Herkku-puhelin
Poikaystävän kaverin kanssa vessassa
Niun

Ennen lomien alkamista oltiin poikaystäväni ja sen kavereitten kanssa viettämässä sellasta normaalii baari-iltaa. Tunnelma oli ihan katossa ja biletettiin. Mukana oli mun poikaystävän kaveri Sami joka vaikutti siltä että on ollu puutteessa vähän aikaa. Se yritti jatkuvasti iskeä kaikenlaisii ja kokosii muijia siellä.

Seurasin vähän huvittuneena sitä touhuu sivusta, vähän säälittikin jo. Aloin ite olla aika humalassa jo ja aattelin vähän rohkaista sitä Samii. Siirryin sen viereen ja nauroin että sulla taitaa olla tänään haku päällä. "Kyllähän tollanen komee kaveri vielä seuraa löytää, etenki noin kiimasena ettei yritystä puutu". Samin posket punehtu ja nauroi itsekin sille.

Mitä mä en odottanut siinä tilanteessa oli se että ton jälkeen Sami kosketti mun reittä alapuolelta siin pöydän alla. Pelästyin ja katoin sitä siinä silmät suurina ja toivoin ettei kukaan ainakaan huomannu mitään, ettei tulis jotain riitaa. No se vastas vetämällä kätensä mun reittä pitkin niin lähelle mun persettä kuin se penkki jolla istuttiin antoi myöten. Olin siinä vähän hämmentynyt enimmäkseen ja shokissa, niin liikautin persettäni jos se olis vaikka vetänyt kätensä pois. Se kouras paremmalla otteella ja siirs kätensä mun reittä pitkin polvea kohden.

Samaan aikaan mun poikaystävä on siinä vieressä ja ei huomannut onneks mitään. Hätäännyin vähän ja nousin lähteäkseni vessaan siitä sit. Teki mieli läpsästä sitä poskelle ja huutaa että irti musta vitun pervo, mut tavallaan olin aika otettu ja kiihottunutkin siitä.

No mä kävin vessassa, pöyhistin hiuksii ja olin menos toiselle puolelle baarii tilaa uutta drinkkii. Tietenkin Sami oli siinä matkan varrella. En tiiä mikä muhun meni, mut kun se huomas mut ja tuli kohti, niin mä nostin mun mekkoa edestä niin että se varmasti näki mun pikkarit. Se kohta siitä baarista oli onneks vähän piilossa ja toivoin vaan että kukaan muu ei nähny tota tilannetta, mut se oli kuitenki viikonloppuilta ja baari oli täynnä ihmisii.

Sami ehti mun luokse kun pidin vielä mekkoo ylhäällä ja laitto kätensä mun pillulle. Teki mieli kirkua ja huutaa että vitun raiskari ja eikö se yhtään häpeä kun on mun poikakaverin hyvä ystävä kuitenki. Värähdin kuitenkin vaan seinää vasten. Tartuin sen käteen ja siirsin pois ja samalla se tarttu toisella kädellään mua perseestä. Olin jotenkin niin kiihottunut siitä että sain vaan kuiskattua että "tuu tonne invavessaan mun peräs...". Ja tulihan se.

Kysyin et mitä se oikein meinaa, eiks sitä kiinnosta että mun poikaystävä ja sen kaveri on tuolla. Mekon hyvä puoli on se, et sen voi nostaa niin ylös että tissitkin näkee. Sami tuli ihan kiinni ja tarttu mua tisseistä. Tönäsin sitä pois ja kysyi että onks se oikeesti tollanen sika ja mitä jos mun poikakaveri tulis tänne vessaan just nyt. Laitoin käden sisään Samin farkuista ja vetäisin heti pois. "Sä oot ihan kauheen iso, jotain kaks kertaa isompi!" Sami avas farkkujensa napit ja sen muna ponnahti valtavana siihen mun eteen. Koskin sitä varovasti ja menin vaan ihan sekasin, käännyin ja laskin pikkarit alas pyllistäen ja toivoin että se vaan panis mua kovaa.

Ja se oli parasta seksiä mitä oon ikinä saanut. Siel likasessa baarin vessassa, poikaystävän isomunaiselta kaverilta. Jos joku käveli siitä oven takaa ohitse sillon, niin se kyl kuuli mitä me tehtiin. Sami laukes mun pilluun samalla kourien mun tissejä takaa. Me suudeltii pitkään ja intohimoisesti seinää vasten. Mä mietin vaan että poikaystävä saa haistaa vitun. Ja me suudeltiin lisää samalla kun sen spermat valu mun reisillä lämpiminä. Siistittiin itsemme ja mentiin takas sinne pöytään istumaan vierekkäin.

Kaikilla näytti olevan hauskaa ja ilta jatku tosi hyvissä merkeissä. Poikaystävä ei ollut tajunnut mitään, tai ainakaan ei vaikuttanu siltä. Me istuttiin samin kanssa kuitenki vierekkäin ja sen kämmen mun perseen alla. Suudeltiin ja kosketeltiin toisiamme aina kun muitten silmät vältti.

Illan lopuks mentiin kaikki omiin koteihimme, mä ja poikaystävä omaamme. Me pantiin ja se oli tosi innokas ja kiimanen, en tuntenu sitä, mut tunsin kyl miten sen muna liikku Samin lasteissa. Ja tunsin pilluni ja itseni ehkä seksikkäämmäksi ku koskaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute