Herkku-puhelin
Naapurin mies
Reijaa

Menin viemään tavaraa taloyhtiön ulkovarastoon, olin jo saanut kamat paikoilleen kun Reija naapurini josta kirjoitin aiemmin tuli käymään omalla varastokopillaan.

Astuin ulos omasta kopistani ja sanoin moi Reija, hän moikkasi hymyillen katsoi haarustaani himokkaasti sanoen tule pian perässäni. Astuttiin sisään hänen varastokoppiinsa, ovi kiinni ja kiihkeä suutelu ja hively alkoi heti. Reija otti ylävartalonsa paljaaksi ja minä autoin häneltä hameen ja pienet ohuet pikkuhousut pois.

Riisuin itseni ja hyväilimme toisiamme ,kullini oli ihan kovana kun Reija veteli esinahkaa kädellään. Sormeni lipsuttivat Reijan märkää pillua ja kun hän kuiskasi tule takaa, käänsin hänet nojaamaan hajareisin vanhaa pöytää vasten ja ohjasin kullini pilluun, Reija kyykistyi perse pystyssä huokaili ja työntyi vasten minua pöydän kolahdellessa seinään joka työnnöllä kovaäänisesti.

Emme välittäneet siitä vaan nussimme täysillä kun pitkästä aikaa toisemme saimme, Reija hiveli klitoristaan minun työnnellessäni kullia pilluun.

Reija oli laukeamassa ja voihki tulee tekee hyvää, minä olin myös tulossa ja puristin Reijan lantiosta kun annoin sperman tulvahtaa supistelevaan pilluun, työntelin kiljahtelevaa naista kuin viimeistä päivää Reijan ulvahtaessa ihana mies teit sen taas.

Kun hetken toivuimme Reija sanoi: ihana raju rakastelu, mieheni onkin jo pakkaamassa kamojaan kun oli löytänyt Venäläisen tytön uudeksi "rakkaakseen" niin se sanoi!
Nyt on sitten aikaa olla yhdessä kun jään itse asumaan tänne ja haluan sinua aina kun on tilaisuus, suudeltiin ja Reija otti kullini suuhunsa imutti ja nuoli pitkään kunnes laukesin ulvahtaen sperman roiskuessa hänen kasvoilleen ja avoimeen suuhunsa, kun olin toipunut asetin Reijan hajareisin pöydän päälle ja kiusoittelin hänet orgsmiin sormin ja kielellä hyväillen, häneltä purkautui pillusta ruiskauksittain nestettä kasvoilleni kun painelin G-pistettä kekisormella ja Reija vaipui lähes tajuttomaksi.

Kannattelin häntä ja toivuttuaan kiihkosta hän sanoi ettei enää halua mitään muuta kuin olla minun kanssani,koskaan ennen hän ei ole saanut yhtä vomakkaita orgasmeja kuin minun kanssani, niin hyvin meillä sujuu seksi ja nähtäväksi jää tulemmeko toimeen muuten kun elämme enemmän yhdessä, no onneksi molemmilla on oma asunto jos tulee ryppy "rakkauteen" niinkuin on monien muiden naisten kanssa käynyt.

Olen rakastellut noin kolmenkymmenen naisen kanssa mutta Reija on heti eka kerrasta asti tuntunut parhaalta ja olen sen hänelle suoraan sanonut, hän on hieman minua pidempi seksikäs sopivan muodokas nainen ja aina valmis rakastelemaan vaikka olisi se naisten aika kuukaudesta jolloin monet eivät halua nussia.

Reija on eri maata pillu on aina kullini ympärillä kun tilaisuus tulee ja rakastelemme kiireettä toisemme tyydyttäen kunnes olemme raukeina ja väsyneinä toisiimme kietoutuneina monesti nukahtaneet milloin minun tai hänen asunnossaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute