Herkku-puhelin
Ex vaimoa
Ex mies

Ollaan tekstailtu pitkin päivä kaikea kiihottavaa ja soiteltukin muutamaan kertaan…. Odottelen sua pihassa ja sanotaan heipat hymyilen,, molemmilla mielessä kirjoittelut ja jutut joita puhuttu ja olet kertonut olleesi laivalla ja tavanneesi tumman nuoren miehen ja nainut hänen kanssaan edellisen yön villisti kolme kertaa…. Ensimmäinen kokemuksesi eromme jälkeen. Kysyn, että oliko kyyti hyvä ja naurahdan. Kerrot, että koskaan et ole niin rajua seksiä harrastanut, mutta jotain jäi puuttumaan, eli orgasmi. Reisien sisäpinnat ovat ihan kipeänä samoin häpykukkula kun musta mies pani niin lujaa, -Sanot hymyillen. Sen kalu, joka oli oli ihan tavallisen kokoinen ihme kyllä oli ympärileikattu, joten jaksoi ja jaksoi ihan älyttömän pitkään, kommentoit vielä nauraen. Tämä ajatus kiihotti minua valtavasti.

Mennään sisään, käännyn sinuun päin ja hallaan kevyesti. Tuoksut hieman tupakalle ja hajuvedelle ja tiedät, että se kiihottaa mua;) halaus jatkuu ja vien käteni häpykukkulallesi ja painan varovasti siitä , värähdät ja kysyn, että vieläkö on kipeä=) edellisen yön rajusta nainnista. Työnnät sitä mun kättä kohden ja kuiskaat, että ihan sopivasti, että ei pääse unohtamaan mitä hauskaa tuli puuhattua: Kätesi hipaisee etumustani ja huomaat kuuman möykyn ja sanot; täällähän on joku tullut parturiin ja naurahdat. Kerrot, että olet sopinut treffit yhden nettikaverisi kanssa tulevalle keskiviikolle ja haluat myös, että siistin hieman alapäätäsi.

Mennään sisään ja istut TV huoneen sohvalle ja sanot että kylläpä väsyttää ja samalla heittäydyt selällesi. Katselen sun vartaloa julkeasti ja sanon, että ei ihme että nuoret kollit on sun perääsi. Hymyilet ja nostat mekkoasi ylemmäs ja pikarisi paljastuu ja sanot; joo jos vielä siistit vähän täältä alhaalta. Nikohan (nettitreffi)ei ole edes kokeillut saatikka nähnyt millainen mulla on, joten tee siitä sit haluttava,)
Pyydän että ota pikkarit pois ja katson. Muitta mutkitta vedät pikkarit nilkkoihin ja potkaiset ne pois ja näen paljaan pillun edessäni. Minua kiihottaa ajatus siitä, että tiedän siellä olleen nuoren mustan miehen vain reilu vuorokausi sitten… tunnen kuinka veri virtaa nivusiini.

Katson kun kädellä sivelet kukkulaa ja sanot, että tästä voisi varmaan siistiä ja sitten täältä ihan alhaalta. Huomaan että pillusi sisemmät huulet, jotka pilkistävät vaostasi ovat tummanpunaiset ja tiedän sinun olevan märkä.
Vedät huulia hieman erilleen sanot, että täältä myös pitää ottaa, vai parturoinko ensin sut?
Joo tehdään niin ja pitää varmaan lämmittää suihkussa ihoa ensin. Menen pesuhuoneeseen ja tulet perässä ilman pikkareita mekkosi alla.. Otan edessäsi itseni aivan alasti ja kullini on puolijäykkä ja sen päästä valu tippoja.

Vedän esinahkaa edes takaisin julkeasti edessäsi ja silmäsi on nauliintunut paksuuntuvan kaluuni joka heiluu ilmassa kun menen suihkuun. Tiedän sun katselevan ja käännyn niin että näet kun pesen kulliani reilulla saippualla, runkkailen sitä ja vedän esinahkaa aivan taakse ja sitten eteen taas… jatkan sitä hetken ja sitten huuhtelen saippuan pois. On sulla ihan älyttömän paksu kalu verrattuna siihen mustaan mieheen, sanot suu virneessä.
Heität mekkosi pois ja suuret rintasi paljastuvat ja menet suihkuun myös lämmittämän ihoa. Sanon, että älä nyt kaikkea omaa sheivausliukkatta pese pois, vaan jätä pesään jotain..
Ei tää kyllä niin vaan kuivu, sanot ja huuhtelet päätä hentoja karvojasi.

Mennään takaisin TV-huoneeseen ja sanon, että ota mut ensin käsittelyyn Ja istun pyyhkeen päälle hajareisin ja tulet eteeni kullini nojaa toiseen reiteen ja otat sitä kiinni ja käännät sen ylöspäin tottunein ottein, esinahka liikahtaa alemmas ja värähdän. Levität sheivausainetta ja alat raakkaamaan pois turhia karvoja,,, kyrvässäni jyskyttää ja kätes työntää kyrpääni sivuun ja esinahka liukuu pois. Sheivaat ja saat sen valmiiksi päältä ja pyydät nostamaan toisen jalan sohvalle, että saat alempaa myös kaikki pois… tunnen kuinka kylmä raakki poistaa karvoja.,, kätesi on puristunut kullin ympärille huomaamatta ja tunnen puristuksen. Irroitat otteen hitaasti. Pyyhit pyyhkeeseen kaikki saippuat ja putsaat myös touhuntipan kullin päästä.
Nousen ylös ja kyrpä heiluu ilmassa sun kasvojen edessä. Tartut siihen kiinnin ja sanot, että kohta saat opettaa miten tällaiselle tehdään hyvä,,,, imaiset sitä vähän ja teet muutamia hitaita runkkausliikkeitä niin, että nahka menee ihan taakse… Irroitan otteesi ja sanon, että nyt sheivaan sut….

Istut samalle pyyhkeelle ja avaat jalkas leveelleen ja huomaan vaostasi valuvan kosteaa kohti peppua,, oot ihan märkä ja pillunhuulesi tummat. Mun olis pakko saada kunnon orkku ennen kuin maha tulee ihan kipeeksi, sanot. Alan sheivaamaan ja tunnen puhtaan pillusi tuoksun vaostasi. Avaan pillun huulia sormilla ja otan varovasti kaikki pois klitan läheltä ja sormeni hipaisee klittaasi vahingossa…pääsi taipuu taakse ja näen ilmeestäsi klittasi vaativan lisää… kaseesi on samanlainen kuin silloin autossa… kyrpäni seiso reittä vasten kovana ja valuttaa nestettä…. Kätesi tulee pillusi huulille ja avaa niitä, paljastaen kovan klittasi joka on tullut ulos piilostaan,,, sheivaan lisää ja kosketan sormellani kovaa klittaasi pyöräyttäen sitä muutaman kierroksen… aaahhhh huokaat… haluutko opettaa mulle kuinka naiselta otetaan suuhin oikein, kysyn ja koskettelen klittaasi, joka on ihan tumma ja kova…. Aahh,, koita kielellä siitä sanot ja tartut päähäni kiinni ohjaten suutani kohti pilluasi,,, laitan kielen klitallesi ja koitan sitä kielen kärjellä ihan hellästi ja maistan hyvän maun.
Pyöritän hiukan ja painat pääni kokonaan pillusi päälle… nuole sitä kunnolla, sanot. Vedän kielellä pitkillä vedoilla samalla kun avaat huulia jotta saan klittasi suuhuni kokonaan…. Nuolen isolla liikkeellä ja nostelet lantiota suuta vasten…. Laita sormi sisään kohta, sanot ja avaat jalkojasi,,, jatkan hetken ja vien sormeni pillusi suulle ja sanon että kerro koska laitan. Liikut siinä ja sit huokaat, työnnä nyt kaksi sormea sisään ja paina g pistettä,,,, laitan sormet sisääsi ja ne menevät tiukkaan pilluusi maiskahtaen,,, tunnen g pisteen ja hieron sitä,,, huohotat kovemmin ja kovemmin,,, nyt ime lisää ja liikuta kieltä nopeammin,,,, vielä,,, nopeammin,,,, selkäsi kaartuu ja suustasi purkautuu huokaus,,,, nyyyt jatka jatka .. aaaaahhhhhh aaaahhhhh,, pillusi imee sormiani maiskahtaen ja valuen pillunesteitä pitkin pyyhettä,,,, pillusi sykkii ja teen kevyesti klitoriksesi värähdellessä,, työnnät päätä pois ja sanot, että ei enää,,, sormeni koukistelee sisälläsi vielä ja vedän ne pois maiskahtaen,, pillusi nestettä valuu ulos ja nuolen sitä pois välilihasta,,,,, huohotat raukeana.

Kysyt; Otetaanko taas uusiksi mun treffien jälkeen…..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute