Herkku-puhelin
Pillu-Pauliina ja Kyrpä-Kalervo
Aisuri-Timo

Sedälläni Kalervolla oli 1970-luvulla maatila. Kalervo, silloinen rapiat viisikymppinen Tali-Ihantalan sotaveteraani oli menettänyt vaimonsa Hilkan haimasyövälle pari vuotta aiemmin. Olin yliopiston kesälomilta usein kesätöissä tilalla. Olin silloin kaksvitonen kokematon poikamies.

Villeissä unelmissani vilkahteli ihana vaalea nuori nainen Pauliina, joka kävi välillä auttelemassa tilalla. Hän oli kanssani samoja ikiä. Pauliina auttoi eläinten kanssa, ja pesi myös pyykkiä ja teki naisellisempia kotitöitä. Hänellä oli upea työnaisen vartalo, sellainen ryhdikäs ja riuska, varusteltuna suurilla, pyöreillä rinnolla. Pauliinalla oli lisäksi iloiset kasvot ja nauravaiset siniset silmät. Runkkailin usein ajatellen höylääväni Pauliinaa takaapäin aitassa ja puristelevani samalla hänen isoja tissejään. Tietysti uneksin, että hän antaisi tunnustusta kyrvälleni, joka unelmissani oli normaalikokoinen, mutta tosielämässä pieni ja mitätön. Olen aina tuntenut alemmuutta pienen pippelini vuoksi.

Ajattelin jo, että Pauliina varmaan osasi lukea meikärunkkarin ajatuksia. Yhä useammin kävi nimittäin niin, että kun saavuin tilalle, Pauliina olikin juuri lähdössä. Nopeat heipat, ja vaalea ihanuus katosi soratielle, upea peppunsa pyöränsatulassa keinuen. Vahingossakaan ei enää alkanut käydä niin, että olisimme Pauliinan kanssa tilalla samanaikaisesti. Tämä tietysti masensi mieltäni. Vaan ei kauaa.

Ihmettelin mielessäni, millä sopimuksella Pauliina kävi tilalla puuhastelemassa. Olimme kerran ajamassa kerran kylälle asioimaan Kalervon kanssa, kun hän otti Pauliinan puheeksi.
- Pauliina on tiedätkö.. sellainen pillu-Pauliina..
Kalervo katsoi minua merkitsevästi ja ymmärsin saman tien koko kuvion: Pauliina tarjosi Kalervolle seksiä, maksullista seksiä.
Kalervo kertoi, että Pauliina oli nuori yksinhuoltaja, jota vanhemmat eivät auttaneet. Kalervo kertoi maksavansa Pauliinalle kaksi sataa markkaa kerrasta, ja jo satanenhan oli todella suuri raha 1970-luvulla. Olin sikäli helpottunut, että Pauliina ei tuntunut olevan ainakaan korvauksen perusteella hyväksikäytetty.

Ajomatka jatkui hiljaisena, vaikka nyökkäyksellä osoitin ymmärtäväni nyt yskän. Yhtä kaikki minulla heppi turposi saman tien, kun ajatus Kalervosta naimassa tämän kauniin isorintaisen nuoren naisen kanssa alkoi kehittyä päässäni. Kalervohan ei ollut todellakaan mikään seniili seniorimies, vaan viriili, tumma ja komea viisikymppinen könsikäs. Takuulla oli taidot ja kyvyt tallella. Vatsaa ei ollut kertynyt, ja lihakset olivat kovan työn peruja kunnossa. Olin aina ihaillut Kalervoa miehen mallina.

Ajatus Kalervosta lempimässä Pauliinan kanssa ei jättänyt rauhaan. Halusin niin kiihkeästi nähdä vanhan hirven ja nuoren sulottaren kutupuuhat, että eräänä päivänä tein valelähdön tilalta. Hiivin takaisin Kalervon huomaamatta ja piilouduin makuuhuoneen vaatehuoneeseen. Makuuhuoneesta olivat kadonneet Hilkan ja Kalervon hääkuvat.

Laskujeni mukaan silloin piti olla se päivä viikosta, kun Pauliina tuli tilalle. Menivät kerrankin tulevan matemaatikan opettajan laskut oikein.

Kohta kuului pihasta saapuvan pyörän räminä, ja eteisestä iloisen jälleennäkemisen äänet. Olin kuulevani heti suukkoja, ja Kalervokin oli kuin nuoruutensa päivinä. Kertoili kuulumisia, ja äänestä aisti jännityksen.

Portaikko tömisi, kun pariskunta tuli makuuhuoneeseen. Alkoi kyllä puistattamaan, kun todistin ovenraosta Kalervon ja Pauliinan aktin alkua. Suukkoja vaihdettiin kiihkeästi, Pauliina kikatteli hermostuksissaan riisuessaan neulettaan. Se oli enemmänkin rakastavaisten kiihkeää kuhertelua, kuin jokin asiakassuhde. Kalervo oli Pauliinalle "Kalle-kulta" ja Pauliina Kalervolle muru tai rakas.

Pauliina sai neuleensa pois, avasi lapaluille ulottuvan vaalean tukkansa heilumaan. Kalervo suuteli sängylle polvistuneena rintaliiveistä kuultavia hinkkejä. Samalla hän puristeli Pauliinan pyöreää, täyteläistä pyllyä. Nainen avasi hymyillen soljet ja liivit putosivat pois paljastaen jättirinnat. F-kuppiset, huikeat lollot pyörähtivät Kalervon suudeltaviksi. Mies imi nännejä, toisella kädellä pyöritti ja nautti. Rinnat olivat kiinteät ja painavat. Ei ollut toivoakaan, että olisin koskaan aiemmin nähnyt niin ihania rintoja. Yleisistä saunahetkistä muistin mammojen leilit, isot mutta jo riippuvat. Pauliinan nuoret rinnat olivat täydellisen symmetriset, suuret kovettuneet nännit antoivat ryhdikkäästi suoraan eteen ja hieman ylös.

Ja Kalervo nautti; imi ja lirputti mansikoita. Samalla hän pyöritti peukalolla toista nänniä. Nuori nainen kiihottui kiihottumistaan katsoessaan miestä työssään. "Ihana.. Kalle-kulta!.. ihana olet.. ihanasti nuolet!". Aloin hiljalleen tajuta, että nuori nainen ihan aikuisten oikeasti HALUSI seksiä Kalervon kanssa! Kalervon kädet riuhtoivat pian Pauliinan pikkuhousutkin pois, ja saatoin aistia jo naisen vaon metisyyden, ja makuuhuoneen ilman alkoi täyttää kostea kiihkeys. Ja kuten mainittu, Pauliinan pylly oli aivan ihana. Pyöreät, kiinteät kankut.

Kalervo näytti olevan naisen kannalta onnekkaasti pimppimiehiä, eli hänellä oli luonnostaan hinku päästä nuoleskelemaan. Kurkkua kuristi hyvällä tavalla, kun Pauliina meni sängylle, nojasi päätyyn ja levitti jalkansa. Punakka mätäs oli jo huulilta turvoksissa ja kiilteli mukavasti. Mies alkoi työstää pillua kielellään ja kyllähän Pauliina nautti. Hengitys nopeutui, muuttui huohotukseksi ja voihkeeksi. "Oih... ihana.. Kalle-rakas.. ihana.. ooooh!!" Kohta hän huusi, pusersi käsissään Kalervon niskatukkaa ja taittoi päätään taaksepäin saadessaan orgasmin. "AAOOH!.. voi herraisä sua Kalle!.. OOOH!" Pauliinan kasvoilta saattoi lukea sellaisen nautinnon räjähdyksen, ettei mitään rajaa. Tajusin kyllä siinä vaiheessa, että Kalervo oli aikamoinen petimonsteri loihtiessaan naiselle kunnon orgasmin ennen varsinaista yhdyntää... hattu nousi miehelle ja pikkukaverikin sojotti minulla entistä terhakkaammin.

Kalervo kohottautui sängyltä ja riisui housunsa. Olin saunassa nähnyt kyllä Kalervon kyrvän, mutta en arvannut sitä seisokissa niin mahtavaksi. Suuni kyllä loksahti piilopaikassa auki, "voi ju-mal-au-ta!.."

Seisokissa Kalervon kyrpä oli huikea, ehkä 24 cm pitkä ja samassa suhteessa paksu voimavaltikka. Se heilahteli voimakkaana, hieman ylöspäin käyränä. Mielessäni vilisti muutamakin kerta, kun olin kuullut Kalervoa sanottavan kyrpä-Kalervoksi. Olin luullut nimen liittyvän kettuilevaan huumoriin, mutta se olikin kunnianosoitus miehen massiiviselle kullille.

"Taas on viikko mennyt.. pillua on tehnyt mieli ihan mahdottomasti, kulta!", Kalervo puhisi suukotellen vielä tissejä. "Kyllä minullakin on ollut kullisi ajatuksissa.. rakas!" Nyt viimeistään tajusin, että Pauliina nautti tästä kaikesta siinä missä mieskin.

Kalervo tuli päälle ja alkoi asetella kyrpäänsä sylinterin suulle. Pauliina koukisti jalkansa ja jännitti koko vartalonsa, kun iso kulli painautui voimalla sisälle. Kalervo urahteli nauttien pampun painautuessa hitaasti mutta varmasti työntämällä sisälle, "Omh..Likka!.. pillua vihdoinkin!..oooh!!". Kovasti tuntui tekevän tiukkaa painaa sisälle. Pauliina säesteli naurahtaen, silmät suljettuina. Katsoin kauhusta kankeana ja henkeä pidätellen, kun patonkia painettiin sisälle. Pauliina vaikersi hiljaa, mutta selvästi nauttien.

Kalervon takapuoli alkoi nytkähdellä. Samalla alkoi kuulua samassa tahdissa nuoren naisen hurmanvoihketta. "Oh!.. Oh!.. Kulta!.. Oh!..Ihana kun panet!.. Oh!" Tahti voimistui määrätietoisesti. Kalervo ynähteli, naurahteli tyytyväisenä, "Umh!.. Umh!. Jooh!... Umh!.. Pillua!.. Pillua!.. Umh!.."

"Ihanaa kun panet kunnolla, miehekkäästi!!.." Pauliina huudahteli tarraten kiinni lanteilta, kun mies myllytti jo kovaa tahtia menemään.

"Olet niin taitava panemaan!.. Olet mahtava!" Oli todella kiihottavaa katsella vanhaa työstökonetta tositoimissa. Kalervo nai tyynesti ja nauttien, murahteli välillä tyytyväisenä Pauliinan pillua kehuen. Setä tuli tietämättään näyttäneeksi veljenpojalle, miten naidaan kunnolla. Hän painoi päällä kymmenisen minuuttia, aina hieman kulmaa vaihtaen, rytmiään hidastaen tai kiihdyttäen. Nainnista saattoi aistia Kalervon voiman ja vahvan mieskunnon. Nautinnosta humaltunut nainen asetteli jalkojaan, saksasi ne välillä kiinni miehen selkään. Huuto värisi välillä itkuisena, kun taas uusi orgasmi tuli. Laskeskelin, että Pauliina laukesi 3-4 kertaa.

Sitten Kalervo sai tehdä sitä, mitä olisin itse halunnut vaikka mistä hinnasta. Pauliina nousi kontalleen, ja mies alkoi panna takaapäin. Taas näkyi, kuinka valtava Kalervon kyrpä oli. Lisäksi se oli aivan kostea ja niljakas naisen mehuista. Kalle työnsi suuren kullin sisälle, nyt se luiskahti jo helpommin.

Alkoi takaapäin nainti. Kalervo huohotti ja naurahteli, "Umh!.. joo!.. Pillua! ..Pillua!!" Kalervoa selvästi kiihotti puhua tavarasta. Mutta kyllä Pauliinakin nautti; hän huudahteli, voihki ja kiljui jokaisella työnnöllä. Asetelma oli todellakin kallellaan niin päin, että Kalervo antoi kullia, ja Pauliina oli se, joka sai - jos yhtään oli uskominen sitä hurmioituneen voihkeen määrää, joka nuoren naisen suusta purkautui. Sänkykin natisi, kovimmassa kyydissä rummutti lattiaa. Ikkuna oli auki, ja jos oltaisiin oltu ihmisten ilmoilla, olisi kuulunut kauas kun tämän talon isäntä nai.

Pariskunta keinahteli vielä niin, että Pauliina nousi Kalervon syliin. Kyrpä painui pilluun yhä takaapäin, mies suukotteli naista kaulaan ja niskaan, tämä vastaanotti hellyyttä, samalla pepullaan kevyesti naiden. Kalervo tietysti hyväili ja vaivasi jättirintoja. "Nautithan niistä.. nautithan pillustani..", Pauliina varmisteli, vaikka tiesi vastaukset. Minä laukesin tässä vaiheessa komerossani housuihini.

Vielä mentiin takaapäin. Kalervon huohotus ja rytmi alkoi kohta antaa vihjettä, että sonni oli laukeamassa. "Oh.. Kalle tule sisään!.. Tule sisään!... Oh", Pauliina ohjeisti ja pyysi heiluessaan Kalervon voimistuvan panemisen mukana. Silloin elettiin jo e-pillereiden aikaa, ja nuorta naista taisi kiihottaa tulla astutetuksi ja täytetyksi spermalla. Kalervon tahti vain kiihtyi, "ooooooh!!".. kohta hän jännitti vartalonsa, otti Pauliinaa hellästi mutta lujasti kiinni hiuksista, ja alkoi sykähdellen syöstä siementään nuoren rakastajansa pilluun. Pauliina vikisi ja voihki, Kalervo kohahteli. Näkyi kuinka suuret kivekset kohoilivat spermaa pumpaten.

Kun akti päättyi, rakastavaiset jäivät vuoteeseen. Sperma valui noroina lakanoille hikisen ja onnellisen näköisen Pauliinan reisiä myöten. Kalervon kulli seisoi jalkovälissä jyhkeänä vielä hyvän aikaa, hiljalleen laskeutuen.

Kalervon kainalossa Pauliina alkoi kertoa ajatuksistaan. "Haluan todellakin naida kanssasi, enemmänkin kuin nyt. Ensinnäkin olet hellä ja huomaavainen. Saat minut tuntemaan oloni turvalliseksi ja halutuksi. Tuoksutkin hyvälle", Pauliina kehui.

"Ennen muuta nautin sängyssä kuitenkin kullistasi. Se on yksinkertaisesti mahtava", Pauliina sanoi tyytyväisen hymyn levitessä jälleen miehen kasvoille. "Toivoisin, että omalla miehelläni, sillä jonka kanssa olen joskus naimisissa, olisi samanlainen jättikyrpä. Olen täysin hullaantunut siihen. En tiedä ketään miestä, jolla olisi likimainkaan noin suuri. En voi edes kuvailla, miten paljon nautin, kun valtava kalusi työntyy minuun, tai kun ratsastan ja saatan tuntea sen mahtavuuden sisälläni. Se tyydyttää minut paremmin kuin mikään", Pauliina sanoi lepäävää aisaa hyväillen.

"Olen aivan varma, että jos naiset vain tietäisivät, minkälainen kulli sinulla onkaan, kaikki haluaisivat sinun tulevan ja panevan heitä! Olet uskomattoman hyvä naimaan, teet naisen hulluksi. Työntösi ovat voimakkaita mutta herkkiä", nuori nainen kuvaili suudellen samalla Kalervon rintakehää. "Kun saavutat huipun annettuasi ensin naisen laueta monta kertaa, laukeamisesi on voimakas, upea, sykkivä... En todellakaan uskaltaisi naida kanssasi ilman ehkäisyä, koska saatan vain kuvitella, miten siitosvoimainen olet. Ja koska kullisi on valtava, se myös työntyy erittäin syvälle!"

Pauliina kertoi, että hän on runkannut tavallista enemmän suhteen aikana. "Nykyisin aina tyydyttäessäni itseäni ajattelen sinua ja kyrpääsi. Unelmissani se aina nousee edessäni, on pian kova, ja työntyy valtavana minuun täyttäen kaiken. En kestä kauan sitä ajatusta ja unelmaa, vaan laukean aina pian, liian pian..."

"Nautin paljon siitä, että rakastat suuria rintojani. Suutelet ja hyväilet niitä ihanasti. Haluan antaa sinulle nautintoa, rakas..."

Kalervon kulli oli noussut uudelleen ylös miehen kuunnellessa nuoren naisen ylistystä. Pauliina nousi kohta hymyillen panopallille; ohjasi valtavan elimen pillunsa huulille, painoi voihkaisten hitaasti peppunsa alas ja alkoi naida. Näytti ihanalta, kun pyöreä pylly keinui puolelta toiselle ja nainen nautti kullista sydämensä kyllyydestä. Vaaleat hiukset hulmahtelivat ja kohta Pauliina alkoi pumputtaa reisillään Kalervon tehdessä omaa osuuttaan alhaalta päin. Vauhti kiihtyi, nainen huusi taas kohta uuden orgasmin kourissa. Kalervo nousi ylöspäin nojalleen käsiensä varaan, hamusi naisen hurjan naintiravin tahdissa heiluvia tissejä huulillaan ja painoi kohta kasvonsa niiden väliin. Hän huudahti kovasti puristaen pyllyä niin, että siinä näkyivät valkoiset laikut, ja samalla lähtivät lastitkin jo liikkeelle. Nyt näkyi vielä paremmin, kuinka kivekset kohoilivat ja iso aisa sykki aivan käsittämättömällä voimalla.

Kohta puettiin, suukoteltiin ja oltiin niin raukean saaneita kuin ihminen voi olla. "Tuleeko se Timokin tänne jo pian?", Pauliina kyseli. "Ei tule tänään enää, häiritsemään..", Kalervo sanoi. Minua hiveli, kun Pauliina sanoi, että olen mukava poika. Siihen Kalervo tokaisi, "Joo, mutta pienet on pojalla vehkeet..."

"Kiitos setä, kiitos!..", mietin tajuten kaikki mahdollisuuteni Pauliinaan menetetyiksi.

Pauliinan ja Kalervon suhde kesti aikansa. Kuulin myöhemmin huhuja, että leskimiehestä tuli varsinainen lääninsonni, jonka luona piipahteli nainen jos toinenkin, varattuja useimmat. Myöhemmin Kalervo meni uusiin naimisiin leski-Eevan kanssa, ja kuoli vuosituhannen vaihteessa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute