Herkku-puhelin
Orjatar kahleissa..
tuijja

Olen alasti! Istun kovalla kivilattialla,ympärilläni on mustat teräksiset kalterit ja takanani betoniseinä jonka keskellä iso luonnonkivi.On hämärää ja hiljaista. Kaulani ympärillä on paksu ketju lukittuna riippulukolla.Ketju on noin parin metrin pituinen,ja se on kiinni seinässä olevassa renkaassa. Voin seistä ja liikkua ketjun antaman liikevaran verran. Käteni ja jalkani ovat vapaat. Olen ollut tässä tyrmässä useita tunteja! Ajattelen itseäni. Olen keski ikäinen nainen . Ulkonäköni on jotakuinkin normaalivartaloisen naisen näköinen. Käyn päivisin työssä,hoidan kotini ja pidän yhteyttä läheisiini. Joten täysin normaali nainen. Kuten muilla,niin myös minulla on ns. toinen minä! Se minä haluaa että olen Narttu joka nauttii kun saa olla toisten armoilla ja “ rääkättävänä”.
Havahdun kun sellin ovi avautuu! Vedän käteni pois jalkovälistä,punastun huomatessani että hyväilin itseäni ajatusteni aikana.Oviaukossa seisoo oma Valtiattareni,! Mustissa pitkävartisissa korkosaappaissa , jalassa mustat tukat nahka sortsit. Ylävartalo on paljas. Kiinteiden rintojen päälä on ohut kiiltävä ketju,jossa on avain.Tuo avain tekee Hänestä Dominan ja minusta orjattaren. " Tänään haluan antaa sinut hyvän ystäväni käsittelyyn" kertoo Hän matalalla äänellä, "Ei kai sinulla ole mitään sitä vastaan?" EI,vastaan hiljaa. Hän heittää maahan nahkakahleet ja käskee laittamaan ne nilkkoihin ja ranteisiin, sitten ottaa nurkasta pehmeän tyynyn ja käskee minut polvilleen sen päälle. Nyt ranteeni kytketään kiinni nilkkoihin ja päähäni laitetaan nahkainen huppu,jossa on reiät sieraimien ja suun kohdalla. Tuli täysi pimeys. On hiljaista! Vaistoan jonkun seisovan lähelläni. Kuulen äänen aivan kuin vetoketjua avttaisiin. "Suu auki" käskee Valtiatar! Avaan suuni. Tunnen huulillani puolikovan kalun,joka hitaasti työntyy syvemmälle,samalla kasvaen ja kovettuvan. Päästäni painaen hän työntyy syvälle kurkkuuni. kyökkään ja kuolaa valuen vetäydyn pois kalusta. "Tätä pitää vielä opettaa" sanoo vieras miehen ääni ( jotain tuttua siinä luulen kuulevani) "Olen samaa mieltä, viedään orja yläkertaan." sanoo Dominani

Tunnen kuinka ketjuun tartutaan ja lukko avataan. Ketju putoaa kolisten lattialle. Minut nostetaan käsistä pystyyn. Käteni kytketään yhteen eteeni ja niistä vetäen iran ääni käskee seuraamaan.Edessä on kiviraput. Nyt konttaat ne varovasti ylös! (olen edelleen huppu päässä) Etenen askel kerrallaan,saan keveitä kämmenlyöntejä pakaroilleni. Minut pysäytetään,käteni irroitetaan toisistaan. Vasen käteni nostetaan ylös ja kuulen loksahduksen kun haka kiinnittyy. oikea käsi kiinnitetään myös.Nyt seison jossakin kädet levällään pään yläpuolella kahlittuna. "Levitä jalkojasi" käskee Valtiatar. Tunnen nilkoissani ketjujen kiinnittyvän.
Seison X asennossa. "Ole hyvä ja nauti orjasta halujesi mukaan" sanoo Hän. Piiskan iskut kirvelevät pakaroillani, rintani saavat myös osansa. Silmät kosteina itkua vääntäen kiemurtelen ja potkin kahleissani. Käsi hakeutuu pakaroiden väliin ja siitä edelleen pillun syvyyksiin rajusti runkaten. Mies vetää minua lantiosta taaksepäin ja tunnen kuinka iso sauva uppoaa sisääni. Mies nai sillä minua kovakouraisesti samalla klitorista kipeästi puristellen kun Emäntäni nauraen antaa piiskaa rinnoilleni.
"Pidetään tauko ja käydään kahvilla, jätetään orja kahleisiin “tekeytymään”, päättävät he yksissä tuumin!

Roikun kädet suorina kahleissa.Pakaroita kuumottaa ja rintoja kirvelee,mutta pilluni vuotaa vielä hekuman nestettä pitkin reisiäni. Kuulen ääniä. Kiduttajani ovat saapuneet. Minut irroitetaan kahleista ,vajoan lattialle uupuneena . "Oli aika noloa jättää orja yksin kitumaan ,kun me nautimme virvokkeita" ,kuulen miesäänen sanovan. "No tehdään jotain yhdessä! hihkaisee Emäntäni pirteällä äänellä. "Miten olisi SANDWICH" kysyy miehen ääni?

Emäntäni tarttuu käteeni ja ohjaa minua. Tunnen lattialla alastoman miehen.Nousen mahallani sen päälle,jolloin käsi levittää jalkojani ja tunnen kovan dildon painuvan pilluun. Kohta tapahtuu myös takanani! Valtiatar on polvillaan jalkojeni välissä ja levittää liukkaria pyllyyn. Jäykkä vyödildo työntyy suoleen. Mies allani puree nännejäni kipeästi samalla kun käsillään levittää pakaroitani ja sauvalla panee minua. Nautin pelon,kivun ja kiiman sekaisista tunteista..

Valtiatar nousee ylös,kuulen ketjutaljan kilinää kun hän rullaa taljassa roikkuvaa terästankoa alaspäin. Jalkani kiinnitetään tangon päihin,taljaa pyörittäessä ne nousevat lattialta ja masterin dildo tipahtaa pillustani. Nyt roikun jaloistani,pää alaspäin.
Masterin kalu on suuni edessä,josta hän painaa sen suuhuni. Imen isoa, suonikasta kalua,samalla masteri nuolee ja näykkii pilluani. Nyt innostuu myös Valtiatar,joka haluaa merkata pakarani rottingilla! Huudan,sen minkä kalu kurkussa pystyn ja kiemurtelen kun rottinki tekee tummia juovia lihaani. Masterin hampaat puristavat glitoristani, hän laukeaa karjahtaen suuhuni, itse vaivun kivun ja kiiman sekaiseen gliimaksiin sperman valuessa suupielistä ja laukean koko roppani väristessä.
Minut lasketaan alas, talutetaan pesuhuoneeseen,jossa huppu poistetaan päästäni. Siristelen silmiäni. En näe masteria missään. Minulle kerrotaan etten tulisi koskaan tietämään kuka tuo mies oli!
Kotimatkalla ajattelen voinko kohdata ko. miehen esimerkiksi kaupassa tai kadulla. Miten hän katselisi minua “normaalina” naisena ja mielessään muistelisi sitä narttua.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute