Herkku-puhelin
Kirjaston uutta harjoittelijaa kokeilemassa
JayJay

Hyvä lukijani, tämä on tarina monen vuoden takaa, kun vielä työskentelin asuinpaikkani pääkirjastolla. Olen jo nuoresta asti ollut kiinnostunut kirjallisuudesta joten luonnollisesti hakeuduin sitä sivuavaan työpaikkaan. Olin hakenut sinne koulun jälkeen ja päässyt ensimmäiseen työpaikkaani eli Kokkolan pääkirjastoon. Huomasin siellä ollessani vanhan sananlaskun todeksi: ”Jos puutavaraa etsit, kirjasto on parempi paikka kuin liiterillinen halkoja”. Enkä suinkaan tarkoita tällä sitä hyllyjen ja kirjojen sisältöä vaan asiakaskuntaa ja työntekijöitä. Sitä lankun määrää! Naisia paljon ajattelevana kirjasto ei ollut sopiva paikka ainakaan minulle, tyytymättömänä poistuin aina töistä, kun ei avautunut tilaisuuksia pieneen flirttailuun.

Työkavereiheni kuului Sirpa (päälle 60-vuotias harppu), Reino (50-kymppinen laiha Gunther-viiksinen pervo) ja Mirjami (satavuotias kotka). Eli tästä voi päätellä, että yhteiset jutunaiheet olivat vähissä, ellei halunnut keskustella uusimmasta Päätalon kirjasta Sirpan kanssa, Reinon kanssa uusimmista teiniporno-elokuvista (Reino oli varsinainen suurkuluttaja, jostain syystä kuvitteli minua kiinnostavan, vaikka olenkin miespuolinen) tai Mirjamin kanssa hänen lapsen-lapsen-lapsen uusimmasta matikan numerosta. Voi luoja sitä vitutuksen määrää. Työ sellaisenaan oli mukavaa, mutta työkaverit ja naisten vähyys riipoivat tunteella. Varsinkaan kun en ollut baari-ihmisiä, niin todellisten rotunaisten näkeminen oli hyvin vähäistä. Silloinkin kun joku nätti tyttö sattui käymään niin Reino yleensä pilasi kaiken tulemalla paikalle ja kiimasta kuolaten karkotti yleensä kaikki naiset.

Eräs elokuun päivä kuulin meille saapuvasta harjoittelijasta, kiinnostuneena kuuntelin kahvihuoneessa kun Sirpa kertoi palaverissa meille tulevasta harjoittelijatytöstä. Ikää kuulemma oli noin kolmenkympin. Palaverin jälkeen Reino vinkkasi minulle silmää ja sanoi: ”Saataiskohan vihdoinkin tänne se pikku panopuu”. Sanoin vain takaisin: ”Jää nähtäväksi”. En jaksanut enää elätellä toiveita saavani nähdä muhkeaa naista...

Päivät kuluivat ja tuli uuden harjoittelijan aloittamispäivä. Olimme aamulla ennen aukaisemisaikaa Mirjamin ja Reinon kanssa kahvihuoneeessa istuskelemassa, kun Sirpa tuli harjoittelijan kanssa sisälle. Voi luoja mikä herkku se oli! Katsoin ihmeissäni kun Mirjami käveli (=lue loikki, näin tekee kotkat) harjoittelijan luokse ja alkoi papattaa tyypillisiä tervetulotoivotuksia hänelle. Reino kuiskasi minulle sillä välin:”Jos koko kinkun olisin halunnut niin eikö tuota kaupan lihatiskiltä saa”. Tunsin sisälläni vahvan halun pistää painiksi hintelän Reinon kanssa, mutta totesin itselleni että parempi pitää työpaikka. Vastaamisen sijaan siirsin katseeni uuteen harjoittelijaan. Hänellä oli kroppa kuin unelta: muhkeutta tuntui olevan joka puolella, olinkin saanu tarpeeksi hoikista mujista, jos lautaa haluaisin niin kävisin ostamassa rautakaupasta kakkosnelosta lautaa ja höyläisin sitä! Hänellä oli siis musta pitkä tukka ponnarilla, pari normi-korvista molemmissa korvissa, oikean yläkorvan rusto täynnä korviksia, silmälasit, siniset silmät, valkoinen kauluspaita, musta lyhyehkö hame, mustat sukkahousut ja pienet somat korkkarit jalassa. Tämä oli juuri sitä mitä olin monissa fantasioissani toivonut: Nainen jolla on kurvit kohdallaan ja vaatteet kuin kovimmissa unelmisani voinut ikinä toivoa! Hänen hiuksensa olivat tiukalla ponnarilla (onko olemassa kovempaa turn-on:ia kuin tiukka ponnari), kulmikkaat silmälasit naisella viestivät seksikkäästä olemuksesta ja älykkyydestä, rustokorvikset ovat myös paheeni: aivan tajuttomat kiihottavaa naisella koko yläkorvaruston peittävä korvarivistö! Kauluspaita tuntui myös kutsuvan minua, syystä että hänen runsaat rintansa eivät näyttäneet mahtuvan sinne. Sukkahousuista nyt on turha edes puhua, kenen katsetta nyt ei kääntäisi sukkahousut ja musta hame. Katsoessani häntä kiihtyneenä, Reino tuli lähelle ja kuiskasi:” Koitahan hillitä itsesi, kohta kiimatippoja alkaa erittyä”. Heräsin haaveistani ja ohitin jälleen Reinon heiton ja kävelin harjoittelijan luokse, ojensin käden kättelyä varten ja sanoin: ”Moro, mä oon Kalle, eikun tervetuloa taloon” Harjoittelija vastasi vienolla hymyn kera:” Kiitti, Mä oon Minttu ja tää onkin mun eka harjoittelupaikka, kiva tulla näin rentoon porukkaan”. Istuimme koko porukalla pöydän ääreen ja jatkoimme kahvittelua ja tutustumista Minttuun. Hän oli vaihtanut työpaikkaa entisestä työpaikasta verotoimistossa, kuulemma ei tuntunut omalta hommalta työskennellä laskujen ynnä muun parissa. Aikamme porukalla kahviteltuamme lähdimme jokainen omiin töihimme, Sirpa tosin Mintun kanssa kiertämään ja tutustumaan taloon.

Tästä kului useampi viikko ja olin jo päässyt hyviin väleihin Mintun kanssa, monesti heitimme ronskia läppää liittyen asiakkaisiin ja Reinon jatkuviin teinien kuolaamisiin. Hänkin oli huomannut Reinon kiinnostuksen hoikkiin, nuorempiin tyttöihin. Hän kertoi kun oli ollut menossa lainaustiskiltä viemään kirjoja niihin kuuluviin hyllyihin ja nähnyt Reinon epämääräisesti nojaavan hyllyä vasten ja kuikkien välillä käytävälle poispäin Mintusta, Minttu oli mennyt vähän sivummalle katsomaan ja nähnyt kun Reijo katsoi kuolaten jotain muijaa joka oli tiputtanut käsilaukun sisällön lattialle ja kyykkien etsinyt tavaroitaan, Reijon takavasemmalla tallentaen kaiken verkkokalvoihin, toinen käsi pitäen hyllystä kiinni ja toinen housuissa. Oli kuulemma Reino lähtenyt sen jälkeen ruokkikselle. Onneksi en itse ollut silloin samaan aikaan, olisin joutunut kuulemaan taas kuinka joku kuikelo oli taas niin pantavaa että ryteikkö olisi heilunut kun sitä puskaa olisi päässyt vetämään! Todennäköisesti se pervo oli viihtynyt miesten pukuhuoneessakin tavattua pidempään, nauttien näystään vessassa.

Usein olimme Mintun kanssa viereisillä lainaustiskeillä, Mirjamin siivotessa hyllyjä, Sirpan hoitaessa talon yleisiä asioita ja Reinon kierrellessä hyllyjen välejä, etsien lisää kuolattavia teinejä. Hän ei muuttanut vaatetustyyliään usein, selvästi viihtyi vaatteissaan. Monet kerran katselin kun hän istuskeli tuolillaan ja järjesteli kirjoja, itse vieressä haaveillen hänen runsaista muodoistaan (tein sitä tosin myös usein iltaisin hartaasti), sattuipa myös sopivasti että istuin Mintun vasemmalla puolella josta näin usein hänen kauluspaidan sisään, enkä tarkoita nyt kaulusosaa vaan nappien välejä. Huomasin katsellessani häntä kuinka hänen kauluspaitansa napit pingottivat kireänä rintakehän kohdalta, luoden pienen aukon josta minulle aukeni pieni aukko josta näin hänen mustat rintaliivinsä ja hieman paljasta ihoakin. Kyrpä puolikovana tuijotin monet tuota pientä aukkoa ja voi luoja niitä tilanteita kun pääsin auttamaan häntä. Monesti Minttu kutsui minua:” Kalle, tuutko jelppimään taas”. Uin kuin kala vedessä hänen luokseen ja silloin pääsin paraatipaikalle: Suoraan hänen taakseen ja silloin sain aina tilaisuuden katsoa suoraan kauluksesta sisään hänen muhkeita meloneitaan. Erään kerran tosin jäin vähän kiinni, kutsuessaan minua menin normaalisti hänen taakseen (hänen istuessa aina penkissä, minä seisten) ja vilkuillessani häntä en kuunnellut lainkaan mitä hän puhui ja ilmeisesti vastaukseni hänen kysymykseen oli aivan eri mitä sen pitäisi olla hän käänsi katseensa ylös ja huomasi minun katseen nousevan hänen rinnoistaan suoraan silmiin. Odotin jo hänen hermostuvan, mutta hän sanoikin kujerrellen: ” Kuule Kalle, mulle selkiskin tämän homman idea jo, en tartteekkaan sun apua, vielä...” Sama iltana mietin tapahtumaa mennessäni nukkumaan ja mietin tuota mystistä ”vielä” sanaa. Oliko se härnäystä, leikkiä vai vinkki tulevasta?
Seuraavana päivänä tullessani töihin huomasin Mintun ja moikkasimme tuttuun tapaan (tosin hän oli jotenkin entistä iloisempi kuin yleensä). Jatkaessani tästä kahvihuoneeseen katsoin työvuorolistaa ja huomasin olevani yhteisessä iltavuorossa Mintun kanssa, tyytyväisenä menin töihin ja jatkoimme Mintun kanssa jutustelua ja kirjojen lainaamista ihmisille. Hoidimme viimeiset asiakkaat ja lähdin sulkemaan ovia itsekseni, miettien pitäisikkö tänään joko illalla katella leffaa vai tumputtaa, totesin itselleni että miksei molempia, tosin ei siinä järjestyksessä. Laitoin ulko-oven kiinni ja lähdin kävelemään takaisin lainauspisteelle, ihmettelin Mintun poistumista paikalta, yleensä hän vielä oli paikalla toivottamassa illanjatkot, mutta nyt oli vain vastassa tyhjä pöytä. ”Noh, ilmeisesti hänellä oli kiire kotiin” ajattelin ja kumarruin pöydän ääreen laittamaan tavaroita kasaan kun Minttu yhtäkkiä tuli selkäni taakse ja kuiskasi korvaani: ”Kerrankin näin päin, pervo”. Käännyin penkilläni hämmentyneenä häneen päin ja kysyin:”Mitä sä tuolla meinaat?”, ”Luuletko etten oo huomannu sun kattovan mua?”, samalla tarraten haarovälistäni. Mitä vittua nyt tapahtuu mietin ja sanoin hänelle:” No ehkä pari kertaa oon saattanu vilkaista mitä sulla löytyy”, hänen edelleen tarraten kovenevaa kohoumaa housuissani. ”Noh, miellyttikö silmää?” Minttu sanoi ja työnsi renkailla pyörivän tuolin pöytää vasten. Aloin jo tointua tästä suorasukaisesta toiminnasta ja vastasin hänelle lyhyesti:”Vielä kysyt”.

Aloitimme samassa kiihkeän suutelemisen, samalla käsilläni himosta sokeana kosketellen hänen vartaloaan joka puolelta, kun Minttu hieroi härnäävästi farkkujeni etumusta päältä, ilman aikomustakaan laittaa kättään sisään. Rutistelin ja puristelin hänen ihanan pehmeää selkää ja persettään samalla suudellen hänen suloisen pehmeitä huulia, Mintun keskittyessä käden pyörittämiseen edestakaisin housujeni päällä.

Aikamme kiehnättyämme penkin päälle nousin ylös, ja siirsin Mintun lainauspöydälle makaamaan selälleen, nousin hänen päällen hajareisin ja huulemme yhtyivät taas kiihkeään suutelemiseen. Siirsin käteni hänen raskaille rinnoilleen Mintun epätoivoisena repiessä samalla paitojani yltäni. Hänen suuret rintansa olivat paidan läpi tunnustellessani enemmän kuin olisin ikinä osannut toivoa, niin uskomattoman pehmeät. Aloin napittamaan auki hänen kauluspaitaaansa ja rintaliivien tullessa esille Minttu nousi vähän ylös, napitti loput napit auki ja aukaisi rintaliivinsä ja heitti sen menemään. Aloin välittömästi ahmimaan hänen suuria rintojaan, imien toista nänniä ja hellästi puristaen toista sormien välissäni, Mintun pörröttäessä päätäni samaan aikaan. Aikani imettyäni rintoja aloitin suutelemaan taas Minttua, toisella kädelläni kourien hänen rintojaan ja toisella siirtyen hitaasti hänen hameen päälle. Liu`utin kättäni hänen häpykummun ylle, siirtyen reiden sisäpuolelle ja hitaasti hivuttaen kättäni ylös. Tullessani hänen alushousujen kohdalle aloin hieromaan kankaan läpi hänen pilluaan, hitaasti ylhäältä alas, välillä sivulta, härnäten tätä rehevää naista. Minttu alkoi huohottamaan odottavana samaan aikaan, minun jatkaen käsittelyäni samalla suudellen ja näykkien tämän naisen upeita huulia.

Hetken kuluttua siirsin Mintun lyhyen hameen ylös ja revin hänen mustat seksikkäät alushousut alas nilkkoihin josta Minttu potki ne lattialle. Olin yläosattomissa Mintun päälle ja vihdoin annoin itselleni luvan siirtyä tyydyttämään häntä käsin kunnolla, etsin kädelläni klitoriksen ja aloin hieromaan sitä edestakaisin Mintun mourutessa ja minun imiessä välillä hänen jo hyvänaikaa sitten kovettuneita nännejään, imien ja näykkien niitä. Käteni vatkasi hulluna Mintun jalkovälissä, välillä työntäen ensin yhden, sitten kaksi sormea hänen pilluunsa ja naiden häntä niillä. Vähän ajan päästä Minttu alkoi hitaasti orgasmin tullessa raapimaan selkääni ja työntäen pääni entistä syvemmälle hänen rintoihin. Vatkasin Mintun pillua kuin hullu, ja Minttu sanoi:” Multa tulee, älä lopeta”. Kiihdytin tahtia ja Mintun tullessa hän tutisi horkassa ja lähes repi hiuksistani minun työskennellessäni hänen märän pillunsa parissa. Lopetin sormettamiseni kun hän lopetti tärisemisen hitaasti ja nojauduin hänen viereensä Mintun haukoessa henkeään. ”Vittu, että teki hyvää”, hän sanoi raukeana. ”Ei tuo mitään” sanoin tyytyväisenä.

Tämän jälkeen Minttu työnsi minut selälleen ja sanoi: ”Nauti”. Minttu siirtyi pöydän päätyyn, avasi farkkujen soljen ja vetoketjun ja veti farkut pois jalastani. Kyrpäni oli puoliseisokissa alushousuissaan, jotka Minttu nykäisi pois rivakasti. ”Ohhoh, eipäs ole tällaista tullut vastaan” Minttu sanoi, minun ollessa tyytyväisenä Mintun uteliaisuudesta kulliani kohtaan. Mintun ihmetyksen aiheena oli esinahka, tai sen puute pikemminkin, olihan minut leikattu jo useampia vuosia sitten. Enempää Minttu ei antanut minun odottaa vaan laittoin kätensä kullini juurelle, puristaen hieman juurelta. Kyrpäni kovettui Mintun käsittelyssä nopeasti ja Minttu alkoikin runkkaamaan kulliani. Esinahan puutteessa ainut haitta on liukastuksen varmistaminen, liika kitka ei ole hyvästä. Sanoin Mintulle:” Voisitko ottaa...” Kesken lauseen Minttu ottikin kullini pään suuhunsa ja alkoi hitaasti työnnellä päätään edestakaisin, puolialastomana, vain avonainen valkoinen kauluspaita ja hame yllään. Minttu osasi todellakin suihinoton, hän runkkasi taidokkaasti ja imeä lutkutti kulliani, ei ole ensimmäistä kertaa todellakaan tekemässä tätä, ajattelin. Välillä hän imi hellästi kiveksiäni, runkaten samaan aikaan suonekasta kulliani. Tämän jälkeen hän keskittyi runkkaamaan minua ja sulauduimme kiihkeään suuteluun minun kouriessani hänen muhkeaa vartaloaan.

Ilmeisesti Minttu huomasi, että olin jo lähestymässä orkkua, kun Minttu lopetti runkkaamiseni, riisui hameensa ja istui hajareisin päälleni, ottaen kullistani kiinni ja ohjaten sen sisäänsä. Voi luoja miten pehmeä ja märkä Minttu oli kun hän hitaasti istui päälleni. Minttu aloitti ratsastuksen, hiukset tiukalla ponnarilla ja kauluspaita hulmuten, turhaan enää yrittäen kätkeä noita hinkkejä joita kourin samaan aikaan. Minttu ratsasti kiihkeästi painautuen pohjaan asti, minun antaessa hänelle tukea samalla käsilläni. Mintun ratsastaessa otin hänet syliini ja painoin itseäni vasten, keinuttaen häntä sylissäni käsivarsillani, kyrpä uiden hänessä. Huohotimme naidessamme hulluna ja välillä läsäyttelin Mintun paljasta persettäni kädelläni, samalla kun imin hänen olkapäitään ja kaulaansa purppuraksi. Käteni vaelsi Mintun hikisellä selällä ja hänen hiuksissaan, mahtavaa tunkea kätensä naisen hiuksiin. Naituamme kiihkeästi pöydällä aloin lopulta olemaan valmis jo tulemaan josta mainitsinkin Mintulle johon hän vaan vastasi:” Tule, tule sisälle”. Aloitin kiivaan nainnin ja rummutin Minttua vasten minua ottaen hänen lantiostaan kiinni ja painoin häntä sisälle, syvemmälle. Hetken päästä tunsinkin tulevani ja painoin Mintun viimeisen kerran minuun, samalla syöksäessäni spermani hänen sisäänsä. Hidastin tahtia tästä ja tunsin kuinka kullistani ryöpsähti viimeiset mällit häneen sisäänsä jonka lopuksi Minttu lysähti syliini. ”Oli kiva naida”, Minttu sanoi, siirtyen vähän ylemmäs jotta kullini pääsi solahtamaan ulos hänestä ja ynähdin hänelle myönteisesti ja suutelin hellästi hänen otsaansa, painaen hänet syliini. Makasimme pöydällä, Mintun pyörittäessään sormiaan rintakehälläni edestakaisin ja minä pitäen lujasti hänestä, silittäen ja nauttien hetkestä. Aikamme maattuamme nousimme ja keräsimme vaatteemme, puimme yllemme ja suutelimme viimeisen kerran kielemme leikkien toisillaan. Hyvästellessämme toisemme siltä illalta Minttu lähti keinuen kävelemään naisten pukuhuonetta kohti. Tämän jälkeen lähdin kävelemään miesten pukuhuonetta kohti kassit tyhjenneinä, muna arkana ja naama virnistyksellä...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute