Herkku-puhelin
Suunnistusta ja vähän muuta
valtsu

Oli kulunut muutama viikko piirinmestaruuskisoista ja Karoliina ja Marja olivat pärjänneet vaihtelevasti kisoissa. Olin mitalikahveilla naapurissa ja päivän edetessä nautittiin myös boolia. Lähdin käymään sikarilla puutarhassa kun huomasin että liki parikymppiset siskokset olivat seuranneet minua ja tulivat luokseni.

Karoliina alkoi samantien hieroa kyrpääni housujen läpi ja ei kauan kestänyt kun kyrpä seisoi housuissani täyttä päätä, Marja avasi vetskarin ja kaivoi kyrpäni esille, veti terskan paljaaksi, avasi suunsa ja imaisi terskan huultensa väliin ja alkoi ottaa suihin.

Karoliina pudotti housuni alas ja alkoi hieroa vauhtipusseja ja pian lantioni alkoi tekemään tahdottomia yhdyntäliikkeitä jolloin tartuin Marjaa päästä ja aloin nussimaan Marjaa suihin, tahtia kiihdyttäen ja ei kauaa mennyt kun tunsin palleissa tutut kouristukset ja laukesin Marjan nieluun ja viimeiset sykähdykset tyttöjen kasvoille.

Karoliinan nuollessa kyrpääni puhtaaksi Marja totesi:
- Mutsilla on sulle jotain asiaa ja pyysi käymään juttusilla kun ehdit.

Istuimme puutarhakeinuun hetkeksi, minä pimujen väliin ja painoin käteni pimujen jalkoväliin ja aloin hieroa pilluja housujen päältä ja pian livautin sormeni tyttöjen pilluille ja painoin keskisormet häpyhuulten väliin, alkaen sormettamaan pimuja molemmilla käsillä.

Ei mennyt kauan kun pimut alkoivat inisemään, voihkimaan hammasta purren ja kohta molemmat huokaisivat syvään saadessaan orkut,

Siistiydyimme ja lähdimme takaisin sisälle jossa Leila oli jo vastassa. Leila oli lähes viisikymppinen punapää, vartalo kuin kolmekymppisellä. Leila piti hyvää huolta kunnostaan ja ollessaan juoksulenkillä, hän sai miesten päät kääntymään.

- Meillä olis viikolla tiistaina suunnistuskisat ja me tarvitaan rasteille toimitsijoita, joten aattelin kysyä joutaisitko jelppaamaan, please, Leila sanoi.

Eipä tuota nyt ollu muutakaan ja päätin suostua hommaan joten ei muuta kuin tiistairasteille.

Tiistai-iltapäivän koittaessa lähdin talkooalueelle jossa Leila jo odotteli minua tiukoissa urheilutrikoissaan.

-Moi, tulin kun lupasin antaen samalla katseeni viipyä tuolla upealla vartalolla.

-Hei, minä lähden opastamaan sinut sinne rastille valmiiksi, matkaa on kilometrin verran joten ei tarvitse autoa ottaa, Leila sanoi

Leilan kävellessä edelläni katselin edelleen tuota kiinteää vartaloa ja takamuksen keinuessa seksikkäästi, alkoi omissa verkkareissani kyrpä sykähdellä ja pakottauduin ajattelemaan muuta ettei kyrpä olisi kovettunut housuissani.

Päästyämme perille Leila opasti tehtävät paikalla kumarrellen edessäni mikä ei yhtään helpottanut oloani.

Yht äkkiä Leila yllätti minut ja sanoi:

- Sulla on kuulemma ihan kivan kokoinen Kyrpä, saiskohan sitä katsoa vähän lähemmin, en minä muuten mutta Karoliina kertoi että olit esitellyt sitä heille meillä kotona ja olit sitten nussinut molempia.

Sen enempää odottamatta Leila asettui polvilleen eteeni ja laski huousuni polviin ja vapautti puolikovan kyrpäni ahdistuksesta. Leila alkoi hieroa kyrpääni ja tunsin kuinka kyrpä kovettui käsittelyssä todella kovaksi.

Tunsin hengityksen kyrpäni varrella ja Leila lipaisi terskaa muutaman kerran jonka jälkeen alkoi ottamaan kyrpää syvemmälle nieluunsa. Muutaman imaisun jälkeen Leila nousi ylös sanoen:

- EI se Karoliina paskaa puhunut, Kyllä tää sinun kyrpäsi on ihan ok. ja sen takia tahdon sen pilluun pian, Leila sanoi ja alkoi laskea housujaan alemmas paljastaen märän pillunsa ja asettui kontalleen pyllistäen eteeni.

Katselin hetken tuota herkkupersettä ja painoin kohta sormeni pilluun ja totesin sen olevan valmiina naitavaksi.

- Nussi, sika nussi, anna mulle kyrpää yhtä kovaa kuin tyttärilleni, Leila uikutti kiimassa.

Asetuin Leilan taakse ja painoin terskan pään häpyhuulten väliin ja aloin upottaa kyrpää pillun sisään ja yllätyin kuinka tiukka puristus Leilan pillussa oli, ei ollut mikään löysä horopillu.

Upotin kyrpäni pillun pohjille saakka ja aloin liikuttamaan kyrpää pillussa kiihtyvään tahtiin edestakaisin Leilan voihkiessa työntöjen tahdissa. Leilan pillu lypsi kyrpääni ja ei siinä hirveän kauan mennyt kun Leila alkoi saamaan orkkuja toisensa perään ja pillun supistelu oli liikaa minullekin ja lauoin elämän eliksiirin pillun pohjalle.

Pidin veltostuvaa kyrpääni pillussa hetken aikaa paikallaan ja nautin pillun supistuksista loppuun saakka. tämän jälkeen vedin kyrpäni pois Leilan pillusta ja spermanoro valui avoimesta pillureiästä

Leila kääntyi ja otti kyrvän käsittelyyn, nuoli sen puhtaaksi, nousi ylös, siisti pilluaan, pukeutui sanoen:

- Ukko lähtee parin viikon päästä etelään kavereittensa kanssa, huoraamaan tietysti, silloin voitaisiin ottaa uusiksi paremmalla ajalla ja eihän sitä tiedä jos vaikka tytötkin tahtois mukaan orgioihin.

- No joutaahan tässä, vanha mies, sanoin ja suutelin samalla Leilaa poskelle ja sormella pillua hieraisten

- Ilmoittelen myöhemmin kun ukko lähtee, Leila sanoi hymyillen ja poistui paikalta peppu pyörien ja näkyä tuijottaessani kaivoin kovettuvan kyrvän käteen ja runkkasin itselleni orkun näkyä ihastellessani.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute