Herkku-puhelin
Esimiehen armoilla 2
Tiinavm63

Kirjoitin jokin aika sitten tarinan "Esimiehen armoilla". Saamani palautteen johdosta kirjoitin jatko-oan, mitä olisi voinut kenties tapahtua. Jos palautetta riittää, niin kolmas osa on myös olemassa.


Kului muutama viikko aivan normaaliin tapaan, kunnes sain sähköpostin Timolta. ”Palaveri toimistossasi tänään klo 16. Aikaa kuluu noin 1,5 tuntia. Liivit ja pikkarit kassiin! Vai pistetäänkö kuva jakeluun?” No eihän siinä mikään auttanut. Valmistelin itsesi tulevaan. Katselin hyvissä ajoin netistä kuvia ja luin lukijoiden kirjoituksia, että sain itseäsi hiukan tunnelmaan. Pikkareiden poistaminen hameen alta ei ollut ongelma, mutta liivien poisto olikin eri juttu. Paljaat nänninpihat ja kovettumassa olevat nännini nimittäin oikein loistivat puseroni läpi. Toisaalta kun katsoin itseäni peilistä, niin näin, miten kiihottavan näköinen olin.

Timo saapui sovittuun aikaan luokseni ja lukitsi oven tullessaan. Nousin tuolistani häntä vastaan ja Timo oikein huokaisi ääneen, nähdessään, miten herkullisen näköinen olen. Sen kummempia puhumatta Timo tuli luokseni ja kaappasi rintani käsiinsä puristeltavaksi. Hän aukoi puseroni napit ja otti paljaat rintani kouriinsa. Timon taitavat sormet puristelivat ja hiukan venyttelivät kovettuneita nännejäni. Samalla hän suuteli kaulaani ja näykki korvaani. Tunsin miten kiihotuin entisestään ja aloin kostua oikein kunnolla. Timon suu laskeutui rinnoilleni ja hän alkoi imeskelemään ja näykkimään nännejäni samalla kun hänen kätensä laskeutuvat hameeni alle paljaille pakaroilleni. Taitavat sormet avasivat hameeni vetoketjun ja hame putosi lattialle. Olin kuumissani tuon miehen käsittelyssä. Nännejäni imeskellen ja näykkien Timo painoi takakautta kätensä haarojeni väliin ja alkoi hieroa paisunutta klitoristani. Tunsin, miten mahlat suorastaan valuivat kiimasta märkänä olevasta pillustani.

Timo työnsi minut selälleni työpöytäni päälle ja levitin jalkani levälleen. Tunsin, miten miehen kieli alkoi pyöritellä klitoristani samalla kun Timo työnsi pari sormeaan kuumaan ja odottavaan pilluuni. Aloin itse hyväilemään kosketuksia kaipaavia rintojani ja nännejäni. Timo jatkoi nuolemistaan ja työnsi myös peppuuni pari sormeaan. Voihkin nautinnosta ja suorastaan anelin, että mies ottaisi minut siinä pöydällä. Timo nousi ylös ja vapautti housuistaan tuon minulle jo tutun suonikkaan kyrpänsä. Tunsin, miten terska tuli pilluni huulille ja alkoi porautumaan sisääni. Pilluni oli pakahtumaisillaan, kun tuo iso kyrpä porautui syvälle sisääni. Timo alkoi tehdä rauhallisia pitkiä työntöjä sisääni samalla klitoristani hyväillen. Äkisti mies otti kullinsa ulos pillustani muhkean maiskahduksen saattelemana ja alkoi työntää sitä peppuuni. Tunsin, miten peppuni täyttyi, kun tuo kulli porautui uudelleen sisääni. Kulli souti nyt pepussani edestakaisin ja olin lähentymässä huippuani. Äkkiä hän kuitenkin otti kullin ulos pepustani ja painoi sen kerralla pohjaan asti pilluuni. Aloin vavista orgasmin kourissa ja Timo lisäsi vauhtia. Vapisin ja tärisin kun orgasmin aallot löivät lävitseni tuon kalun pumpatessa pilluani. Kiimani ja pilluni puristavat liikkeet saivat myös Timon lastin liikkeelle ja hän otti kalun sisältäni ja ruiski jälleen mahtavat spermat vatsalleni ja rinnoilleni. Osa mälleistä lensi jopa kaulalleni ja kasvoilleni. Timo kiersi pöydän toiselle puolelle ja työnsi tuon veltostuvan kalun suuhuni nuoltavaksi ja puhdistettavaksi. Jälleen kerran olin antanut tuolle miehelle kunnollisen tyydytyksen. Nuoltuani miehen kullin puhtaaksi hän pisti kullin housuihinsa ja suuntasi ovelle. Makasin edelleen spermaisena ja tyydytettynä pöydällä, kun Timo otti kännykkäkamerallaan pari kuvaa ja totesi: ”Olet kyllä mahtava pano. Nyt kun olet kunnolla testattu, niin sinut voi ottaa mukaan työmatkalle ”sihteeriksikin” vaikka voitelemaan asiakkaita”.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute