Herkku-puhelin
Tallituvassa touhutaan
Mansikkatytto

Tuliharja, uljas suomenhevosori laukkasi kesälaitumelle pukitellen riemusta. Sen meno sai hymyn kohoamaan huulilleni, ja nojasin hengästyneenä laitumen aitaan. Oli kuuma ja kostea kesäpäivä, painostava sää. Kuumuus vapisi myös jalkovälissäni ja pikkuhousujen kangas oli kostea kiihotuksesta. Isäntä tarkkaili minua laitumen viereltä, kovettunut kulli painoi housukangasta ylemmäs.

Meidän perheen toimeentulo oli aina ollut niukka. Leipää oli kyllä riittävästi, mutta sihteeriäidin piti laskea jokainen saamansa euro, jotta se riitti kuukauden kuluihin. Kalliita ratsastustunteja ei niillä rahoilla maksettu, mutta ratsastamaan minäkin olin aina halunnut muiden kavereideni tavoin. Olin pitkään kuitannut tallimaksuja siivoamalla pilttuita ja hoitamalla hevosia. Päivät tallilla venyivät pitkiksi, usein olin aamulla ensimmäinen tallille saapunut hevostyttö ja iltaisin lähdin viimeisenä kotiin. Ahkeruuteni oli huomattu tallilla, ja kun täytin 18 vuotta, tallin isäntä palkkasi minut kesäksi töihin. Koska kesätöihin kuuluivat aikaiset aamuherätykset, oli minua varten hankittu tallitupaan pehmeä sänky. ”Ei tarvitse aamuisin pyöräillä kaupungin halki. Tuollainen nuori näyttävä teinityttö, tiedä mitä siinä tapahtuisi”, oli isäntä perustellut.

Tallin isäntä Arvo oli viisikymppinen pyylevä ja irstas mies. Hänellä oli tapana kuljeskella tallikäytävää ja läimäyttää pilttuita puhdistelevia teinityttöjä tuttavallisesti pepulle. Minullekin hän teki sitä tuon tuosta, ja saman tavan oli oppinut myös tallimestari Marko, tummapiirteinen nelikymppinen työmies.

Aluksi jännitin aamuja kahden vanhemman miehen seurassa. Saamani huomio oli ylenpalttista ja vähän väliä toinen miehistä vahingossa hipaisi peppuani tai tissejäni. Kesätyö vaati veronsa, olin eristettynä muista ikätovereistani ja seksinnälkäni jäi tyydyttämättä. Iltaisin leikin peiton alla omilla käsilläni, mutta teinipillu valui kiimaa miesten ollessa lähelläni. Fantasioin vanhemmista miehistä ottamassa minut omistavasti heinäladossa. Ja eräänä päivänä se oli totta.

”Tämä on vain ehdotus”, Arvo aloitti tuolloin. Istuimme tallitoimistossa, ja puimme seuraavan päivän työtehtäviä. ”Tiedät varmasti, että osa tallitytöistä maksaa ratsastusmaksuja tuolla talon puolella.” Nyökkäsin, olinhan sen arvannut tyttöjen yöllisistä vierailuista isännän luona.
”Jos haluat, niin voit päästä vähemmällä työnteolla ja käydä talon puolella työskentelemässä.”
Isäntä varoi käyttämästä sanoja, jotka viittaisivat seksiin, mutta paksu käsi hieroi housunetumusta paljastavasti.
Nyökkäsin. Housut olivat litimärät ja suostuin empimättä. Olinhan odottanut jo pidempään tätä kysymystä ja muutaman kerran harkinnut itse ehdottavani tallimaksujen kuittaamista seksillä.
”Haluaisin”, sopersin. ”Haluaisin maksaa tallimaksuja luonnossa.”
Leveä hymy valaisi irstaat kasvot. Arvo hieroi näkyvämmin housujensa etumusta ja kulli housuissa paisui. ”Ja nyt, kun olet täällä, niin… Jos annat luvan, voin käydä välissä sinun luonasi täällä vierailulla. Et tiedäkään, mitä olen haaveillut tuossa sängyssä tapahtuvan.”
”Näytä minulle”, kuulin vastaavani. Ja samassa Arvo oli kimpussani, toppini oli revitty yltäni ja suuret kourat leipoivat kiinteitä rintojani. ”Sedän pieni huora, nyt saat kunnon kullia pilluusi.”

Suutelin Arvon kalua housukankaan läpi. Hieroin ja hyväilin sitä koko varrelta ja pian housut olivat jo pois ja terska täytti suuni. Imin ja runkkasin vanhan miehen sykkivää elintä. Arvo heittäytyi makuulle sängyn päälle ja komensi minua riisuuntumaan. Hieman ujostellen heitin pois rintaliivini ja riisuin farkkuni. Pikkuhousut lähtivät hitaammin, pyörittelin pilluani paremmin näytille ja käytin sormea nopeasti sisälläni.
Asetuin hajareisin Arvon ylle ja kumarruin nuolemaan kalua jälleen. Olen aina pitänyt suihinotosta, se saa minut tuntemaan oloni lutkamaiseksi ja kiihottuneeksi. Arvo huomasi tämän nopeaan, tarrasi kiinni hiuksistani ja nussi suutani nopeaan tahtiin.
”Kohta tulen, jos vielä jatkamme näin”, Arvo huohotti ja käänsi minut kontilleni. Teinipilluni valui kiimaa, Arvo nuoli kiimanesteitä ja paksu sormi upposi kireään vittuuni. Parahdin kiihotuksesta ja samassa tunsin terskan tunkeutuvan kireään pillureikääni.
”Nyt saat Taika sedän munaa kireään pilluusi.” Arvo huohotti. ”Miltä sedän paksu terska tuntuu teinipillussa?”
”Hyvältä, Arvo-setä. Tule syvemmälle”, kiemurtelin kiihotuksesta Arvon kullia vasten. Ja Arvo upposi sisääni, suonikas paljas kulli hieroi pilluni seinämiä. Paksu kulli levitti pilluani äärimmilleen ja pituutta kalulla riitti enemmän kuin yhdelläkään aiemmin saamistani elimistä. ”Aah, sedän kulli on niin iso”, voihkin ja tuhmat puheet kiihottivat Arvoa. Hän yllytti tahtiaan, sormet seikkailivat peppureikäni luona ja paksu kulli läiski turvonneita häpyhuuliani vasten. Kulli upposi tiukkaan pilluuni koko mitaltaan ja Arvo otti minut omistavasti ja kyselemättä. ”Sedän teinihuora. Setä ei kestä kauaa kireää pilluasi.”

Tallitupaan rakennettu toimisto täyttyi huohotuksesta ja voihkeesta, ähinästä ja pillun lätinästä. Avoimesta ikkunasta äänet kuuluivat varmasti tallipihallekin, mutta illalla ei ollut vaaraa siitä, että ne olisivat kantautuneet ulkopuolisten korviin. Arvo käänsi minut selälleni ja tuli päälleni makaamaan. ”Saako setä laueta teinihuoran kasvoille?” hän huohotti korvaani. ”Saat laueta aivan mihin haluat, käytä teinihuoraasi ihan miten tahdot.” Sanani saivat Arvon karjaisemaan kiihotuksesta, hän painoi kulliaan yhä nopeammin pilluuni, suonikas kulli paksuuntui pilluni puristuksessa vielä entisestään ja lopulta Arvo veti kalunsa ulos ja runkkasi ison spermalastin kasvoilleni. Osa spermasta lensi avonaiseen suuhuni ja kilttinä tyttönä nielin kaiken. Osa valui seksikkään näköisenä kasvojani pitkin ja Arvo ikuisti näyn kännykkäkamerallaan.

”Ihanan kiinteät teinitytön rinnat ja tiukin pillu, mitä olen pannut”, Arvo voihki. Hymyilin tyytyväisenä.
Sperma valui kasvojani pitkin ja Arvo upotti kullinsa vielä viimeisiä kertoja kuumaan ja tottelevaiseen suuhuni. ”Aah”, hän voihki. ”Sedän pikku lutka. Kohta saat lisää kyytiä. Ja silloin, kun setä ei ole paikalla, annat pikkupillulasi tallimaksut Markolle. Marko kyllä hoitaa teinilutkat aivan yhtä hyvin ja on mestari ratsastuksenopettaja myös kullin päällä ratsastuksessa.”
Vapisin kiihotuksesta, Markon etumus pullotti usein niin paljon, että housuissa täytyi piileskellä oikea hevosen kulli. Mutta sen aika olisi myöhemmin, ensin täytyi tyydyttää Arvon jo uudelleen kohoileva elin. Ja kenties joku päivä saisin nuo kaksi kalua yhtaikaa kimppuuni.
Sängyllä tyydytettynä maatessani en arvannutkaan, kuinka monta hevosmiestä tulisin pilluuni kesän aikana saamaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute