Herkku-puhelin
Uskollinen
Sanna

Olen ollut naimisissa kohta 25 vuotta ja uskokaa ytai älkää, ennen nyt kertomaani tapausta en milloinkaan ollut pettänyt miestäni. Muutama kerta tosin oli jossain firman pikkujouluissa tai vastaavissa tullut suudeltua jonkun kanssa, joskus joku oli tainnut vähän puristella pakaroitani tai rintojani jossain tanssin huumassa mutta... seksiä olin harrastanut vain mieheni kanssa.

Olin saanut komennuksen työpaikallani avustaa uuden yksikön käynnistämisessä ja osallistuinkin käytännössä kaikkeen mahdolliseen rekrytoinnista sisustamiseen ja tekniikan kuntoon laittamiseen. Tein pitkiä työpäiviä ja iltaisin ajelin useimmiten kotiin reilun 100 km matkan vain nähdäkseni mieheni nukkumassa. Seksihommat jäivät vähälle - viikonloppuseksi oli vähän rutiininomaista mutta tuntui, että kumpikaan ei kaivannut sen enempää.

Uuden toimipisteen järjestelmäasennus oli kriittisessä vaiheessa ja päivät venyivät yhä pidemmiksi. Ilmoitinkin miehelleni, että saatan muutaman yön olla hotellissa koska yöllä ajaminen syksyisessä pimeydessä alkoi olla rassaavaa.

Eräänä iltana istuin toimistossa sylimikroni kanssa testaillen verkon toimintaa - olin yksin isossa avokottorissa, asentajat istuivat palvelinhuoneessa ja niinpä nojailin rennosti taaksepäin jalat pöydällä näpytellen konettani kun kuulin jonkun ryköisevän vaimeasti. Nostin katseeni ja yksi nuorista It-kavereista seisoi pöytäni vieressä silmät nauliutuneena reisiini. Hameeni oli rennon asentoni aikana hitaasti valunut melko korkealle ja kaverilla oli esteetön näköala mustien sukkahousujen verhoamiin reisiini ja taisipa sieltä näkyä punaiset pikkuhousunikin. Poikaa selkeästi tilanne hämmensi enemmän kuin minua koska hän posket punehtuneena alkoi änkyttää jotain uusista testiajoista. Nostin jalkani pöydältä ja vaihdoin pojan kanssa muutaman sanan. Hän totesi, että asennus on nyt kaikilta osin valmis ja hän jää ajamaan testiajoja muiden asentajien lähtiessä tältä erää pois. Hymyilin ja sanoin itsekin jääväni vielä hetkeksi testailemaan.

Poika palasi konehuoneeseen ja kuulin kun muut asentajat lähtivät kuittaillen pojalle menevänsä oluelle ja että nuoret miehet saavat ilon tehdä yötöitä. Poika ilmestyi hetken kuluttua taas pöytäni luokse ja kysyi, saako hän tulla viereisen pöydän ääreen työskentelemään, palvelinhuoneessa kun on niin kova ilmastointi ja melko viileää. Annoin tietysti luvan ja poika jäi istumaan päydän ääreen. Huomasin pojan katseen aina silloin tällöin hakeutuvan säärilleni ja jostain syystä päätin hiukan kiusata poikaa. Otin uudelleen saman rennon asennon kuin aikaisemmin ja nostin jalkani pöydälle. Kuulin kun poika huokaisi ja nielaisi kuuluvasti. Hänen sormensa liikkuivat näppäimistöllä mutta katse tuntui entistä enemmän olevan pöydällä olevien jalkojeni suuntaan.

Minua hymyilytti ja vähän kiihottikin tilanne, jossa nuori mies ei saa katsettaan irti minusta.
Nousin ylös ja kävelin pojan tuolin taakse, nojauduin hänen olkansa ylitse katsomaan hänen tietokoneensa näyttöä siten, että rintani koskettivat hänen hartiaansa. "Miten sujuu?" kysin. "Hyvin" poika huokaisi ja näin hänen poskensa punoittavan entisestään. "Haluatko kahvia, haen itselleni" kysyin ja laskin käteni hänen hartialleen. "Haluan!" hän melkein huusi ja sitten änkytti " tai siis en, en juo kahvia". Otin käteni pois hänen olaltaan ja lähdin kävelemään kohti keittiönurkkausta. Liikutin tarkoituksellani takamustani normaalia enemmän kävellessäni koska olin varma, että hän katselee perääni. Kääännyin nopeasti ja huomasin olleeni oikeassa. Punastuneena hän käänsi nopeasti katseensa pois. "Mitä sitten haluat?" kysyin. Hän mumisi jotain ja jatkoi koneensa naputtelua. Hain kahvini ja palasin takaisin. Päätin kokeilla, miten ujo poika oli ja miten pitkälle itse uskaltaisin mennä kiusaamisessa.

istahdin kahvikuppini kanssa pojan pöydän reunalle ja annoin hameeni kohota reilusti yli puolireiden. Kyselin niitä näitä ja sain selville pojan olevan nimeltään janne ja että hän oli 22 vuotias ja melko tuore tulokas yrityksessä, joka asensi järjestelmää. "Minä olen Sanna", sanoin ja hymyilin. Pojan katse liikkui silmieni, rintojeni ja reisieni välillä ja hän tuntui olevan yhtäaikaa kiinnostunut, vaivaantunut, punastunut ja halukas syömään minut silmillään. Sitten tuo ujo Janne yllätti minut ja siirsi toisen käden näppäimistöltä reidelleni. Jäykistyin, kiusaaminen oli ollut hauskaa ja kiihottavaa ja oli tuntunut hyvältä, että nuori mies oli selvästi kiinnostunut minusta naisena. Mutta kosketus... se oli yhtä aikaa pelottavaa ja kiihottavaa.

janne katsoi nyt suoraan silmiini ja nousi seisomaan pitäen kättään edelleen reidelläni. "Sanna... sinä olet kiihottava nainen, saanko... saanko koskea sinuun?" hän kysyi odottamatta vastausta ja siirsi toisen käden selkäni taakse painaen huulensa huulilleni. Annoin hänen työntää kielensä suuhuni, vastasin suudelmaan ja avasin varovasti jalkojani hänen työntäessään kättään vaativasti ylemmäs reittäni pitkin. Toinen käsi liikkui selässäni ja niskassani, toinen hyväili jalkoväliäni sukkahousujen ja pikkuhousujen läpi. Minulla oli edelleen toisessa kädessä kahvikuppi ja toisella tuin itseäni Jannen nojatessa minuun suudellessaan kiihkeästi suutani ja kaulaani.

Janne otti askeleen taaksepäin, otti kahvikupin kädestäni, laski sen pöydälle ja veti minut käsistä pystyyn. Sitten hän tuli uudelleen kiinni minuun. Toinen käsi liikkui rinnoillani, toinen hameen alla puristaen pakaroitani, hyväillen lanteitani ja hieroen häpyäni samaan aikaan kun kieli työntyi suuhuni. Omat käteni liikkuivat Jannen vartalolla, toinen tunnustellen kohoumaa hänen farkuissaan ja toinen lihaksikkaalla selällä. Jannen käsi hivuttautui puseroni alle ja avasi rintaliivini. Sitten hän nosti puseroani ja liivejäni paljastaen pienehköt rintani. Nännini olivat kiihoittumisesta kivikovat ja jannen suu etsi nyt rinnoiltani uusia kohteita. itse avasin samaan aikaan jannen housuja ja sainkin käteeni kovana sojoittavan nuoren miehen kalun.

Janne käänsi minut nopeasti ympäri nosti hamettani ja veti sukkahousuni ja pikkuhousuni puolireiteen. Paljas takapuoleni tunsi hänen sojottavan kalunsa osuvan ensin pakaroihin ja sitten yhtäkkiä tunsin häpyhuulillani kalun joka solahti märkään pilluuni. Voihkaisin. Jannen toinen käsi puristi rintojani vuoron perään, toinen oli lanteillani hänen aloittaessaan rytmikkään naimisen. Pilluni oli märkä, niin märkä että minua lähes hävetti litinä jota kalu liikkuessaan sai aikaan.

Jumalauta, minua nussitaan, ajattelin. Ensimmäistä kertaa koko avioliittoni aikana vieras kalu liikkui sisälläni. Koko tilanne, miehen ikä, se miten se tapahtui työpaikalla, vain osittain riisutut vaatteet... kaikki se oli nin kiihottavaa että tunsin saavani orgasmin uskomattoman nopeasti. Halusin huutaa mutta vaimensin huutoni äänekkääksi huokaukseksi ja Janne jatkoi työntelyään kunnes voihkaisi äänekkäästi ja tunsin kalun sykkivän spermaa sisälleni. Janne nojasi minuun voimakkaasti huohottaen korvaani.

Sitten Janne vetäytyi sisältäni ja työnsi kalunsa housuihinsa. Seisoin palajas takapuoli pystyssä tuntien sperman valuvan reisilläni ja aloin kävellä kohti vessaa kannatellen hamettani lanteilla, sukkahousut ja pikkuhousut edelleen puolireidessä. Päsin vessaan, sain pestyä pimppini, pukeuduin kunnolla ja palasin saliin. Janne istui koneensa äärellä ja naputteli kiivaasti. Kävelin hänen viereensä ja sanoin, että toivon tämän jäävän salaisuudeksi ja että en yleensä ole tuollaista tehnyt. Janne hymyili ja sanoi "Salaisuus on ok. Mutta haluan lisää. Haluan myös huomenna." Otin tiukan ilmeen ja sanoin että ei onnistu, se mitä tapahtui oli vahinko ja unohdetaan koko juttu. Silloin Janne käänsi koneensa näytön minun suuntaani ja näytöllä näkyi, miten Janne työntää kaluaan minuun takaapäin samalla kun kasvoni ovat orgasmista vääristyneet ja huohotan ja huokailen äänekkäästi. Poika oli laittanut tietokoneensa kameran päälle ennen kuin oli tehnyt lähestymisensä. Katselin näyttöä järkyttyneenä kun Janne samalla nosti hamettani, painoi huulensa pikkuhousuilleni ja sanoi hiljaa: "Salaisuutenahan me tämän haluamme pitää... Siis huomenna uudelleen..."

Tarina on tosi, nimet eivät. Jannen kanssa naimme joka ilta koko ko. toimipisteen käynnistyksen ajan kunnes Janne komennettiin muualle. Sen jälkeen hän ei ole minuun ollut yhteydessä. En tiedä, mitä Janne teki tallentamalleen videolle - ehkä se on löytänyt tiensä nettiin, ehkä Janne tuhosi sen, ehkä se on hänellä tallella vielä jossain.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute