Herkku-puhelin
Lomalla
Ukko S.

Loma

Lähtöpäivä

Eräänä kesänä vuosia sitten olimme viimein päässeet kahden keskeiselle kesälomamatkalle lastemme jäätyä kotiin bilettämään kavereidensa kanssa.

Reissun jälkeen kotona odottaisi taatusti sikamainen sotku siivottavaksi, mutta ehkä kestäisimme sen.

Olimme molemmat jo neljänkympin rajan ylittäneitä, ja itse lähenin jo pahasti viidenkympin rimaa. Emme olleet viime vuosina juuri saaneet olla kaksin, ensin lasten vaatiman ajan ja sitten työkiireiden takia. Ehkä lapsemme olivat jo huomanneetkin tämän, kun sanoivat että voisimme tänä vuonna mennä jokakesäiselle lomareissullemme kaksistamme.

Emme olleet suurituloisia ja siksi yleensä matkustimme koti-Suomessa omalla autollamme välillä leirintäalueilla telttaillen, ja joskus vuokrasimme jonkun kivan mökin viikoksi.
Tänä vuonna olimme siis ensi kertaa kahden kesken yksittäisiä viikonloppuöitä lukuun ottamatta.

Olimme vuokranneet mökin kaukaa Kainuun erämaiden keskeltä yli 800 ajokilometrin päästä kotoamme. Tapamme mukaan lähdimme matkaan hyvissä ajoin jo edellisenä päivänä kun emme enää malttaneet kotona odotella, ja taisipa nuorisommekin odotella kesälaitumelle pääsyään malttamattomana.

Niinpä lähdimme malttamattomina köröttelemään kohti vuokraamaamme mökkiä iloisin ja avoimin mielin- vaikka alkuun matkasta pohdimmekin miten saisimme aikamme kulumaan kahden kesken ilman lapsia tai edes mukaan tuppautuvia ystäviämme!

Pysähdyimme matkalla muutaman kerran syömässä ja kahvillakin poikkesimme pariin otteeseen, emmekä pitäneet kiirettä koska olimme reippaasti etuajassa kun mökin luovutus olisi vasta tulevana päivänä iltapäivästä.

Vaimoni on erittäin naisellinen pakkaus pyöreine muotoineen ja suurine rintoineen jotka iloisesti hytkyvät avonaisen kesäpaidan aukossa. Ei siksi ollut ihmekään että vaimoni sai kahvitauoilla etenkin aikuisten miesten ihailua osakseen, varsinkin kun hän olemukseltaan suorastaan sädehti kilpaa auringon kanssa avoimen iloisena.

Söimme iltapalaa Kuopiossa ja jatkoimme sitten matkaa jonkin aikaa terassilla levättyämme. Itse nautin erinomaiset kahvit, ja vaimoni joi pari siideriä aterian päälle.

Huomasin siinä terassilla istuskellessamme vaimollani vähän ilkikurisen ilmeen, ja ihmettelin josko siiderit joi nousivat hattuun. En kiinnittänyt suurempaa huomiota, mutta huomasin terassin toisella puolen istuneen miehen katselleen vaimoani kiinnostuneena, ja sitten selvästi vaimostani kiihottuneena.

Kaupungista jälleen maantielle päästyämme sanoin vaimolleni että hän on yhä hyvin viehättävä, että hän saa selvästi miehet ihailemaan itseään. Vaimoni oli hilpeällä tuulella juotuaan autossa vähän lisää janojuomaa, ja hihitteli siihen vähän sanoen että en tainnut ollenkaan huomata mistä oli kyse. Katsoin häntä hämmästyneenä, ja sanoin että "e-een tainnut kai" , mitä sitten?

Vaimoni tirskui että hän oli jättänyt pikkarinsa pois jalasta aikaisemmalla kerralla huoltiksella veskissä käydessään. Vaimo kertoi miten huomasi tämän miehen ensin tuijottaneen hänen rintojaan, ja olis sitten siiderin rohkaisemana ajatellut vähän vilauttaa miehelle sulojaan hameen alta!

En voinut uskoa tätä todeksi, kiltti uskollinen suorastaan puritaaninen vaimoniko tekisi tällaista!

Olimme joskus jutelleet fantasioistani joissa hän vilauttaisi jollekin vieraalle miehelle - mutta hän oli aina sanonut ettei hän sellaista tekisi kuin ei myöskään koskaan kokeilisi seksiä vieraan kanssa luvallani, että tavallinen kotiseksi saisi riittää.

Siksi hämmästyin vaimoni vapautumisesta niin etten kyennyt mitään sanomaan, mutta löysissä kesähousuissani tapahtui jotakin jonka vaimonikin huomasi. Hän vinkkasi minulle silmää samalla kun taputti kädellään hellästi pystyyn pyrkivää kaluani, ja sanoi " taisit innostua pervo mieheni?"

Nieleskelin siinä ja sanoin että en tiedä olinko enemmän innostunut vai enemmän ihmeissäni, mutta en ainakaan vihainen.Toinen päivä.

Aamuön pikkutunteina vaimoni nukkui sikeästi kun määränpäämme jo lähestyi. Löysin pikkutien lomamökeille vievän tien lähistöltä, joka näytti vievän asumattomalle luonnonhiekkaiselle rannalle.

Arvelin että tässä voisimme nukkua aamuun kenenkään häiritsemättä, niinpä sammutin auton ja laitoin penkkini makuuasentoon. Peittelin vielä vaimoni huovalla ja itse vedin ylleni lämpimän verkkariasun. Kävin kävelemässä rannalla vielä ennen nukkumaanmenoa, vain joku lintu vielä äänteli järvellä, liekö ollut kuikka.

Heräsin kun aurinko oli jo noussut, kello ei vielä ollut juuri yli neljää - lyhyt ja valoinen on suomen kesäyö vaikka keskikesän valoisin aika olikin jo takana.
Vaimonikin oli näemmä jo herännyt ja lähtenyt ulos.

En tiedä kauanko vaimoni ehti olemaan poissa, mutta ehdin jo vähän huolestua, joten lähdin rantaan vievää polkua eteenpäin. Huomasin että auton paikalta oli hyvä näkyväisyys päätielle ja arvasin että vaimoni oli lähtenyt aamupissille ja ehkä uimaan vähän pidemmälle polkua pitkin.

Polku kaarsi pian mutkan tehtyään pientä mäkeä kohti, ja siellä näyttikin olevan kaunis hirsimökki hyvällä näköalapaikalla pienen kallion päällä. En nähnyt vaimoani missään joten jatkoin pitkin polkua kunnes tulin mökin taakse.

Silloin kuulin terassilta kovin tuttuja ääniä, vaimoni siellä vaikersi nautinnosta. En halunnut yllättää vaimoani vielä, arvelin että hän oli löytänyt aution mökin ja jäänyt mökin terassille aurinkoon nautiskelemaan itsekseen, ja jäin siksi sivummalle lähestyen varovaisemmin.

Vaimoni voihke alkoi käydä kovemmaksi mikä sai minutkin kiihottumaan valtavasti. Juuri kun olin menossa yllättämään vaimoni niin kuulinkin hänen sanovan selvästi ääneen "PANE MUA, PANE KOVAA! Raimo!" Mitä helvettiä, miten ihmeessä vaimoni pani täällä lähes korven keskellä kukonlaulun aikaan jotakin helvetin Raimoa!

En kyennyt liikahtamaankaan kiihotukseltani, en päästänyt ääntäkään, kuuntelin vain kuin hypnoosissa vaimoni lemmiskelyn ääniä ventovieraan miehen kanssa!

Lopulta uskalsin kurkistaa seinähirsien takaa terassille ja näin kuinka vaimoni sai kyytiä tältä mieheltä terassin tukevan tupapöydän päällä.

Livahdin takaisin autolle ja jäin odottamaan vaimoani kun hän tuli lopulta takaisin käytyään uimassa.

Kävimme lähikylässä ostamassa ruokatarvikkeita mökille ja palasimme sitten lomamökeille vievälle tielle. Vaimoni sanoi ettei ollut arvannutkaan meidän olleen yötä näin lähellä. Sanoin etten viitsinyt keskellä yötä ajaa ihmisiä häiritsemään.

Kun pääsimme perille meitä oli vastassa minua vähän vanhempi mies, joka esitteli itsensä minulle Raimoksi - vaimoni hillitsi itsensä tyynen rauhallisesti kätellessään Raimoa jota oli juuri pari tuntia aikaisemmin nainut sydämensä kyllyydestä! Raimo vaikutti hyvin yllättyneeltä kätellessään vaimoani samalla kun toivotti meidät tervetulleiksi.

Olimme kaikki kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan, enhän minä heidän käsityksensä mukaan mitään asiasta tietänytkään. Raimo jatkoi omalle mökilleen ja sanoi olevansa käytettävissä oli meillä mitä tarpeita tahansa.

Kehuin vaimolleni Raimoa että olipa siinä mukava isäntä meillä!

Myöhemmin päivästä söimme hyvät ateriat ja illalla lämmitimme saunan. Saunan jälkeen sanoin vaimolleni että saisikohan sitä vähän saunapuhdasta pimppaa hyvänä pitää. Sängyssä vaimoni kysyi minulta että olinko kiihottunut silloin edellisenä päivänä aidosti kun hän oli vilauttanut vieraalle, ja kiihottiko minua vielä ajatus siitä että hän joskus makaisi vieraan kanssa.

Sanoin että tämä kiihotti minua suunnattomasti ja että antaisin hänen hyvin mielelläni saada kokea jotakin näin kiihottavaa.

Silloin vaimoni aloitti kertomaan että oli aamulla kävellyt sellaisen pienen kallion rantaan uimaan alasti kun oli ensin pissinyt kalliolla pylly pystyssä mäelle päin.

Hän jakoi ettei ollut huomannut mökkiä mäen päällä vaan oli jäänyt rantakalliolle makoilemaan aamuaurinkoon alasti ja sivelleensä jalkojensa väliä kun luuli olleensa siellä yksin. Hänet oli yllättänyt sellainen vanhempi komea herrasmies aamutakissaan lempeästi pyytäen häntä liittymään seuraansa terassille aamukahville. Ja että tämä mies oli sattumalta ollut mökki-isäntämme Raimo.

Raimon aamutakki oli auennut kun hän kaatoi kahvia vaimoni mukiin ja takin alta esiin noussut erittäin suurikokoinen nuppu kirkkaana loistanut kulli oli sipaissut vaimoni poskea. Raimo oli pyydellyt ensin anteeksi kun hän näin innostui, mutta kertoi ettei ollut nähnyt alastonta naista moneen vuoteen jäätyään jo vuosia sitten leskeksi. Ja toivoi ettei tämä viehättävä yllätysvieras panisi tätä pahakseen.

Vaimoni sanoi ettei toki vaan alkoi kädellään silittää tämän kalua, ja otti sen ensiksi suuhunsa. Vaimoni kertoi tämän jälkeen Raimon naineen häntä kovaa .

Silloin kerroin vaimolleni että olin häntä etsiessäni saapunut sinne mökille mutta jäin ensin kuuntelemaan kun luulin että siellä olisi kokonaan vieraita ihmisiä, ja kurkistaneeni vasta kun kuulin hänen käskeneen Raimoa naimaan kovaa.

Kysyin halusiko vaimoni naida Raimon kanssa uudestaan, johon vaimoni nyökkäsi ja sanoi vain jos ei sillä satuttaisi minua. Kerroin että Raimo vaikutti mukavalta mieheltä, ja oli komeakin vielä - juuri sellainen jonka olin usein kuvitellut vaimoni partneriksi. Pidimme toisiamme hyvänä kunnes nukahdimme.Kolmas päivä


Aamulla sovimme että emme kertoisi Raimolle minun tietäväni tästä mitään, ja sillä vaimoni voisi hänen kanssaan jakaa tämän "salaisen" seikkailun.

Lähdin käymään aamupäivästä kaupungissa asioilla, ja Raimon mökin kohdalla pysäytin ja kerroin käyväni kaupungissa ja kysyi tarvitsisiko hän sieltä mitään ja että tulisin iltapäivästä takaisin. Kutsuin hänet myös meidän kanssa illalla saunomaan ja grillailemaan, ja Raimo lupasikin mielellään tulla.

Pian lähtöni jälkeen Raimo olikin kiiruhtanut mökillemme ja löytänyt siellä pihalta alastomana aurinkoa ottaneen vaimoni. Raimo oli ensin kysynyt vaimoltani että enhän tiennyt mitään heidän edellisaamuisestaan, johon vaimoni oli sanonut että en toki. Että en ollut sen sorttinen että muutenkaan mitään huomaisin. Raimo ja vaimoni rakastelivat sillä kertaa pihamaalla välittämättä näkisikö kukaan.

Saavuin mökille alkuillasta ja siellä Raimo olikin jo lämmittämässä saunaamme.

Vaimoni vaikutti iloiselta ja kysyi että eihän minulla olisi mitään sitä vastaan jos hän tulisi meidän miesten kanssa saunaan. Sanoin että eihän toki, sehän olisi maailman luonnollisin asia saunoa yhdessä!

Kun saunan vuoro koitti, menimme ensin miehet keskenämme ja juttelimme niitä näitä, löylyjä kehuen kun vaimoni tuli sisään saunaan. Vaimo istuutui väliimme lauteille ja jatkoimme viatonta peliämme.

Vaimo pesi ensin minun selkäni isot rintansa keikkuen, huomasin sivusilmällä miten Raimo seurasi vaimoani minua pesiessään samalla kaluaan häveliäästi peitellen. Olin valmis uimaan, joten nousin ja sanoin Raimolle että käy penkille, oli hänen vuoronsa. Silloin Raimon noustessa näin hänen puolijäykän valtavan komean kalunsa heilahtelevan ilmassa niin että vaimoni nielaisi kuuluvasti.

Hetken perästä nämä tulivat perässäni uimaan aivan viattoman näköisinä. Verannalla kuivateltuamme lähdin laittamana grilliä tulille, ja Raimo tuli pian minua auttelemaan. Kehui siinä kovasti upeaa vaimoani ja sanoi että saisin olla tästä ylpeä. Siihen sanoinkin todella sitä tarkoittaen olevani hänestä todella ylpeä ja rakastavani häntä suuresti.

Illan edetessä otin viinaksia aika reippaasti, kerroin että työssä oli takana raskas vuosi ja että olin jo tämän rentoutumisen tarpeessa. Nukahdin tuvan sohvalle johon vaimoni minut peittelikin. Kuiskasi minulle että kunhan olisin hiljaa niin voisin nähdä jotakin kiihottavaa!

Eipä siinä uni tullutkaan sitten silmään kun hiljaa odottelin että hiljaisuus laskeutui ja mökin ovi sulkeutui. Vaimoni veti Raimon perässään makuuhuoneen puolelle kädestä pitäen. Huoneessa ei ollut kuin verho oven paikalla ja sekin harva josta näkyi läpi. Kesäyö oli jo ohittanut pimeimmän hetken ja aamun sarastus alkoi hiljaa valaista makuuhuonetta. Hiljaa katsellennäin kuinka vaimoni suuteli Raimon lihaksikasta vartaloa kaikkialle, silitti hänen litteää vatsaansa vältellen vielä kalua. Sitten pitkään leikiskeltyään suukoitelleen lähestyi tuota ihmeellistä vielä puolijäykkänä olevaa kalua, otti sen sen sitten syvälle kurkkuunsa - ja sen taidon vaimoni todella hallitsee. Sitten vaimoni asettui istumaan Raimon päälle ja antoi kivikovaksi kovettuneen suonikkaan patukan upota liukkaaseen pesäänsä. Näin takaa kuinka kalu liukui sitten jonkin matkaa ulos ja sitten takaisin sisään, tällä kertaa pohjaan saakka, mikä saikin vaimoni voihkaisemaan nautinnosta.

Vaimoni alkoi naimaan Raimoa yhä kiivaammin ja näin kuinka hänellä lähestyi orgasmi. Vaimoni ei juuri kyennyt hillitsemään huutoaan kun Raimo painoi kalunsa aivan pohjaan saaden vaimoni laukeamaan. Raimokin laukesi vaimoni sisään juuri kun vaimoni nosti pyllyään ylös niin että näin kuinka Raimon kulli pumppasi lastinsa vaimoni pillun huulille.

Raimo ja vaimoni lepäsivät hetken vielä suudellen ennen kuin Raimo nappasi vaatteensa ja hiipi ulos mökistämme.

Vaimo tuli viereeni ja pyysi minua pitämään häntä hellästi hyvänä. Hänen alapäänsä oli niin hellänä ettei hän halunut enää lisää. Nukuimme siinä toisiamme halien pitkälle aamuun.


Neljäs päivä


Neljäs päivä meni kahden kesken vaimoni kanssa. Soutelimme, ja uimme ja vietimme rauhaisaa lomapäivää yhdessä.

Viides päivä - lauantai ja lavatanssit.
Viides lomapäivämme oli lauantai , kaupalle mennessämme Raimo moikkasi meille mökkinsä kohdalla että illalla kylän lavalla kävelymatkan päässä mökiltämme olisi perinteiset lavatanssit. Ja kysyi että tottahan sinne tulisimme; tähän sanoin että voisimmehan tullakin, mutta Raimon pitäisi tanssittaa vaimoani sillä itseltäni eivät askeleet oikein sujuneet.

Raimo siihen, että tottahan toki, varsinkin jos saatille pääsisi - siihen sitten tokaisin että totta kai tanssittajalle saatti pitää suoda. Johon vaimoni hihitti Raimolle että saattaisihan tuo onnistuakin.

Illalla sitten menimme yhdessä vaimoni kanssa käsikyykässä lavalle jossa Raimo jo odottelikin meitä. Vaimoni oli pukeutunut kauniiseen kesämekkoon jossa hän olikin upea näky. Itse viihdyin kanttiinin puolella kahvia ja limua litkien, kun vaimollani riitti tanssittajia.

Joku kylän vanhempi nainen ihmetteli kun en itse kaunista vaimoani tanssittanut, johon totesin että kun on puisilla jaloilla syntymästä suotu, niin parempi jättää sellaisille jotka sen osaa.

Illan edetessä vaimoni keskittyi tanssimaan vain Raimon kanssa, josta sitten tämä vanhempi nainen tuli minua varoittamaan että tuo kylän Raimo oli ennen aikamoisen panomiehen maineessa että saisin pitää varani ettei veisi vaimoani.

Naiselle totesin vain vaimoni olevan aikuinen nainen ja tietävänsä mitä tekee. Nainen siihen että no itsepä sitten saisin kärsiä nahoissani, hän oli ainakin varoittanut.

Tällä välin vaimoni oli jo lähtenyt Raimon kanssa lavalta ulos kohti rantapolkua, kun näin heidän suutelevan toisiaan rannalla kaiken kansan nähden. Myös äskeinen nainen oli huomannut tämän ja sanoi että nyt taitaa jo olla liian myöhäistä että taitaa vaimoni kohta saada kyytiä kunnolla!

Nainen vannotti etten olisi vaimolleni pahana, ja että hillittisin itteni - johon lupasin etten nostaisi äläkkää ja keskustelisin asian selväksi vaimoni kanssa myöhemmin.

Nainen taisi sääliä minua kovastikin, niin halasi minua kun puffetin puolella jäin katselemaan haikeana rantaa kohti. Vähän ajan kuluttua tuli nuori pari sisään punastellen , ja kun eivät tienneet että olin tullut vaimoni mukana, niin kehuivat siinä ystävilleen nähneensä kun lomamökkien Raimo nai mökkivierastaan rantapolun vieressä niin että nainen vain huusi!

Nainen joka minua oli lohduttanut, tuhahti nuorille että mitäs ne tuollaisia julki huutelivat, toisten asia mitä tekevät! Lähdin lavalta viimeisten joukossa ja saavutinkin vaimoni kun tämä oli hyvästellyt Raimon mökillään.

Viimeinen päivä

Seuraavana päivänä pakkasimme automme kotimatkaa varten ja pysähdyimme vielä Raimon mökillä jättämässä avaimet. Raimo kiitteli meitä kovasti ja sanoi että olisimme aina tervetulleita uudelleen.

Kotimatkalla yövyimme vielä Jyväskylässä hotellissa. JA ME NAIMME kuin eläimet.

Vaimoni kertoi rakastuneensa Raimoon, vaikka sanoikin ettei toki voisi oikeasti elää tämän kanssa ja että ei haluaisi koskaan erota minusta, mutta toivoi että sallisi hänen ja Raimon saavan tavata toisiaan edes joskus harvoin. Että Raimo osasi tyydyttää hänet niin hyvin.

Niinpä Raimosta tulikin hyvä ystävämme, ja varsinkin vaimoni. Vieläkin joskus näiden vuosien jälkeen tapaamme eikä välillämme enää ole mitään salaisuuksia.

Joskus silloin tällöin Raimo ja vaimoni vielä huvittivat minua tanssilavan tapaisella puolijulkisella nöyryytyksellä tehden minusta julkisesti aisankannattajan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute