Herkku-puhelin
Rantapano
paksupoika

Oli aivan tavallinen viikonloppu tänä kesänä ja ajattelin lähteä rannalle uimaan ja ottamaan aurinkoa.
Rannalla maatessani katselin myös rannalle saapuvia pimuja ja pian katseeni sattui rannalla käyskenteleviin tummaveriköihin joista toinen oli paikallisessa ravintolassa työskentelevä noin parikymppinen pimu. Olin joskus pubissa jutellut hiljaisena iltana hänen kanssaan ja ajatellut että jos joskus pääsisi tuota pimua painamaan, mutta sehän oli vain toiveunta.

- Hei mahtuuko tähän ottaan aurinkoa, kuulin hetken kuluttua ja ennenkuin ehdin sanoa mitään toinen tytöistä levitti huovan viereeni ja asettui makaamaan sille piukoissa bikineissään jotka eivät jättäneet mitään arvailujen varaan.

Myös pubin tarjoilija nimeltään Henna asettui peitolle makaamaan ja katsellessani Hennan siroa vartaloa tunsin kuinka kullini värähti uikkareissani ja oli pakko vaihtaa asentoa ettei Henna näkisi tukalaa oloani.

Juttelimme siin kaikenmaailman asioista ja jossain vaiheessa Henna totesi että hän oli eronnut poika-ystävästään muutama viikko sitten ja välillä pillua kuumotti ja alkoi panettaa niin hirmuisesti että piti kaivaa sauva esiin ja laittaa se surisemaan pilluun muutamaksi hetkeksi.

- Tarttee lähteä käymään kusella, joten vahtikaa tavaroita sillä aikaa, tulen pian takaisin, sanoin Hennalle ja pakottavaa ahdistusta uimahousuissani pidätellen poistuin paikalta wc:n suuntaan. Sinne päästyäni kaivoin kullini esille ja rannalle katsellen aloin raivokkaan runkkaamisen. Siinä runkatessani havaitsin Hennan nousevan ylös ja tulevan myös pusikkoa kohti ja asettuen kuselle sellaiseen kohtaan että näin koko toimituksen alusta loppuun, tämän jälkeen Henna poistui paikalta ja äskeinen näky silmissäni lauoin siemenet vessan seinälle.

Hetken aikaa tasailin hengitystä ja avasin oven ja poistuin ulos, kohta säpsähdin kun havaitsin jonkun olevan selkäni takana.

- Oho, täällähän on vessan seinille joku roiskinut mällit, kuulin Hennan sanovan, taisi olla tosi kiihottava näky se kuseminen.

- Joo-o, kyllähän se alkoi ahistaa ja pakko oli tehdä jotain, mumisin ja yritin poistua paikalta.

Henna tarttui käteeni ja esti poistumiseni sanoen:
- Mennään takaisin vessaan ja sinunkaan ei tarttee enää vetää käteen kun on pilluakin tarjolla.

Henna veti minut perässään vessaan ja istuutui pytyn kannelle, lupaa kysymättä kaivoi kyrpäni esiin ja alkoi ottaa suihin ja kohta kyrpäni alkoi taas seisoa tämmingissä.

Henna hieroi toisella kädellään pilluaan ja kuulin kuinka pillu litisi ja tämä kiihotti minua yhä lisää. Arvelin mielessäni, että pillumehut virtasivat tytön vitussa.

Vetäydyin Hennan suusta ja nostin Hennan ylös nojaamaan vessan pyttyyn vedin bikinit alas ja painoin sormeni pillureiästä sisään, hieroen samalla klitorista rauhallisin liikkein. Kohta käänsin pillun paremmin hollille ja takaapäin painoin kyrpäni vasten pillua ja aloin painaa kulliani Hennan pilluun aloittaen rauhallisen nussimisen.

Kyrpäni souti Hennan pillussa kiihtyvään tahtiin ja Hennan suusta kuului kiimaista vikinää kertoen orkun olevan tulossa ja pian pillu alkoi supistella orkun kourissa. Tunsin myös oman laukeamiseni olevan lähellä ja vedin kyrpäni lähes kokonaan pois pillusta ja sitten tartuin Hennan lanteisiin ja kertajuntalla painoin kyrvän pillun pohjaan joka alkoi sylkeä spermaa pilluun, annoin sperman roiskuta hetken aikaa kunnes vedin sykähtelevän kyrpäni pois pillusta kuorruttaen vielä viimeisillä ruiskahduksilla häpyhuulet.

Henna kääntyi minua kohti ja nuolaisi viimeiset tipat kyrvänpäästä ja alkoi tämän jälkeen tehdä lähtöä järveen pillupyykille ja minä myös poituin paikalta järveen.

Myöhemmin Henna totesi rannalla ollessamme, että hän otti tietoisen riskin hieromasauvapuheillaan ja tahtoi nähdä reaktioni aiheesta ja reaktio oli ollut toivotunlainen. Hän oli jo rannalle tullessaan havainnut minut ja päättänyt antaa pillua minulle.

Olemme tämän jälkeen nussineet jonkun kerran Hennan ja myös ystävänsä Kirsin kanssa niistä joskus lisää....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute