Herkku-puhelin
Odotan sinua valmiina
Amberia

Makaan sängylläni ja odotan miestäni kotiin. En ole nähnyt häntä kahteen viikkoon, se on taas se aika vuodesta kun mieheni lähtee kavereidensa kanssa harrastustensa pariin.Olemme hyvin intohimoinen pari, suhtaudumme kaikkeen hyvin kiihkeästi ja elämäntapamme on hyvin "pilke silmäkulmassa"-tyylistä.

Mieheni on noin nelikymppinen ja hyvin miehekkään näköinen. Minä itse olen reilu kolmekymppinen, hyvin rintava nainen. Rakastan sitä kun mieheni saa hyväilyillään nännini aivan koviksi ja lämpöisin kourin puristelee muotojani samalla kun nuolee ja imee rintojani. Huh,en meinaa kestää ajatusta. Levitän jalkani auki ja suljen silmäni. Muistin miten heräsin muutama viikko sitten siihen kun hän työnsi kaksi tukevaa sormeaan sisääni. Sormet osuivat, kuten aina ennenkin, suoraan napakymppiin. Hän liikutti sormia taitavasti, ahmi suurikokoista rintaani suuhunsa samalla ja antoi minulle aivan järkyttävän voimakkaan orgasmin. Muistan kuinka märkä pilluni supisteli rajusti hänen työntyessä sisääni edestäpäin. Kuinka hän levitti minut ja otti. Nussi vaimoaan kunnolla. Ja kuinka hän vetäytyi irti,työnsi varoen kovan kalunsa takapuoleeni ja hieroin kämmenselällään aivan turvoksissa olevaa vakoani. Muistan kuinka katselin häntä huutaessani nautinnosta. Hän tuijotti minua lähes äänettä, pimeässä hänen vaaleanvihreät silmänsä näyttivät lähes keltaisilta. Hän veti kyrpänsä irti minusta ja ruiskautti lemmenliemet pilluni päälle, hieroen terskallaan itseään karvoihini kiinni. Kun ajattelenkin tätä, alan kostumaan samantien.

Lähetän varmaan jonkinlaisia hyvin kiimaisia signaaleja, sillä tänään töissä sain perääni monia katseita. Mielestäni olin uppoutunut omiin töihini mutta eräs miespuoleinen kollegani ilmaisi halunsa auttaa jos panettaa. Tämä oli varsin suora ehdotus. Hän oli kuulemma katsellut kovia nännejäni koko päivän, jotka tunkivat puolivillaisen paidan läpi ja kuinka pöytäni alla levittämäni jalkani olivat paljastaneet hameen alta valkoisen pitsin jonka läpi oli näkynyt tumma karvoitus selvästi. Tyrmäsin hänen typerät puheensa, mutta kotiin päästessäni huomasin pikkuhousujeni olevan aivan märät. Odotan miestäni niin kotiin.

Ostin kaupasta tänään tällaisen samppanjanvärisen pitsisen vartalonmyötäisen yömekon. Helma ylittää juuri ja juuri pakarani peittämään. Nyt kun makaan sängyllä, helma on kuronnut vatsanpäälle, jalkani ovat aivan auki, olen himosta sekaisin ja pilluni on aivan märkä..tule jo!! Haluan että hän tulee tuosta ovesta sisään, heittää vaatteensa pois ja tulee tekemään minulle kaikenlaista. Himoitsen hänen kyrpäänsä suuhuni, tuota täydellisen ja tavallisen ihanaa käyrää kullia soutamaan poskesta poskeen ja kutittelemaan kurkkuni päätä. Haluan tuntea hänen sormensa jokapuolella, joka reiässä. Tulen hulluksi kun ajattelenkin miten hän ryhtyy nuolemaan minua, miten hän levittää minua auki ja kiertelee kielellään klitoristani..imee sitä, nuolee kuin koira. Haluan kiivetä hänen kasvoilleen ja hieroa itseäni hänen kieleensä, kasvoihinsa ja puristaa samalla hänen kyrpänsä käteeni.Oi luoja kun mietinkin miten hän ottaa minut takaapäin, kourii samalla suuria rintojani jotka heiluvat holtittomasti työntöjen tahdissa. Tai miten lujasti hän puskee sisälleni kun ratsastan hänen päällään, miten lujasti hän pitää minua paikallaan.
Nyt on pakko viedä kaksi sormea sisään, liuútan sormiani sisälläni, ooh, levitän jalkani niin auki kun saan, haluan miestä! Nuolen omaa nänniäni ja hieron pilluani malttamattomana. Pitkät ruskeat hiukseni sekoittuvat kasvoihini,punainen huulipuna leviää sormiini, sekoan! Haluan täyttyä kyrvästä ja haluan suuren lastin spermaa sisääni.!

Ajatukseni hämärtyy, olen aivan lähellä orgasmia. Kuulen vaimeasti kun oven lukko kääntyy. En voi lopettaa, en saa silmiäni auki. Tunnen viileän käden omani päällä joka siirtää lähes litimärät sormeni pois pillultani. Kuulen kun vyö aukeaa, tunnen tutun painon siirtyvän päälleni, kielen tunkeutuvan suuhuni, raskaiden pallien hierovan kovan kangen perässä märkää alapäätäni.
Hän on tullut kotiin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute