Herkku-puhelin
Exän kanssa
Ukko

Exani oppi nauttimaan vieraiden miesten kiusaamisesta, ja siitä että kiusasi samalla minua kun näin vieraiden miesten kuolaavan hänen peräänsä.

Kävimm usein Rosendalin yökerhossa Tampereella ja avovaimoni käytti aina lyhyitä minimekkoja ja hameita, eikä koskaan pikkareita.

Jätin naiseni usein pöytään yksin joksikin aikaa kun kävin veskissä, ja jäin sivuun odottelemaan. Tällä kertaa naisellani oli luumunsininen minimekko joka ei ollut kovin tiukka, musta stau up sukat ja korkeakorkoiset kengät, aivan järjettömän upea näky!

KAtselin kun hän antoi edessään olevan pöydän miesseurueelle vilauksen hameensa alle silloin tällöin, enkä voinut olla näkemättä miesten ilmeitä! Kohta nämä miehet olivat naiseni ympärillä kuin hunajan kimpussa pörräämässä. Menin drinkkien kanssa naiseni luo ja kävimme välillä tanssimassa hitaat, Kun tulimme takaisin pöytään niin miehet kehuivat naistani ja sanoivat että pidä tuosta namusta tiukasti kiinni..

Olivat herrasmiehiä.

Meillä oli auto parkissa hotellin edessä, lähdimme pian autollemme emmekä edes päässeet liikkeelle kun naiseni avasi housuni, kaivoi kovan kaluni esiin, ja otti sen suuhunsa. Kohta ihana naiseni istui sylissäni rattiin nojaten ja kyrpäni upposi liukkaaseen turvonneeseen pilluun. Roiskin lastini naiseni sisään samalla kun hän huusi ja kouristeli orgasmissaan sylissäni ...

tästä se sitten alkoi.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute