnutta nappulaani, tunnen olevani kiihottuneempi kuin pitkään pitkään aikaan. Mies varmasti nauttii runkkaamisestaan, niin nautin minäkin. Katson kuinka mies runkkaa edelleen öljyttyä pamppuaan, se näyttää jos mahdollista entistäkin paksummalta. Hän nopeuttaa runkkaamistaan, ottaa toisenkin käden avukseen, vetää käteen nyt kahdella kädellä. En saa silmiäni irti tuosta näystä, tuo on ehkä pornointa mitä olen koskaan nähnyt. Mies lähestyy huippuaan, siirtää toisen käden takaisin kiveksilleen, runkkaa villinä ja… laukeaa. Näen selvästi kuinka sperma lentää hänen vatsalleen, uusi lasti lentää kaarella suoraan lattialle. Voin melkein kuulla miehen huudon tänne asti.

Olen jos mahdollista vieläkin kiihottuneempi, minun tekisi mieli ottaa laukusta dildo ja nauttia siitä, mutta en malta enää keskeyttää itseäni. Hieron itseäni ja tunnen kuinka alan olla lähellä, kiihdytän vielä hiukan itseäni, ja tiedän että saan kohta sen minkä mieskin sai äsken. Äkkiä huomaan verhoni takaa kuinka mies näyttää katsovan suoraan minuun, säpsähdän mutta se on liian myöhäistä. Sormeni on juuri viemässä minut huipulle, tunnen kuinka orgasmi saapuu ja vie minut mennessään. Taivutan pääni taaksepäin, vavahtelen ja huudan suoraa huutoa AAAAAAHHHHH AAAAAHHHHHH AAAAAAHHHHH!!! Tajuan, että mies on nähnyt minut verhon takaa. Oli mieletön tunne kun lopulta tajusin jääneeni kiinni, en ollutkaan pysynyt piilossa. Mies oli ilmeisesti nähnyt minut koko ajan ja antanut minulle näytöksen, ja minä tietämättäni hänelle. Siirrän verhon kokonaan pois tieltä, levitän jalkani ja näytän hänelle itseni kokonaan. Katsomme toisiamme hetken kunnes nousen ylös ja poistun.

Toivon että palaat huoneeseemme pian, aion käyttää kaluasi hyödykseni….

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute