Herkku-puhelin
Yhteinen ilo
Nipples

Meidän suhteemme alkoi netissä, ihan niinkuin sadat ja tuhannet muutkin seksisuhteet. Mutta meidän suhteemme oli kuitenkin ainutlaatuinen, meitä yhdisti intohimo ja kiihko samaan asiaan.

Kun tapasimme ensimmäistä kertaa minua jännitti. Olinko tehnyt itsestäni naurettavan avautumalla sinulle, tuntemattomalle miehelle, salaisesta himostani. Vielä viime hetkellä olin kääntyä takaisin kotiin jatkamaan haaveilua täydellisestä nautinnosta. Tuskin löytyy miestä, joka osaisi toiveeni toteuttaa.

Tunnistin sinut heti kahvilassa, istuit nurkkapöydässä ja vastasit täydellisesti antamaasi kuvausta itsestäsi. Kun katseemme kohtasivat, ei tarvittu sanoja. Nousit, tulit luokseni ja lähdimme yhdessä kotiasi kohti. Olimme kirjoitelleet pitkään, ei tarvittu enää sanoja - tiesit mitä odotan.

Eteisessä riisuit takkini huomaavaisesti, autoit kengät jalastani. Talutit minut makuuhuoneeseen ja ohjasit istumaan sängyn reunalle. Polvistuit eteeni ja varovasti nostit puseroni helman ylös. Sivelit hellästi sormenpäillä rintojani, tunnustelit liivien läpi kohoumia jotka kasvoivat ja kovettuivat kosketuksestasi. Hitaasti rullasit kupit alas ja otit rintani esiin. Kiersit sormillasi nännipihoja, katsellen. Otit nänninpäät sormiesi väliin ja puristit hellästi, voihkaisin nautinnosta. Otit yöpöydältä voidetuubin, puristit molemmille nänneille voidetta ja äkkiä aloit hieromaan voimakkaasti nännejä. Tunsin miten pilluni kostui läpimäräksi hetkessä. Jatkoit hieromista pitkään, lisäsit voidetta suuriin ja punoittaviin nipukoihin. En kestä enää, ime, ime!

Nousit ja asetuit sängylle makaamaan, vedit minut päällesi niin että rintani olivat kasvojesi yllä. Katselin miten ahnas suusi imaisi nännin, toisen, vuorotellen imit ja nuolit niitä leveällä kielellä. Kätesi hakeutui hameeni alle, pikkuhousun reunasta sisään ja sormesi löysi liukkauden keskeltä klitorikseni. Pyöräytit sitä muutaman kerran, laukesin saman tien kauttaaltaan vapisten.

Makasin silmät kiinni vierelläsi huohottaen, mitään tällaista en ollut koskaan kokenut. Äkkiä tunsin, miten sivelit jääpalalla kuumottavia nännejäni. Jääpalan viileys ja kuuma suusi vuorotellen saivat minut uudestaan kiimaiseksi. Näin jatkoimme leikittelyä koko illan, kiihotit minut äärimmilleen pelkästään nännejä käsittelemällä ja annoit lopulta räjähtäviä orgasmeja milloin sormin, milloin kielellä.

Vielä seuraavanakin päiväni rintojeni kärjet olivat turvonneet ja herkät. Maltoin tuskin odottaa seuraavaa tapaamistamme.

Jatkoa..

Soitin ovikelloasi jännittyneenä, olit luvannut minulle puhelimessa jotain uutta ja erilaista. Olimme nautiskelleet yhdessä jo monta kertaa, olit ensimmäinen mies, joka ymmärsi miten paljon nautin nännien käsittelystä. Mielikuvituksesi oli rajaton, keksit aina uusia tapoja miten sait minut voihkimaan nautinnosta aina uudestaan ja uudestaan. Olimme kokeilleet nännipumppua, nipistimiä ja sitomista. Olin aivan hullaantunut joka kerta.

Tällä kertaa olit ostanut minulle mustan puseron. Se oli tiukka, kun puin sen ylleni huomasin että olit tehnyt siihen pienet reiät nännien kohdalle. Halusit asetella sen kohdalleen, ja kaivaa nipukat esiin pienistä aukoista. Vedit ne ulos niin pitkiksi kuin pystyit, näky oli suorastaan rivo. Odotin kiihkeänä jatkoa, mutta sanoitkin että nyt katsellaan elokuvaa. Istuin viereesi mukavalle sohvalle, keskityit televisioon ja minä vieressäsi kiimaisena, nännit esillä. Huomasin miten välillä vilkaisit niitä, ne kasvoivat pelkästä katseesi kosketuksesta. En pystynyt keskittymään elokuvaan, ajattelin vain tykyttäviä nännejäni. Sinä taas silminnähden nautit kiusoittelusta.

Lopputekstien aikana olin jo räjähtää kiimasta, kun lopulta käännyit puoleeni. Otit toisen nännin sormiisi, venytit sitä ja nuolit hitaasti ihan sen päätä. En voinut sille mitään, sain pitkän ja hitaan orgasmin siinä samassa. Katselit minua tyytyväisenä, vedit housut jalastani ja nuolit läpimärän pilluni puhtaaksi.

Jumaloin sinua.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute