Herkku-puhelin
Eka suihinotto
Jiibee

Näin tapahtui pari vuotta sitten eräillä baarijatkoilla. Oltiin pienehköllä porukalla siirrytty baarista vielä jatkamaan valomerkin jälkeen, Kalliossa kun pilkku tulee jo puoli kahden aikaan. Porukka oli melko sekalainen, enkä tuntenut kaikkia mitenkään hyvin. Olimme kaikki varmaan jossain 25 ja 30v välimaastossa. Noin tunnin melkoisen railakkaan jatkoilun jälkeen porukka alkoi väsyä ja lähtemään kotiin päin, mutta eräs kaverin kaveri (käytetään vaikkapa nimeä Tomppa) jäi vielä tilaamaan taksia. Hetken aikaa jotain heitimme läppää siinä, jatkoimme samalla ronskilla linjalla, mihin porukassa jäimme.

Tomppa oli jo aiemmin harmitellut, ettei jatkoporukkaamme ollut tarttunut mimmejä, kun ei ollut kuukauteen saanut, ja taas toisteli tätä yksiöni oleskelutilassa käyskennellessään. Itse istuin sohvalla, ja heitin läpällä, että "anna ku mä autan" ja tein suihinottorunkkausliikettä Tompan edessä. Tomppa näytti olevan jutussa messissä, ja otti mun päästäni kiinni korostaen liikettä. Eläydyin vahingossa vähän liikaa samalla korostaen liikettä itse niin, että naamani osui kevyesti Tompan haarojen väliin. Totesin naurahtaen, että "ohops", mutta Tomppa toistikin saman liikkeen, tällä kertaa painaen päätäni haaroväliinsä kunnolla, ja kun en oikein osannut reagoida, Tomppa toisti saman jutun vielä kolmannen kerran, ja tällä kertaa ei enää ohjannutkaaan päätäni pois.

Tunsin aavistuksen verran pullottavan kalun nenääni vasten, ja ajattelin, että miten mä nyt tähän päädyin. Olin joskus hieman suihinottamisesta fantasioinut, mutten oikein tiennyt miten reagoida; kuitenkin siirsin käteni Tompan etureisiä vasten. Samalla Tomppa alkoi hinkkaamaan jalkoväliään naamaani ja tunsin melko kookkaan oloisen kalun kasvavan ja kovettuvan nopeasti ja itsekin kiihotuin, joten siirsin käteni Tompan perseelle. Tomppa kysyi hieman käheästi, "ootsä ikinä imeny munaa oikeesti?" johon mumisin lyhyesti "en", johon tämä totesi, että "no et sä sitä mun farkkujen läpi pysty imemään". Tomppa irrotti kätensä mun päästäni ja siirtyi aavistuksen kauemmas.

Kädet täristen avasin Tompan vyön ja farkkujen napit, annoin farkkujen tippua ja autoin ne Tompan jalasta. Alta paljastuivat vihreät bokserit, jotka vedin myös alas, ja esiin ponnahti isohko, varmaan n. 18cm ja paksuhko siistitty kulli. Tompan reidet olivat suhteellisen karvaiset (eivät kuitenkaan mitkään villahousut), ja lihastakin oli. Kulli heilahteli, kun Tomppa ravisteli bokserit pois jalasta. Pienen hetken Tomppa seisoskeli edessäni kuin odottaen, kulli ehkä sentin päässä suustani. Haistoin kullin hajun, näin muodostuvan kiimatipan, ja raotin suutani; siirsin käteni taas Tompan etureisiä vasten, mutten osannut tehdä sen kummempaa aloitetta. En edes tiennyt, osaisinko mitään, ja olin ylipäänsä todella hämmentynyt ja kiihottunut.

Tomppa oli selkeästi hieman rentoutunut alkujännityksestä ja katsoi mua hieman ilkikurisesti hymyillen. Tomppa teki aloitteen ja siirsi toisen kätensä mun takaraivolleni ja otti hiuksistani kiinni. Toisella kädellä Tomppa tarttui munaansa ja sanoi naurahtaen "no, suu auki" ja samassa ohjasi terskansa avautuvaan suuhuni. Terska meni kokonaan suuhuni ja vähän varttakin; maku oli suolainen, ja kalu tuntui samaan aikaan pehmeältä ja kovalta. Imaisin samaan tapaan kuin mehujääpuikkoa, ja Tomppa toisteli liikettä muutaman kerran. Korvissani humisi ja aloin itsekin liikuttamaan päätäni yrittäen saada enemmän kalua suuhuni, ja sainkin varmaan jollain viidennellä työnnöllä sitä sen verran suuhuni, että Tompan kalua pitelevä käsi tuli vastaan. Tomppakin tämän huomasi ja sanoi, että "jätkähän tykkää ottaa suihin" ja siirsi toisenki kätensä takaraivolleni ja jatkoi työntelyä hieman kiihtyvällä tahdilla. Hetken päästä siirsin omat käteni Tompan pakaroille, mutta kun pari kertaa kalu meni hieman liian syvälle, niin otin oikealla kädelläni varresta kiinni niin, ettei kalu pääsisi liian syvälle ja aloin vasemmalla kädelläni hyväillä Tompan kiveksiä. Tähän Tomppa totesi, että "just noin, just noin, ime sitä".

Tunsin kalun kovettuvan entisestään, ja Tomppa sanoi mua ainakin "kunnon suihinottajaks", ja sanoi pari kertaa, että "ime sitä mulkkua" ja käski mun imemään ilman käsiä. Siirsin taas molemmat kädet pakaroille ja Tomppa työnteli hetken taas kaluaan suuhuni, kunnes yhtäkkiä pysähtyi, jättäen kullin mun suuhuni. Tomppa sanoi "vaihetaas vielä vähän asentoa - ota paitas pois ja mee tohon sohvalle selälles sillee että saan nussittua sua suuhun". Otin nopeasti paidan pois ja siirryin sohvalle selälleni pää lähelle käsinojaa, ja Tomppa kiipesikin siihen tuoden kullinsa mun suuni eteen niin, että piti toisen jalan lattialla ja toinen polvi oli mun vasemman kainaloni alla. Tomppa vähän hakia asentoa ja alkoi mitään sanomatta työntää kulliaan mun suuhun. Muutamien työntöjen jälkeen Tomppa sano et "koht tulee" ja tunsin kalun kovettuvan entisestään. Ajantaju oli mennyt täysin, mutta hetken aikaa meni ja kalu alkoi sykkimään, ja pian terskan päästä alkoikin purkautumaan lämmintä spermaa suuhuni. Spermaa tuli useita sykäyksiä, ja paine yllätti (ja maku yllätti positiivisesti :), mutta sain kuitenkin nieltyä kaiken.

Tomppa nousi ja sanoi hymähtäen, että "sainpas kuitenkin seksiä" ja puki housut takaisin jalkaansa ja alkoi tekemään lähtöä. Emme tässä vaiheessa juurikaan enää jutelleet. Tomppa totesi vielä, että tästä ei kumpikaan varmasti halua muiden tietävän, moikkasi, ja lähti ovesta ulos. Itse jäin ihmettelemään hetkeksi sohvalle ja hetken päästä runkkasin kivikovana seisovan kaluni tyhjäksi. Kerran samantyyppinen tilanne vielä toistui Tompan kanssa, mutta nämä ovat jääneet ainoiksi kerroikseni näissä hommissa valitettavasti. Hauskaa joka tapauksessa oli, eikä morkkistakaan oikeastaan tullut!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute