Herkku-puhelin
Mummo teki taikansa
Nuori mies

Nuoruuteni oli kulunut enimmäkseen opiskeluun ja urheiluharrastuksiin eikä naisissa ollut tullut pyörittyä. Olin lähinnä odotellut sen oikean naisen tulevan vastaan siinä sivussa, mutta eipä niin taida käydä kuin elokuvissa, jos ei itse ole asiassa aktiivinen. Täytettyäni kolmekymmentä aloin enenevissä määrin harmitella, etten ollut ottanut nuoruudestani enempää irti, ja mieli alkoi tehdä erilaisia kokeiluja. Olin kuitenkin melko ujo eikä rohkeus enää riittänyt hypätä kokeneempien sekaan suoraan baanalle, joten netti oli luonteva paikka etsiskellä mahdollisuuksia.

Netti osoittautui kuitenkin hyvin miesvoittoiseksi maaperäksi, mikä korostui sitä enemmän mitä seksipainotteisemmila sivuilla tuli liikuttua. Niinpä sain käyttää paljon aikaa etsiskellen sivustoja, tehden profiileja, kirjoitellen ilmoituksia ja vastaillen niihin. Tulokset olivat laihoja ja kuukausienkin kuluessa kontaktit olivat vain satunnaisia eivätkä johtaneet mihinkään, mutta jatkoin yrittämistä päätettyäni, että ennen pitkää työni palkitaan. Lopulta sain kontaktin naiseen, joka esittäytyi itseäni vähän vanhemmaksi ja halusi kirjoitella kanssani enemmän.

Kirjoittelimme toisillemme kiusoittelevia kirjeitä ja kerroimme samalla aina vähän lisää itsestämme. Muutaman kirjeen jälkeen ja luottamukseni kasvettua uskaltauduin kertomaan hänelle myös kokemattomuudestani, mutta ihmeekseni se ei tullutkaan hänelle enää yllätyksenä. Sen sijaan hän väitti jo huomanneensa lievän ujouteni arkuudestani kirjoittaa asioista niin suoraan kuin kokeneempi ehkä olisi tehnyt ja siksi hän oli itsekin ollut varovainen. Hän kuitenkin rohkaisi minua kertomalla kokemattomuuteni olevan vain kiinnostavaa ja tiedusteli samalla halukkuudestani siirtää kirjoituksiamme vielä paljon rohkeampaan suuntaan, mikä sopi minulle.

Niinpä jatkoimme vuoropuheluamme aiempaa suoremmin ja paikoin härskeinkin sanakääntein. Hän oli varsin taitava kuvailemaan erilaisia tapoja kosketella minua ja sai minut usein suunnattoman kiihottuneeksi. Vastavuoroisesti hän muun muassa yllytti minut avautumaan joistakin fantasioistani sekä kuvailemaan yksityiskohtaisesti sukuelimiäni ja sitä miltä ne tuntuivat kädessä. Tämä kaikki sai mieleni vauhkoksi miettiessäni mitä kaikkea tavatessamme voisi tapahtua, mutta samalla lisäsi tietoisuuttani siitä, ettei tapaamisesta varsinaisesti oltu missään vaiheessa puhuttu mitään. Niinpä yhtä kirjettä kirjoittaessani rohkaisin mieleni ja kysyin suoraan voisimmeko tavata.

Vastausta ei kuulunut. Kun yleensä sain vastauksen viimeistään parissa päivässä, tällä kertaa sain odotella useita päiviä kuulematta mitään ja huolestuin. Toivoin, että hän oli vain toistaiseksi estynyt kirjoittamasta muiden kiireidensä takia, mutta samalla pelkäsin, että kysymykseni ei ollut ollut sopiva ja että olin rikkonut illuusion. Lopulta vastaus kuitenkin saapui, ja se oli erilainen kuin mikään mitä olin odottanut.

Kirje alkoi pahoitteluilla, joita oli eri muodoissa muutenkin ripoteltu pitkin tekstiä. Nettiseksikumppanini ei ollutkaan sitä mitä oli väittänyt. Hän kertoi halunneensa leikitellä haaveilla, mutta oli nyt ymmärtänyt menneensä liian pitkälle ja harmitteli minulle luomiaan odotuksia, joille ei ollut katetta. Hän kertoi, ettei ollut nelikymppinen nainen, kuten oli esittänyt, vaan että hän oli vain halunnut hetken kuvitella olevansa sellainen. Hän oli kyllä nainen, mutta vanhempi. Hän oli jo täyttänyt kahdeksankymmentä.

Vastaus ei aiheuttanut minussa niinkään pettymystä kuin hämmennystä. Hetken mietin onko kyseessä pila, mutta lopulta palaset alkoivat asiaa ihmetellessäni loksahdella kohdilleen. Aulin mies oli kuollut jo vuosia sitten eikä sitä ennenkään ollut pystynyt mihinkään seksuaaliseen enää pitkään aikaan. Auli oli viimeksi harrastanut seksiä ehkä parikymmentä vuotta sitten. Aloin ymmärtää, että välillämme ollut yhteisymmärrys selittyi molemminpuolisella pitkäaikaisella seksin puutteella ja epätodennäköisyydellä saada sitä lähitulevaisuudessakaan. Samoin oli vain odotettavaa, että hän osasi esiintyä uskottavasti nelikymppisenä himokkaana naisena, jos kuitenkin oli sellainen aikanaan ollutkin. Yllätyksenä minulle tuli ainoastaan se, että kahdeksankymppinen mummo oli mieleltään näin seksuaalinen ja kiinnostunut nuoresta miehestä, mutta toisaalta miksipäs ei. Hänellä oli varmasti nuorista halukkaista miehistä hyviä muistoja, joita oli mukava palautella mieleen.

Pettymyksestä huolimatta en osannut suuttua Aulille ja kirjoitimme vielä muutaman kirjeen, joissa puimme tilanteeseen liittyviä tunteitamme ja hän avautui myös itsestään nyt rehellisesti. Lukiessani huomasin, että vanhuuden mukanaan tuoma mahdottomuus harrastaa seksiä aiempaan malliin tuotti hyvinkin samanlaisia tunteita kuin mitä kokemattomuus itselleni, tosin sillä erotuksella, että hän ei voinut enää odottaa tulevaisuudeltakaan muutosta. Sympatisoin Aulia ja toisaalta hän lohdutti minua kokemattomuudessani nyt uudelta pohjalta. Olin tässä vaiheessa jo valitellut hänelle, että netistä oli todella vaikeaa löytää naisia seksiseuraksi eikä itsellänikään siis ollut mitään aavistusta milloin voisi onnistaa.

Olin jo monesti itselleni harmitellut miettiessäni kuukausien vaivaa löytääkseni edes väärennetyn naisen, kun äkkiä piru iski mieleeni. Sulattelin ajatustani yhden illan verran ennen kuin päädyin kirjoittamaan Aulille. Miksipäs ei. Hän hämmästyi ehdotustani ja toppuutteli, ettei se tulisi onnistumaan. Kaltaiseni nuoren ei tulisi lähteä sellaiseen ja yritys päättyisi vain pettymykseen. Hän päätti sekoittaneensa kirjoituksillaan mieltäni niin, etten erottanut todellisuuden rajoitteita. Mutta puhuin häntä puolelleni perustellen, että mitään haittaa ei tapahtuisi. Minä kaipasin suunnattomasti toisen ihmisen kosketusta ja jonkinlaista eroottista kohtaamista naisen kanssa. Hän taas ei osannut lopettaa nuorista miehistä haaveilua. Miksi emme siis tapaisi. Hän saisi vielä kerran kosketella nuorta alastonta vartaloa, nähdä ja tuntea kädessään voimakkaan erektion ja ehkä runkatakin minua. Samalla minä voisin ihmeempiä miettimättä vain nauttia kosketuksesta. Jos homma ei toimi, nauretaan koko jutulle ja kävellään pois.

Lopulta sain kuin sainkin Aulin uskomaan, ettei hänen vanhuutensa inhottaisi minua. Hänen teki kyllä kovasti mieli nähdä ja kosketella minua, siitä ei ollut kyse, vaan vain tuskallisesta tietoisuudesta, että hänen oman vartalonsa seksikkyys oli kadonnut ja kauan sitten. Kun olimme samaa mieltä kokeilun harmittomuudesta, asia eteni nopeasti ja äkkiä minulla olikin jo osoite ja sovittu aika, ja mietin mitä olikaan tullut sovittua. Päätin kuitenkin, että olin elämässäni arastellut itseni pois kaikista seksiä lupailleista tilanteista enkä enää niin tekisi. Tilanne oli poikkeuksellinen, mutta en hyväksynyt itselleni tekosyitä.

Saavuin saamaani osoitteeseen sovittuun aikaan ja ovi avautui. Ei olisi pitänyt pettyä, sillä Auli oli jälkimmäisellä kerralla ollut rehellinen iästään ja ulkonäöstään. Hän oli mummo harmaine hiuksineen ja käveli aavistuksen kumarassa. Minut toivotettiin tervetulleeksi ja kahvin tippumista odotellessani saatoin vain todeta, että hänen puheensa todellisuuden rajoituksista olivat oikeutettuja, sillä tilanteessa ei ollut mitään seksuaalista. Arvelin, että kahvit juotuamme juttelemme hetken niitä näitä, jonka jälkeen minulle toivotetaan hyvää jatkoa enkä vastustele poistuessani. Joimmekin kahvit ja juttelimme niitä näitä. Sitten Auli pyysi minua nuoremmakseni katsomaan hänen tietokoneensa näytön väriasetuksia, koska niissä kuulemma oli jotain pielessä.

Siirryimme makuuhuoneen nurkkaan, jossa tietokone oli omalla pöydällään kuin nuoremmassakin taloudessa, ja lähes säpsähdin katsoessani sen avointa ruutua. Taustakuvassa etäisesti Kauniiden ja rohkeiden Ridgeä muistuttava miesmalli istui lattialla jalat levällään toinen polvi koukussa ja esitteli viekoitteleva virne kasvoillaan peukalonsa ja etusormensa välissä pitämäänsä suurta ja jäykkää elintään. Ei ollut mummo ujo.

- Vika näkyy tässä videossa, hän sanoi ja tuplaklikkasi työpöydän pikakuvaketta.

Silmäni suurenivat entisestään, kun ruudulle lävähti keskeltä pyörimään lähtenyt filmi, jossa tyrmäävän luonnollinen nuori nainen ratsasti kovalla tempolla maassa makaavan miehen kalulla. Äänet olivat kovalla. Makuuhuone ja varmaan muukin asunto raikui nautinnollisesta voihkeesta ja litinäkin kuului selvästi.

- Tästä kun katsoo, niin varsinkin nuo nännit ovat selvästi liian siniset, hän totesi niin kuin videossa ei olisi mitään tavanomaisesta poikkeavaa. Itse en nähnyt muuta kuin pomppivat tissit ja männän työntymässä ihmisen sisälle kerta toisensa jälkeen, joten kuvatun ongelman havaitseminen otti aikana.

En osannut sanoa mitään, mutta istuin koneen eteen ja aloin selaamaan valikoita. En ollut mikään tietokoneguru ja häiriötekijät ympärillä olivat melkoiset, joten aikaa tuhraantui. Ruudulla kuvakulma vaihtui välillä lähikuvaan esiintyjien yhtymäkohdasta, kunnes hetken päästä seuraavassa kohtauksessa siirryttiin jo toiseen asentoon. Kasvoni olivat varmasti tulipunaiset tupeloidessani etsimässä värisäätöjä ja minun oli myönnettävä, että hiuksiani ja niskaani hieromaan ilmestynyt käsi edesauttoi sekin shortsieni pullistuman kohoamista. Kätenikin tärisivät jännityksestä. Minulla ei luultavasti mennyt lopulta montaakaan minuuttia värien säätämiseen, mutta siinä ajassa jäykistymiseni oli jo täydellinen ja housut kiristivät voimakkaasti.

- Katsotaanpas nyt sitä, hän sanoi mumistuani olevani valmis ja pysäytti videon suihinottokohtauksen tilanteeseen, jossa miehen vehje oli keskellä ruutua ja sen takana pönöttivät päänsä hetkeksi nostaneen naisen rinnat.
- Verrataanpa noita nännejä nyt vaikka sinun nänneihisi, hän sanoi ja tarttui kuin ajatuksissaan paidan liepeeseeni, jolloin nousin tuolista ja riisuin paitani itse pois.
- Jaa, ne näkyvät tässä kuvassa niin huonosti. Tuo terska hallitsee tässä niin, mutta vähän samaa vaaleanpunaista siinäkin on, joten kai se on siitä katsottava, hän totesi. Ennen kuin ehdin kokonaan edes tajuta mitä se tarkoitti, hän oli tarttunut housuihini, enkä estellyt, kun ne putosivat nilkkoihini. Vatsaani kouristi ujoudesta, kun esiin paljastui kohti kattoa sojottava miehuuteni, mutta en saanut siitä kommenttia. Sen sijaan Auli oli jo säpsähdykseni saattelemana ottanut vehkeeni käteensä ja tarkasteli sitä vilkuillen välillä tietokoneruudun kuvaa kuin vertaillakseen.
- Heh, siitä onkin jo aikaa, kun minä olen viimeksi pikkupoikia lypsänyt, hän vinkkasi minulle. En ensin tajunnut mitä hän tarkoitti, mutta sitten huomasin, että olin ilmeisesti hänen kosketuksensa myötä valauttanut jo pari kiimatippaa hänen kädelleen.

Mummo ei todellakaan ollut ujo, ja osasi myös asiansa. Vain hetkessä hän oli muuttanut täysin seksittömän kahvihetken tilanteeksi, jossa seisoin alastomana hänen edessään, kivikova munani hänen kädessään kiimatippoja valutellen. Enkä oikein tiedä missä kohtaa olisin edes vastutellut. Saatoin vain ihmetellä, että kokemuksesta on todella hyötyä, jos sen myötä kykenee hallitsemaan tilannetta näin täydellisesti. nyt minua myös halutti, eikä edes ajatellut seuralaiseni korkeaa ikää. Paisunut elimeni oli saanut ympärilleen lämpimän käden ja se tuntui hyvältä. Niinpä vain hymyilin varovaisesti, enkä estellyt, kun hän ohjasi minut istumaan sängylleen. Kiipesin keskelle sänkyä odottamaan.

Auli riisui sen ilman ylimääräisiä hameensa ja villapaitansa ja kiipesi pelkissä rintaliiveissä ja alushousuissa taakseni näkymättömiin. Hänen kätensä muistivat nuoruutensa hivellessään rauhallisesti selkääni, kylkiäni, vatsaani, pakaroitani, reisiäni. Aina välillä hän kuljetti kätensä varteni yli, pyöräytti kassini sormiensa läpi tai runkkasi minua yhden vedon verran. Minä aloin hengittää kuuluvammin osaksi omaksi mielihyväkseni ja osaksi antaakseni hyvää palautetta hyväilijälleni. Valuin koko ajan lisää nesteitä reisilleni, hänen käsilleen ja lakanoille. Nautinto oli ennen kokematon ja naurahdin ajatellessani miten olin vain hetki sitten luullut, ettei tänään voisi tapahtua mitään. Nyt tapahtui sitä, että olin todella taitavan naisen käsittelyssä.

Hetken kuluttua Auli kysyi haluaisinko kokeilla naida itseäni hänen vartaloaan vasten, ja halusin. Hän selvästi halusi vieläkin kuvitella olevansa itseään nuorempi ja halusi myös minun unohtavan hänen todellisen minänsä, joten emme asettuneet kasvokkain. Hän meni selin makuulle ja siveli sekä vatsalleen että minuun yöpöytänsä laatikosta ottamaansa liukastetta, jonka jälkeen asetuin hänen päälleen väärinpäin. Pakarani asettuivat hänen rintojaan vasten ja laskeuduin käsieni varaan hänen levitettyjen ja koukistettujen jalkojensa välistä niin, että hänen reitensä jäivät kainaloihini. Sitten aloin hiljalleen kiihtyvään tahtiin naida hänen liukastettua vatsaansa ja tunne oli hieno. Olin toki itseksenikin aina silloin tällöin täyttänyt reisieni välin tyynyillä ja peitoilla hakien autenttista naimisen tunnetta, mutta aito ruumiinlämpöinen iho oli sentään aivan toista maata. Liukaste hävitti todisteet ihon ikääntymisestä ja otin ratsastuksestani ilon irti.

Nautinnollisesta tunteesta huolimatta en sanottavasti lähestynyt laukeamista ja katseeni hakeutui yhä useammin allani olleiden alushousujen levitettyyn haaraosaan. Siellä sitä olisi. Vähän vanhempana kuin optimitilanteessa, mutta olisi kuitenkin. En ollut vielä itse tehnyt yhtään aloitetta tapaamisemme aikana, mutta nyt koin jo olevani tarpeeksi kiihottunut kokeilemaan rohkeasti jotain, jonka luvallisuudesta ei ollut takeita. Rauhoitin tahtiani ja hivutin itseäni eteenpäin yrittäen tähdätä itseäni alushousunkaulukseen epäonnistuen siinä pariin kertaan. Ei kuitenkaan aikaakaan, kun aikomukseni havaittiin ja alleni ilmestyi käsi raottamaan housunkaulusta ja ilahduin huomatessani olevani tervetullut. Työnsin itseni housuihin ja värähdin tunnetta, kun terskani sukelsi häpykarvoituksen sisään. Jatkoin naintiliikettä siellä ja suuni leveni hymyyn ajatellessani, että tässä se nyt on. Vaikka en sisällä ollutkaan, niin kaluni oli kuitenkin naisen housuissa etsien joka työnnöllä reittejään karvoituksen lävitse. Kissatko siitä, että allani oli mummo! Hyvältä se tuntui silti. Tässä asennossa sain vielä lisämielihyvää terskani yläosaa hierovasta alushoususta ja laskeuduin alemmas painaen kasvoni sänkyä vasten nauttien menosta. Pyllyni esille nousu ei jäänyt sängyn toisella laidalla huomaamatta.

En hyvänolontunteessani ensin tajunnut mitä takaani kuulunut yöpöydän laatikon kolaus tarkoitti. Liukastepurkin käytön äänen olisi viimeistään pitänyt kertoa mitä on meneillään, sillä tiesin kyllä tarpeeksi. Auli oli kirjeissään kertonut minulle säilyttävänsä yöpöytänsä laatikossa vanhaa dildoaan, jota hän ajoittain tunnusteli käsissään ja huulillaan ja välillä sovitteli housuihinsakin. Itse olin vastaavasti jo aiemmin luullessani kestustelevani nuoremman naisen kanssa myöntänyt, että anaali tuntui kiinnostavalta ajatukselta enkä kokenut siinä olevan mitään väärää muille kuin homofoobikoille. Niinpä sain nyt tuntea liukkaan dildon kulkua ylös-alas pitkin persvakoani ja pyöräytyksiä reiälläni. Jatkoin hyväksyvästi naintiliikkeitäni aina siihen saakka, kunnes tunsin sen tulevan oikeasti sisälle. Se sattui, joten pysähdyin.

- Ei se sen enempää satu kuin mitä tyttöä, jolta viet neitsyyden, Auli totesi kuin ajatukseni lukeneena ja aavistin, että nyt ei ollut aika valittaa. Odotin aloillani, kun tunkeilija työntyi syvemmälle venyttäen anustani ennen kuin lopulta kääntyi takaisin. Dildon vetäytyminen kokokaan pois sisältäni tuotti nopean miellyttävän tuntemuksen ja pienen slurps-äänen. Pysyin edelleen liikkumatta takapuoleni levällään kuin anoen uutta vierailua. Pian se toteutuikin ja muutaman rauhallisen sisään- ja ulostyönnön jälkeen aloin tuntea vähentyneen kivun seassa nautintoa, joka oli täysin erilaista kuin mitkään aiemmat päiväni kokemukset. Halusin yhdistää sen naimisesta saamaani etupuolelle kohdistuvaan nautinnon tunteeseen ja aloin taas naintiliikkeeni Ailan häpyä vasten.

Pian toimiva tahti löytyi ja sain yhtäaikaisesti kokea eroottista mielihyvää edessäni ja takanani, edessäni lämpimän ja liukkaan ihon, pehmeän karvoituksen sekä niitä peittävän alushousun aiheuttaman sekä takanani pyllyäni rytmikkäästi poraavan dildon aiheuttaman. Yhdessä näistä muodostui jotain niin suurta, että se alkoi lopulta viemään minua kohti viimeistä huipennusta. Raskas hengitykseni alkoi tuottaa jokaisella uloshengityksellä edellistä äänekkäämmän voihkaisun, hiki kihosi selkääni ja lantioni alkoi kauttaaltaan kihelmoidä. Aloin menettää äsken saavuttamaamme nainnin ja työntöjen tahtia ja rytmitys muuttui minikouristusten myötä koko ajan vaikeammaksi. Lopulta tunsin kuinka neste lähti liikkeelle välilihani alta ja yritin kiihdyttää tahtiani sen poltellessa yhä kuumemmin noustessaan virtsaputkeeni, kunnes ensimmäinen ryöpsähdys löysi tiensä ulos ja lantioni alkoi pumppaamaan spermaani Aulin housuihin. Hetkeen en voinut muuta kuin heilua kouristusten mukana ja toistella erilaisia versioita ooh-huudahduksesta. Orgasmini kesti tavanomaista pidempään ja vielä sen lähes hiivuttuakin Auli onnistui harkituilla dildon liikkeillä herättämään yksittäisiä uusia sykäyksiä, kunnes lantioni lopulta rauhoittui.

Tasasin hetken hengitystäni ennen kuin kierähdin sivulle pois Aulin päältä. Siinä hetkessä nojatessani käsiini taaksepäin syöpyi mieleeni epätodelliselta näyttävä kuva. Edessäni makaa vähäpukeinen kahdeksankymppinen mummo toisessa kädessään rusehtava dildo ja vatsansa liukasteesta kiiltävänä, edessä oma punainen puolikova kaluni spermaa valuen ja vierelläni saman mummon auki levitetty jalkoväli, jossa alushousun kauluksella navan alla on hieman spermaa ja lisää samaa tavaraa tummentaa sisältäpäin alushousujen haaraosaa edestä koko matkan takamukseen asti, jossa se leviää koko ajan lisää. Todellinen kerran elämässä -hetki. Huuman hiipuessa itseäni alkoi nolottaa joka paikkaa sotkevat nesteeni, mutta mummo hymyili minulle ja nyökkäsi hyväksyvästi.

Puolen tunnin kuluttua olimme siistiytyneet ja olin eteisessä lähdössä miettien mitä tässä nyt osaisi lähtiessään sanoa.

- Olet ollut ujo poika, mutta kaiken yhdessä kokemamme jälkeen voin varmaan pyytää, että uskaltaisit sanoa minulle jotain hyvin härskiä, hän pyytää virne kasvoillaan.

Katsoin villapaitaan ja hameeseen taas sonnustautunutta vanhaa naista, joka oli nyt ottanut jo kävelykepin tuekseen. Nyt voisi tosiaan sanoa jotain, mitä ei elämänsä aikana kehtaa monelle naiselle sanoa, puhumattakaan yhtä iäkkäälle, joten kerään rohkeuteni.

- Oli todella ihanaa saada syöstä spermani housuihisi Aila. Ja varsinkin se dildosi perseessäni sai orgasmini tuntumaan taivaalliselta. Kukaan sinua nuorempi nainen ei ehkä pysty tekemään minulle samaa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute