Herkku-puhelin
Tummaa suklaata
Merja

Tämän tarinan tapahtumat sijoittuvat noin kahden vuoden takaisiin tapahtumiin.

Olin 41v ja juuri eronnut miehestäni pari kuukautta sitten. Eron syynä oli niin perisuomalainen miehen pettäminen. Meillä oli kaksi yhteistä lasta jotka jäivät erossa isälleen. Itse olin muuttanut uuten osoitteeseen aloittaakseni uuden elämän.

Seksielämäni mieheni kanssa oli ollut kuollutta jo usean vuoden ajan, sekä välimme muutenkin kylmät ja ero olisi varmasti tullut ilman pettämistäkin, mutta se oli minulle se viimeinen sysäys.

Vaikka eromme ei ollut vielä astunut voimaan, olin ajatellut että etsisin itselleni uuden miehen, eipä miehenikään odottanut uuden naisen etsimistä edes siiheksi kuin olisimme olleet asumuserossa. Kävinkin treffeillä parin ystävien kautta järjestetyn miehen kanssa, mutta huomasinkin etten osannut luottaa miehiin ja heidän lähelle päästämisensä tuntui mahdottomalta ja näin he jäivät etäisiksi minulle.

Aloin jo tuskastua miehen kaipuuseeni ja ajattelin jos löytäisin edes hetken huumaa voisi kipinä miehiin taas syttyä. Tuona kohtalokkaana iltana muistinkin ystävättäreni kertoman verkkosivun jossa pystyi keskustelemaan muiden kanssa ja jossa olisi paljon muitakin seuraa hakevia.Meninkin sivulle ja yllätykseni oli suuri kun avasin sivun ja heti alkoi virrata miehiltä ehdotuksia jos jonkunlaisia. Kuvatoimintokin sivulla näytti olevan jossa virtasi lähes katkeamattomana nauhana ihmisten kuvia eriasteisissa pukeutumisen tiloissa.

Suurin osa viesteistä oli luokkaa "tuutko panee", mutta pari ihan järkevänkin oloista löytyi, joiden kanssa juttelin pidempään kunnes juttui hyytyi siihen etteivät he uskaltaneet tehdä mitään aloitetta (olen sen verran vanhanaikainen että aloite kuuluu miehelle :) ).

Sitten se tapahtui; sain viestin mieheltä joka käytti nimimerkkiä Kwame22. Viesti oikeastaan kiinnitti huomioni koska se oli kirjoitettu englanniksi, oikei vaihtelua ajattelin. Vastasin hänen viattoman tuntuiseen voinnin tiedustelu viestiin ja aloimme siitä jutella. Hän kyseli taustojani ja minä hänen. Hän oli Ghanasta muuttanut Suomeen työnperässä 2 vuotta sitten ja teki nyt siivoojan töitä. Ikää hänellä oli tuon nimimerkin viittaamat 22-vuotta. Hän asui saman kaupungin keskustassa soluasunnossa parin muun ulkomaalaisperäisen miehen kanssa. Kerroin hänelle minun ja mieheni erokuviot. Hän tuntui kokoajan enemmän ja enemmän kiinnostuneelta, edes ikäni ei häntä häirinnyt. Lopulta hän kyseli mittojani ja olin varma että viimeistään tässä vaiheessa karkottaisin hänet, mutta kerroin rehellisesti mittani jotka ovat 162cm ja 86kg, eli en ole enää mikään kevyt keijukainen. Mutta yllättäen tämäkin vain innosti häntä! Hänen omat mittansa olivat 189cm ja 80kg, hyvässä kunnossa kuulemma, enkä sitä epäillytkään,. Hän alkoi keskustella vähän flirttailevampaan sävyyn ja kyseli muodoistani ja vastasin taas totuuden mukaisesti että reilut ovat, ihan niinkuin näillä kiloilla kuuluukin. Tämäkin tuntui kovasti olevan hänelle mieleen. Hetken mietinnän jälkeen hän kysyi haluaisinko vaihtaa hänen kanssaan kuvia. Suostuin empien mutta vain jos hän lähettäisi omansa ensin. Sainkin pian näytölleni komean, piki mustan nuorukaisen kuvan. Miehellä oli lyhyeksi ajellut hiukset ja kasvoistaan hän oli sopusuhtainen, paitsi isot pusuhuulet oli :) . Ja voi se hymy joka hänellä oli kasvoillaan, niin söpö! Kehuin hänen kuvaansa ja laitoin oman kuvani hänelle. Kovasti sainkin häneltä kehuja (ei siinä kasvoista olin omasta mielestäni varsin nätti edelleen), varsinkin pitkät vaaleat hiukseni olivat hänelle mieleen ja huuleni olivat kuulema suuteluun tehdyt :). Seuraavaksi hän kyseli olisiko kuvaa vähän etäämäältä että näkisi minut kokonaan, johon vastasin kielteisesti. Tätä hän kovasti voivotteli, mutta kysyi lopulta haluaisinko itse nähdä enemmän, johon vastasin toki. Sainkin seuraavaksi näytölleni jotain veret pysäyttävää, naamaa kuvassa ei näkynyt, mutta näkyi paljas ylävartalo ja millainen se olikaan! Täydellinen six pack, aivan veistoksellinen vartalo muutenkin, suorastaan kuolasin tuota täydellisyyttä! Yritin jotenkin verhota innostuneisuuttani ja yritin kehua vaatimattomasti hänen kuvaansa siinä kuitenkin huonosti onnistuen. Seuraavaksi hän kysyi oliko minulla ollut ulkomaalaista miesystävää ja kun vastasin ei, kysyi hän heti perään haluaisinko. Halusin huutaa kyllä, mutta sain rauhoitettua sen verran itseäni että vastasin ehkä. Jatkoimme jutustelua sen muttuen kokoajan kaksimielisemmäksi ja vihjailevammaksi. Lopulta hän kysyi haluaisinko nähdä. Jäin sydän pamppailen miettimään pariksi minuutiksi ja olin jo kieltäytymässä, kunnes mieleeni hiipi ajatus, mitä hävittävää minulla olisi? Katsotaan kortit loppuun.

Vastasin hänelle että olisihan se mukavaa. Ja vihjaillen sanoin että näkisi mies sen mistä ei minulla ollut hänelle antaa aiemmin kuvaa. Vaihdoimme numeroita ja hän soittikin minulle samantien. Vastasin puhelimeen oikealla nimelläni (chätissä olin peitenimellä) ja juttelimme hetken mitä rajoittuneella englannillani pystyimme. Hän kysyi lopulta mitä meinasin tehdä illalla ja sanoin että vapaata oli ja niin oli hänelläkin. Kysyin muka viattomasti haluaisiko hän tulla kahville johon hän innokaasti myöntyi ja sanoi että olisi mukava tavata ihan oikeastikin. Kerroin hänelle rivitaloasuntoni osoitteen ja hän sanoi tulevansa noin tunnin päästä.

Puhelimen suljettuani jäin miettimään mitä olinkaan mennyt tekemään? Karistin kuitenkin nopeasti tuollaiset ajatukset pois mielestäni. Kylään olisi tulossa erittäin komea mies ja itsekin pitäisi tehdä jotain että näyttäisin edes siedettävältä. Kävin suihkussa ja ajelin sääri karvani. Pysähdyin peilin eteen katsomaan itseäni alasti, haluaisiko joku mies vielä tätä? Ainakin Kwame tuntui kovin kiinnostuneelta, joten olisi syytä korostaa hyviä puoliani. Laitoin jalkaan punaiset sukkanauhasukat, sekä punaisen minihameen. Päälle musta paita jossa oli erittäin avonainen hihaton kaula-aukko, jotta isot e-kupin rintani pääsisivät oikeuksiinsa. Liivit jätin pois jotta rinnat pääsisivät liikkumaan vapaasti paidan alla. Lopuksi laitoin paksun maalikerroksen naamalle. Nyt olin mielestäni valmis vieraalleni.

Menin alakertaan katsomaan jännittyneenä telkkaria ja surffailin kanavalta toiselle ja aika tuntui jämähtäneen paikoilleen. Aloin jo pohtia mahtaisiko mies edes tulla kun yhtäkkiä ovikello soi.

Sydän rinnassa hakaten menin avaaman oven ja sieltä paljastui sama nuorukainen joka oli minulle kuvansa lähettänyt. Päällään hänellä oli tiukka valkoinen t-paita, sekä tummat housut. Tiukasta paidat näki ihanasti hänen lihaksikkaan vartalonsa muodot. Pyysin hänet sisään ja hän kohteliaasti kätteli minua ja kehui minua kaunottareksi. Helahdin ihan punaiseksi enkä osannut kuin sönköttää kiitos. Pian hän kysyi olisiko sitä kahvia tarjolla jossa vaiheessa tajusin etten perhana ollut muistanut laittaa koko kahvia tulemaan! Keksin hätä valheen että keitin oli muka hajonnut kun yritin tehdä kahvia ja sanoin että voisimme vaikka katsoa telkkaria. Johdatin hänet olohuoneeseen ja pyysin istutumaan ja valitsemaan jotain katseltavaa, kävisin tekemässä meille keittiössä jotain pientä syötävää. En löytänyt kuin suola pähkinöitä, mutta mieleeni tuli ajatus vähän kokeilla vieläkö nuorukainen oli kiinnostunut. Vein pähkinät hänen eteensä kahvipöydälle nojaten vahvasti eteenpäin. Näin rintani tulivat suoraan hänen nenän eteensä. Pidin muka viattomana kiinni pähkinä kupista ja kysyin kelpaavatko nämä. Nuorukaisen kasvoille tuli hymy korvasta korvaan ja hän vastasi niiden kelpaavan oikein hyvin hänelle. Mielihyvä virtasi mieleeni Kwamen toteamuksesta ja mietin että tästä voisi jotain vielä tullakin.

Istahdin hänen viereensä sohvalle ja katselimme poliisi-tv:tä niitä näitä jutellen. Ajattelin lopulta että hommaan pitää saahda vähän vauhtia ja kysyin voisiko hän hieroa kipeitä jalkapohjiani. Tähän hän suostui ilomielin ja nostin jalkani hänen syliinsä. Hän alkoi koppasi pienen jalkani suureen kouraansa ja alkoi vähän kömpelösti hieromaan sitä. Annoin hänen jatkaa hetken ja aloin valitella että sääri kramppaa, jos voisi sitäkin hieroa samalla. Kwame teki työtä käskettyä ja otteisiin alkoi tulla jo vähän osaamista. Aloin jo ihan nauttia olostani ja makasin sohvalle taaksepäin. Jalkateräni oli hänen sylissään ja aloin vähän kiusaamaan poikaa aina välillä muka asentoani muuttaen hieraisin kantapäällä hänen syliään ja siellä alkoi tuntuakin heräämisen merkkejä. Muutaman kerran tämän tehtyäni sanoin että reisikin kaipaisi hierontaa, jos sellainenkin onnistuisi ja onnistuihan se :) Kädet alkoivat ensin varovaisesti vaeltelemaan reittä pitkin ja siirtyivät varovaisesti sisäreidelle. Aloin tässä vaiheessa jo käymään niin kuumana että en juurikaan välittänyt enää peitellä halujani ja aloin ihan tosissani hieroa hänen haarustaan jalallani ja jotain aika muhkeaa siellä tuntui olevankin!

Mielessäni kävi ystävättäreni kertomus joka on seurustellut kolmen eri mustan miehen kanssa ja kaikilla oli olleet varsin isot, olisko hänellä samanlainen? Samaan aikaan hänen kätensä oli vaeltanut jo rohkeasti ylöspäin reittäni, aloin olla jo ihan litimärkä tässä vaiheessa, oli ihanaa saada miehen huomiota, olihan siitä jo vuosia kun oma mies oli viimeksi ollut minusta kiinnostunut. Jalkani tunsi farkkukankaan läpi jotain paksua ja sykkivää samalla kun Kwamen käsi hakeutui pyhimpääni... Olin jättänyt alkkarit pois hameen alta joten hänen oli helppo alkaa tutusta lähemmin pimppiini. Tunsin miten yksi sormi upposi sisääni samalla kun peukalo etsi klitorikseni ja alkoi hieroa sitä. Avasin jalkojani hänelle lisää kutsuvasti. Tunne oli kerrassaan mahtava ja aloin hieroa lantiotani hänen kättään vasten eikä mennyt kauaa kuin sain voimakkaan orgasmin. Hieroin täristen lantiotani entistä kovempaa vauhtia ja taisin ynistä jotain epämääräistä, eikä mennytkään kauaa kun sain toisen orgasmin putkeen. Hekuman huipulla päätin että pojankin pitää saada nauttia ja otin hänen kädestään kiinni ja siirsin sen syrjään. Nousin sohvalta ylös ja asetuin hänen eteensä polvilleni. Hän myhäili minulle kun aloin käsin hyväillä hänen etumustaan ja alkoikin tuntua että siellä jotain isoa olisikin.

Aloin avaamaan hänen farkkujensa nappia ja seuraavaksi avasin vetoketjun hitaasti vetäen. Vedin häneltä vähän housuja jalasta niin että ne olivat polvien korkeudella. Jäljelle jäivät bokserit jossa jokin osoitti julmasti kattoa kohti, oli aika selvittää mikä! Henkeni salpautui kun vapautin Kwamen kalun boksereiden sisältä, kerrassaan valtavan pitkä ja mukavan paksu ponnahti esiin kuin vieteri ukko. Kalu oli valehtelematta isoin jonka olin ikinä itse päässyt näkemään ja ympäri leikattu paljastaen ison terskan, mietin mielessäni vieläkö muistaisin mitä näille tehdään? Päätin ottaa selvää ja tarrasin hänen kalustaan kiinni. Käteni riitti hädin tuskin kalun ympäri ja aloin hiljalleen runkkaamaan sitä. Tämä tuntui kovasti olevan vieraani mieleen liikehdinnästä päätellen. Otin lisäksi toisella kädellä hänen kiveksistään kiinni aloin hieromaan niitä. Samalla hän alkoi käsillään hieromaan rintojani joiden nännit olivat jo kauan sojottaneet kovina vailla huomiota. Tämä tuntuikin taivaalliselta ja lämpimät aallot menivät lävitseni. Päätin helpottaa hänen työtään ja riisuin kiusoitellen paitani pois ja päästin suuret rintani vapauteen. Kumarruin samalla eteenpäin suutelemaan häntä kun hänen suuri kalunsa päätyi isojen rintojeni väliin. Sain häneltä ihanan intohimoisen suudelman, sopivasti kieltä, ei liiallisuuksiin menevää. Vedin samalla häneltä paidan pois ja alta paljastui juuri niin täydellinen vartalo kuin kuvassa oli ollut. Vetäydyin irti hänestä ja otin taas kalun varren käteeni. Kumarruin kalua kohti ja suutelin sen päätä. Pääkin tuntui jo valtavalta mutta päätin antaa hänelle parastani. Aloin nuolemaan terskan reunoja ja tämä sai poikaan eloa, jalat alkoivat nykiä ja hän alkoi hiljalleen myhäillä. Otin pään suuhuni ja aloin parhaani mukaan imemään, edellisestä kerrasta olikin paljon aikaa, mutta ilokseni vieraani tuntui tykkäävän tästäkin :). En saanut kalun mahtumaan suuhuni kuin puoleen matkaan, joten keskityin vain pään käsittelyyn ja nuolin ajoittain vartta. En tiedä miten kauan kalua olin käsitellyt, kun yhtäkkiä Kwame varoitteli että pitäisi hidastaa ettei tule liian aikaisin. Otin Kwamea kädestä kiinni ja johdatin hänet perässäni yläkerran makuuhuonetta kohti.

Pysähdyimme taas ovella hetkeksi suutelemaan ja hänen kätensä vaelteli takamuksellani ja rinnoillani, kun itse hyväilin hänen ihanan lihaksikasta ylävartaloaan. Siirryimme toisiimme liimautuneina kohti sänkyä jossa Kwame otti tilanteen hallintaansa ja veti hameeni pois. Seuraavaksi hän kaatoi minut selälleen sängylle ja siirtyi kohti pilluani. Avasin hänelle reiteni ja hän levitti kädellään pilluni auki ja alkoi nuolla minua. Tunsin aivan taivaallista hurmosta joka kerta kun hän osui klitorikseeni, tuntui kun salamat löisivät lävitseni! Aloin olla jo aivan valmis saamaan hänen kaluaan ja kuiskasin hänelle että haluan hänet nyt. Hän ei muuta kehotusta tarvinnut vaan nousi ylös ja päälleni. En ollut varmaan koskaan ollut näin märkä kuin nyt tuon ihanan nuoren miehen kanssa, valmiina hänen valtavalle kyrvälleen...

Tunsin miten valtaisan iso, kova elin alkoi painua pilluuni. Ensin upposi pää joka jo tuntui ihan käsittämättömän isolta. Pyysin häntä olemaan varovainen ja hiljalleen hän jatkoi sisälleni työntymistä. Avasin jalkani niin levälleen kuin sain, mutta silti kipu meinasi olla suurempi kuin nautinto. Lopulta hän oli työntynyt kokonaan sisääni ja olin aivan halkeamaisillani tuosta valtaisasta isosta mustasta kalusta. Kiedoin jalkani hänen ympärilleen estääkseni häntä liikkumasta. Lopulta aloin tottua tuohon kaluun ja avasin jalkani jotta poika pääsisi hommiin. Hiljalleen hän vetäytyi ulos minusta ja painui taas hiljalleen takaisin pohjaan. Olin avuttomana hänen ja sängyn välissä ja tilanne tuntui tosi kiihottavalta! Aloin todella nauttia ja Kwamekin alkoi lisäämään työntöjensä vauhtia. Hän muutti hieman asentoaan ja kohotautui ylöspäin irti minusta. Samalla hänen kyrpänsä alkoi osua johonkin mihin ei olla ennen kukaan mies osunut ja sain valtavan voimakkaan orgasmin! Pilluni puristui hänen kalunsa ympärille ja itse pureuduin kynsilläni hänen selkäänsä. Kun orgasmini meni ohi halusin päästä taas hallintaan ja työnsin hänet pois päältäni. Käskin hänet selälleen sänkyyn ja menin hajareisin hänen päälleen. Aloin hiljalleen istumaan valtavaan kaluun ja tuntui taas kuin minut halkaistaisiin. Hiljalleen aloin liikkua ylös alas kalulla, samalla kun Kwame hyväili vartaloani. Oloni oli taas taivaallinen! Nojauduin eteenpäin ja laskin suuret rintani Kwamen naamalle ja annoin hänen leikkiä nänneilläni samalla kun ratsastin hän kalullan, voi että tuntuikin hyvältä tämä! Pojalla tuntui riittävän kestävyyttä kiitettävästi vaikka kuinka ratsastin eihän osoittanut mitään tulemisen merkkejä ja ajattelin että olisi aika antaa hänen panna minua oikein kunnolla.

Kumarruin suutelemaan häntä ja vetäydyin taas irti hänestä ja asetuin sängylle nelinkontin. Taivutin selkääni niin paljon kuin pystyin jotta peppuni olisi tarjolla Kwamelle mahdollisimman herkullisesti. Tunsinkin pian kun tuo valtava kalu alkoi taas painua sisääni. Olin jo tässä vaiheessa kiimoissani unohtanut kaikki kivut jotka tuo kalu oli aiheuttanut aiemmin ja tärisin kiihkosta kun kalu painui taas pohjaan asti. Hiljalleen hän alkoi kiihdyttää vauhtia, vaikka minun puolestani hellyydellä ei tässä vaiheessa ollut enää mitään merkitystä, perhana, halusin saada tuota massiivista kalua kunnolla! Pian sainkin toiveeni kun hän alkoi kiihdyttää vauhtiaan kunnolla. Huoneen täytti nussimisen ääni, Kwamen vyötärön ja vatsan hakatessa pakaroihini. Itse pidin kovaa ininää jokaisen työnnön tahdissa ja voivottelin oloani, ilmeisesti vain poikaa innostaen, tahti kun vain koko ajan kiihtyi ja kiihtyi! Olo oli jotenkin ihanan irstas, tässä nyt olin mustan pojan armoilla ja pillu kunnolla venytettynä, voi että olinkin kaivannut kunnon panoa! Aloin jo olla tajunnan rajamailla Kwamen rynkytyksestä ja sänkykin kuulosti siltä että pettää hetkenä minä hyvänsä kun tunsin hänen kalunsa alkavan nykimään sisälläni orgasmin merkiksi, tajusin tässä vaiheessa että olin perhana kiihkoissani unohtanut vaatia kondomin käyttöä. Ajattelin että antaa mennä kunnon tänne asti jo tultiin ilmankin! Annoin pojan tehdä loppu rynkytykset ja parilla viimeisellä työnnöllä hän työntyi taas niin kovaa ja syvälle että tunsin taas halkeavani. Lopulta hän jännittyi äärimilleen ja tunsin kalun tyhjenevän sisälleni. Olipa ihana tunne! Halusin tuottaa vielä rakastajalleni niin paljon nautinkoa kuin voin ja hänen lysähtäessä viereeni siirryin vielä kiillottamaan hänen kaluaan taas puhtaammaksi :) Kalun päästä nuolaisin kiusoittelevasti sperma jämät pois ja nielaisin liioitellun suuri eleisesti. Sperma oli aika suolaisen makuista, mutta mitäpä sitä ei rakastajalleen tekisi :) Hieroin vielä rintojani kalun ympärillä ja pojalla oli koko ajan hymy korvasta korvaan, oli tainnut hänkin nauttia yhtä paljon kuin minäkin! Kävin vielä alapääpesulla ja katsahdin itseäni peilistä, meikit levinneet pitkin naamaa, kuten kai tuollaisen nussimisen jälkeen kuuluukin. Pesaisin ne pois ja kömmin takaisin Kwamen viereen. Olin niin väsynyt tästä kaikesta että nukahdin nopeasti Kwamen kainaloon. Heräsin vielä myöhemmin yöllä siihen kun tunsin Kwamen kovan elimen vasten pakaroitani, mutta mitä siitä seurasi taitaakin olla toisen kerran tarina :)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute