Herkku-puhelin
EXän retket
Ukko

Kirjoitin juttua "vaimolleni" syystä että koin tämän joskus nuoruudessani silloisen avovaimoni kanssa enkä ehkä koskaan toipunut tästä..

Exä oli kaunis, hoikkavartaloinen tummahiuksininen nuori nainen joka sai miesten päät kääntymään. Olin hänen ensimmäisensä, mutten todellakaan viimeinen mies!

asuimme yhdessä opiskelijoiden asunnossa pariskunnille Tampereen Hervannassa 1980 luvun loppupuolella. Olimme kihloissa ja suunnittelimme tulevaa, mutta meillä olis myös pimeä puolemme. Halusin että naiseni joskus rakastelisi vieraan miehen kanssa ja kiihtotin häntä usein puhumalla hänelle sellaisia tarinoita joissa hän saisi vierasta.

Eräänä viikonloppuna kun olin dokaamassa "alte kameraden" kanssa Stadikkalassa, sain rakkaaltani viestin että hön lähtisi Ipaan, Mansen parhaaseen yökerhoon minimittaisessa kotelohameessaan ja ilman pikkareita kuten tavallisesti, ja kysyi haittaisiko jos toteuttaisin fantasiani naimalla vierasta...
vastasin toki että ei haittaisi ja nauttisin siitä itsekin.

Sunnuntaina menin kotiin, ja avovaimoni oli kotona vastassa raikkaana ja iloisena ja sanoi ettei mitään ihmeellistä ollut tapahtunut.

Illalla rakastellessamme nuolin hänen pilluaan ja maistoin hänessä kortsun maun. En sanonut kuitenkaan mitään vaan nussin hänen kanssaan kiimaisesti.

Muutamaa viikkoa myöhemmin tyttöni sanoi menevänsä likkakaverinsa kanssa tämän mökille toiselle paikkakunnalle junalla. Olin vastassa asemalla silloin kun tältä tyttöni kertomalta paikkakunnalta oli juna tulossa sunnuntaina.. vaan eipä ollut tyttöni junassa, mutta hänen ystävättärensä sen sijaan tulikin sillä junalla aivan sattumalta. Kävin kysymässä eikö tyttöystäni ollut samassa junassa niin hän ihmetteli että pitikö olla!

Kiinni jäit! Tästä ei tyttöystäväni enää päässyt luikertelemaan millään valheella! Meni kesä ja avovaimoni kävi joka kolmas viikonloppu rakastajansa luona, ja lopun aikaa me naimme kuin kiimaiset kanit!
Seksi ei koskaan ollut kiimaisempaa kuin tuolloin kun tiesin naiseni käyvän rakastelemassa vieraan kanssa.

Kostin myöhemmin tuolle miehelle, soitin ja kerroin että olin saanut naiseltani HIV tartunnan ! HAha, eihän minulla mitään ollut, ja kun muutamaa viikkoa myöhemmin soitin tälle miehelle uudelleen ja kysyin että oliko käynyt testeissä, niin kertoi käyneensä ja kun kerroin että kusetin siksi että naiseni jätti minut samaan aikaan kuin hänetkin , että kostin hänelle tällä valheella. Hän sanoi saaneensa hyvän opetuksen siinä kannattaako nussia vieraissa käyviä pettäviä varattuja naisia..

mutta kuten sanoin, jokin meni rikki sisälläni, ja yhä aina vaan halua kokea naiseni käyvän vieraissa - ja erilaisen lopun tälle tarinall, sellaisen että vanhenemme vaimoni kanssa yhdessä loppuun saakka. JA että naiseni saisi käydä vieraissa niin paljon kuin haluaa, kunhan aina tulee takaisin kotiin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute