Herkku-puhelin
Kuuma viikonloppu osa 1
valtsu

Kuuma viikonloppu

Torstai-ilta läheni loppuaan kun puhelimen ääni herätti minut ajatuksistani. Ajattelin että kuka piru se tähän aikaan soittelee mutta vastasin kuitenkin puhelimeen

-Moi, Leila täällä, häiritsenkö, kuulin heleän naisäänen sanovan

Unenrippeet hävisivät silmistäni kun kuulin Leilan äänen ja ajattelin pikaisesti muutaman viikon takaista sessiota maastossa.

-No,et tietenkään, olenhan sanonut että voit soittaa minulle mihin aikaan vaan ja vastaan jos vain pystyn

-No nyt se meidän Petri sitten lähti parin kaverinsa kanssa sinne Pattayalle lomalle pariksi viikoksi, kyllähän minä nämä lomat tiedän, eiköhän sitä lennetä thai-pillun perässä koko loma.

-Täällä tarvittaisiin viikonloppuna vähän valmennusta ja hierontaa, jos vain ehdit tulemaan ja ois täällä vähän talkkarin hommia tuolla pesuhuonetiloissa.

-No, eiköhän sitä ehdi sinne tulla koska ei tässä sen kummempaa ole viikonlopuksi suunniteltu, sanoin.

-Ehtisitkö vielä tänään, voin laittaa saunan päälle, kun on vähän yksinäinen olo ja tytötkin ovat missä lienevät mulkun perässä.

-Kyllähän minä voin tulla, lähdenkin tästä saman tien, oon vartin päästä teillä, sanoin ja aloin sovitella takkia päälle.

Lukitsin paikat ja lähdin tallaamaan naapuriin ja perille päästyäni ehtoisa emäntä jo odotteli terassilla kylmän bissen kanssa. Tässä olis vähän remonttijuomaa ettei pääse kurkku kuivamaan, Leila sanoi ja antoi bissen antaen samalla kuuman pusun poskelle.

-Tule sisään, menen käymään saunalla, ole kuin kotonasi, Leila huikkasi

Ajatuksissani katselin Leilan lantion keinumista ja siirryin olohuoneen puolelle kulliani housujen päältä hieroen.

-Hei,sieltähän se selänpesijä saapuu, joku sanoi sohvalta ja kun käännyin katsomaan havaitsin siellä istuvan Piian.

Piia oli Leilan työkaveri, noin 35 v, blondi herkkupeppu, moni oli tuota herkkupeppua himoinnut mutta harvempi saanut, oli kuulemma pihtarin luonnetta naisella. Piia pyysi minua sohvalle istumaan ja aloimme jutella niitä näitä ja samalla katselin Piian upeaa vartaloa ja yritin tihhruta isoja tissejä puseron kaula-aukosta. Vähän ajan päästä Leila saapui saunalta kylpytakki päällä istuutuen nojatuoliin vastapäätä.

-Kohta päästään saunaan Leila sanoi ja antoi sääriensä levitä hiukan jolloin havaitsin että pöksyjä ei ollut jalassa vaan jalkojen välissä näkyi paljas pillu huulet raollaan. Myös Piia vieressäni alkoi vähentää vaatetustaan jättäen vain rintsikat ja tangat päälleen.

-Tule perässä kun ehdit, me tytöt lähdetään jo saunaan, Leila sanoi ja kohta kaksi herkkupersettä poistui jo saunan suuntaan.
Tunsin kuinka kullini nytkähteli lahkeessa ja aloin riisuutua ja kohta lähdin naaraiden perään saunaan jossa Piia oli juuri kiipeämässä lauteille ja havaitsin jalkojen välistä ajellun pillun. Piia istuutui lauteelle nostaen polvet koukkuun jolloin minulla oli suora näköala tuohon karvattomaan pilluun.

-Jää seisomaan siihen ovelle mä tahdon vähän katsella sua, sanoi Piia vartaloani tutkiskellen ja samalla pilluaan kosketelleen.

-Ei se nyt niin hirveän iso ole tuo kullisi, vaikka Leila toista väitti mutta tuu nyt kuiteskin tänne lauteelle niin tutkitaan ennenkuin hutkitaan ja lauteelle noustuani tunsin kuinka sormet puristuivat kyrpäni ympärille ja Piia alkoi runkata kyrpääni joka alkoi seistä käsittelyssä. Leila oli toisella puolella asettunut makaamaan lauteille ja tunsin kuuman hengityksen kyrvän varrella, Leila jäi odottamaan huulet avoinna kun Piia runkkasi kyrpääni ja hetken kuluttua alkoi tuntua että kohta tulee.

-Kohta tulee karjaisin ja Leila imaisi kyrpäni suuhunsa ja laukesin samassa hetkessä Leilan nieluun, otin Leilan päästä kiinni ja junttasin kyrpää muutamam kerran nieluun jonka jälkeen vedin vielä sykkivän kyrvän pois huulten välistä ja Piia lipaisi vielä kyrvän päästä viimeiset tipat suuhunsa.

Jatkoimme saunomista session jälkeen ja uitin sormiani vuorotellen molemmissa pilluissa jotka kostuivat käsittelyssäni pikkuhiljaa ja kohta Piia oli valmista kauraa pesulle ja poistui pesuhuoneen puolelle samalla pyytäen minut selänpesuun. Piia asettui vatsalleen pesuhuoneen penkille ja aloin vaahdottaa selkää ja pakaroita. Pesin huolellisesti selän ja pakarat ja hetken mielijohteesta levitin pesuainetta pillulle ja aloin hieroa sitä puhdistaen sen jokaisen sopukan. Kyrpäni oli alkanut jöpöttää koko komeudessaan ja kun Piia huomasi sen hän sanoi haluavansa sen heti pilluunsa.

Piia makasi edelleen vatsallaan penkillä ja levitti hieman reisiään jolloin piluun oli esteetön näkyvyys. Asetuin Piian taakse ja painoin kyrpäni takaapäin pillureikää vasten ja aloin painaa kyrpää syvemmälle pilluun ja saatuani kyrvän vartta myöten sisään odotin hetken ennenkuin aloin liikutella kyrpää pillussa edestakas.

Kyrpäni soutaessa pillussa edestakaisin alkoi myös Piian lantio pyöriä työntöjeni tahdissa, myös suusta alkoi kuulua voihketta joka muuttui kohta kiimaiseksi huudoksi ja pillu alkoi supistella tulevan orkun enteitä, eikä kauaakaan kun tunsin kuinka palleissa supisteli ja spermat alkoivat roiskua pilluun. Vedin kyrpäni pillusta ja Piian noustessa seisomaan spermat valuivat pillusta pesuhuoneen lattialle, aloin suihkuttaa Piian vartaloa puhtaaksi.

Leila oli tällä välin saapunut myös pesuhuoneen puolelle ja runkkasi itseään pesuharjan varrella, kiimassa voihkien, kyrpäni kovettui näystä sen verran että menin Leilan luo, vedin pesuharjan pillusta ja painoin raakasti kyrvän tilalle aloittaen raivoisan nussimisen takaapäin, Leila huusi kiimassa kun kyrpä painui pilluun edestakasin ja jatkoin raivoisaa nussimista Leilan saadessa orkkuja lähes tauotta ja spermat roiskuivat kohta pilluun. Vedin veltostuvan kyrvän pois pillusta jonka jälkeen huuhtelin myös Leilan vartalon ja varsinkin pillun. Tämän jälkeen peseydin myös itse ja siirryin makuuhuoneen puolelle jossa minua odotti kaksi kiimaista naista . Mitä sen jälkeen tapahtui siitä myöhemmin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute