Herkku-puhelin
Ostoksilla
Anselmi

Ajoin auton marketin pihaan. Pysäköintialueella oli paljon autoja, ja päätin ottaa suosiolla vähän väljemmän paikan reunamilta. Löysin rivin, jossa oli muutama paikka vierekkäin vapaana. Ajoin niistä keula edellä ensimmäiseen. Katsoin, että rahat, avaimet ja ostoslista tuli mukaan, ja avasin turvavyön. Edestä,, kulmittain vasemmalta olevan tyhjän ruudun läpi, ajoi musta mondeo, joka pysäköi yhden ruudun yli suoraan viereeni. Olin vähällä heilauttaa oveni auki juuri keulan eteen. Katsoin olan yli taakse, kuka tuolla tavalla ajaa viereen, eikä oikeastaan varonut ollenkaan. Autosta katsoi tummahiuksinen nelikymppinen nainen. Ilmeestä näki, että hän oli ymmärtänyt ajaneensa vähän reipasotteisesti viereen. Naisella oli kauniit, iloiset silmät, ja hän antoi valloittavan, vienon hymy. Pieni pään keikautus ja käden liike kertoivat, että hän oli pahoillaan nopeasta pysäköinnistä. Koetin totisella ilmeellä viestittää pientä paheksuntaa. Hän avasi nopeasti vyö, irrotti avaimen, ja katsoi uudestaan minuun. En osannut enää olla yhtään vihainen, kun lempeät silmät katsoivat minuun. Valloittava katse pureutui silmieni läpi. Pehmet huulet vähän supistuvat, ja hän antoi nopean viattoman, tyttömäisen ilmeen käväistä kasvoillaan uusien pikaisen anteeksipyyntönsä. Ilmeeni suli, nyökäytin vähän päätäni ja räpsäytin silmiäni merkiksi, että anteeksipyyntö on hyväksytty.

Nainen nousi autosta ja lähti kävelemään marketin etuovelle. Nousin autosta hänen peräänsä. Naisella oli tyylikäs valkoisen sininen kesämekko, joka ulottui juuri polviin asti. Jonkin verran runsas takamus keinahteli rauhallisesti helman alla. Matalakorkoiset kengät ottivat rauhallisia ja määrätietoisia askeleita kovalla asvaltilla. Mustat avokkaat kopsuivat askeleiden tahdissa. Olkamittaisten hiusten alta paljastui vähän paljasta yläselkää, jota mekko ei peittänyt. Seurasin tyylikkäästi astelevaa naista sisälle.

Nainen katosi jonnekin kemikalio-osastolle. Suuntasin ostamaan hedelmiä. Vähän harmitti. Mekon helmoja kaareuttanutta takamusta olisi ollut mukava seurata. Hedelmiltä jatkoin lihaosastolle. Tutkin kanasuikaleita. Sininen kesämekko pelmahti viereeni.Kurkkasin, ja sain takaisin vaivattoman, ystävällisten silmien kantaman katseen. Valitsin vähän kanaa, ja jatkoin matkaa eineksille. Koetiin löytää jotakin yksinkertaista iltaruokaa. Selkäni takaa kuului rauhallinen kopsutus, ja eteeni parkkeerasi tuttu mekko. Naisen kädet ojentuivat ottamaan karjalanpiirakoita, ja hänen kääntyessään sain välähdyksen tutuista silmistä.

Nainen kulki eteenpäin leipäosastolle. En osannut olla vähän seuraamatta häntä, ja näin kuinka kylmähyllyjen lopussa hän kurkkasi taakseen. Otin myös karjalanpiirakoita. Kuljin hänen viereensä leipähyllylle. Otin paksuja ruisviipaleita, ja puolestani kurkkasin häntä. Naisen harkitseva ilme välkähti nopeasti leivistä, ja sain katseen takaisin.

Huomasin, että seuraamme toisiamme. Vuorotellen valitsimme osaston, josta jotakin tarvitsimme. Sininen mekko seurasi viereeni rasvahyllylle, ja kuljin hänen perässään ottamaan teetä. Nainen otti vierestäni tummaa olutta, ja seurasin häntä maidon ja jugurtin luo. Matka päättyi kassalle, jossa katsoin naisen ryhdikästä olemusta. Tyköistuva hihaton mekko antoi hyvän kuvan selän muodosta ja vyötärön kaaresta. Yritin keskittyä ostoksiini, etten liikaa tuijottaisi.

Kävellessäni autolle nainen oli pakkaamassa omaansa. Auton perä oli auki, ja söpö peppu kumartui asettamaan tavaroita taakse. Runsas takamus nosti hameen helmaa paljasten mukavasti tuhteja reisiä. Kuljin naisen ohitse täyttämään oman autoni. Ohittaessani nainen hulmautti vähän hiuksiaan ja katsoi. Koetin hymyillä takaisin niin ystävällisesti kuin osasin. Naisen suloinen olemus oli sulattanut paljon sisälläni. Ihastelin paljaille olkapäille laskeutuvia hiuksia ihan pienen hetken, ja ohitin naisen.

Sain tavarat perääni. Nainen istui rattinsa takana valmiina lähtemään. Nyt hän ei ajanut päälle! Kuljin hänen katseensa editse ja nousin autooni. Asettelin vähän tavaroitani, rahapussin ja avaimet. Katselin kuittia hetken, että kaikki meni oikein. Sitten huomasin, että viereinen auto ei liikkunut. Se ei ollut edes käynnistynyt. Kurkkasin olkapääni yli. Nainen katsoi minuun, oman olkapäänsä yli. Kun hän näki katseeni, sain jälleen vaivattoman lempeän hymyn. Hänen silmänsä olivat iloiset, ja huulet kaareutuivat nätisti. Katsoin häntä, ja hymyilin takaisin. Tapahtui jotakin vähän käsittämätöntä. Katselimme toisiamme, hankalassa sennossa pää sivulle kenossa,, eikä kumpikaan kääntänyt päätään. Nainen katseli minua, ja ihastelin hänen kasvojaan. Hän vähän käänteli kasvojaan, kuin kertoakseen, että katsoo tarkasti minua. En osannut kääntää katsettani pois. Kauniita kasvoja oli miellyttävä ihastella.

Sitten näin, kuinka hänen käsivartensa ja olkapäänsä liikkuivat korostetusti, kuin haluaisi kertoa jotakin. Kasvoille tuli kysyvä ilme. Katselin häntä vähän aikaa, ja ymmärsin, että hän kuljettaa kämmeniään omilla säärillään. Olkavarret liikkuivat eteen, ja naisen ylävartalo vähän kumartui. Hän katsoi minuun koko ajan, kuin näyttääkseen jotakin. Nielaisin. Nainen hyväili omia sääriään. Otin kysyvän ilmeen, nyökkäsin vähän ja katsoin alaspäin, kuin ikkunanan ja hänen ovensa läpi hänen sääriinsä. Nainen vastasi nyökkäämällä myöntävästi takaisin. Hengitin pari kertaa syvään, ja sain nielaista uudelleen. Varovasti laitoin käteni oven rivalle, ja avasin autoni oven. Ovi avautui juuri ja juuri kokonaan niin, ettei se kolhinut naisen autoa. Käännyin istumaan sivuttain, jalat ulkona, ja katsoin häneen vähän paremmin, vähän epävarmana, mitä sitten tapahtuisi. Nainen avasi ovensa, varovasti, ettei kolhisi autoani. Kahden oven väliin jäi pieni suljettu tila, joka antoi vähän suojaa. Kauniit sääret sujahtivat autosta ulos. Vähän villiintyneet ja kiihottuneet silmät katsoivat minuun. Naisen kädet kulkivat reidellä, ja sormet kuljettivat mekon reunaa hitaasti ylöspäin. Katsoin, kuinka mekon helma nousi paljastaen reiden puolivälissä ihonväristen sukkien leveän reunasomisteen. Vedin syvään henkeä, ja annoin hänelle niin ystävällisen hymyn kuin osasin.

Nainen nousi, otti nopeasti pari askelta, ja tuli seisomaan aivan eteeni. Jouduin tekemään vähän tilaa, ja hän tuli seisomaan jalkojeni väliin. Hän otti käsillään kiinni avoimen oveni karmista ja katon reunasta, ja tuli seisomaan minua niin lähelle kuin pystyi. En nähnyt hänen kasvojaan. Vain sääret ja kesämekko olivat edessäni. Tilanne oli äärimmäisen kiihottava, ja sillä hetkellä tiesin, mitä nainen halusi.

Kumarruin vähän häneen päin ja vein käteni hänen sääriensä taakse. Kosketin kummallakin kädelläni hänen sääriään mekon reunan alta. Naisen asento jäykistyi ja ryhdistyi, kun kämmeneni koskivat hänen reittensä takapintaa polvitaipeiden yläpuolelta. Nostin käsiäni hitaasti ja liu'utin ne sinisen kesämekon helman alle. Tunsin hänen reisiensä lämpimän ihon sukkien läpi. Nainen työnsi lantiotaan varovasti eteen. Hyväilin naisen reisiä ylöspäin, ja tunsin sukkien loppuvan. Lämmin iho otti vastaan sormeni. Kämmeneni liukuivat pehmeillä säärillä. Paljaan yläosan jälkeen sormeni löysivät pehmeiden satiinialushousujen takaosan. Kumarruin vähän lisää ja painoin poskeni hänen vatsalleen. Hyväilin rauhallisesti naisen takamusta kämmenilläni. Tunnustelin hellästi pyöreän pepun muotoa, reisien takapintaa, ja tunnustelin pikkuhousujen ja sukkien reunat. Hellästi ja vahvasti painoin takaa hänen vatsaansa poskeani vasten. Laskin päätäni hänen hänen alavatsalleen, kohotin hetkeksi käsivarsillani mekon helmaa vähän ylemmäs, ja sieraimiini kantautui valloittava kiihottuneen naisen tuoksu.

Vein käteni helman alla pikkuhousujen vyötärölle. Koukistin sormeni vyötärösauman alle, ja aloin varovasti vetää pikkuhousuja alaspäin. Nainen kohottautui varpailleen, kuin auttaakseen riisumaan pikkuhousut pois.Vedin rauhallisesti housuja alaspäin, ja nilkkoihin laskeutui kauniit satiiniset, mustat housut.

Katsoin levottomasti ympärilleni. Pysäköintipaikalla oli paljon autoja, mutta ihmisiä en nähnyt. Kuljetin käsiäni reisien sivuilla, ja kohotin samalla kyynärvarsillani hameenhelmaa edestä. Korjasin asentoani niin, että saatoin laskea päätäni alaspäin. Nainen nojautui vähän taaksepäin, kuin ottaen tukea avoimen oven kulmasta. Hän kohotti vasempaa jalkaansa, ja laski sen omalle istuimelleni viereeni. Kohotettu mekko ja jalka paljastivat naisen paljaan pimpin. Silmäni nauliintuivat pörrön keskellä oleviin häpyhuuliin. Nainen oli vähän rajannut karvoitustaan, ja lyhentänyt, mutta muuten musta kolmio ohjasi katseen keskellään oleville huulille.

Kieraisin oikean käteni hänen reitensä ympäri, ottaakseni tukea, ja vasemmalla kohotin mekon helmaa lanteilta. Ohjasin huuleni hänen pimpilleen. Vahva naisen tuoksu valloitti sieraimeni. Huuleni kohtasivat karvoitusta ja pehmeät häpyhuulet. Annoin pehmeiden huulteni kulkea häpyhuulia alaspäin. Tunsin häpyhuulten poimut ja pehmetä muodot. Tunnustelin huulet alhaalta ylös asti, ja ja jälleen alas. Hengitin naisen tuoksua itseeni. Työnsin kieleni häpyhuulten väliin. Häpyhuulet antoi myöten kieleni kärjen edessä, ja tunsin pimpin vaon pohjalla olevan kosteuden. Painoin huuleni vahvemmin pimpille, ja kuljetin pehmeää kieleltäni pitkin häpyhuulten välistä avautuvaauraa. Kuljetin kieltäni hitaasti aivan alhaalta ylös asti. Naisen kosteus keräytyi kielelleni. Ylhäällä tunsin ihanan napin, jonka kovuus otti kieleni vastaan. Tunsin, kuinka nainen korjasi vähän asentoaan, ja puski häpykumpuaan huulilleni.

Tiesin, ettei voinut jäädä rajattomasti nautiskelemaan. Naisen huumaava pimpin maku valtasi kieleni. Hyväilin pehmeällä kielellä, pitkillä, hitailla ja harkituilla liikkeillä naisen pimppiä. Tunnustelin kielellä häpyhuulten kulkua, ja napin kohdalla puskin kieltäni sitä vasten. Naisen käsi otti kiinni päästäni, ja painoi huuliani napille. Tunsin kuinka sirot sormetja luonnolliset kynnet pureutuivat yläniskaani. Tunnustelin ja painoin kieltäni napille. Tunsin sen pyöreän muodon, ja kieritin pehmeää kieltä sen ympärillä. Naisen hengitys kiivastui, ja alkoi kulkemaan hampaiden välistä. Pyöritin hellästi mutta nopeasti kieltäni napilla, ja välillä sitä painaen. Asetin huuleni napin ympärille, ja imaisin sitä hellasti suuhuni. Kiedoin huuleni sen ympärille ja imin sitä hellästi suuhuni. Huuleni puristuivat napin ympärillä, ja tunnustelin kielellä kovaa nappia suussani. Tunsin kuinka sormet pureutuivat yhä vahvemmin niskaani. Annoin pehmeän kielen kulkea valtoimenaan napin päällä. Päästin napin otteesta, ja nuolaisin koko häpyhuulten vaon alhaalta ylös, ja jatkoin napin pyörittämistä.

Tunsin kuinka naisen lantio myötäili huuliani ja kieltäni. Lantio seurasi ja ohjasi. Hellät ja vahvat sormet antoivat niskasta käskyjä aurata vakoa, pysähtyä napille ja painaa sitä lujasti. Huuleni olivat märät naisen kosteudesta, ja nenänpääkin sai osansa. Nenänpää sai sisäänsä kiihottavaa tuoksua jokaisella henkäyksellä. Nainen painoi minua itseään vasten niin lujaa, että huulet painuivat vakoon ja puskivat häpyhuulia erilleen tieltään. Kielellä tavoitin alhaalla vaginan aukkoa, ja yritin työntää kieltäni sen sisään. Mutta ohjaava liike pakotti uudelleen ylös ja puski napin huulilleni. Kieleni kulki valtoimenaan pitkin pimppiä ja hamusin nappia huulteni väliin. Luja ote niskasta pysytti huuleni napilla. Annoin pehmeän kieleni pyöriä sen ympärillä.

Sitten nainen painoi lujasti häpykumpaan huuliani vasten. Tunsin kuinka pieni lantio liike pysähtyi, ja antoi muutaman väristyksen. Naisen hengitys loppui. Huuleni puristuivat häpyhuulten väliin napin ympärille ja imin sitä. Kynnet puristuivat niskaani, enkä kyennyt liikuttamaan päätäni.

Viimein kuulin pitkän hengityksen ulos päin. Sormet vapauttivat niskaani, ja nainen korjasi asentoaan. Pimppi irtautui huuliltani. Nainen siirsi jalkansa viereltäni ja mekko laskeutui jälleen alas. Nainen meni nopeasti kyykkyyn ja nousi pikkuhousujensa päältä ottaen ne käteensä. Hän toi kasvonsa aivan lähelleni. Huuleni ja nenäni olivat täysin hänen pimppinsä kastelemat.

”Tässä, pieni muisto.” Hän laski pikkuhousunsa käteeni. ”Olet ihana mies. Ensi kerralla toisin päin. Toivottavasti käyt kaupassa usein.”

Muutamalla ryhdikkäällä askeleella nainen nousi autoonsa ja sulki oven. Pökerryksissä ja ihmeissäni katsoin, kuinka auto käynnistyi ja lähti saman tien liikkeelle. Huumaantuneen epäuskoisena katsoin sylissäni olevia pikkuhousuja.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute