Herkku-puhelin
Sanna saa ja antaa, osa 8
Hessu

Sannalla oli kaksi naisystävää, jotka tiesivät meidän tilanteesta ja Henristä. Hannele oli hänen lenkkikaverinsa, jolle Sanna kertoi varmasti kaiken mitä hänen ja Henrin välillä oli tapahtunut ja kuinka suhtauduin asiaan. Niin olin ymmärtänyt. Ja sitten oli Riitta, nettikaveri kauempaa, jolla oli myös rakastaja ja joka antoi Sannalle kokeneemman naisen neuvoja. Kuten se mistä kerroin edellisessä jaksossa, kuinka Riitta opetti Sannan tyydyttämään minut käsillä niin etten saanut kunnollista orgasmia ja jäin kiihottuneeksi ja villiksi. Se oli todella turhauttavaa, mutta samalla kiihottavaa.
Hannele oli naimisissa ja Sannan mukaan Hannele oli kateellinen. Sannalla taas oli minut, uskollinen aviomies ja Henri, rakastaja, jolta hän sai toistuvasti ja säännöllisesti upeaa seksiä. Ja kaikki avoimesti, ilman salailua ja huonoa omaatuntoa.
Sanna kertoi kuin Hannele olisi halukas kokemaan vaihtelua, jos se vain mitenkään olisi mahdollista. Mutta hänen miehensä ei sitä ymmärtäisi, ei antaisi lupaa niin kuin minä Sannalle.
Kerran illalla nukkumaan mennessä Sanna kertoi, että he olivat suunnitelleet Hannelen kanssa shoppailumatkaa Helsinkiin, siis toiseen kaupunkiin, kolmen tunnin junamatkan päähän. Ja he olisivat siellä yötä hotellissa.
- Ja tiedätkö mitä, kulta? Sanna kujerteli. - Meillä on eri huoneet ...
Hän ei kertonut heti enempää, mutta tietenkin arvasin.
- Aiot tavata Henrin? sanoin.
Sanna naurahti ja painui minuun kiinni.
- Ethän loukkaannu kulta?
Sydämeni alkoi jyskyttää ja posket kuumottivat. Aina ennen Sanna oli tavannut Henrin kotikaupungissamme hotellissa ja oli tullut sen jälkeen kotiin, yöllä tai aamulla viimeistään. Se oli minulle tärkeää, koska kotona odottaminen oli niin turhauttavaa, kiihottavaa ja aika kului hitaasti. Nyt Sanna olisi pois koko yön ja vielä seuraavankin päivän. Ja vielä Hannelen kanssa.
Sanna veti peiton pois päältäni ja huomasi kohouman pyjaman housuissa.
- Voi kulta, tämä tosiaan kertoo totuuden! hän kihersi ja veti housut kaluni päältä. Se ponnahti kivikovana pystyyn vaikkei Sanna edes koskenut siihen. En voinut mitään sille, että Sannan viikonloppumatka ja yö Henrin kanssa kiihotti minua samalla kun olin siitä harmistunut. Ja mitä Hannele oikein ajatteli, kun Sanna viettäisi yön rakastajansa kanssa.
- Ei se mitään haittaa, Sanna arvasi ajatukseni. - Että Hannele on mukana. Hän tietää kaiken... ja....
- Ja? kysyin.
Sanna ei kertonut heti, vilkaisi vain minua silmiin.
- Ehkä hänelläkin käy tuuri.... viikonloppu Helsingissä, menopaikat, miehiä, oma huone hotellissä... ajattele!
Ja minä todella ajattelin. Kaksi naimisissa olevaa hyvännäköistä naista laittautuu parhaimmilleen, seksikkäiksi. Toista tulee mies tapaamaan, he juovat kuohuviinit kolmestaan hotellin alakerran baarissa, nauravat, pari lähtee huoneeseen, käsi kädessä, suukottelee hississä. Kaipaavat toisiaan. Ja toinen naisista lähtee kaupungille, kateellisena, mutta toiveikkaana. Ehkä hänkin löytäisi miehen, ihanan, ja saisi...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute