Herkku-puhelin
Anoppini
Vävypoika

Tarinani on todellisuudessa tapahtunut.

Olen ollut naimisissa jo parikymmentä vuotta. Suhteeni anoppia kohtaan on ollut varmastikin se aika tavallinen. Mukava kylässä on käydä, mutta voisihan sitä muutakin sillä aikaa tehdä eli ei hän nyt se suosituin ystäväni ole ollut.

Näin mentiin aika monta vuotta kunnes kerran tapahtui.
Anoppini ja appiukkoni tulivat meille kyläilemään. Elettiin keskikesää ja vaikka anoppini on aina ollut mielestäni ihan kivan näköinen: tumma, sopusuhtainen ja eloisa, niin nyt näin hänet yhtäkkiä aivan uudessa valossa.

Hänellä oli yllään ohut musta trikoopusero sekä kesään sopiva pitkä kietaisuhame. Sellainen vihreän kukikas, kepeää kangasta. Anoppini polvistui lattialle rapsuttelemaan koirapoikaamme ja siinä asennossa hänen hameensa pitkä halkio avautui paljastaen reiden yläosaa myöten näyn joka ei unohdu koskaan. Ihana, leveäpitsinen stay up sukan reuna näkyi kokonaisuudessaan ja haukoin melkein henkeä tuijottaessani aivan uudella tavalla anoppiani...tajusin sillä hetkellä miten naisellinen hän onkaan.

Jonkin aikaa meni kun narahdin katseestani anopille. Hän veti hameensa reunan reiden päälle, nousi ylös hieman hämmentyneenä ja meni yläkertaan. Takaisin tullessaan huomasin että hän oli harmikseni riisunut stay upit.

Tapahtuman jälkeen jäi polte. Näin anopin Naisena, haluttavana ja seksuaalisena huolimatta asetelmasta ja ikäerosta. Ehkäpä ikäeromme toimi jotenkin kiihottavana, sillä minua on aina kiehtonut kypsä Naisellisuus.

Ajattelin häntä. Tavatessamme esimerkiksi kyläillessä katselin anoppiani vaivihkaa, ohi mennessäni kuin vahingossa annoin käteni sipaista hänen lantiotaan tai pepun kaarta, kahvipöydässä ojennellessamme tarjottavia otin lautasen aina niin että sormemme liukuivat päällekkäin. Eroottisuus asui niissä hetkissä.

Jossain vaiheessa havaitsin että anoppini ei enää väistellyt vaan jopa itsekin kosketteli tavallaan epähuomiossa, mutta kuitenkin tarkoitukselle. Kiihottavaa siitä teki sen, että monasti oli muitakin läsnä kosketuksiamme kuitenkaan huomaamatta.

Muutamia kertoja olin anoppilassa yksin yön yli vierailulla. Rohkeuteni ja kiimani kasvaessa uskaltauduin penkomaan anopin vaatekaappia ja se avasi tajuntaani vielä enemmän. Jos voisin kuvitella millaisia alusasuja joku ranskatar ostaisi itselleen niin sellaisia oli hänelläkin. Ihania pitsisomisteita, silkkiä, läpikuultavaa...sellaisia romanttisia ja naisellisia. Olin aivan myyty!

Yökylässä ollessani eräänä kertana, en saanut unta. Mietin anoppiani naapurihuoneessa. Kaluni alkoi heräillä ja tein hitaita runkkausliikkeitä. Päähäni tuli aivan hullu idea: mitäpä jos hiivin hiljaa anopin makuuhuoneeseen.

Sydän jyskyttäen hiivin hiljaa ovelle, raotin sitä ja näin miten anoppi ja appiukko nukkuivat sikeästi. Anoppi kylkiasennossa selkä minuun päin. Peitto paljasti kapeahkon uuman ja lantion kaaren. Pakko saada koskettaa...

Käteni tärisivät kun aivan kevyesti sivelin peiton läpi pepun kaarta. Toisella kädellä vetelin esinahkaani. Unen läpi anoppini liikahteli muutaman kerran, ehkä kosketukseni jotenkin aistien. Sillä kertaa en enempää uskaltanut, mutta menin tyydyttämään itseni vierashuoneeseen saaden mielettömän upean orgasmin.

Vastaavia tapahtumia tuli matkan varrella ja pikku hiljaa minä ja myös anoppini osoitimme toisillemme, että kumpikin kaipaamme kosketuksia. Joskus hän jopa heräsi kesken yöllisen hiippailuni kun olin jo sujauttanut käteni hänen peittonsa alle. Sellaisina hetkinä jouduin nopeasti lähtemään takaisin vierashuoneeseen.

Eräänä kertana sitten tapahtui merkittävä käänne.
Olin yksin kyläilemässä ja istuimme anoppi, appiukko ja minä kahvipöydässä. Anoppi ja minä vastakkain. Pöydän alla siirsin jalkaani niin että sääreni painautui vasten anoppini säärtä. Sillä kertaa hän ei vetänytkään jalkaansa pois vaan painoi sen tiukemmin omaani vasten. Meinasin pakahtua sillä hetkellä!
Se jokin näkymätön raja ylittyi silloin.

Pelasimme jalkapeliä salaa pöydän alla ja anoppini silmissä näkyi miten hän nautti tilanteesta. Kahvittelun jälkeen appiukko nousi ja lähti viemään roskapussia ulos. Oven sulkeuduttua anoppi sanoi: "ole sitten varovainen kun tulet yöllä"...
Sydämeni jyskytti hulluna! En ollut uskoa mitä hän sanoi!

Onneksi oli jo melko myöhä. Appiukko kaatoi vielä pienet konjakit meille. Anoppini lähti jo suihkuun ja sen jälkeen makuuhuoneeseensa.
Vihdoin pakolliset small talkit appiukon kanssa olivat saatu päätökseen ja lähdimme iltatoimiin mekin.

Voit kuvitella että uni ei tullut silmään, mutta minun piti odottaa että he molemmat nukahtavat.

Yön pimeydessä sitten vihdoin nousin, hiivin anoppini makuuhuoneen ovelle. Raotin ovea varovasti ja siellä he nukkuivat sikeästi molemmat.
Hiivin anoppini sängyn laidan viereen. Katselin hänen vartalonsa kaarta peiton alla. Nyt minulla oli jo "lupa" olla rohkeampi.

Sujautin käteni anoppini peiton alle. Painoin hellästi kämmeneni hänen paljaalle reidelleen. Sivelin ihoa, siirsin kättäni kohti pepun kaarta. Jossain vaiheessa anoppini heräsi, mutta nyt hän ei tokaissutkaan "et saa tehdä noin" vaan hän huokaisi ja kääntyi vatsalleen jotta sain silitellä hyväillen hänen peppuaan, reisiään ja selkäänsä. Anopilla oli lyhyt paituli ja pikkuhousut, joten sain hyväiltyä häntä helposti.

Anoppini liikutteli vartaloaan vastaten hyväilyihini. Hän kääntyi kylkiasentoon kasvot minuun päin. Käteni liukui anopin paitulin alla ja kämmeneni kosketti hänen paljasta rintaansa. Puristin hellästi. Anoppini huokaili nautinnollisesti. Kumarruin lähemmäs ja sillä hetkellä suutelimme ensimmäisen kerran. Ja miten ihana suutelija hän oli...vieläkin sydän pamppailee kun muistelen.

Tajusimme ettemme voi siinä jatkaa pidemmälle. Nousimme ja siirryimme vierashuoneeseen missä yleensä olin. Lattialla seisoessamme suutelimme toisiamme. Nostin anopin paitulin ja suutelin hänen rintojaan. Anoppini laski kätensä alemmas ja otti kaluni...hän alkoi runkata minua hitain liikkein. Olin aivan tulessa. Yritin koskettaa anoppiani pikkuhousujen sisältä, mutta hän sanoi "ei saa koskettaa sinne vielä".

Tuona yönä anoppini tyydytti minut käsin.

Aamulla kiitin anoppiani kaikesta ja halasimme. Siinä halauksessa oli aivan uusi puristus millaista aiemmin ei ole ollut.

Tapahtuman jälkeen olen minäkin saanut kerran sormettaa anoppiani, mutta sen pidemmälle emme ole menneet...vielä ainakaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute