Herkku-puhelin
Urheiluhieroja
anonyymi

Olin satuttanut nivuseni juoksuharkoissa ja istuskelin nyt tutun kuntokeskuksen odotushuoneessa. Toimistonhoitaja tuli luokseni ja sanoi että hierojani on sairastunut mutta heillä on tämän viikon hierojaopiskelija jolla olisi juuri nyt vapaa aika. Hetken harmittelin koska tuttu hieroja tietäisi tasan tarkkaan mitä tehdä.

Harmitukseni kuitenkin laantui kun tämä opiskelija kutsui minua. Hänellä oli upeat muhkeat rinnat ja vain ohut toppi päällään. Jalassa hänellä oli valkoiset housut ja stringit paistoivat selvästi läpi.

Asettauduin hierontapöydälle selälleni ja hän asetti kevyen pyyhkeen jaloilleni. Jo silloin tunsin kuinka veri alkoi vaeltaa kohti kaluani. Hän tutki nivustani ja loukkaantunut kohta oli aivan kullini juuressa. Hän paineli ja pyöritteli nivustani öljytyillä käsillään. Kyrpäni alkoi vastustamattomasti saavuttamaan täyden seisokin. Ei auttanut vaikka mitä ajattelin.

Suljin silmäni ja tiesin että tyttö näki tilani tasan tarkkaan. Joka kerta kun hierontaliike lähestyi reiden yläosaa hän ohjasi kätensä osumaan kevyesti jo pystyssä olevaan kaluuni. Ajattelin jo selviäväni tilanteesta pelkällä nolostumisella kun tunsin kullini kärjen yhtäkkiä liukuvan bokserin puntin alta näkyviin.
En uskaltanut korjata asentoa ja tunsin hänen käsiensä törmäävän paljaaseen kullini kärkeen kerta toisensa jälkeen. Taitavasti hän ohjaili liikkeitään niin että kosketti kulliani tosiaan kuin vahingossa mutta joka kerta tunsin varmuudella öljytyn käden kovan kullini paljaalla terskalla. Olin jo aivan varma etten kestä kauempaa kun hän yhtäkkiä sanoi: -Seuraavaksi laitetaan sitten kevyttä sähköä siihen nivuseen. Kun hän kohotti pyyhettä laittaakseen elektrodit nivuseeni hän väistämätti näki tilani. Terskani täytyi olla tulipunainen ja turvoksissa mutta tyynesti hän asetti ne paikoilleen.

-Nyt mä käynnistän tän koneen ja lisätään sitten tehoja pikkuhiljaa. Sanot vaan koko ajan miltä susta tuntuu. Aluksi sähkö tuntui kutittavan mutta jo seuraava tehonnosto alkoi kutitella kivesten juuressa. Tiesin etten kestäisi kovin kauaa. Kullini sykki jo siihen malliin että kohta alkaisi tapahtua. Nuoren pojan kalu oli aivan kivikovana ja tunsin kuinka mälli lähti liikkeelle. Juuri kun hän kysyi tuntemuksiani niin ensimmäinen ruiskaus lähti kullistani. Kouristelin pedillä ja kaikki sperma pulppusi ulos kullistani. Ynähtelin jotain ja sanoin hierojalle että nyt taitaa olla liikaa tehoa. Hän katsoi minua suoraan silmiin ja kohotti pyyhettä ja kuiskasi nauraen. -Mä luulen että tehot on ihan sopivat mutta sun kullis kestokyvyssä on vielä vähän petraamisen varaa jos aiot
jatkossa ruiskia muuallekin kuin omille jaloillesi.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute