Herkku-puhelin
Vihdoinkin
lomamestari

Tutustuin Olgaan ensimmäisenä lomakylänisäntä kesänäni. Hänen komeaa huvilaansa viimeisteltiin, kun menin kenttämestarin kanssa esittäytymään. Pankinomistaja Andrei toivotti meidän leveästi hymyillen tervetulleeksi. Hänen takaansa kurkisteli aran tuntuinen, noin viisissä kymmenissä oleva nätti nainen.
- Minä olen Olga, hän sanoi epävarmalla suomenkielellä. Puristin hänen kättään ja katsoin suoraan syvälle ruskeisiin silmiin.
Siinä samassa päätin, että me tulemme Olga vielä olemaan läheisissä tekemisissä. Seuraavalla vierailulla oli kuuma heinäkuun lauantai. Suomessa koettiin ennennäkemätön hellekesä. Lämpö kipusi yli kolmenkymmenen asteen yli kolmen viikon ajaksi. Se ihmiset villeiksi. Ranskalaisneiti- tai rouva, jonka autoin ensimmäisenä yönä taksilta huvilalleen tuli joka päivä ravintolan edessä olevalle aurinkoterassille, leväytti isot tissinsä paljaaksi ja kävi loikoilemaan. Kaikki ruokailijat saivat ihailla muhkeita näkymiä.
Olgakin oli kuumissaan, kun kirjoitimme yhdessä huoltosopimusta. Hänellä bikinit päällään ja kun saimme nimet paperit, ehdotin, että mennään uimaan. Yllättäen Olga suostui. Ajoin polkupyörälle uimarannalle ja paine housuissani alkoi kasvaa, kun Olga nousi valkoisesta maasturistaan ja lähti kävelemään minua kohti.
Uidessa hän tuli aivan minun viereeni mutta maissa en saanut tulla lähelle. Kaikista houkutteluistani huolimatta hän ei suostunut tulemaan saunaan tai edes pukuhuoneeseen kanssani. Kesä meni muita asiakkaita hoivailleissa. Paria nättiä rouvaa panin mutta Olga ei suostunut muuta poskisuukkoihin. Joka kerran kun hän tuli mökilleen, hän kutsui minut syömään, toi lahjoja mutta ei päästänyt sen lähemmäs.
Kerran hän tuli iloisen naisystävänsä kanssa. Tämä ymmärsi heti yskän ja kun laittelimme yhdessä pitsaa, ystävätär avarsi puseroaan siihen malliin, että hän olisi ollut heti valmis puuhiin. Olgakin lämpeni niin paljon, että halaillessamme pääsin pujottamaan käteni hänen housuihinsa. Märkä pillu todisti, että mieli hänen teki mutta ystävättären takia jouduin lähtemään kalu pystyssä pois.
Seuraavalla kerralla ajattelin, että nyt tämä leikki saa riittää. Olga oli tullut yksin mökilleen ja kutsui minut iltateelle. Teen jälkeen ohjasin hänen sohvalle ja suutelin tiukasti. Samalla vein käteni hänen housunkaulukselleen ja avasin vetoketjun. Olga vastusteli mutta ei kovin tomerasti. Kihnutin joka puolelta ja Olga ähisi vastaan. Touhu oli kuin teinien ensi kerran kokeilua.
Vihdoin sain sormeni Olgan märkään pilluun. Hän löysäsi hieman ja ujutin omat housuni alas. Takakautta sain kalunpäätäni pikkuisen Olgan pikkuhousujen lahkeesta märälle pillulle. Hetken ähisteltyään vastaan Olga nousi ylös ja sanoi. Se käy paljon paremmin kun otamme nämä pois. Hän riisui myttyyn rullatut housunsa ja pikkarinsa pois, seisoi hetken pillu paljaana edessäni ja lähti peppu pyörien kävelemään kohti makuuhuonetta.
Sen jälkeen tämä pankkiirinrouva on saanut monessa paikassa. Kuumin kerta oli, kun Olga lupasi laittaa meille kaverini kanssa ruokaa. Pekka oli tullut auttelemaan minua remonteissa. Menimme illalla Olgalle ja kun Pekka meni suihkuun, käytin tilaisuutta hyväkseni. Olga paistoi pannulla pihvejä, menin hänen taakseen, purristin tiukasti hänet syliini. Jäykkänä jöpöttövä kalu painui tiukasti peppua vasten, ohut kesähame ei paljon tuntunut välissä. Ajattelin, että mitäs tässä sen kummemmin ihmetellään. Kokeillaan kuinka pitkälle rouva on valmis menemään.
Vein käteni etukautta hänen pikkareilleen, laskin niitä alas ja Olga pyllisti kuumissaan vastaan. Ohjasin kalun suoraan märkään pilluun. Olgan liikkeet pihvinpaloja pyöritellessään hidastuivat uhkaavasti, kun iso kaluni pumppasi hänen sisällään. Päästin kastikkeet hänen sisälleen. Olgan posket hehkuivat tulipunaisina, kun hän hetken kuluttua tarjoili meille ruokaa. Tiesin, että lastini valui pitkin hänen reisiään.

jatkoa seuraa

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute