Herkku-puhelin
Laivalla luvan kanssa vieraissa
Vexi

Olimme lähteneet laivareissulle vaimon kanssa. Reissu oli kahden yön matka Helsingistä Tukholmaan, eli laiva ja hytti pysyivät samana koko reissun ajan. olimme varanneet hytin merinäköalalla, koska kumpikin meistä rakastaa merta. Suunnitelmissa oli, että kumpainenkin sai yhden yön aikaa metsästää petikumppanin. Tämä valloitus tuli raissata yhteiseen hyttiin, jossa homma etenisi niin kuin parhaimmillaan vaan voi edetä. Seuralaisen piti poistua aamupalaan mennessä, ja kyseessä olisi vain pikainen laivaromanssi. Mukaan oli otettu pari pientä videokameraa, joille tapahtumat arkistoitaisiin. Toinen osapuoli jäisi huoneeseen, hän ei osallistuisi leikkiin muuten kuin katsomalla. Peiteroolina olisi joko viinan aiheuttama sammuminen tai hänen kerrottiin olevan pelkkä ystävä.

Kävimme yhdessä syömässä pikaisesti ja tämän jälkeen aloimme valmistautua iltaan. Päätimme heittää kolikolla, kumpi saisi tämän ensimmäisen yön vapaaksi, vaimohan sen voitti. Jäin katselemaan, kuinka hän alkoi laittautua valmiiksi. Hän valitsi kauniin pitkän puvun, joka korosti hänen parhaita puoliaan, eli rintoja. Nämä upeat, DD-tissit olivat varsin antavasti esillä. Olen aina ollut tissimiehiä, joten hieman pienemmäksi jäänyt perä ei ole itseäni niin vaivannut. Kevyt meikkaus ja tukan laitto, ja vo'la, vaimoni oli muuttunut kiltistä kotiäidistä todelliseksi syöjättäreksi. Kello alkoi lähennellä kymmentä, kun hän viimein teki lähtöä, jäin hieman mietteliäänä hyttiin, mutta näinhän me olimme sopineet ja toisaalta, huomenna olisi minun vuoro. Oven suulla hän vielä muisti jotain, pikkuhousut. Ne olivat siis puettuna, mutta tarkoitus oli ilmeisesti jättää ne pois, koska ne lensivät hyttimme lattialle. Kumarruin poimimaan ne lattialta oven sulkeuduttua, ja totesin ne jo aivan märäksi. Vaimo todellakin odottaa siis tulevaa iltaa. Nuuhkaisin niitä vielä hajamielisesti ja heitin ne vessan puolelle, ja aloin viritellä kameroita kuntoon.

Jätin muutaman lukuvalon palamaan ja menin pehkuihin, koska vaimoni tuntien hän tuskin kauaa viihtyy tanssilattialla, puhdas kiima paistoi läpi hänen valmistautuessaan ja märät pikkarit varmisti tilanteen. Eipä aikaakaan kun avainkortti löysi rakonsa ovesta ja ripa painui alas. Teeskentelin nukkuvaa, kun pariskunta tuli sisään. Tirkistelyni paljastumisen vaaraa ei tainnut olla, sen verran kiihkeätä meno oli. Vaimoni oli liimautuneena tähän nuoreen urokseen, ja sama päti toisinkin päin. Miehen kädet puristelivat vuoroin rintoja ja vuoroin persettä. Vaimoni ynähteli aina, kun tissit saivat huomiota, koska hän oli niistä tosi herkkä. Viimein kun he pääsivät ovensuusta hieman pidemmälle ja näin miehen kunnolla. Tai pojan oikeastaan, hän oli ilmeisesti löytänyt nuoren uroon tyydyttämään tarpeitaan. Toinen seikka, mihin kiinnitin huomiota oli kaverin pituus. Vaimonikaan ei ole 175 senttisenä mikään lyhyt, mutta päätä pidempänä tämä oli noin kasimetrinen hujoppi, ja laihan kuin mikä, käsivarretkin olivat vain luuta ja nahkaa.

Tilanne eteni todella nopeasti, yhteen liimautunut vähän epäsuhteinen pari peruutti vaimoni vetämänä kohti hytin perää. Miehen kädet olivat eksyneet jo helman alle ja irstas litinä vaan kuului jalkovälistä, kun hänen sormet tekivät työtään. Vaimoni kääntyi mieheen selin, otti ikkunan edestä olevasta pöydästä tukea ja kumartui sitä vasten, työntäen samalla peppuaan ylöspäin. Muuta kutsua ei tarvittukaan, mies oli heti juonessa mukana, heitti leningin vaimoni notkolla olevalle selälle ja painui polvilleen vaimoni perseen taakse. Tästä alkoikin hurja imutus, litinä ja vaimon huokailut olisivat kyllä herättäneet pahastikin sammuneen, mutta tämä ei näyttänyt heitä haittaavan. Samalla kun poika hääri vaimoni tussun kimpussa, hän riisui housujaan pois. Kun hän viimein oli kiemurrellut itsenä housuista, keskittyi hän taas vaimoni pimpan kielikylpyyn. Samalla hän sormetti vaimoani, ja aina välillä työnsi useammankin sormen vaimooni ja välillä hänen käsi meni ilmeisesti munalleen. ihmettelin hieman kaverin touhuja, mutta myöhemmin ymmärsin, että hän käytti vaimoni limoja liukkariksi kyrvälleen. Syykin selvisi, kun hän oli nuollut vaimolleni ensimmäisen orgasmin ja nousi lattialta. Esille ponnahti älyttömän kokoinen kyrpä.

Kyrvän koon kontrastina toimi todella laiha ja luinen nuorimies, joten tämä lisäsi vielä illuusiota työkalun koosta, mutta ei todellakaan selittänyt kaikkea. Pituutta komistuksella oli arviota 20-25 senttiä, paksuuttakin oli runsaasti, mutta eniten tuossa perseenhalkojassa ehkä hirvitti terska. Tämä tummanpuhuva ja limainen tatti oli todella kookas, hyvinkin vaimoni nyrkin kokoinen, eikä vertausta lievennä kovinkaan paljoa vaimoni sorjat kädet. Koko komeuden kruunasi vielä raskaat kassit, jotka tällä hetkellä vielä roikkuivat kaukana kyrvän varresta.

Ehkäisystä emme olleet puhuneet mitään, mutta itse ajattelin, että kondomi olisi selviö, vaikka vaimollani olikin pillerit käytössä. Tämä meno ei kyllä näyttänyt ollenkaan siltä, että tähän kumia kaivattaisiin. Ja mikäli pojalla ei omia kumia ollut, ei meidän varaamat normikoon kumit olisi mahtuneetkaan. Ehkäpä vaimoni ajatteli, että nuoresta iästä johtuen hän ei ollut kovin pahaa tautikirjoa kerryttää. Niinpä en voinut kuin katsoa, kun nuorimies alkoi asetella mahtinuijaansa vaimoni vitun huulille. Asiallinen alkutyö vaimoni rassaamisessa sekä kyrvän huolellinen kastelukaan ei saanut hommaa kovin helpoksi. Viimein nuorimies kuitenkin sai ujutettua terskan huulista sisään, vaimoni äänekkään ähkäisyn saattelemana. Hetken aikaa selvästi totuteltiin tilanteeseen, koska kumpikaan ei liikkunut mihinkään suuntaan. Poika alkoi ujuttaa vaimoni rintoja puvun kauluksesta ulos ja ne sieltä saikin vapautettua. Sormillaan hän kiersi ja nipisteli nännejä, joka selvästi kiihotti vaimoani, sekä nuortamiestä. Jälkeenpäin videota katsellessamme vaimoni kertoi, kuinka jokainen hänen kiiman äännähdys oli tuntunut välittömästä hänen vitussaan, kun terska oli laajentunut entisestäänkin, samalla huomasimme, että joka kerta kassit nousivat hieman lähemmäksi kyrpää.

Viimein poika alkoi työntyä vaimoni sisään, terska raivasi tietään vaimoni litimärässä vitussa jo huomattavasti helpommin, hetken rentoutumistauko oli ollut varmasti vaikeata pojalle, mutta selvästi tarpeen. Jokaisella edestakaisella liikkeellä hän pääsi hieman lähemmäksi vaimoni persettä, ja hetken kuluttua naiminen muuttui jo vauhdikkaaksi perseen lätkytykseksi, jota en olisi kyllä kyrvän koon huomioon ottaen uskonut. Niin vaan kiima saa ihmeitä aikaan.

Miehet kädet puristelivat vuoroin perselihoja ja vuoroin vaimoni mehukkaita tissejä. Panemista ei ollut kestänyt kuin muutaman minuutin kun vaimoni sai räjähtävän orgasmin ja rojahti vasten pöytää. Poika ei tästä häkeltynyt vaan jatkoi puskemista, hänkin oli ilmeisen lähellä kun naiminen muuttui hervottomaksi tikkaamiseksi, viimein hän työntyi niin syvälle vaimoni vittuun kun pystyi ja alkoi purkamaan siemenvarastojaan sinne. Myöhemmin vaimoni kertoi, että tuntui, kuin hänen sisällään olisi ollut paloletku joka olisi avattu, monta voimakasta pursketta valkoista paksua siemenvelliä oli purkautunut hänen sisälleen, hän oli tuntenut niistä jokaisen ja jokainen oli aiheuttanut hänelle pienen orgasmin. Videolta näkyikin, kuinka nivuset tekivät pojalla kovasti työtä tyhjennyksen eteen. Vaikkakin myöhemmin paljastui, ettei hän ollut vielä kaikkeaan antanut tässä lyhyessä seksisessiossa.

Viimein mies nousi vaimoni päältä limaisen molskahduksen saattelemana, kyrpä oli selvästi menettänyt jo kokoaan ja valui irstaan näköisesti harmaata mönjää lattialle. Myöskin vaimoni auki oleva vittu valui vuolaasti, reidet kastuivat hetkessä ja tahnaa riitti lattiamatolle asti. Viimein vaimoni nousi ylös, joka sai viimeisetkin valumat vielä aikaan ja hän yritti kädellä estää maton lisälikaantumisen. Nyt he puhuivat ensimmäisen kerran, ja vaimoni puhutteli Pekkaa nimeltä, kiitti ja pyysi häntä käymään pikaisesti pesulla, jotta he voisivat mennä yhdessä sänkyyn. Pekka menikin pesulle, vaimoni kääntyi minuun päin, iski silmää ja nuoli kädelleen valuneet mahlat. Näky oli irstas, mutta todella kiihottava. Munani seisoi kuin rautakanki, mietin, että joudunko vielä helpottamaan oloani, mutta toisaalta halusin säästää itseäni omaa yötäni varten.

Pekan tullessa pesulta oli vaimoni vuoro mennä suihkuun. Tällä välin Pekka oli jo mennyt sänkyyn ja taisi nukkuakin. Vaimoni kertoi jälkeenpäin, että hän oli tarjonnut Pekalle muutaman paukun, jotka olivat ilmeisesti menneet aika vauhdilla päähän ja hän oli varsin huppelissa, vaikkei suorituksesta tuota huomannutkaan. Vaimoni tullessa suihkusta hänkin painui sänkyyn, Pekan vierelle lusikkaan.

Pian ei kuulunut enää mitään, ja minäkin nukahdin. Heräsin jonkin ajan kuluttua, kun jokin pökkäsi minua. Valot olivat vielä päällä, joten hämärään tottuneilla silmillä erotti aika hyvin tilanteen. Vaimoni seisoi vierelläni, kuiska korvaani, että nyt alkaa toinen vuoro. Hän siirssi peittoa pois Pekan päältä ja näytti minulle, kuina Pekan muna seisoi taas juhlakunnossa hänen nukkuessaan. Vaimoni hieroi hieman tussuaan, levittäen kosteutta tasaisesti, ja kävi Pekan viereen, selin häneen. Vaimoni nosti jalkaansa siten, että hän sai painettua Pekan kyrvän jalkojensa väliin ja lukitsi sen sinne. Vartta jäi terskan lisäksi hetken matkaa vielä näkyviin, ja puristus sai touhutipan norumaan kyrvästä. Vaimoni alkoi hinkata itseään tuota mahtimelaa vasten, hänen häpyhuulensa levittäytyivät tuon tangon ympärille ja pikkuhiljaa kyrpä alkoi kiillellä limoista. Pekkakin oli ilmeisesti herännyt, koska hänen vapaana oleva käsi hakeutui vaimoni rinnalle.

Kuivanaintia jatkui hetken, litinä kuitenkin kertoi, että sisäänkin voisi jo työntyä. Vaimoni ottikin kyrvästä tukevan otteen ja keihästi siihen itsensä. Naiminen jatkui pitkän aikaa rauhallisesti lusikka-asennossa. Pekka supatti jotain vaimoni korvaan, mihin hän vastasi nyökkäämällä ja nousemalla pois sängystä. Pekka asetteli itseään keskemmälle sänkyä, kyrpä julmasti kattoa kohden puskien. Vaimoni kiipesi Pekan päälle hajareisin ja alkoi sovittaa tuota hirveään kokoon turvonnut terskaa taas sisälleen. Kun terska oli saatu sisälle, laskeutui vaimoni jo varsin tottuneesta pohjaan asti. Pekka otti tukevat otteen vaimoni perseestä ja alkoi vedellä häntä itseään vasten. Näky oli todella kiihottava, vaimoni pomppi tissit heiluen vieraan miehen päällä ja kummatkin ääntelivät villisti. Pekka siirsi kätensä vaimoni rinnoille ja puristeli niitä nainnin tahtiin. Vauhdin kiihtyessä poika siirsi kätensä taas vaimoni perseelle ja antoi näin lisää vauhtia ratsastukseen. Vaimoni sai jälkeen voimakkaan orgasmin ja pillun imu oli ilmeisesti liikaa Pekallekin, koska hän alkoi mylvien jälleen purkaa kassiensa varastoja vaimooni. Vaimoni rojahti Pekan päälle, vierelle ja he hiljentyivät jälleen nukkumaan.

Heräsin aamulla seitsemän jälkeen, viereinen sänky oli tyhjä ja säikähdin jo, että mitä oli tapahtunut, mutta pian suihkun puolelta alkoi kuulua veden lorinaa. Hetken kuluttua vaimoni tuli yksin pois suihkusta, kyselin, jotta missä PEkka oli, ja hän totesi pojan lähteneen hetki sitten. Vaimoni oli kuulemma havahtunut siihen, kun tämä nuori ori oli sovitellut itseään jälleen vaimoni tussuun. Tämä viivmeinen rakastelu oli ollut todella raju ja nopea, ja Pekka oli roiskinut viimeiset mehunsa vaimoni perseelle ja vitulle. Jälkeenpäin videotallennetta katsellessamme olin lähinnä kateellinen, millaisen määrän spermaa tämä ori oli vielä kolmannellakin nainnilla päästänyt.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute