Herkku-puhelin
Nuorta naista leirintäalueella
voimmamies

Leiritulilta nuorta naista

Vietimme viikonloppua leirintäalueella avovaimoni Annen kanssa. Meidän pieni mökki sijaitsi aivan leirintäalueen perimmäisessä kolkassa, missä oli myös grillikatos reilun kymmenen metrin päässä terassiltamme.
Olemme plus nelikymppinen pari, ja yhdessä oltu jo reilut kymmenen vuotta. Yhteinen viikonloppu tuli tarpeeseen kesken kiireisintä kesäsesonkia. Nautimme olutta ja punaviiniä terassilla istuen. Illan pimetessä porukkaa poistui grillikatokselta niin, että puoleltaöin siellä oli vain puolen tusinaa ihmistä.
Anne oli sopivassa nousuhumalassa, ja hän ehdottikin että liittyisimme grillikatoksessa olevien ihmisten joukkoon.
Otin mukaan kolmen litran punaviinipönäkän sekä muutaman oluttölkin.
Anne keinahteli edessäni hävyttömän lyhyessä kesämekossa ja valkoisessa topissa minkä alla ei ollut rintaliivejä. Itsellä oli rennot kesähousut sekä hihaton t-paita.
Meidät otetiin avosylin vastaan. Etenkin Anne jonka isot c-kupin rinnat tarjosivat katseltavaa kahdelle ikäisellemme tanskalaismiehille. Paikalla oli myös toisen miehen 35- vuotias vaimo sekäheidän 25- vuotias kummityttö.
Reilua tuntia myöhemmin Anne oli eksynyt noiden kahden tanskalaismiehen väliin. Itse istuin heitä vastapäätä, ja saatoin vain kuvitella missä miesten kädet vaelsivat leveän hirsipöydän alla.
Itse juttelin molempien naisten kanssa, mutta minkäänlaista peliä minulla ei heidän kanssa aluksi ollut.
Tästä noin puolen tunnin kuluttua tämä tanskalaisen vaimo Birgitta kysyi voisiko hän hieroa Annen hartioita. Kysymys oli enenmänkin esitetty minulle kuin Annelle, ja nyökkäsin sen olevan ok, vaikka tilanne minua hiukan kummastutti. Samalla tämä kummityttö Siri istuuntui ihan kiinni minuun.
Birgitta ei turhia arkaillut, vaan hän veti Annnen päältä tämän topin pois niin että kiinteät rinnat pompahtivat esiin.
Anne näytti kiihoittuvan Birgittan käsien otteista rinnoillaan sillä hän estoitta nosti toisen jalan pöydän reunalle niin että Birggittan mies pääsi häntä estoitta sormettaan.
Olin niin taiottuna edessä olevaan esitykseen, että minulla meni hetki tajuta että Siri oli kaivanut kivikovan kyrpäni esiin. Katsoin Annea samalla kun vein sormet Sirin kosteitten stringien päälle. Painoin keskisormea Sirin vakoa vasten, ja sitten ujutin sormeni stringien välistä kosteaan posliiniseeen pilluun. Käännyin sen verran että sain ujutettua vasemman käden Sirin pienille kiinteille rinnoille.
Siri alkoi huohottaan kunnolla, ja tunsin kuinka kiimanesteet valuivat pitkin sormiani.
Yllättäen pöydän toisella puolella porukka havahtui kuin yhdestä sopimuksesta katsomaan meidän suuntaan. Tuli hiljaisuus jonka rikkoi Anne toteamalla, että eihän me vain touhuttu mitään. Kysymys tuli niin yllättäen että olin ponnahtaa seisomaan. Siinähän sitä sitten selittämistä olisi ollutkin. Onneksi toiset olivat sen verran huppelissa että ehdin vetäistä vetoketjun kiinni ennen kuin Anne tuli toisen tanskalaismiehen kanssa minun ja Sirin väliin istumaan.
Tanskalaiset puhuivat hetken kiivaasti jotain omalla kielellään mistä luonnollisesti emme Annen kanssa mitään ymmärtäneet.
Anne ei jaksanut kauaa heidän juttujaan kuunnella, vaan käskytti minut riisumaan kesähousuni pois boxereitten kera.
Kyrpä oli edelleenkin kivikovana, eikä Annella ollut vaikeuksia istuuntua sen päälle ratsastamaan. Annen temppu hämmensi hetken tanskalaisia, mutta kohta Annen kimpussa olivat molemmat tanskalaismiehet sekä Birgitta. Siri oli hävinnyt jonnekkin.
Kesken kunnon panosession toinen tanskalaismiehistä sanoi, että olihan se ok, että he olivat lähettäneet Sirin nukkumaan. Heitä kun häiritsi että kummityttö näkisi heidän harrastavan ryhmäseksiä. En ehtinyt vastamaan mitään, kun Anne lopetti ratsastamisen, ja vaati saada vastauksen minulta välittömästi.
Jos olisin sanonut rehellisesti että totta kai vituttaa kun kerrankin olisi saanut nuorta narttua, mutta silloin koko homma olisi lopahtanut myös grillikatoksella. Niinpä tyydyin sanomaan vain että totta kai ymmärsin heidän ratkaisuaan.
Anne oli se jota porukka halusi panna. Myös minä olin unohtanut Sirin ja painoin Annea vuoronperään, ja välillä yhdessä toisen tanskalaismiehen kanssa. Birgittan mies oli vain kosketellut Annen rintoja, mutta ei ollut kiihoittumisestaan huolimatta edennyt pitemmälle.
Pidimme pienen juomatauon minkä aikana Anne asettautui vahvaa hirsipöytää vasten makamaan kiihoittava perse panovalmiina. Ehdotin Birgittan miehelle että hän voisi nhyt painaa Annea rauhassa jos se olisi Birgittalle ok. Birgitta tuli provosoivasti runkkamaan kyrpääni, ja totesi miehelleen englanniksi, että antaa palaa. "Olet aina haaveillut vieraasta naisesta, ja nyt sitä on tarjolla. Nussi sitä narttua", Birgitta vaati.
Birgittan aviomies empi hetken, mutta lopulta hän otti pöydältä kondomipakkauksen, ja asetti kortsun paksulle mulkulleen.
Ja sitten se ikävin seikka tapahtui mikä näissä ryhmäsessisessiossa saattaa tapahtua. Birgitta nimittäin sai valtaisan mustasukkaisuuskohtauksen ennen kuin hänen miehen kyrpä ehti Annen kiimapillun sisään.
Sitten alkoikin kiivas tanskalaiskielinen kinastelu, minkä sain lopulta rauhoitettua paikalle rientäneen Sirin avustuksella.
Siri toi mukanaan jääkylmän votkapullon mistä kaadettiin heti kaikille ns rauhanjuomat. Myös Siri jäi paikalle, ja huomasin ettei hän kaatanut minun tai omaan lasiinsa juurikaan votkaa. Toisille sitäkin enenmän. Birgitta otti Sirin mukaansa lähtiessään veskiin. Kun pari oli häipynyt kuuloetäisyyden ulkopuolelle Birgittan mies sanoi että episodi oli johtunut siitä, että minä en ollut kiinnostunut panemaan Birgittaa missään vaiheessa. Ymmärsin yskän, ja pahoittelin tilannetta ja sanoin paneutuvani asiaan.
Birgitta ja Siri palasivat grillikatokselle, ja jälleen Siri kaatoi reilut votkaryypyt muille kuin itselleen ja minulle.
Hieroin aika avoimesti Birgittan märkää pillua, ja ihmettelin eikö hän enää ujostelut Siriä joka oli edellenkin paikalla. Valitettavasti Birgitta huomasi tilanteen, ja pyysi Siriä toivottamaan meille muille hyvät yöt.
Siri halasi ensin muut,ja halatessan minua hän sanoi vain nopeasti englanniksi kello kolme, ja sitten hän poistui.
Vilkaisin pöydällä olevasta kännykästä että kello oli vartin yli kaksi. Nyt tulisi kiire.
Kun Birgitta alkoi ratsastamaan kyrvälläni Annea alkoi painamaan molemmat tanskalaismiehet. Nyt myös Birgittan mies sai vierasta eka kertaa. Huolimatta aikamoisesta kännitilasta molemmat tanskalaismiehet laukesivat. Toinen Annen rinnoille ja toinen kortsun kera pilluun. Itse teeskentelin orgasmia Birgittan vavahdellessa sylissäni. Birgitta istui vielä kyrpäni päällä kaataessaan viimeiset votkaryypyt meille kaikille. ITse kaatoin salaa oman juomani maahan.
Kello läheni jo kolmea kun porukka vihdoin erkaantui. Samalla alkoi sataa rajusti, ja tuuli kääntyi pohjoiseen. Kuin taikaiskusta keli muuttui viileäksi.
Kello läheni jo tiukasti kolmea Annen sammuessa mökkimme sänkyyn. Meillä oli erilliset pedit joide välissä oli piei kapea yöpöytä.
Olin aikeissa mennä pari minuuttia yli kolmen ulos, mutta Siri ehti sitä ennen koputtamaan varovasti oveen. Yö oli muuttunut todella viileäksi,ja ja Siri värisi kylmyydestä pelkkä yöpyjama yllän, mikä oli litimärkä.
Siri ei turhia ujostellut. Anne nukkui sammuneena omassa pedissään. Siri ujuttautui pois pyjamastaan, ja hiipi peittona toimineen lakan alle.
Riisuin nopeasti vaatteeni, ja painauduin tuota nuorta vartaloa vasten. Siri oli vasemmalla kyljellä, ja nosti hänen oikean plvitaiipeen ylös. Nyt minulla oli essteetön pääsy sormettamaan tätä kiimapillua.
Touhuttuani hetken olin nousemassa ylös napatakseni kortsun. Siri arvasi aikeeni, ja hän puristi lujasti rannettani vetäen minut takaisi sängylle.
Määrätietoisesti Siri veti kyrpäni turvonneitten häpyhuulten väliin. Terskanpää ei meinannut millään upota tuohon tiukkaan pilluun, mutta muutaman minuutin kuluttua se oli sisällä pohjaa myöten.
Keinuimme siinä hiljaa, ja yritin pidätellä orgasmiani. Puristelin Sirin rintoja, ja suukottelin tämä poskea ja niskaa samalla hitaasti tätä nussien. Noin vartin kuluttua Siri alkoi olemaan huipussaan. Siirsin sormeni Sirin nänniltä tämän klitorikselle, ja lisäsin panemisen tahtia. Siri tuli voimakkaasti, ja minä hetkeä tätä myöhemmin.
Makasimme siinä vielä toiset varttitunnit ennen kuin Siri nousi ja poistui paikalta. Olisin halunut nuolla tuota nuorta pillua, ja opeettaa hänelle erilaisia seksiasentoja, mutta siihen ei ollut mitään mahdollisuuksia tuosssa tilanteessa.
Pari viikkoa sitten sain kaveripynnön Facebookkiin Siriltä. Ajatuksia on vaihdettu, ja kahden viikon kuluttua olisi tarkoitus nähdä hänet Pariisissa, kahden.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute