Herkku-puhelin
Salainen elämä
Minä joka tiedän

Taksi pysähtyy kotitaloni eteen, ovi aukeaa ja sinä nouset ulos autosta. Minun täytyy luonnollisesti maksaa taksimatkasi, ja ojennan rahat kuljettajalle. Hän ottaa ne vastaan, mutta vaihtorahan kanssa on pieniä vaikeuksia koska hän vilkuilee samalla koko ajan sinua. En voi moittia taksimiehen käytöstä, sillä omakin sykkeeni kohosi melkoisesti siinä vaiheessa kun nousit autosta. Minihameesi on todella lyhyt. Jaloissasi olevat korkeakorkoiset mustat saappaat ovat sitäkin pidempivartiset, ylettyen polviesi yläpuolelle. Voimakas meikki korostaa erityisesti silmiäsi. Ei jää epäilyksen sijaa siitä, millaisia palveluita olet tarjoamassa minulle. Taksimies vilkaisee minua selvästikin erittäin kateellisena. Jos haluaisin, voisin kertoa hänelle, että sinun palvelusi maksavat minulle huomattavasti enemmän kuin taksimatkan hinnan.

Taksin lähdettyä avaan ulko-oven lukon ja astumme yhdessä sisään rappuun. Kotini on kalliissa osoitteessa hyvällä alueella, joten ovet pidetään täällä kiinni ympäri vuorokauden. Maksullisia naisia ei haluta kadunkulmiin päivystämään. Sinun ei tietenkään tarvitse päivystää, koska minä olen ainoa asiakkaasi. Sinulla on aivan tavallinen ja kunniallinen elämä jossakin muualla. Sitten on tämä toinen, salainen elämäsi, kerran viikossa minun seurassani. Meidän kahden lisäksi kenenkään muun ei tarvitse tietää siitä.

Astellessamme hissille siivooja on juuri luuttuamassa eteisaulan lattiaa puhtaaksi. Ohi kulkiessamme hän tuijottaa sinua vähintään yhtä pitkään kuin taksikuskikin, mutta aivan eri syystä. Se johtuu siitä, että siivooja on nainen. Painan hissin nappia, ja odottaessamme sen tuloa alakertaan siivoojaan huulilta sihahtaa vain yksi sana. Se on melkein pelkkä kuiskaus, mutta kuulemme sen silti molemmat.
-Huora.

Varsin epäkohteliasta siivoojalta sinua kohtaan. Mutta mitäpä tuosta. Sinä tienaat tänä iltana kahdessa tunnissa enemmän, kuin tuo siivooja ansaitsee kovalla työnteolla kahdessa viikossa. Jos sinua hävettää, kätket sen hyvin. Pääsi pysyy ylväästi pystyssä ja ryhti suorassa. Siivooja ja taksikuski saattavat arvata syyn tulotasosi nopeaan nousuun, mutta he eivät tiedä kuka sinä olet. Ne ihmiset taas, jotka tuntevat sinut... no, eivät hekään tiedä sinusta aivan kaikkea.

Astumme hissiin, pois siivoojaan paheksuvan katseen ulottuvilta. Sinä asetut hissikorissa eteen ja minä aivan taaksesi. Painat jo tutuksi käynyttä ylimmän kerroksen numeroa. Näytät takaapäin katsottunakin lähes sietämättömän seksikkäältä, ja minut valtaa voimakas halu ottaa sinut nyt heti, tässä hississä. Kaluni alkoi jäykistyä heti kun nousit ulkona taksista, ja nyt se painautuu jo aivan kovana housunkangastani vasten. Hillitsen kuitenkin vielä itseni. Korkeakorkoisissa saappaissasikin olet minua lyhyempi. Lasken käteni olkapäillesi, ja kuiskaan takaapäin korvaasi:
-Niin seksikäs ja haluttava huora.
Hissin seinällä olevasta peilistä näen sinun hymyilevän kiitollisena. Viis siivoojasta, tänä iltana sinä olet minun.

Hissi pysähtyy ylimpään kerrokseen ja siirrymme sisään kattohuoneistoon. Yläkerrassa ei ole muita asukkaita, joten yksityisyytemme on taattu. Asunto on tilava ja kallis, vaikka kiireisen liikemiehen elämän takia olenkin usein poissa täältä.

Asunto on kalliiksi hinnoiteltu, ja niin on myös tänne nyt saapunut nainen. Katselen sinua, kun kävelet peremmälle. Korkeiden korkojesi takia joudut kävellessäsi jokaisella askeleella keikuttamaan pyllyäsi. Menet asuntoni suuren maisemaikkunan luokse, katsot sieltä avautuvaa näköalaa yli kaupungin ja huokaiset.
-Upea näkymä.
Minä olen takanasi ja katselen puolestani sinua. Hameenhelmasi kohoamista vielä entistäkin ylemmäs, kun kurkotat ikkunan äärellä nähdäksesi ulos. Mustien saappaidesi kiiltoa. Pitkiä kauniita hiuksiasi, jotka heilahtavat kun käännät päätäsi ikkunan äärellä. Minäkin voin vain huokaista.
-Niin totisesti on.
Hetken kuluttua astelen seuraksesi maisemaikkunan luokse ja alan vetää verhoja kiinni.
-Parempi sulkea ne kuitenkin. Vaikka tuossa vastapäätä ei taloja olekaan, niin haluamme varmaan hieman yksityisyyttä.

Käännyt katsomaan minua. Niin, meillä on liikeasioita hoidettavanamme. Tulet luokseni lanteet keinahdellen. Syleilemme toisiamme, kierrät kätesi minun ympärilleni ja me suutelemme. Huulesi ovat lämpimät ja pehmeät. Kielemme kohtaavat ja kiihkeä, intohimoinen suudelma jatkuu pitkään. Sitten toinen kätesi irtoaa ympäriltäni ja laskeutuu alemmas tunnustelemaan jalkovälini muhkeaa kohoumaa. Hivelet housujen läpi kaluani, joka pullottaa housunlahkeessa kovana. Hyväilysi kiihottaa housuihin vangittua kullia entisestään.

Irrottaudut kuitenkin syleilystäni, hymyilet hieman, käännät minulle selkäsi ja astelet peppuasi keinautellen parin metrin päähän minusta. Sinä tiedät niin hyvin miten saat minut ensin himokkaaksi, sitten turhautuneeksi. Voit antaa minulle sitä mitä haluan, mutta sillä on hintansa. Asiakkaalla, ostajalla, minulla, on rahan valta. Mutta sinulla on myös valtaa: seksin valtaa. Huoran valtaa.

Edelleen minulle hymyillen alat riisuutua. Pian vain kauniit pitsireunaiset rintaliivit verhoavat rintojasi. Sitten riisuudut myös lyhyestä hameestasi, sen alla sinulla on pikkuruiset läpikuultavat stringit.

Jaloissasi on edelleen mustat pitkävartiset saappaat, mutta muuten sinulla on ylläsi enää vain seksikkäät ja varsin niukat alusvaatteet. Keimailet edessäni ja hymyilet minulle itsevarmasti. Se on sinulle helppoa, sillä näet hyvin miten paljon haluan sinua. En saa silmiäni irti sinusta, eivätkä housuni lainkaan kätke sitä miten isona kaluni nyt pullottaa. Olen valmis maksamaan sinusta. Enemmänkin: minun on pakko maksaa sinusta.

Minä alan vuorostani riisua omaa paitaani. Kroppani on varsin hyvässä kunnossa, vaikka sen itse sanonkin. Onhan minulla täällä asunnollani muun muassa oma pieni kuntosali. Silmäilet hyväksyen paljasta ylävartaloani, leveitä hartioitani, tiukkakuntoisia hauiksiani ja vatsalihaksiani. Vaikka maksan sinulle palveluistasi, tuntuu hyvältä tietää että miellytän sinua muutenkin.

Tulet takaisin luokseni, katsot minua silmiin ja sanot leikkisästi, niin kuin sanotaan kenelle tahansa maksavalle asiakkaalle:
-Voinko kenties jotenkin auttaa herraa?
Vastausta odottamatta polvistut eteeni, ja alat availla housujani. Pian tunnen, miten ne vedetään nilkkoihini ja kaluni pääsee viimeinkin vankeudestaan. Housuista vapauduttuaan kyrpäni sojottaa kovana ja paksuna kohti huoneiston kattoa.

Suljen silmäni, kun otat kaluni suuhusi ja alat imeä sitä. Suusi tuntuu lämpöiseltä ja märältä, kun kuljetat huuliasi edestakaisin kaluni kovaa vartta pitkin ja nuolet sitä kielelläsi. Kookas mulkku täyttää suusi kokonaan. Imet sitä halukkaasti, nautit jokaisesta sekunnista tuntiessasi miehisen kalun kovuuden suussasi. Eteeni polvistuneena, mustat saappaat jaloissasi mutta muuten pelkissä pikkuruisissa alushepenissä imet minua. Olet kuin syntynyt huoraksi, saat hyvän korvauksen näistä palveluista joiden tarjoamisesta itsekin nautit. Pidän silmäni kiinni ja puren hampaitani yhteen, kun paine palleissani kasvaa koko ajan suuremmaksi sinun imiessäsi kaluani. Lopulta en kestä enää, vaan purkaudun suuhusi matalasti karjahtaen ja alan sitten vajota polvilleni.

Olen lattialla voipuneena, ennen kuin alan lopulta toipua niin että pystyn taas nostamaan päätäni ylös. Sinä nojaat nyt olohuoneen pöytään ja katselet minua rauhallisena, jotenkin voitokkaan näköisenä. Ja huomaan että olet nyt täysin alaston. Mustat saappaat ja pikkuruiset alushepenetkin ovat poissa. Nähdessäsi että toipumiseni etenee jo hyvää vauhtia, myös alapäässäni, lähdet liikkeelle. Kävelet ohitseni aivan siitä vierestä ja katoat makuuhuoneeseen.

Seuratessani sinua makuuhuoneeseen näen, että olet asettunut sängynlaidalle istumaan selkä minuun päin. Vilkaiset minua olkapääsi ylitse kun astun sisään, ja sanot hunajaisella äänellä:
-Sinä olet ostanut itsellesi huoran. Käytä minua.

Olet todellakin täydellinen lutka. Nousen kulli pystyssä sojottaen sängylle seuraksesi. Tartun kiinni olkapäistäsi, ja kaadan sinut selinmakuulle sängylle. Sitten otan tukevan otteen nilkoistasi, levitän jalkasi kunnolla auki, ja työnnän oman vartaloni reisiesi väliin. Makaat sängyllä jalat levitettyinä ja tarjoat itseäsi miehelle pantavaksi. Tai tarkemmin sanoen, myyt itseäsi miehen pantavaksi.

Ojennan käteni ja hieraisen sormillani kevyesti pilluasi. Olet sieltä aivan märkä ja voihkaiset heti kun kosketan sinua. Tulen vielä lähemmäs ja painaudun sinua vasten, tartun kiinni lanteistasi ja alan työntyä sinuun. Kova kaluni täyttää sinut ääriään myöten ja työntyy syvälle jalkojesi väliin. Pillusi ottaa minut vastaan märkänä ja halukkaasti sykähdellen, puristuen kiihottavan tiukasti kaluni ympärille kunnes olen kokonaan sisälläsi. Alan työnnellä kaluani rytmikkäästi edestakaisin syvällä jalkojesi välissä. Suustasi kuuluu yhä äänekkäämpiä voihkaisuja voimakkaiden työntöjeni myötä, ja minä murahtelen naidessani sinua. Olet erittäin nussittava pikkuhuora ja tiedät sen kyllä itsekin.

Kähisen sinulle matalalla äänellä.
-Häpeämätön lutka, ansaitset tiukalla pikku pillullasi rahaa. Levität jalkasi ja tienaat pimpilläsi.
Sinä vastaat, et häveten vaan nauttien.
-Sinä maksat huoralle. Panet maksettua pillua.
Sitten, seuraavien työntöjeni jälkeen, iniset jo tukahtuneemmalla äänellä ja kerjäät lisää.
-Pane huoraasi. Pane minua.

Koko tilanne on todella rietas, kun minä panen voimalla rahalla ostettua pilluasi ja sinä makaat sängyssä selälläsi, jalat auki levitettyinä ja myyt itseäsi himokkaalle miehelle. Työntyilen sinuun niin rajusti että heilahtelet sängyllä edestakaisin samalla kun kourin käsilläni rintojasi. Sänky notkuu allamme ja sen jouset natisevat äänekkäästi kun panen sinua. Alamme molemmat olla jo aivan hikisiä. Eläimelliset murahdukset sekä voihkaisut täyttävät huoneen.

Lopulta tulemme molemmat lähes samaan aikaan. Purkaudun sisääsi karjuen ja sinä kiljut ääneen saadessasi ison lastin pilluusi, samalla kun täriset räjähtävän orgasmin kourissa. Makaamme molemmat sängyn pohjalla huohottaen ja hiestä märkinä. Huone tuntuu pyörivän silmissäni. Tältä tuntuu panna oikeaa lutkaa, syntisen kiimaista huoraa. Tältä tuntuu panna sinua.

-

Kun seisomme myöhemmin asuntoni ovella, sinulla on taas vaatteet ylläsi. Reilusti polvien yläpuolelle ulottuvat kiiltävänmustat saappaasi ja siveettömän lyhyt hame, jonka alla pimppisi sykähtelee nyt perusteellisesti nussittuna. Sitä myymällä sinä olet tänä iltana tienannut sievoisen summan. Kaivan seteleitä esiin lompakostani. Satanen, toinen, kolmas... ja vielä lisää, kunnes sopimamme summa on koossa. Ojennan rahat sinulle, ja ne ovat nyt sinun rahojasi. Minä köyhdyn, sinä rikastut. Huora voittaa aina.

En mahda itselleni mitään, vaan tulen aivan eteesi ja suutelen sinua vielä kerran. Vastaat suudelmaani halukkaasti ja intohimoisesti. Kun se viimein päättyy, sanot minulle ilkikurinen hymy huulillasi:
-Tuo maksoi sinulle satasen lisää.
On pakko ihailla sinun bisnesnaisen vaistojasi, jotka ovat selvästi terävöityneet tämän meidän yhteisen liikesuhteemme aikana. Olen koukussa ja sinä tiedät sen. Otan lompakon uudelleen käteeni, kaivan sieltä sadan euron setelin ja ojennan sen sinulle entisten seuraksi. Huora voittaa, aina.

Lähdet asunnoltani, ja pian sinusta tulee taas se kunniallinen nainen jonka muu maailma tuntee. Vain minä tunnen tämän toisen, salaisen elämäsi. Ja kun aika taas koittaa ja sinä tulet luokseni, lompakkoni on täynnä seteleitä vain sinua varten. Mutta miten kestän siihen saakka, kun tunnen niin pakahduttavaa himoa ja kaluni seisoo jo ajatellessani sinua.

Minä odotan sinua, huora.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute