Herkku-puhelin
Kesämökin ihanuuksia
seiskakaks

Olimme vaimoni kanssa matkalla yhteisen ystävämme syntymäpäiville. Hän oli vuokrannut mökin saaristosta. Matkalla flirttailimme toisillemme ja ellemme olisi olleet jo vähän myöhässä, olisimme todennäköisesti pysähtyneet tienvarteen pikapanoille. Juhliin päästyämme mukava tunnelma jatkui. Söimme hyvin ja joimme melko runsaasti ja nautimme ystäviemme seurasta. Ilmassa oli paljon pikkutuhmaa jutustelua ja himoitsin jo kaunista vaimoani. Hän oli jumppaamalla saanut pidettyä kroppansa seksikkäänä ja hänen pyöreät rintansa ponnahtelivat kesämekon alla terhakkaina.
Sitten tunnelma ainakin omalta osaltani lässähti. Juhliin saapui vaimoni Ninnin entinen poikaystävä Antti. Ninni oli joskus humalapäissään paljastanut Antilla olleen suurin kulli jonka oli koskaan nähnyt. Kaiken huipuksi Antin vaimo lähti melko pian pois juhlista, koska oli raskaana eikä jaksanut kännisten sekoilua.
Jossain vaiheessa juhlaväki alkoi juomineen valua rantasaunan suuntaan. Rohkeimmat huutelivat heti sekasaunan puolesta ja niin sovittiin että kaikki saavat saunoa yhdessä. Lähes kaikki naiset kuitenkin käyttivät uimapukua tai pyyhettä ja miehet saunoivat alasti. Avatessani oluttölkkiä saunanlauteilla, pahin pelkoni astui ovesta. Järkytyin todella nähdessäni Antin valtavan kullin. Se näytti jotenkin pelottavalta ja sen juuresta terskaan kulki pikkusormen paksuinen suoni. Esinahkakin roikkui valtavan terskan päällä jotenkin luonnottoman suurena. Saman tien mietin miten vaimoni oli joskus saanut tuota paksua parrua sisäänsä.
Loppuilta sujui kuitenkin mukavasti enkä juuri nähnyt Anttiakaan. Olimme jo vetäytymässä nukkumaan, kun vaimoni kuiskasi korvaani haluavansa käydä kanssani rantasaunalla. Ymmärsin vinkin ja hekumoin tajutessani nussivani kohta ihanaa vaimoani.
Kuitenkin päästessämme saunalle kuulimme sisältä melkoista ähkettä. Kurkistimme ovenraosta ja näimme Antin nussivan jotain vierasta tyttöä suihkun puolella. Näky oli tyrmäävä. Antti pani tyttöä valtavalla kullillaan ja käsitteli tyttöä todella kovakouraisesti. Ajattelin että häivymme paikalta mutta Ninni tarttuikin takaapäin kyrpääni ja tunsin sen kovettuvan hetkessä. Ninni valutti sortsini alas ja alkoi runkata paljasta kyrpääni. Yritin itsekin hamuta Ninnin pillua sormillani ja tunsin sen olevan aivan läpimärkä valuttaen nesteitään hänen reisilleen. Siinä me katselimme kun Antin jättikyrpä ulvotti tyttöä ja Ninni runkkasi minua yhä villimmin. Vedin Ninnin eteeni ja työnsin kullini hänen sisäänsä ja aloin nussia takaapäin kuitenkin hieman pidätellen etteivät sisälläolijat kuule meitä. Hyväilin Ninnin turvonneita nännejä ja kiihdytin tahtia. Olin salaa todella kiihottunut Antin jättikullista vaikka samalla olin pahoillani tuon tytön puolesta. Antti pani häntä takaapäin. Tyttö ulvoi ja näytti että hän halusi jo vaihtaa parempaan asentoon mutta Antti piteli hänen käsiään tiukasti käsissään ja jatkoi kovatahtista panemista tytön väännellessä edessään.
Samassa tasapainoni horjahti ja kolahdimme ovea vasten. Pahaksi onneksi Antti kuuli tuon ja veti kullinsa moiskahtaen ulos tytön pillusta ja käännähti ovea kohti.
-Katos. Ninnihän se siellä. Tulkaa toki peremmälle niin jatketaan näytöstä.
Antti työnsi turpean kullinsa tytön suuhun. Tyttö sai vaivoin pelkän terskan mahtumaan suuhunsa. Samassa Antti jo nosti tytön syliinsä ja jatkoi panemista tytön pyllyn lässähdellessä Antin reisiä vasten. Toivoin olevani missä tahansa muualla. Ninnikin oli kuitenkin kovin kiimainen ja nappasi kullini suuhunsa ja alkoi imeä sormettaen samalla läpimärkää pimppiänsä. Jotenkin en vain kestänyt enempää vaikka kuinka yritin pidätellä. Oma kullini alkoi nykiä ja Ninni vain jatkoi ahnaasti imemistä. Samalla kun katselin tuota ahnasta nussimista vedin oman kullini ulos Ninnin suusta. Sieltä valuva sperma paljasti minun lauenneen.
Ajattelin että nyt on viimeistään päästävä pois täältä mutta Anttihan vaan innostui. -Nyt olis Ninni tilaisuus vähän muistella vanhoja hyviä aikoja. Tää huoratyttö voi hoidella sun miestäsi sillä aikaa kun me tehdään kunnon temput. Näin miten Ninni kävi kamppailua mielessään ja runkkaili samalla jo veltostunutta kaluani, joka ei kuitenkaan kovettunut hänen otteessaan. Antti lähti kävelemään meitä kohti. Hänen kullinsa sen sijaan seisoi turpeana ja kiiltävänä. Antti työnsi sormensa Ninnin liukkaalle pillulle ja kun minä yritin estellä, Antti tarttui ranteeseeni ja kaatoi minut lattialle. Hän nosti Ninnin nelinkontin päälleni ja pakotti minut nuolemaan Ninnin läpimärkää pillua. Antti itse asettui Ninnin taakse ja työnsi paksun kyrpänsä Ninnin perseelle. Hän läiskäisi Ninnin pakaroita muutaman kerran kyrvällään ja työntyi sitten vaimoni perseeseen. Ninni ulvahti kerran mutta myöntyi valtavan kullin liikkeisiin sisällään. Tajusin, että tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun tuo jättiläinen möyri hänen sisällään. Olin niin nöyryytetty kuin mies vain voi olla. Panemista jatkui loputtomiin. Ninni voihki mutta näytti nauttivan joka hetkestä. Kaiken lisäksi tuo toinen tyttö imi omaa kulliani. Olin nöyryytetty mutta samalla äärettömän kiihottunut. Kullini ruiskutti jo toiset spermat tuon toisen tytön käsittelyssä. Antti pahensi vielä tunnelmaa sanomalla:
-Katos Ninni kun pikkukikkelit ei näköjään kestä kyydissä!
Oma kullini latistui aivan rusinaksi mutta Antin järkäle upposi aina vain uudelleen Ninnin perseeseen. Lopulta Antti veti korahdellen kullinsa ulos pillusta valtavan moiskahduksen saattelemana. Spermaa pulppusi sykäyksittäin Ninnin naamalle ja suuhun mutta mikä pahinta Ninnin pillukin oli kauttaaltaan paksun sperman peitossa. -Saatanan Antti! Tulit sitten vaimoni sisään. Punnersin itseni ylös ja yritin käydä Antin päälle mutta hän oli aivan liian vahva minulle. En voinut kuin katsoa kun Antti makasi molemmat naiset vieressään lattialla. Hänen seisokkinsa ei ollut juurikaan laskenut. Antti antoi toisen tytön imeä spermaista kulliaan, joka vavahteli herkkänä kielen kosketukselle. Hänen kullinsa oli, jos mahdollista vieläkin paksumpi kuin äsken. Tummanpunainen terska turposi ja kasvoi kasvamistaan. Antti veti Ninnin lähemmäs itseään ja työntyi takaapäin hänen sisälleen. Ninni vavahteli hänen otteessaan mutta pyysi Anttia panemaan kunnolla. Antti teki työtä käskettyä ja väänteli Ninnin rintaa ja nänniä ja työnteli samalla kovakouraisesti sormiaan tuon toisen tytön perseeseen. Kun viimein lähdin ovesta kuulin Ninnin voihkivan Antille:-Antti, olen niin kaivannut sun paksua sykkivää kyrpääsi......

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute