Herkku-puhelin
Minnaa panemassa
Wanha äijä

Hotellissa on seurasta huolimatta aika tylsää, olenhan tullut sinne varsinaisesti kokoukseen, enkä illan-viettoon. Istuskelen kokousosallistujien kanssa ja juttelen niitä näitä. Illallinen on syöty ja nyt on enää mahdollisuus juoda lisää tai mennä huoneeseen katselemaan televisiota ja ottamaan paukkuja siellä ole-vasta pullosta. Seurustelemme baaritiskin vieressä ja jotkut ovat menneet tanssimaan. Kokouskavereista ei sillä hetkellä ole paikalla ketään muuta, kun siihen saapuu minua nuorempi nainen. "Hei, muistaks sä minua?" hän kysyy, enkä pysty millään yhdistämään häntä mihinkään. Tunnustan sen, ja hän kertoo ol-leensa esittelemässä meille museota kun kävimme siellä jouluna. Nyt tunnistan hänet, kuten tavallista ihmisen muistaa vasta, kun hänet osaa yhdistää johonkin paikkaan tai tilanteeseen. Hän kysyy saisiko istua viereen ja annan toki luvan. Hän kertoo olleensa jonkinlaisessa luokkakokouksessa paikalla, ja muitten jo lähteen ja hänen jääneen yksin ravintolaan. Neiti esittäytyy: "Minna" ja minä kerron oman nimeni. Hän kertoo työstään museolla ja minä kyselen esittelemisen tapauksista, kuinka usein, paljonko ryhmiä ja sellaista.

Hän kertoo minun jääneen mieleensä ja alamme jutella muustakin. Hän on hieman päihtynyt, mutta ei häiritsevästi, luultavasti tuli pöytääni juuri sen vuoksi. Huomaan hänessä saman kompleksin kuin muse-ollakin, suuria rintojaan hän ei osaa tai kehtaa tuoda esiin, vaan puseroa nostellaan koko ajan. Tanssi-puolella alkaa musiikki ja hän kysyy minua tanssimaan, kerron että en ole koskaan ollut varsinainen tanssija, mutta että nykyään pystyn tanssimaan vain hitaita nojailukappaleita ja niitäkin vähän. Minna jää kuitenkin pöytään ja katselemme tanssin menoa. Haen itselleni uuden juoman, jota nautin aika hitaasti. Musiikki vaihtuu hitaiksi ja menemme lattialle liikahtelemaan.

Minna nojautuu varsin kiinteästi minua vasten ja tunnen hänen suuret rintansa itseäni vasten. Nojailu-kappeleissa otan hänestä kiinni ja tunnen että paidan alla ei ole ainakaan tavalliset rintaliivit vaan jotain muuta, alemmaksi ulottuvaa. Kysyn häneltä ja saan kuulla alla olevan bodyn, ja sen lisäksi sukkanau-haliivit, jotka pitävät pitsisiä sukkia ylhäällä. En voi olla koskettelematta selkää enempää ja kysyn hä-nen suhdettaan alusvaatteisiin, kun hän haluaa pukeutua sellaisiin vaatteisiin, joita naiset eivät yleensä pidä. Hän kertoo pitävänsä alusvaatteista, vaikka sopivien löytäminen on vaikeaa. Kysyn kuppikokoa ja hän kertoo sen yllättävästi ujostelematta: 80F tai joku vastaava, valmistajan luokittelusta riippuen. Kysyn bodyn valmistajaa, mutta hän ei muista, mutta sanoo itsellään olevan viisi bodya, ja pitävänsä sellaisesta yllään.

Käteni tunnustelee sukkanauhaliivin yläreunaa vyötäröllä ja tunnen kuinka neiti painautuu minua vasten voimakkaammin, hän tuntuu pitävän kähmimisestä ja koskettelusta. Palaamme takaisin baaritiskille ja tilaamme juomat, entiseen pöytämme on siirtynyt aivan tuntemattomia ja jäämme tiskin reunalle. Kysyn häneltä illan loppuvietosta ja hän kysyy haluanko tulla hänen kanssaan saunaan, tässä kylpylähotellissa on saunaosasto auki koko yön. Voisimme mennä yhteissaunaan, sellaiseen höyrysaunaan, jossa on mie-hille ja naisille omat pukuhuoneet, mutta yhteinen löylytila. En ole innostunut, minulla ei ole mitään syytä lähteä kokeilemaan pukeutumisen vaikeuksia tähän aikaan yöstä ja kerron sen. Minna luopuu aja-tuksesta ja lähdemme uudelleen tanssilattialle nojailemaan. Nyt uskallan pitää hänestä suoraan kiinni ja välillämme alkaa olla läheisyyden tunne, tunnen hänen reitensä tunnustelevan haaroväliäni ja käsiensä asettuneen vakaasti ristiselälle. Isot rinnat tyrkyttävät itseään ja annan niiden tuntua itseäni vasten. Tanssimme aika pitkään ja palaamme baaritiskille, tilaamme juomat ja ehdotan niiden aikana huoneeseen menemistä. Jos hän kerran halusi olla kanssani alasti samassa saunassa, voisi hän varmaan tulla samaan huoneeseen ja päättää siellä, mitä tapahtuu. Juomme lasit tyhjiksi ja lähdemme.

Huoneemme ovat samassa kerroksessa ja menemme minun huoneeseeni. Tarjoan hänelle paukut pullostani ja istuskelemme juoden ja jutellen. Hänellä on selvä kompleksi rinnoistaan ja kerrottuaan minulle tanssin läheisyydessä mittansa hän alkaa puhua rinnoistaan muutenkin. Rinnat ovat hänelle sekä tärkeä, merkittävä ja iso asia, että harmin paikka. Häntä harmittaa, kun miehet puhuvat hänen rinnoilleen eikä hänelle, mutta toisaalta, jos joku mies ei kiinnitä niihin huomiota, sekin harmittaa. Myös sopivien vaatteiden, sellaisten jotka istuvat, mutta eivät tuo rintoja liikaa esille, löytäminen on vaikeaa. Ja toisaalta hän on isoista ja kauniista rinnoistaan ylpeä, ne ovat kauniit ja kiinteät, eivätkä mitkään riipparit, kuten hän sanoo. Alan epäillä yöpymistä hänen kanssaan, kaikki aikaisemmat naiseni ovat tähän asti olleet sovussa vartalonsa kanssa, eivätkä ole ujostelleet tai piilotelleet olemustaan. Useimmat ovat olleet yh-teissaunassa tuntemattomien kanssa eikä se ole ollut ongelma. Miten kestäisin tämän rinnoistaan riippu-vaisen naisen kanssa?

Juotuamme pari paukkua ja juteltuamme Minna päättää käydä huoneessaan hakemassa yöpymisvarusteita. En ole luvannut, mutten kieltänytkään mitään. mutta toisaalta hänen päätöksensä tuntuu luonnolliselta. Hän palaa aika pian, mukanaan pieni muovikassillinen tavaraa. Katselemme toisiamme ja alamme riisuutua, minä taistelen kenkien pois ottamisessa, hieman päihtyneenä se on tavallista vaikeampaa. Hän katselee ja riisuu ensin hameensa. Paidan helman alta näkyy sukkanauhaliivien nauhat ja kauniit pitsiset sukat, joiden yläreunat ovat korkeat pitsikudokset. Bodyn alaliitos näkyy selvästi, body on pitsiä sekin ja kauniisti kuvioitua. Riisun housut ja paidan ja katselen paidattomana seisovaa Minnaa. Body tukee ja tuo hänen rintansa esille hienosti, kupit ovat avoimet ja nännikehät melkein näkyvät niistä. Hän riisuu suk-kanauhaliivit ja sukat, esillä on pelkkä nainen bodyssaan.

Otan hänestä kiinni ja alan sivellä ja kosketella rintoja kupeissa, hän nojautuu minua vasten ja tuntuu nauttivan rintojen koskettelemisesta. Kysyn, ovatko ne herkät ja pitävät käsistä ja hän hyrisee myöntävästi. Riisun hänet, otan olkaimet alas ja alan kääntää bodya alaspäin, vatsaa myöten. Hän tarttuu alus-paitaani helmasta ja alkaa nostaa sitä ylöspäin, hetken olen aivan sokkona ja samalla tunnen kuinka kä-teni kääntävät koko bodyn pois, reisille. Hän on edessäni täysin alasti ja minulla on pelkät alushousut päälläni, kaluni pullistaa sen sepalusta komeasti. Minna astuu pois alusvaatteestaan ja katselen elämäni isorintaisinta naista alasti. Rinnat ovat kauniit, ne eivät riipu vaan oikeastaan törröttävät eteenpäin, nän-nikehät ovat tummat ja kauniin selvärajaiset, isot nännit törröttävät niiden keskellä. Neidin vartalo on hoikka ja selvä, mutta katseeni osuu hänen pillulleen; hän on ajellut itsensä posliiniksi ja pillu on kaunis. Se on alavatsan keskellä, niin että hänen seisoessaan jalat suorina näen sen loppuvan haaruksiin. Häpy-kukkula on pullea ja aivan vaalea, vain häpyhuulten reunat ovat kapealti vaaleanpunaiset, muuten koko pillu on kuin persikka.

Riisun alushousuni ja otan hänet syliini, kyrpäni seisoo välissämme kuin lipputanko. "Onpa Sinulla iso", hän sanoo ja katselee kyrpääni joka taitaa tosiaan olla EU-standardia kookkaampi. "Onhan Sinullakin tuollaiset isot", sanon ja otan tissit ensimmäistä kertaa käsiini. Ne ovat kiinteät ja alan puristella niitä voimakkaasti, hänen selvästi nauttiessaan niiden koskettelemisesta. Painaudumme toisiamme vasten ja kyrpäni alkaa tunkeutua hänen pilluunsa, vaikka seisomme lattialle. Tunnen kuinka märkä reikä tulee terskaani vasten ja alan noin vaan upota häneen, tavallisesti joudun naidessa suorittamaan kaikenlaista voimistelua saadakseni ison kyrpäni sisään. Hän peräytyy ja asettuu selälleen vuoteella ja avaa häpynsä sormillaan, vaaleitten häpyhuulten välissä näkyy tummanmustana reikä, jonka reunat ovat nesteestä kiiltävät. Nousen hänen päälleen ja kyrpäni menee helposti häneen sisään, tajuan neidillä olevan aika väljä tavara, mutta minun isolle kyrvälleni se on riittävän kireä. Nautin työntäessäni sen sisään asti, tunnen kuinka terskan kärki osuu pohjaan ja Minna äännähtää hieman. "Ei kai Sinuun sattunut?" kysyn, sillä olen jo riittävän monta kertaa kuullut kuinka näin isokaluisen pitää olla varovainen. "Ei, mutta se on ihanan iso ja tuntuu hyvälle mun sisälläni", hän sanoo ja alkaa pureskella kaulaani. Alan ihan yksinker-taisesti naida häntä, liikutella kyrpääni edestakaisin hänen sisällään ja samalla puristelen hänen isoja rintojaan. Ne eivät valu kainaloihin, vaan jäävät rintakehälle törröttämään, niin että niiden piteleminen tuntuu hyvältä ja kädet täyttävältä.

Naiminen tuntuu hyvältä kuten tavallisesti, hänkin tuntuu nauttivan, äänteleminen lisääntyy ja hän sel-västi kiihottuu kyrpäni liikkeistä sisällään. Kysyn haluaako hän ottaa kädet avukseen, mutta kyrpäni kuulemma täyttää hänet hyvin. Liikutan kaluani hänen litisevässä vitussaan yhä nopeammin ja Minna alkaa laueta, hänen lantionsa allani alkaa tempoilla ja minun on vaikeampaa pysyä pillun sisällä. Samalla hän alkaa huohottaa yhä voimakkaammin ja tunnen kuinka hänen pillunsa alkaa kipristellä kyrpäni ym-pärillä. Alan saada itsekin ja laukean nautinnollisen pitkään hänen sisäänsä, hän saa koko ajan minun roiskuessani häneen. Jäämme hetkeksi huohottamaan päällekkäin ja noustuamme käymme pesulla. Yön Minna viettää vieressäni ja tunnustelen hänen isoja rintojaan melkein koko yön.


Aamulla Minna pukeutuu, hän sanoo että haluaa ensin syödä aamiaista ja vasta sitten palata naimaan kanssani. Peseydyttyään hän pukeutuu toiseen alusasuun, kiihottavaan korsettiin, joka nostaa hänen isot rintansa kauniisti esille ja verhoaa hänen vartaloaan kuultavin mustin pitsein. Myös korsetissa on sukka-nauhat ja hän komentaa minua pukemaan sukat itselleen. En oikein osaa pukea ohuita sukkia oikein ja hän alkaa itse nostella niitä jalkaansa sängyn laidalla istuen. Kyrpäni seisoo taas varsinaisessa aamuerektiossa ja hän komentaa minut vierelleen seisomaan ja ottaa kyrpäni suuhun sukkia laittaessaan. Minna osaa tosiaan ottaa suihin, useimmat aikaisemmat naiseni eivät ole saaneet imetyksi kunnolla, kuulemma terskan koon vuoksi ja siksi että se menee liian syvälle nieluun. Mutta nyt minua imetään ja nuollaan, niin että ennestään kova kaluni tuntuu rautakangelta. Kaadan imijän selälleen sängylle, otan kaluni pois suusta nautinnollisesta imusta huolimatta ja työnnän kyrpäni hänen sisäänsä, pikkuhousut ovat vielä tuo-lilla. Minna ei vastustele kun alan työnnellä kyrpääni hänen sisällään vaan nauttii ja sanoo pitävänsä sii-tä, että häntä otetaan mitään kyselemättä. "Ei minua naidakseen mitään lupia kysellä, vaan työnnetään kova kyrpä sisään ja aloitetaan" hän sanoo ja alkaa kosketella tissejään korsetin kupeissa. Musta pitsi ja korsetin minua vasten tuntuvat tukiluut kiihottavat ja alan naida yhä nopeammin. Minnakin alkaa laueta, hänen lantionsa liikkuu edes takaisin ja tunnen kuinka orgasmi supistelee hänen vittuaan. Laukean itse-kin, mutta aamulla en enää saa niin paljoa spermaa ulos kuin yöllä, mutta tuntuu silti hyvältä.

Lepäämme hetken, pukeudumme molemmat ja lähdemme aamiaiselle. Syömme aamiaista yhdessä ja kuulen kuinka kokouskaverini kommentoivat uhkeaa seuralaistani. En ala sen enempää esitellä ketään, vaan syötyämme palaamme minun huoneeseeni. Koko aamiaisen ajan tunsin kuinka kyrpäni alkoi reagoida voimakkaammin edessäni istuvan naisen törröttäviin tisseihin, joita kannattelevat kupit kuulsivat vaalean puseron läpi. Halusin kosketella noita isoja rintoja vielä ainakin kerran ja katsella kuinka ne riisutaan paljaiksi. Jo hississä tarrasin niihin kiinni ja siirryimme huoneeseeni. Minna halusi kuitenkin en-sin hakea kaikki tavaransa huoneestaan ja toi sieltä ison kassillisen. Riisuimme, minä kokonaan alasti ja hän jätti korsetin ja sukat, pikkuhousut otti pois. Suutelimme ja hän painoi taas pilluaan kyrpääni vasten, annoin sen solua sisään molempien seisoessa. En ole ennen nainut seisaaltani, vaan yleensä maaten sän-gyssä, mutta nyt se onnistui. Liikuttelin kyrpääni hänessä, seisoessa se tuntui voimakkaammalta, sillä kyrpäni joutui taipumaan melkein vaaka - asentoon ollessaan hänen etuvitussaan. Pystyin kuitenkin liik-kumaan pillussa ulos ja sisäänpäin ja Minna alkoi samalla kosketella klitoristaan ensimmäistä kertaa minun nähteni. Pysyäkseni pystyssä ja hänen sisällään pidin kiinni hänen korsettinsa tukiluista ja selässä olevasta nauhoituksesta. Minnan käsi alkoi liikkua kyrpäni tyvessä yhä nopeammin ja hän sanoi, ettei ole ennen auttanut itseään miehen kanssa eikä koskaan tyydyttänyt itseään miehen nähden. Mutta minä olin jollain lailla niin selväeleinen, että hän kehtasi nyt auttaa itseään. Minna piti myös kiinni selästäni toisella kädellään ja naimisen lisäksi aloin nuolla hänen rintojensa kuvetta, jota kuppien reunalta näkyi paljon. Se kiihotti häntä lisää ja tunsin kuinka hän laukesi ainakin kaksi kertaa liikkuvan kyrpäni varrel-le. Itse en vielä saanut, vaan talutin huohottavan naisen sängylle ja aloin todella panna häntä. Otin tissit kupeistaan esiin ja aloin imeä nännejä, jotka olivat melkein repineet pitsit kiihottuneina kasvettuaan. Minä nain Minnaa ja hän alkoi uudelleen käyttää käsiään, tällä kertaa molempia, vitullaan. Tunsin kuin-ka kyrpäni tyvessä lutkutettiin häpyhuulia ja klitorista ja liikutin kyrpääni niin nopeasti kuin kykenin. Samalla nuolin ja imin tissejä ja kaulaa ja tyttö sai taas kyrpääni ihanasti puristelevan orgasmin. Aloin itsekin laueta ja sain hyvin, pitkään ja syvälle pilluun.

Lepäsimme hetken, otimme kolapaukut, sillä en ollut omalla autolla paikalla, vaan olin saanut kyydin. Minna oli tullut junalla, mutta ei ollut ostanut vielä paluulippua, sillä hän ei ollut varma miten aamu päättyisi. Lupasin kyyditsijäni ottavan hänetkin mukaan Helsinkiin, autossa oli ollut tulomatkalla vain me kaksi. Kävimme nopeasti suihkussa, kuivasimme ja aloimme pukeutua. Paljastui miksi Minnan kassi oli niin suuri. Hän otti sieltä esille valikoiman pitsisiä alusvaatteita ja sain valita mitä hän pukisi alleen. Hän sanoi pitävänsä niitä sen verran mukana, sillä aamulla oli mukava valita useista, vaikka olisi yksin-kin. Usein hän kuulemma vaihtoi rintaliivit töistä palattuaan, hän sanoi rintojen ja itsensä pitävän vaihte-lusta. Valitsin päälle puettavaksi kolmiosaisen yhdistelmän, jossa liivien alaosa ulottui melkein napaan saakka, sellaiset joissa oli tukiluita myös rintojen alla ja sivulla. Sukkanauhaliiveissäkin oli tuet ja ne ylettyivät napaa korkeammalle. Pikkuhousut taas olivat kokonaan pitsiset, mutta niihin hän laittoi siteen imemään omia ja minun mehujani, joita oli tipahdellut koko pukemisen ajan lattialle. Pitkät pitsisukat ja päälle vielä naisten pitkät alushousut, sillä talvipakkanen paukkui jossain kahdessakymmenessä asteessa ja auto oli ollut yön ulkona. Muut vaatteet hän valitsi itse, samalla kun minä pukeuduin melkein samoihin vaatteisiin kuin illallakin. En ota kokouksia varten vaatevalikoimaa, minulla on niissä sellainen työtunnelma, etten tarvitse mitään kostyymia.

Siirryimme ala-aulaan kyytiä odottamaan ja otin siinä odotellessa oluen, Minna joi siiderin. Kyyditsijä ei Minnan mukaan tuloa vastustellut ja siirryimme kylmään autoon. Palasimme Helsinkiin, jossa aloimme Minnan kanssa tapailla ja kokeilla muutakin ajankulua kuin naiminen. Kahdesta en kuitenkaan luopunut ja ne molemmat törröttivät Minnan rintakehällä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute