Herkku-puhelin
Vaimo mökillä
Etunimi

Vaimo mökillä

Vaimoni ilmoitti, että olisi lähdössä viikonloppuna mökillemme kaverinsa Suskun kanssa. Kuulemma tyttöjen ilta, vähän viiniä ja saunaa ja semmoista.
No eihän siinä mitään, vastasin, menkää vaan. Ette kuitenkaan uskalla uimaan mennä koska vedet on niin kylmiä jo, härnäsin.
Samalla mietin Suskua saunassa ja uimassa… Susku on hiukan alle 40, hyvässä kunnossa muttei mikään riuku. Ei todellakaan! Olin aina haaveillut, että pääsisin näkemään hänet alasti ja tekemään kaikenlaista.. Vaikkei vaimonikaan hullumpi ole, päinvastoin. Suunnilleen samanikäinen, ja vähintään yhtä houkuttava, mutta aidan takanahan tissit ovat aina isompia vai miten se oli…

Lähtöpäivä koitti ja toivotin vaimolleni hyvää mökkireissua, itsenihän piti jäädä ”remppaamaan autotallin vesipumppua”, kuten asian ilmaisin, menee koko viikonloppu siinä hommassa. Todellisuudessa autotallissamme ei edes ole vesipumppua.

Olin päättänyt ajaa salaa vaimoni perässä mökille, varusteina kiikarit ja järjestelmäkamera, ihan vaan Suskun takia. Elokuun illat olivat jo pimeitä ja sisällä piti pitää valoja, joten odotukset urkkimisesta olivat korkealla.

Ajelin mökin suuntaan muutama tunti vaimoni jälkeen, käännyin pikkutielle ennen mökkiä ja ajoin pienelle levikkeelle. Keräsin varusteeni ja kävelin mökin suuntaan vajaan kilometrin verran.
Päästyäni mökin lähelle maastouduin kanervikkoon ja tarkkailin hiljakseen tilannetta. Pian selvisi, että varovaisuus oli liioittelua sillä naiset olivat laittaneet musiikit soimaan ja siideriä oli selvästikin nautittu ja reippaasti. Laiturilta kuului kovaäänistä puhetta, kun tytöt keskustelivat radiossa soivasta laulajasta ja siitä, kuinka pantava hän on.
Vaihdoin paikkaa, että näkisin paremmin laiturille, jossa daamit makailivat bikineissään tölkkien ympäröimänä. Hieno näky, kaivoin kameran esiin ja otin muutaman kuvan Suskusta, hän näytti seksikkäältä pelkästään maatessaan siinä.

Kuuntelin, kun he puhuivat siitä olisiko sauna jo valmis. Tytöt olivat huolissaan, oliko tuli jo sammunut sillä välin kun he piipahtivat laiturilla. Innostuin välittömästi, ja toivoin että sauna olisi valmis koska sinnehän mennään yleensä alasti.
Vaihdoin nopeasti paikkaa saunan puolelle ja hakeuduin semmoiseen kulmaan, josta voisi saada hyviä kuvia.
Naiset tulivat saunalle ja vaimoni huusi sisältä, että hyvät tulet on ja sauna on valmis, ei muuta kuin sisään vain! Katsoin ikkunan läpi, kun hän heitti bikinin yläosan päältään ja harmittelin, etten nähnyt alaosan riisumista.
Räpsäisin kuvan hänen tisseistään ikkunan läpi samalla kun Susku tuli näkyviin, riisuen samalla bikineitään. Kaluni pongahti mielettömään seisokkiin kun näin hänen isot rintansa paljaina ikkunassa. Susku pyörähti ympäri ja nykäisi alaosansa pois, mutta taas ikkuna oli liian korkealla että olisin nähnyt mitään.
Olin niin kiimassa hänen rinnoistaan, etten älynnyt edes ottaa valokuvia ennen kuin hän oli jo mennyt saunaan. Olisin voinut lyödä itseäni, mutta ei se olisi auttanut.

Päätin odottaa melkein samassa paikassa, liikuin muutaman metrin että näkisin myös laiturille, ja pian odotukseni palkittiinkin runsain mitoin; ulos kirmasi kaksi verevää naista ilman rihman kiertämää, ja juoksivat suoraan uimaan.
Ehdin onneksi ottaa pari kuvaa alastomasta Suskusta, kun hän ravasi rinnat hölskyen ja tumma pystyviiva vilkkuen laiturille. Kullini seisoi taas kivikovana, kun seurasin uintia mättään takaa.
Viimein tytöt nousivat laiturille, ja tällä kertaa zoomasin kiikarilla Suskua. Uskomaton näky, paljas perse kaartui naisellisena ja tissit huojuivat, kun hän kumartui ottamaan siideritölkkiä laiturilta. Kaivoin meisselini esiin ja hivelin sitä kiihottuneena samalla kun Susku kääntyi ja näin kunnolla hänen tussunsa. Olin melkein valmis hivelyni kanssa, kun hän kääntyi uudelleen ja hajareisin pyllisti suoraan kohti.
Tuhero näkyi jalkojen välistä takaapäin, ja tämä oli minulle liikaa… Kullini tyhjeni paineella kanervikkoon Suskun pyllistellessä laiturilla.


Jatkoin kuitenkin stalkkaamista, ja pienen vilvoittelun jälkeen naiset olivat siirtymässä laiturilta sisälle joten vetäydyin hieman syvemmälle pusikoihin.
Samalla kuulin auton ääntä pihatieltä; mitä ihmettä? Pihaan kaartoi auto, ja mietin kuka sieltä tulee. Asia selvisi äkkiä, sillä auton kyljissä olivat pizzapaikan mainokset eli tytöt olivat tilanneet itselleen pizzaa.
Pizzamies astui laatikoineen ulos etsiskellen asiakkaitaan, ja vaimoni avasi mökin ovea pyyhe ympärillään huutaen: Tuo vaan tänne ne pizzat!

Vaihdoin asemapaikkaa niin, että näin mökin ikkunasta valaistuun tupaan jonne mies pizzoineen juuri saapui. Yllätyin varmaan vähintäänkin yhtä paljon kuin pizzamies, sillä Susku oli apposen alasti sisällä ja hymyili miehelle keimailevassa asennossa. Mies ei tiennyt minne katsoisi tai mitä tekisi, toljotti vain jähmettyneenä laatikot kädessään ja änkytti: Kaks pizza 18… 18.. euro..
Olin ihmeissäni, ja mietin mitä nyt oli tekeillä, kun vaimoni hiipi miehen taakse kyykyssä ja salamannopeasti tempaisi miehen Capri-housut nilkkoihin hihitellen samalla juopuneesti. Hätkähdin tapahtumaa, mutta niin teki pizzamieskin, hän pyörähti ympäri ja paksuhko kulli heilahteli jalkojen välissä kun hän yritti selvittää itselleen, mitä ympärillä tapahtui.
Vaimoltani oli pyyhe pudonnut lattialle, niinpä hänkin oli täysin nakuna ja mies tuijotti alaspäin hänen tissejään jotka hytkyivät kikatuksen tahdissa. Naurunsa lomassa, pizzamiehen heppiä katsellen, vaimoni kihersi: Ei sillä ollu edes alushousuja!
Susku siirtyi miehen taakse, meni kyykkyyn ja laittoi kätensä takaapäin miehen jalkoväliin tarttuen kasseista kiinni. Molemmat tirskuivat, kun Susku sanoi: Onpas isot pallit! Eihän nää mahdu käteen!
Mies oli epätoivoisen näköinen laatikoineen, eikä selvästikään tiennyt mitä nyt pitäisi tehdä, mutta huomasin kuinka hänen kullinsa alkoi kuitenkin turvota vaimoni kasvojen edessä.
Myös vaimoni huomasi tämän, sillä hän sanoi: No mutta tässäpä komea pippeli. Tekee ihan mieli maistaa! Ja saman tien tarttui kalusta kiinni ja upotti sen suuhunsa.

Vai tämmöinen pizzatilaus. Naama punaisena seurasin kuinka mies sai suuhoitoa vaimoltani ja Susku hieroi kasseja takaapäin. Vasta tässä vaiheessa älysin laittaa kameran videokuvausasentoon ja painaa rec-nappia. Onneksi sain kameran tuettua lautaa vasten, sillä olin kaivanut oman munani jo esille ja sen vatkaaminen olisi ikävästi heiluttanut kuvaa.
Mies ei enää hangoitellut vastaan - enkä kyllä ihmetellyt yhtään – vaan alkoi nauttia tilanteesta. Meisselikin alkoi olla jo täydessä timmissä, ja hän laski laatikkonsa läheiselle pöydälle.
Susku sanoi nauraen, että hänkin haluaa imeä, ettei vaimoni saa kaikkea hauskuutta itselleen. Hän siirtyi miehen etupuolelle ja otti kalun pois vaimoni suusta työntäen sen syvälle omaan kitaansa.
Vaimo katsoi vierestä ja hihkui huppelissa: Otetaan kisa, imetään vuorotellen! Se on voittaja jonka suuhun tää tulee! Mun vuoro!

Perkele. Vahdin suihinottoa mökin ikkunan takana oma kulli kivikovana ja mieli katkerana: Munhan tossa olis pitäny olla! Kaks naista imemässä mua! Lamaantuneena tuijotin Suskun tissejä ja paljasta persettä, sekä ankaraa ja äänekästä imemistä. Kyllä voikin olla kateellinen…

Mutta ei auttanut. Naiset olivat pizzamiehen kimpussa joka ähki jo niin, että se kuului tuuletusräppänästä ulos. Susku vaati taas, että oli hänen vuoronsa, ja tällä kertaa nosti kalun pystyyn ja hotkaisi kassit suuhunsa. Tai no, ainakin puolet niistä, ne kyllä näyttivät todella isoilta. Vaimo käytti tilaisuutensa hyväkseen ja kurotti kullin omaan suuhunsa, ja tästä pizzamies näytti nauttivan yli kaiken. No ei ihme.

Mies huohotti: Ei kestä kauan, kohta tule! Pitkä aika ei nainen!
Molemmat naiset hihkaisivat innoissaan, ja Susku päätti että oli jälleen hänen vuoronsa. Näytti siltä, että hän oli päättänyt voittaa imemiskisan, sillä niin tarmokkaasti hän alkoi pumpata kalua suussaan.
Olisin antanut oikean käteni että olisin päässyt tuohon…
Vaimo hieroi miehen kasseja sekä edestä että toisella kädellä jalkojen välistä, ja tätä pizzamies ei enää kestänyt. Valtavan karjaisun saattelemana hän ampui satsinsa Suskun suuhun, joka ynisi innoissaan suu täynnä spermaa. Vaimo ei kuitenkaan halunnut jäädä osattomaksi, vaan nykäisi kalun ulos hamuten sitä omaan suuhunsa. Välissä muna ehti sykkiä yhden roiskeen Suskun nenän päälle ja yhden vaimoni silmään, ennen kuin loput löysivät tiensä vaimoni vaativaan suuhun. Hän imutti miestä toinen silmä kiinni vielä siinä vaiheessa, kun Susku nielaisi suunsa tyhjäksi ja lipoi suupieliään, spermatippa valuen nenän päältä.
Katsellessani alastonta Suskua spermaa kasvoillaan, omat roiskeeni lensivät tässä vaiheessa mökin seinään. Pistin mieleeni että täytyypä siivota ne sitten joskus…
Vaimo oli sillä välin saanut suunsa täyteen pizzamiehen roiskeita, ja avasi suunsa antaen sperman valua leualleen. Hän kikatti samalla, kun Susku ulvoi naurusta: Senkin eläin! Sotkija! Mä sentään nielin!

Spermatippoja oli vähän siellä sun täällä, niitä putoili vaimoni suusta ja pizzamiehen hepin päästä. Niinpä tytöt ehdottivat yhteistä saunan puolella pesulla käyntiä.
He tekivät lähtöä, ja minulle tuli kiire saada oma kalu takaisin kalsareihin ja varusteet mukana äkkiä siirtymään saunan puolelle tarkkailuasemiin.
Jälleen varovaisuus oli liioittelua, sillä humalaiset naiset pitivät siirtyessään niin kovaa elämää, ettei tarvinnut pelätä pieniä risahduksia.

Hakeuduin aiempaa parempaan paikkaan, hieman ylemmäksi etteivät ikkunat rajaisi näkymää, ja huomasin tyytyväisenä että tästä näkee kaiken ja saunassakin oli valot päällä.
Tässä vaiheessa pizzamies oli jo kokonaan riisuttu ja kaksi alastonta naista pesemässä häntä joka puolelta. Näytti siltä, että varsinkin jalkovälistä pestiin hyvin huolellisesti molempien toimesta…
Miehen kalu alkoi jälleen turvota Suskun käsittelyssä, kun mies samalla hieroi vaimoni rintoja ja pakaroita. Vaimo nautiskeli miehen kosketuksesta, ja ynähteli kuuluvasti kun hän upotti sormensa vaimoni pilluun. Sormi souti tussussa edestakaisin miehen murahdellessa: Rrrrh… Ihana pilu. Tahdon nuola sitä!
Vaimo kääntyi penkille istumaan ja huokaisi: Nuole, nuole, pliis…

Mies työnsi päänsä vaimon reisin väliin ja alkoi rytmikkään nuolemisen. Susku lypsi kädellään äijän kullia vierestä kunnes otti sen suuhunsa. Litinä kuului ulos asti, kun suuhoitoa jaettiin oikein urakalla.
Ei mennyt kauaa, kun vaimoni alkoi vääntelehtiä penkillä: Ooh.. aah.. tulee… mmmhhh…
Ja pian, vartalo vapisten ja melkein karjaisten: AAAhhh…. Nyt älä koske enää mihinkään!
Vaimo tärisi paikallaan orgasmin kourissa, ja mies nousi pystyyn vetäen Suskun myös ylös. Hän käänsi Suskun samalla ympäri, ja Susku pyllisti luontevasti jolloin pizzamies survoi kalunsa takaapäin Suskun pimperoon.
Ahhh, ihana pilu, ihan pilu, mies hoki panemisen tahdissa.

Olin taas kaivanut oman kaluni esiin ja uusi, kivikova seisokki oli jälleen tosiasia. Olin mielettömässä tilassa katsoessani, kun Suskua pantiin takaa ja tissit heiluivat edestakaisin. En uskaltanut koskea kulliini, ettei se taas laukeaisi niin herkästi…
Saunan puolella pizzamies pani parastaan, höykytti Suskua oikein kunnolla ja vieressä vaimonikin alkoi toipumaan orgasmistaan. Tässä vaiheessa vaimoni yllätti minut täydellisesti tarttumalla sivusta Suskun tisseihin kiinni alkaen hieromaan niitä.
Tämä tuntui yllättävän myös Suskun, joka alkoi huohottamaan kovaan ääneen: ooo…oo… tuntuu hyvältä, jatka…
Vaimo ei kuitenkaan jatkanut, vaan nousi penkiltä kääntyen ympäri Suskun viereen ja tarjosi paljasta persettään pizzamiehelle: Pane muakin, pane meitä molempia..
Pizzamies ei tarvinnut kahta kehotusta, vaan vaihtoi lennossa kullinsa pimpistä toiseen. Tahti säilyi ennallaan, mutta nyt tummanpuhuva kulli upposi vaimooni takakautta.
Mies tikkasi vaimoani, vaihtoi välillä Suskuun ja taas takaisin vaimooni.

Kaksi naista rinnakkain, perseet tanassa pantavana ja paikalla oli mielestäni ihan väärä ukko. Onneksi olin edes laittanut kameran kuvaamaan koko tilanteen. Tuota hommaa olisin aina halunnut tehdä, varsinkin Suskulle, mutta kun ei… Näky oli kuitenkin niin kiihottava, että kanervikko sai jälleen osansa kun kullini purkautui pienestä hipaisusta.

Tällä kertaa Susku yllätti kaikki laittamalla kätensä vaimoni jalkoväliin, alkaen innokkaasti hieromaan klitorista. Vaimo yllättyi, alkoi välittömästi täristä paikallaan, ja seuraava orgasmi valtasi hänet pizzamiehen pannessa häntä täydellä teholla.
Holtiton vapina pudotti vaimoni istumaan, ja pizzamies tunki jälleen kalunsa Suskuun.
Kivespussit hakkasivat Suskun pakaroita, kun hän käsittämättömästi ölisten polki takakautta Suskua joka myös alkoi kiljahdella kovaäänisesti. Vaimoni oli palautunut jo sen verran, että käytti tilaisuutta hyväkseen ja asetti kätensä Suskun häpykummulle. Vaimo hymyili irstaasti hieroessaan vuorostaan Suskun klitorista, ja tämä ei kauaa tarvinnutkaan vaan laukesi huutaen samalla kovaan ääneen: Ooiiihhh…. Ei enää, ota se ulos…!

Mies otti vehkeensä ulos Suskusta, eikä tiennyt mitä seuraavaksi pitäisi tehdä. Vaimo kuitenkin nousi uudelleen, käänsi perseensä pizzamiehelle sanoen: Pane lisää, tuntui hyvältä..
Mies alkoi jälleen paukuttamaan vaimoani takaapäin, ja nyt miehenkin ilme alkoi näyttää siltä ettei olla kaukana maalista.
Mies äänteli kuin eläin, lisäsi naama punoittaen panemisen tahtia ja vaimoni ei voinut muuta kuin uikuttaa hänen käsittelyssään.
Ukkohan on oikea härkä, mietin mieli sameana näkemästäni.
Vaimon uikutus lisääntyi kun mies pani yhä kiihtyvällä tahdilla. Samalla, kun vaimo kiljaisi uuden orgasmin kourissa, mies karjaisi kovaan ääneen ja laukesi vaimoni sisään.

Ei sisälle, huusin mielessäni, olisit vetäny ulos!

Mutta ei, pizzamies veteli vielä muutaman kerran edestakaisin kulli edelleen vaimoni sisällä, molempien seistessä tärisevillä jaloillaan. Sitten hän veti kalunsa ulos, ja kun näin kuinka spermanoro valui vaimoni pimpistä, laukesin jälleen kerran kanervikkoon.

Hetken toivuttuaan he rupesivat huuhtelemaan itseään ja siirtyivät ulkopuolelle. Tytöt, edelleen alasti, sanoivat vaatteitaan pukevalle pizzamiehelle: Ok, nyt pizzat on varmaan maksettu?
Mies vastasi paljaita tissejä katsellen, että kyllä on ja lisää saa tilata milloin vain haluaa.. Sen jälkeen hän hyppäsi autoonsa ja ajoi pois.

Itse jäin vielä hetkeksi kuuntelemaan, minkälainen jälkipuinti tytöillä mahtaisi olla asiasta.
Susku kysyi vaimoltani: Tää oli sit numero neljä, eikö niin?
Vaimo vastasi: Niinpä. Ja aina yhtä hauskaa..

Mitä helvettiä? Olivatko ne tehneet tätä jo aiemminkin?

Viimeiseksi, ennen heidän poistumistaan sisälle Susku kysyi virnistäen vaimoltani: Koskas me se teidän ukko hoidellaan…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute