Herkku-puhelin
Eeva saa
Wanha äijä

Olimme aina silloin tällöin käyneet Eevan kanssa pimiössä naimassa, mutta nyt olimme menneet hänen vanhempiensa mökille Tuusulaan. Olimme lämmittäneet mökin ja saunan, saunoneet ja menneet vielä vähän viileitten lakanoitten väliin. Eeva oli minua pienempi, hänen tukkansa oli ihanan karhea ja tuuhea mutta pillukarvat kauniin vaaleat ja ohuet tummasta tukasta huolimatta. Käteni meni hänen haarojensa väliin ja tunsin kuin sormeni tapasi kostean vaon. Menin peiton alle nuolemaan hänen pilluaan, se tuok-sui saunapuhtaalle naiselle ja maistui hieman suolaiselta. Työnsin kieleni hänen häpyhuuliensa väliin ja tavoitin pienen, mutta terhakkana nökottävän klitoriksen. Sen imemisestä tiesin Eevan kovasti pitävän ja annoin kieleni tunnustella sitä pitkään ja hartaasti, peiton alle kuulin kuinka Eeva ynisi nautinnollisesti. Nuoltuani pitkään, niin että kyrpäni sojotti kovana ja pillua haluavana, nousin Eevan päälle ja aloin työn-tää kyrpääni häneen. Eeva piti siitä, että häneen työnnyttiin suoraan ja rajusti, joten olin yhdellä vedolla hänen pillussaan. Eeva äänteli nautinnollisesti, en voi sille mitään, että kyrpäni on sen kokoinen kuin on. Eevan mukaan suurin, mitä hänessä oli käynyt, en ollut kysynyt määrää, mutta luulen sen olleen isompi kuin olisin halunnutkaan.

Eeva alkoi liikkua allani, hänellä oli notkea lantio ja pyöritti sitä nautinnollisesti, minä koetin saada kyr-pääni pysymään hänen sisällään, naisen allani liikkuessa villinä. Aloin nautinnollisesti rynkyttää kyrpääni hänessä edes takaisin, samalla kun naisen lantion liike nopeni. En vielä vetänyt kertaakaan ulos asti, ihan ulos ja sisään työnnöt tekivät Eevasta niin hyvää, että hän silloin huusi ääneen. Kyrpäni kärki osui joka kerta pehmeään pillunpohjaan ja jokaisella työnnöllä Eevaa nautitutti enemmän. Nussiessani imin samalla hänen pieniä terhakoita tissejään, ne olivat pienet mutta ihan pystyt, kuin sokeritopan kärjet. Oli nautinnollista alkaa vedellä kyrpää ulos vitusta ja saman tien painaa se syvälle sisään, Eevan pillukarvat kastuivat joka työnnöllä enemmän, hän oli suorastaan likomärkä ja jokaisella ulosvedolla vitusta tuli nes-tettä lakanoille.

Aloin kiihdyttää tahtiani, Eeva huohotti allani ja alkoi kirkua, olin jo tottunut siihen että tämä neiti äänteli naidessaan, mutta tämä ääni alkoi olla vähän liikaa. "Ihanaa kun saa vapaasti olla äänessä" hän sanoi, "kotona joutuu aina hillitsemään itseään." Ääni mataloitui ja hiljeni hieman, samalla minua kiihotti enemmän, sillä huomasin joka työnnöllä hänen äänensä laskevan matalammaksi. Aloin saada, tunsin kuin kyrpäni koveni ja piteni, hänkin tunsi saman pillunsa pohjassa, sillä jokaisella työnnölläni hän nytkähti ja huoahti. Aloin laueta, spermani ruiskahteli hänen sisäänsä ja aloin itsekin huohottaa. Orgasmia tuntui kestävän ikuisuuden, silmissäni välkkyi ja vilisi, kierähdin pois Eevan päältä ja vedin vielä jäykän kaluni ulos hänestä. "Olisit antanut sen olla sisällä" hän sanoi, ja työnsinkin kaluni uudelleen häneen. En ollut jäykistynyt uudelleen koskaan yhtä nopeasti, tunsin kuinka kyrpäni kovettui hänen kuumassa pillus-saan uudelleen ja aloin naida toista kertaa. Eeva laukesi kerran, toisen ja kolmannen. Jatkoin hänen ryn-kyttämistään, mutta itse en kyennyt uutta siemensyöksyä saamaan, vaan vain kyrpäni pysyi kovana. Eeva oli saanut ties kuinka monennen orgasminsa, kun hän huokasi ja kysyi tulisiko minulta ollenkaan, hän ei kohta enää jaksaisi laueta. Sanoin ettei minulta varmaan tulisi, mutta olisiko hänellä mitään sitä vastaan, että nukahtaisin kyrpä hänen sisällään. Ei ollut ja lopetin panemisen ja aloimme torkkua.

Heräsin keskellä yötä, kyrpäni oli vieläkin kovana hänen sisällään ja neiti nukkui allani syvää unta. Halusin kokeilla, miten nukkuva nainen saa, herääkö hän jos alan naida. Oli aika kiihottavaa panna nukkuvaa naista, enhän ollut pilluun väkisin tullut vaan pyynnöstä. Eeva tunsi nukkuessaankin kuinka pillussa alkoi tapahtua, hänen kätensä tuli kaluni juureen ja alkoi kosketella klitorista, joka hänellä oli syvällä häpyhuulten välissä. Tunsin kuinka klitorista kosketteleva käsi nopeutui, ja lisäsin omienkin työntöjeni nopeutta. Sormi alkoi liikkua aivan villinä ja pian tunsin kuinka nukkuvan naisen pillu alkoi sykkiä ja kouristella, Eeva huokaili ja mutisi jotain samalla kun orgasmi tuli. Hän ei kuitenkaan herännyt, vaan jatkoi untaan, minä en vieläkään saanut orgasmia, vaan lopetin panemisen ja nukahdin hänen päälleen.
Aamulla herätessämme olimme vieläkin samassa asennossa, minä hänen päällään ja sisällään ja hän allani haarat levällään. Heräsimme jokseenkin samanaikaisesti ja sanaakaan sanomatta aloitin työntelemisen. Minulla oli sama seisokki kuin illalla, paitsi että nyt se oli myös aamuseisokki, jolloin minulla aina on kovempi kuin illalla. Eevakin tunsi kiihkoni, nouseva syysaurinko valaisi huonetta ja Eevan pienet tissit heilahtelivat kiihottavasti hänen liikkuessaan naimiseni tahdissa. Hän hymyili minulle ja sanoi, että kyrpäni tuntui tavallistakin isommalta ja ihanammalta, kun sitä oli saanut koko yön pitää sisällään. Hän kertoi nähneensä yöllä unta siitä, että minä nain häntä ja oli kuulemma unessa tyydyttänyt itseään kädellä ja saanut ihanammin kuin hereillä koskaan. Olin kiihottunut ja aurinko valaisi häntä kauniisti hänen alkaessaan saada oikein pitkää ja tällä kertaa hiljaista orgasmia. Tunsin kuinka pillu kyrpäni ympärillä alkoi nytkähdellä ja puristella varttani. Se tuntui kiristyvän niin, että terska ei aina tahtonut sisälle mennä, mutta oikein kovasti työntämällä sain sen joka kerralla pehmeään pillun pohjaan saakka. Jokaisella pohjakosketuksella Eeva äännähti ja jatkoi saamistaan. Tunsin kuinka hänen kätensä nousivat selkääni ja raapivat sitä, mutta samalla se kiihotti minua niin, että purkauduin monena suihkauksena hänen pillunsa pohjaan. Joka suihkaisulla hän nautti ja tunsin kuinka hänen pillunsa imi sitä.

Vedin kyrpäni ulos hänestä, se oli aika turvoksissa seistyään koko yön, ja sitä oli käytetty niin monta kertaa yön aikana. Annoin Eevan katsella, kuinka kyrpäni tiputteli nestettä, omaani ja Eevan pillumehua, lakanalle ja kuinka se hitaasti veltostui. Se ei heti kutistunut, yöseisokki oli turvottanut sen niin, että oli seuraava ilta kun se oli taas oma veltto itsensä, mutta silloin Eeva taas tarvitsi jotain sisälleen ja kalu joutui ylitöihin. Kaluni oli arka seuraavaan keskiviikkoon saakka, mutta jotain sillä pystyi ennen sitäkin tekemään...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute