Herkku-puhelin
Tyttöpojan kanssa suihkussa
futanari

Lenkki kului tuskastuttavan hitaasti. Jalkojani särki ja keuhkojani pisteli, kun hölkkäsin Jaanan vierellä. Pyyhkäisin hikistä otsaani ja selvittelin kurkkuani.

"Kuule, kyllä te voitte mennä omaa tahtia, ei tähän kuole." Jaana nyökkäsi. "Juoksen tonne penkille asti, voidaan taas puhua seuraavalla kiekalla." Katsoin poikamaisen Jaanan juoksevan edelleni hänen huolimattomasti sitomansa vaaleat, lyhyet hiukset tuivertaen tuulessa. Henna seurasi perässä. He molemmat olivat paljon itseäni urheilullisempia nuoria naisia.

Palatessamme kotiin horjahdin heti shovalle istumaan hengästyneenä. Paitani oli hiestä märkä ja rintaliivitkin kuulsivat läpi valkoisesta kankaasta. Kävelin keittiön lavuaarille Jaanan vielä riisuessaan pusakkaansa. Kumarruin eteenpäin nojaten lavuaariin ja aloin huuhtoa kasvojani kylmällä vedellä. Alushousuni olivat nousseet persvakoon epämukavasti ja shortsitkin olivat alkaneet seurata perässä, mutta oloni oli niin tukala, etten jaksanut välittää.

Noustessani ylös huomasin Jaanan istuvan sohvalla omituisesti kyyryssä, nojaten epämukavan oloisesti polviinsa.
"Etkö sinä ollut menossa suihkuun?"
"Mulla on oikeestaan vatsa vähän kipeä." Jaana hymyili vinosti. En kuitenkaan viitsinyt mennä ensin.

Hennan poistuttua Jaana sanoi, että hän haluaisi näyttää minulle jotain. Katsoin ystävääni lievästi kummastuneena ja sitten täysin ihmeissäni, kun hän veti shortsinsa alas ja nojasi taaksepäin. Lihaksikkaiden reisien välissä seisoi valtava kyrpä. "Jaana, mitä..."
"Kyllä mä olen tyttö! Mulla on tissitkin, voin näyttää." Terhakat, omiani hieman pienemmät rinnat ja vaaleanpunaiset, kovat nännit pullahtivat esille Jaanan riuhtoessa paitaansa pois. "Mä synnyin intersukupuolisena. Mutta se ei oikeasti ollut tän näkönen ennen murrosikää!"

En tiennyt mitä sanoa, joten tuijotin kovana seisovaa kalua naama punaisena. Jaanakin näytti aika nololta. "Ajattelin, että sun pitäis tietää..."
"Mitä mun pitää tehdä?" Siirryin lähemmäksi ja tartuin varteen. Jaana värähti. "Ei sun tarvitse kokeilla eikä se ole periaatteessa edes sun vika, en mä voi sille mitään..." Vetelin Jaanan esinahkaa terskan yli ja takaisin tämän edelleen selitellessä ja änkyttäessä jotain. "Tiedätkö, voitaisiin kyllä harjoitella. Kai sinäkin olet neitsyt? Mulla on ollut poikaystävä mutta ei me tehty mitään."

Kumarruin suutelemaan Jaanan kalua, ja lopulta otin suuhuni niin suuren osan kuin pystyin. Puristin Jaanan tyttömäisen sileitä, mutta painavia palleja ja imeskelin terskaa kokeilevasti, eikä vienyt aikaakaan kun tunsin tyttöpojan laukeavan nieluuni. Suuni täyttyi siemennesteestä vaikka yritinkin epätoivoisesti niellä kaikkea. Nousin ylös pyyhkien suupieliäni ja nyrpistin nenääni Jaanalle, joka alkoi hihittää. Nousin ylös riisuakseni hiestä ja pillunesteistä märkänä olevat housuni ja pian suuntasimme kylpyhuoneeseen.

Lämmin vesi virtasi ylitseni Jaanan odottaessaan vuoroaan vieressäni. Hän kuitenkin kyllästyi pian ja sanomatta mitään irrotti suihkupään varren telineestä, suunnaten kuuman vesisuihkun jalkojeni väliin. Jaanan lisätessä painetta tunsin pistelyä jo kovettuneessa klitoriksessani. Hän siirsi hitaasti suihkupäätä alemmas ja lopulta painoi sen häpyäni vasten. Tunne oli minulle aivan uusi. Olin joskus yrittänyt samaa temppua kotona, mutta kotisuihkun virran pehmeys oli tuottanut pettymyksen.

Jaana kuitenkin sääti omaa suihkuaan kovemmalle ja hieroi hitaasti päätä herkintä elintäni vasten. Avasin jalkojani enemmän ja työnsin häpyäni suihkupäätä vasten. Jaana liu'utti toisen kätensä alas ja avasi jäntevillä sormillaan sisempiä huuliani. Hän painoi suihkua kovemmin jalkojeni väliin. Tunsin kuuman veden syöksyvän sisälleni ja polveni notkahtivat hieman. Purin huultani. En ollut ikinä edes yrittänyt työntää vaginaani mitään, sillä klitoriksella leikkiminen oli riittänyt minulle.

Otin Jaanan suihkua pitelevästä käsivarresta kiinni hänen jatkaessaan hyväilyä. "Tuntuu tosi hyvältä, hinkkaisit nopeammin..." Jaana naurahti ja hidasti tahtiaan. Yritin kyhnyttää itseäni suihkupäätä vasten, mutta Jaana siirsi sitä aina kiusoittelevasti kauemmas kunnes annoin periksi.

Lopulta hän siirtyi lähemmäs painaen suihkupäätä taas kovemmin häpyäni vasten. Huomasin Jaanan jälleen kovaksi paisuneen peniksen painuvan lantiotani vasten ja tunsin sormen työntyvän takapuoleeni. "Ääh, ei sinne, ei tästä tule mitäähn... mmn, oih..."

Tajusin orgasmin lähestyvän, ja pian selkäni alkoikin taipua. Kyyristyin ahtaassa suihkukopissa kunnes poskeni painui marmorista seinää vasten ja ynisin nautinnosta varpaat kippurassa. Puristin Jaanan käsivartta ja purin huulta, mutta en voinut enään pysyä hiljaa. Suustani alkoi purkautua äänekkäitä, lähes hätäisiä voihkaisuja. "Jaana! Voih, ei! Aah, Jaana..aaahh!!" Paksut reiteni hytkähtelivät vapistessani kuumeisesti ja pian tunsin polvieni notkuvan jälleen. Silmäni alkoivat kääntyä takaperin ja katseeni sumeni.

Palattuani tälle planeetalle päästin hitaasti Jaanan kädestä irti ja yritin suoristautua. Hän kuitenkin nojasi selkääni vasten, pakottaen minut takaisin kyyryyn poski seinää vasten, kun suihku sammutettiin ja asetettiin takaisin telineeseen. Jaana puristi toisella kädellään persettäni. Terska hieroi orgasmin jäljiltä herkkää vakoani ja pian Jaana jo alkoi työntää sitä minua vasten kovemmin. "Odota nyt hetki, toi juttu on ihan liian iso!" Tiesin, ettei hän kuuntelisi minua enään tässä vaiheessa. "Aih, älä..."

Neitseellinen pilluni kuitenkin alkoi antaa periksi ja paksu kalu työntyi syvemmälle nautinnollisen hitaasti. Tunsin olevani täynnä, aivan kuin Jaanan kalu olisi halkaisemassa minua kahteen osaan. Kipu oli haihtunut, ja pyllistin Jaanalle enemmän. Hän veti kovana sykkivän kalunsa ulos hitaasti lantiostani kiinni pidellen, ja sitten työnsi sen voimalla takaisin pohjaan asti saaden minut kiljahtamaan tukahtuneesti.

"Ooh, sulla on niin tiukka ja märkä pieni pillu.." Haukoin henkeäni voimattomana Jaanan työntyessä sisääni uudelleen ja uudelleen. Yhdynnästä kuuluva irstas litinä ja läiskähtely kaikui kylpyhuoneessa huohotukseni kanssa. Puristin suihkutelinettä kun taas Jaanan kädet päästivät irti lanteistani ja vaelsivat ylös hyväilemään rintojani. Jaana kiristi koko ajan tahtia voihkien kiimaisena, ja pian aloin itsekin uikuttaa nautinnosta. En kestäisi enään. Puristin silmäni kiinni kieli suusta roikkuen, kun jalkani alkoivat täristä jälleen.

Laukesin äänekkäästi, ja kouristellessani Jaana työnsi paksun kalunsa taas pohjaan kovakouraisesti. Hän purkautui huutaen, täyttäen minut paksulla spermallaan. Tunsin miten poltteleva lämpö levisi vatsaani ja lemmennesteitä alkoi valua reisiäni pitkin.

Kun istuimme varovasti lattialle hengästyneinä, kumarruin suutelemaan Jaanaa hymyillen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute