Herkku-puhelin
Exän kaveri
Karvajalka

Muisto 90-luvun puolivälin kieppeiltä.

Olin eronnut tyttöystävästäni pari viikkoa aikaisemmin. Olin juuri herännyt ja pakkailin tavaroita valmiiksi lähteäkseni muutaman tunnin kuluttua opiskelupaikkakunnalleni. Puhelin soi ja menin vastaamaan. Siellä oli Minna, yksi exäni kavereista. "Voisinko tulla käymään?" hän kysyi. "Olisi yksi asia joka pitäisi selvittää". Ihmettelin mitä selvittämättömiä asioita minulla olisi Minnan kanssa. Hän oli kyllä ollut silloin tällöin exäni ja minun mukana mutta ei meillä mitään erityisen läheistä suhdetta ollut. Ihmetyksestäni huolimatta lupasin, että saa tulla. Enpä keksinyt syytä kieltääkään enkä halunnut olla tyly. Sanoin vielä, että kannattaa tulla saman tien, koska olen myöhemmin lähtenyt.

Minna tuli pian ja tarjosin juotavaa mutta hän ei halunnut. Mentiin sitten minun huoneeseeni ja Minna istui sängyn reunalle. Minna oli lyhyt ja hoikka juoksua harrastava tyttö. Tai nainen, parikymppinen. Jalat eivät ylettäneet lattiaan hänen siinä istuessaan. Hän oli ihan hiljaa. Ihmettelin entistä enemmän, mikä nyt oli. Eikö sitä selvitettävää ollutkaan? Kysyin sitten itse, mikä se asia oli. Minna vilkaisi minuun ja sanoi sitten: "Minusta sinä olisit voinut hoitaa sen eron paremmin." En tajunnut mitään. Eroa oli halunnut exäni eikä erotilanteeseen liittynyt kummempaa dramatiikkaa. Ero ei tullut yllätyksenä mutta itse en ollut saanut aikaiseksi erota. Tärkein syy oli varmaankin seksi, joka välien ajoittaisesta kireydestä huolimatta oli hyvää loppuun asti. Mielestäni ero oli kuitenkin ihan sopuisa, minkä sanoin Minnallekin. Hän mumisi jotain epämääräistä ja oli sitten taas hiljaa ja katseli alas polviinsa.

"Tämän takiako sinä tulit?", kysyin. "Niin...", Minna sanoi vaisusti. Olen aina ollut hidas tajuamaan, jos nainen on kiinnostunut minusta. Nyt kuitenkin tajusin, että koska Minnan tulon syynä ei ollut ainakaan tapani hoitaa ero, sen piti olla jokin muu. Minna kuitenkin seurusteli, enkä ihan suoraankaan saanut kysyttyä liittyikö tuloon seksi. Menin ihan Minnan viereen istumaan niin että jalkamme olivat kiinni toisissaan. Minna ei liikahtanut. Tunsin Minnan lämmön ja aloin väkisinkin kiihottua. "Nyt minä teen näin", sanoin ja panin käteni hänen ympärilleen ja vedin kevyesti puoleeni. Minna ei vastustellut. "Katso minua", sanoin. Ei reaktiota. Otin toisella kädellä Minnaa leuasta ja kevyesti käänsin kasvoja minua kohti. Minnan hengitys oli raskaampaa. Minna raotti suutaan juuri ennen kuin suutelin häntä ja tiesin, että nyt tulee loppu eronjälkeiselle selibaatille.

Suutelu muuttui pian kiihkeämmäksi ja kellistin Minnan sängylle selälleen. Aloin nostaa hänen paitaansa. Minna tarttui paidan helmaan ja veti sen takaisin alas. Vedin sitä uudestaan ylös ja tytön ote paidasta irtosi helposti. Korvissa kohisi enkä voinut uskoa, että näin oikeasti tapahtuu. Ikinä ennen Minna ei ollut vihjannutkaan haluavansa tällaista minun kanssani ja kaiken lisäksi hänellä oli poikakaveri. Mutta nyt en välittänyt muusta kuin värisevästä naisvartalosta vieressäni. Taisin täristä itsekin.

Paidan lähdettyä sain jotenkin räpellettyä rintaliivitkin auki ja pääsin Minnan rintoihin kiinni. Ne olivat pienet toisin kuin exälläni, jolla oli todella suuret rinnat. Erilaisuus oli kiihottavaa. En ole ikinä ihmeemmin välittänyt rintojen koosta. Isot, pienet, molempi parempi. Minnan nännit olivat vaaleanpunaiset ja nännipihat pienet ja nyt tiukasti rypyssä. Imaisin nännin suuhuni ja Minna voihkaisi. "Riisu sinäkin", hän huohotti. Nousin ylös ja vetäisin paidan päältä nopeammin kuin koskaan. Minna katsoi minua haaroihin ja kieli pilkotti huulten välistä. Seisokkini näkyi selvästi farkkujen läpi. Se oli melkein tuskallista ja otin saman tien housutkin pois. Kalu heilahti yläviistoon ja seisoi varmaan kovemmin kuin koskaan. En ole isokaluinen mutta Minnaa se ei tuntunut haittaavan. Hän tarttui tiukasti mutta hellästi kiinni kaluun ja veti jo osittain terskan päältä liukuneen esinahan kokonaan taakse ja teki pari edestakaista liikettä. Minun oli pakko irrottaa Minnan käsi etten olisi tullut saman tien.

Nostin Minnan seisomaan ja avasin hänen farkkunsa. Nyt ei empimisestä enää ollut merkkiäkään, vaan Minna keinutteli itse farkut jalasta lantiotaan ketkuttaen. Alla oli vaaleat pitsipöksyt, jotka saivat kyytiä myös. Silloin ei vielä karvojen ajelu ollut niin yleistä kuin se nykyään (kai...) on ja Minnan vaalea karvoitus tuli esiin. Selvisi sekin, että Minna on aito blondi. Karvat olivat ajelemattominakin selkeärajaiset ja siistit, ei rehottava pöheikkö, vaikka ei sekään mikään ongelma olisi ollut. En ymmärrä niitä, joilla pillukarvat vievät halut. Karvoja on tai ei, sama se.

Työnsin käden Minnan jalkojen väliin pöksyjen vielä ollessa nilkoissa. Häpyhuulet olivat turpeat ja niiden väliin oli levinnyt kosteutta. Minna alkoi väristä ja suusta kuului hiljainen yninä. Työnsin päänikin haaroihin ja nuolin. Minnalla oli takapillu ja yletin nuolemaan kunnolla vain klitorista. Työnsin tytön takaisin sängylle ja levitin jalat. Nyt pystyin nuolemaan pillua ylhäältä alas ja työntämään kielen sisäänkin. Nuolin aluksi pitkin pillua ja otin sisemmät häpyhuulet huulten väliin ja imeskelin niitä. Tuntui miellyttävän voihkinasta päätellen. Työnsin sormen sisään ja nuolin samalla klitorista. Nuolin ensin kiihkoissani liian kovaa mutta hellensin sitten tahtia ja aloin nuolla hyvin kevyesti klitoriksen hupusta paljastunutta päätä samalla sormeillen pillua sisältä. Lantio alkoi heilua edestakaisin ja jalat vuoroin levisivät ja puristivat päätä niin että melkein sattui. Selvästikin tämä oli tapa saada Minna orgasmiin nopeasti. Minnan ääntely oli jo kovaäänistä ja lantio heilui villisti, niin että kielen oli vaikea pysyä oikessa kohdassa. Yhtäkkiä liike pysähtyi hetkeksi ja sitten Minna päästi kovan, pitkän huudon ja lantio teki teräviä voimakkaita nytkähdyksiä. Häpyluu napsahteli nenääni ja luuulin jo, että siitä alkaa tulla verta mutta ei sentään. Kesken orgasmin Minna työnsi minut pois pillultaan ja huusi, ettei kestä enää. Lipaisin vielä kiusallani klitorista pari kertaa mutta uskottava se oli, klitoris oli liian arka.

Annoin Minnan toipua pienen hetken ja nousin sitten sängyn viereen seisomaan. Teki mieli työntyä saman tien pilluun mutta halusin ensin muuta. Painoin kaluani alaspäin vihjaten Minnalle, että suihin voisi ottaa. Onneksi hän ei ollut niitä, jotka eivät ota suihin. Exäni oli ollut suihinotossa mestari ja heti huomasin, että Minnan tyyli oli erilainen. Hän keskittyi lutkuttamaan terskaa suussa ja kädellään veteli esinahkaa eikä ottanut kalua syvemmälle suuhun, kuten exä oli tehnyt. Mutta hyvältä sekin tuntui. Nyt en kuitenkaan halunnut tulla suuhun, vaan pilluun oli päästävä. Minna siis takaisin selälleen ja mies jalkojen väliin. Työnsin kalun vasten kosteita häpyhuulia ja hieroin niitä sillä pari kertaa. Sitten käänsin sen taisteluasentoon ja painoin. Muljahtaen se tunkeutui pillun suuaukosta ja painui terskaa myöten sisälle. Veri kohisi korvissa. Tiesin että nyt ei kestoennätyksiä tehdä mutta yritin edes pari minuuttia nauttia ja antaa jotain Minnallekin. Minnan avoimesta suusta kuului ulinaa ja silmät välillä aukenivat ja menivät kiinni. Työntelin aluksi rauhallisesti ja katsoin kun kiiltelevä kalu liukui sisään ja ulos. Välillä pysähdyin ja tunsin kuinka pillu kuin lypsi minua. Nestettä tirisi ulos pillusta. Sitten oli pakko tiivistää tahtia. Yllättäen kestin tiivistä työntelyä enemmän kuin olisin uskonutkaan ja pystyin olemaan laukeamisen rajoilla varmaan pari minuuttia. Sitten en voinut enää mitään ja spermalasti lähti liikkeelle selkärangasta asti. Yleensä en paljoa ääntele laukeamisen aikana mutta nyt pääsi väkisin perusurahdusta kovempi voihkaisu. Ruiskautin useamman lastin Minnan pilluun ennen kuin paine väheni valumiseksi, joita ei enää niin selvästi tunne.

Lysähdin Minnan päälle huohottamaan vähäksi aikaa. Rupesin sitten nousemaan mutta Minna veti minut takaisin. "Pysy sisällä vähän aikaa", hän pyysi. Voipuneena yritin kysellä mistä tässä hommassa on kysymys, kun syy Minnan meille tulemiseenkin oli niin selvästi tekosyy, mutta Minna ei halunnut puhua vaan hyssytteli minut hiljaiseksi. No, sama kai se minulle, en ruvennut valittamaankaan. Lopulta kalu oli pehmennyt ja kierähdin Minnan viereen makaamaan. Minna rupesi nyt nousemaan mutta sanoin, ettei kai tässä mikään kiire ole. Ei tuntunut Minnallakaan olevan ja pienen lepäilyn jälkeen otettiin uudestaan vähän pidemmän kaavan mukaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute