Herkku-puhelin
Mies strippaa
Tervetuloa

Hei ja tervetuloa tarinan pariin, arvoisat lukijat - ja aivan erityisesti kaikki te kauniimman sukupuolen edustajat. Tämä kiinnostanee enemmän juuri teitä, vaikka saattaa siellä joku homomieskin innostua. Tarkoitukseni on nimittäin nyt riisuutua eroottisesti eli stripata ihan teidän iloksenne.

Eli pyllyt penkkiin, ja ottakaahan mukava asento arvon neidit sekä rouvat, nyt se alkaa. Laitetaan ensin taustamusiikki soimaan, sen voi jokainen itse valita omasta päänupistaan sen mukaan mistä pitää ja mikä sopii riisuutumisesityksen taustalle. Minä hytkyttelen jo itseäni musiikin tahtiin. Vielä on tosin hieman alkukankeutta, jospa taputtaisitte muutaman kerran rytmikkäästi ja vaikka vislaisitte kannustavasti?

Juuri noin, kiitos paljon! Nyt alkaa olla hyvää rytmiä ja liikettä. Keinuttelen lanteitani ja esittelen teille kroppaani, kyllähän kunnon miesvartaloa katselee vaikka sillä olisi vaatteet päälläkin. Pyörähdän ympäri, käännyn selin yleisöön nähden ja keikuttelen rytmikkäästi takapuoltani. Tiukat farkut verhoavat persettäni, ja te näette aitiopaikalta pakaroiden timmit muodot sekä myös lihaksikkaat reidet.

Kännytäänpä takaisin katsomoon päin. Taitaa siellä pikkuhiljaa tunnelma lämmetä, vai miten on? Minulla ainakin alkaa olo suorastaan jo kuumeta. Jalkovälissäni pullottaa nyt varsin muhkeasti, sen verran nautinnollista on esiintyä teidänlaisillenne upeille naisille. Eikä komea pullistuma jää teiltä tietenkään huomaamatta tai taputuksilla ja innokkailla hihkaisuilla palkitsematta. Tulee mieleen vanha sanonta, "Onko sinulla ase taskussasi vai oletko vain iloinen nähdessäsi minut?" Minä olen iloinen nähdessäni teidät ja esiintyessäni teille.

Mutta riisuutuahan tässä piti. Tartun paidanhelmaani ja alan vetää sitä ylöspäin kiusoittelevan hitaasti, kehon samalla keinuessa musiikin tahtiin. Vatsalihakseni paljastuvat vähän kerrallaan, kunnes paita on vedetty rintakehälle asti. Nyt saa ihan vapaasti ja häpeilemättä katsoa tiukkaa miehistä yläkroppaa ja lujiksi treenattuja vatsalihaksia. Vedän paidan kokonaan pois yltäni ja heitän sen kaaressa menemään.

Tästähän te pidätte, hyvät naiset, tästä te pidätte ja tämän te ansaitsette. Komea raamikas mies kireät farkut jaloissaan mutta kokonaan ilman paitaa. Intensiivinen musiikin tahtiin liikkuminen teettää sen verran työtä, että hiki valuu jo pitkin paljaan ylävartaloni lihaksia. Vielä enemmän minua kuumottavat kuitenkin teidän naiselliset katseenne, jotka kulkevat pitkin vartaloani ja huomaavat treenattujen sopusuhtaisten lihasten jokaisen värähdyksen. Tämä esitys on juuri teitä varten.

Arvatkaapa, mikä muu on teitä varten? Ja arvaattehan te, kun tartun housuihini ja alan vetää niitä hitaasti alemmas. Miehuuteni hiertää housujen sisään vangittuna, kun pyörittelen lanteitani musiikin tahdissa ja ujutan hyvin istuvia farkkuja pois jaloistani. Pian ne putoavat polvieni tasolle, josta ne jo lysähtävät kuin itsestään nilkkoihin. Ravistelen housumytyn jaloistani, ja lähetän sen rivakasti samaan suuntaan kuin paitani aiemmin.

Minulla on nyt ylläni enää vain pienet alushousut, ei mitään muuta. Ne ovat joustavammat kuin pois lähteneet tiukat farkut, joten kaluni pääsee vapaammin sojottamaan ylöspäin nostaen alushousujen etumuksen komeasti koholle. Ahdasta näissäkin housuissa tosin on, kun isokokoinen seisova kalu ja molemmat pallit on ahdettu pienehköjen pöksyjen sisään. Liikuttelen kroppaani seksikkäästi musiikin mukana, esitellen lihaksistoani ja housunkankaan alta erottuvia kullin muotoja. Katsoa saa, mutta ei koskea. Tai itse asiassa... kyllä joku voi koskeakin. Ehkä vaikkapa juuri sinä siinä?

Tulen hieman lähemmäksi, niin että yletät. Ojenna vain rohkeasti kätesi ja tunnustele housujen etumusta... noin juuri. Hivele housunkangasta, ja tunnet sen alla seisovan kalun koon ja kovuuden. Se on nyt aivan sormenpäissäsi, vain ohut kangasverho erottaa kätesi isosta miehen kullista ja kätkee kyseisen elimen housujen sisäpuolelle. Niin lähellä, mutta niin kaukana. Kaluni seisoo kivikovana, naisten ansiosta ja naisia varten, ja tällä hetkellä erityisesti sinun ansiostasi ja sinua varten. Tämän pidemmälle emme voi mennä kesken esityksen, mutta voin kertoa sinulle että juuri nyt, kun sivelet kädelläsi housujen muhkeaa kohoumaa, moni nainen on sinulle hyvin kateellinen.

Niin, se esitys. Show on vielä kesken. Otan muutaman taka-askeleen ja olen taas kaikkien naisten omaisuutta. Miten on, lopetetaanko tähän, vai haluatteko nähdä miehen edessänne alastomana ja mulkku pystyssä? Pitääkö minun riisua vielä alushousutkin pois, ihan vain teidän naisten iloksi? Kertokaa.

Jaaha. No tämä asia tuli harvinaisen selväksi. Haluatte alastomaksi riisuttuja miehiä, tiukkoja lihaksia, pystyssä sojottavia kyrpiä ja kuumaa strippaamista. Te naiset voitte olla uskomattoman riettaita, kun pääsette kunnolla vauhtiin. Ja se on täysin oikein.

Käännyn selin yleisöön päin, työnnän sormeni alushousujen saumoihin ja alan vetää niitä hiljalleen alaspäin, niin että esiin pääsevät paljaat pakarat. Ketkuttelen lanteitani ja esittelen pyllyäni ennen kuin pudotan alushousut lopullisesti lattialle. Sieltä viskaan ne mahdollisimman kauas, niin että en halutessanikaan pystyisi vetämään niitä enää takaisin päälleni. Musiikki soi, olen täysin alaston ja melkein saatan tuntea, miten naisten kuumat katseet polttavat selkälihaksiani, takapuoltani ja reisiäni.

Kun käännyn lopulta ilman rihman kiertämää yleisöni puoleen, eli juuri teidän puoleenne kaikki tätä lukevat naiset, kullini seisoo pystyssä ylväänä ja todella kovana. Liikahtelen musiikin mukana, ja pallini heilahtelevat jalkojen välissä rytmikkäästi. Katseenne kulkevat pitkin kasvojani, rintakehääni, vatsalihaksiani, kaluani, kiveksiäni, pakaroitani. Ne kertovat minulle sen, mitä on luvassa. Herra strippari saa luvan olla täällä todella pitkään naisten ilona. Jokainen uusi lukija aloittaa tarinan taas alusta, ja pitää sen elossa.

Ei se mitään. Ilo on minun puolellani. Te olette maailman paras yleisö!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute