Herkku-puhelin
Isomunaiset ja rouvat
jaba dapa

Olemme avioparina olleet jo 12 vuotta, ja pari kersaakin tullut. Uskoisin että useimmille pareille käy niin kuin meillekkin, eli seksiin kaipaa jotain uutta.
Itse olen ihannoinut parin vaihtoa pitkään, saisi luvalla vierasta ja ei tulisi morkkista. Vaimostani en ole pätkääkään mustasukkainen. Vaimoni on kaunis, mutta silti seksistä uupuu paljon. Ja minä kun tykkään anaaliseksistäkin ja vaimoni ei...siinä sitten ollaan.
Pitkään, todella pitkään jankkasin jotta parin vaihtoa voitaisiin kokeilla. Kunnes Anne(vaimoni nimi muutettu) sanoi, että jos hän sitten saa päättää parin. Oli sitten nainen ruma tms, kunhan mies on asiallinen. Sanoin, että sopii. Mielessäni oli, ettei kukaan komea mies ole ruman kanssa..:)
Googletimme parin vaihtoja netistä, ja parin viikon ajan vaihtelimme tietoja kolmen pariskunnan kanssa, kunnes yksi oli tietojen mukaan meille ok. Jostain kumman syystä netissä halutaan mittoja tms...mies oli myös hyvin varusteltu, eikä pitänyt anaaliseksistä. Nainen taas piti, kuullosti hyvältä. Sitten kuvia vaihdeltiin ja sovittiin tapaaminen. Vaimoni tosin oli epäileväinen miehen mitoista, ilmoitti sen olevan niin iso, että hieman jännitti. No naiset halusivat mittoja kuvineen ja itse sain juuri karvan verran yli 20 cm, kun Pasi lähetti mitalla kuvan 23 cm. Tunsin itseni pieneksi, kun siihen mennessä omaani oli aina kehuttu.
Tapaamisilta sovittiin meille, kun kovasti luotimme että pariskunta on tervejärkinen ja asiallinen. Niin he sitten olivatkin.
Perjantai oli sovittu, ja oli muutama viinipullo varuiksi jotta pahin jännitys lähtisi pois. Vaimoni oli pitkästä aikaa siistinyt alapäätänsä, ja häntä selvästi niinkuin minuakin kiihotti koko juttu.
Pasi ja Tarja tulivat pihaan taksilla, ja olivat hyvin siistin näköisiä. Menimme vastaan ja kättelimme. Kysyin viinilasi tarjoilusta, ja toki heti ottivat.
Pasi oli minun pituinen ja Tarja vaimoani hiukan pidempi. Niitänäitä juttelimme, ja Pasi kysyi josko Anne lähtisi esittelemään taloamme. He lähtivät ja aika kiinnikkäin menivät alakerran tiloihin. Jäin Tarjan kanssa juttelemaan, ja aloin heti kyselemään lempiasennoista yms. Oletin, että vaimoni jää Pasin kanssa alhaalle, ja kävin varmistamassa tilannetta samalla kun laittaisin saunaa päälle. Heillä oli juuri alkamassa jonkinlainen kontakti, kun sanoin etten häiritse enempää ja sauna päälle.
Menin yläkertaan takaisin Tarjan luokse ja lähestyin halaamalla. Tarja halasi kunnon tunteella ja alkoi hieroa etumustani. Nopeasti eteni tilanne siihen että rinnat esillä hametta pois. Hän hamusi kovana seisovan kyrpäni suuhunsa ja alkoi hieromaan palleja. Ajattelin ettei voi olla totta, luvalla saan vierasta. Tarja kaatoi minut rahille ja sanoi että tänään tehdään jotain uutta molemmille. Hän rupesi ratsastamaan ja satsini oli tulossa jo kovaa vauhtia. Hän huomasi sen, ja laittoi kyrpäni sinne mihin olin pitkään toivonut, peppuunsa. Eihän se sitten kauan kestänyt kun laukesin, peppuun. Hiukan hävetti, mutta Tarja sanoi, että hän toivoikin nopeata laukeamista, koska seuraava panon pitää kestää kauan. Otimme viinilasit alastomana, ja katsoin aidan yli alakertaan, kun vaimoni oli menossa pesuhuoneeseen, Pasin spermat selässä. Ajattelin että Pasillakin oli paineet kovilla.
Menimme saunaan, jossa vaimoni oli suihkussa, ja pesi naama punaisena spermoja pois. Kysyin vaan kumpi tuli ensin, Pasi vai hän? Tarja huikkasi että varmaan Pasi, kun oli niin puutteessa, mutta Anne sanoi että häneltä taisi tulla eka. Olin hiukan ihmeissäni ja nauroin. Pasi tuli perässä pesuhuoneeseen ja siinä olimme kaikki alasti. Huomasin että Pasilla oli se parin sentin pituusero kyrvässään, ja olihan se iso.
Tarjalta rupesi spermavana tulee pyllystä ulos, ja Pasi nauroi sitä, ettei hän voisi pyllyyn panna koskaan.
Saunoimme ja näin Tarjan pillun kokonaan. Pienet häpyhuulet ja kokonaan posliini, ja vaimoni oli ajellut sivut ja huulien ympäriltä. Posliini oli kyllä kivempi.
Ei pitkään löylytelty, olin poistumassa kun Pasikin kysyi,että mennäänkö jatkamaan. Seisokit rupesivat näkymään saunassa, ja poistuimme omiin huoneisiin.
Tarja halusi 69 asentoon ja pillun nuolemista samalla kun sormea pyllyyn. Pari minuuttia ja hän laukesi. Sen jälkeen hän sanoi, että saan tehdä hänelle mitä vaan. No suihin jo oli ottanut ja rupesin takaa päin panemaan. Pillu oli märkä ja turvonnut, oli kiva panna siihenkin, ja sekin olisi pelkästään kelvannut. Sitten Tarja pyysi panemaan pyllyyn. Se pyyntö kovetti mulkkuni niin kovaksi ettei koskaan. VAihdoin reikää ja työnsin pikkuhiljaa. Se oli vielä mällistä liukas, ja meni sinne pehmeästi. Toivoin, että olisin saanut työntää kokonaan, mutta se ei mahtunut, tai ainakin se rupesi Tarjaa sattumaan. Pikkaisenyli puolivälin työnsin, ja Tarja rupesi tärisemään rajusti. Hän alkoi ulisemaan, ja en ollut varma sattuiko vai tuntuiko hyvälle. Jouduin kysymään aiheesta, ja vastaus oli: lisää! Panin kuin höyryjuna, lopuksi, taas laukesin, tällä kertaa hetin selälle.
Tarja meni ihan veltoksi, ja sanoi ettei ollut lukion jälkeen moista kokenut.
Menimme pesulle ja Tarja pesi munani ja se oli jo hiukan liikaa...:)
Anne ja Pasi oli edelleen hommissa tai ainakin ovi oli kiinni.
Tovin päästä hekin menivät pesulle ja tulivat perässämme yläkertaan.
Anne oli hiukan hämillään kun katseli minua. Hän oli kuitenkin pitänyt vieraasta kullista, vaikka oli muuta väittänyt.
PAsi ja TArja lähtivät kotiin, ja sovimme pitävämme yhteyksiä.
Istuimme keittiön pöydän ääreen ja otimme viinilasit.
Kysyin että miten meni. Anne sanoi, että pelotti ekaksi, mutta jännitys lähti nopeasti.
Pasin kulli oli alkuun pelottanut, mutta sekin oli Annen pilluun hyvin mahtunut.Toki sanoi, ettei isompaa olisi sinne mennyt. Pasi oli tullut kahteen kertaan, ja Anne kolmeen. Pasi oli halunnut ajaa Annen pillunpaljaaksi. Pyysin nähdä sen ja niinhän se oli.
Jostain kumman syystä rupesi vielä panettamaan, ja ehdotin vielä pikaista panoa ennen nukkumista. No se ei ollut pikainen, koska ei mälli lähtenyt hetkessä.
Sen sijaan Annen pillu oli aika kovilla, ja aamulla suorastaan hellä. Pantiin kuitenkin heti aamusta, ja seksi oli todella erilaista Annen kanssa. Molemmat lauettiin samoihin aikoihin ja vielä sunnuntaina ennen lasten hakua, panimme toistamiseen...

Tiistaina tulin töistä kotiin, Pasi oli tekstitellyt josko Anne tulisi perjantai iltana heille, kun Tarja oli töissä. VAstaavasti minä menisin seuraavana perjantaina Tarjan luo.
Saisi rauhassa paneskella molemmat.

Mietin hetken, ja odottelin mitä Anne sanoo. Hän sanoi, ettei ole väliä, mutta jos minä menen niin hän menee kanssa...

Voisin kirjoittaa siitä myöhemmin lisää...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute