Herkku-puhelin
Kylpylässä 1/7
Sonja

Vuosituhannen vaihteessa, ollessamme mieheni kanssa kahdenkymmenenviiden vuoden molemmin puolin, oli kohdallemme tullut sopiva hetki lasten hankkimiseen. Opinnot olivat takana, vakituiset hyvät työpaikat hankittu ja asuntolaina saatu. Elämä oli kohdallaan. Seksi rajoitettiin vain kuukautiskiertoni hedelmällisiin päiviin ja iltaisin töistä tultuamme kuukauden selibaatin jälkeen sperma lensi ja pillu litisi mutta vatsani ei alkanut kasvaa. Tätä kesti muutaman turhauttavan kuukauden. Toukokuussa sopivan ajankohdan taas tultua päätimme ottaa pari päivää töistä vapaata keskellä viikkoa ja varata eräästä tutusta kylpylästä huoneen ihan vain naimista varten.

Muutaman tunnin ajon jälkeen olimme perillä. Uikkarit kassiin, kylpytakki päälle ja kylpemään. Jätimme tunnelmaa nostaaksemme vaatteet pois kylpytakkiemme alta, minua huvitti katsella selvää kohoumaa mieheni kylpytakin alla kun kävelimme hotellin käytävällä kohti altaita. Hänkin kehui keinuvia lanteitani ja muotojani, illasta tulisi kiihkeä. Pehmeä frotee tuntui kiihottavalta paljasta ihoani vasten. Kylpylän ovella mieheni hoksasi: pahus, uikkarit unohtuivat huoneeseen. Käyn hakemassa ne nopeasti, nähdään porealtaassa. Hän heilautti kättään ja lähti ripeästi kävelemään takaisin huoneeseemme.

Pukuhuoneessa laitoin bikinit päälle ja pyyhkeen ympärilleni ja lähdin kävelemään suihkuun kun tajusin että minulla oli silmälasit vielä päässä. Olin huoneessa unohtanut laittaa piilolinssit päähäni. Laseja en halunnut ottaa altaaseen ja ilman piilareita näen vain epäselviä hahmoja, mutta koska paikka oli tuttu en halunnut palata huoneeseen vaan päättelin osaavani kulkea vaikka en mitään selvästi nähnytkään. Siispä kävelin varovasti suihkuun ja sieltä kuumaan porealtaaseen, joista yksi oli tyhjä ja sopivasti muista erillään eräänlaisen kulman ja kukkaistutuksen takana. Oli keskiviikkoiltapäivä, ja kylpylä melkein tyhjä. Mieheni tuli parin minuutin kuluttua ja istui minua vastapäätä kuumien kuohujen keskelle. Voi kun tää on ihanaa, huokaisin. Vesi kohisi korvissa ja sydän pamppaili kiivaasti. Kuumat poreet hyväilivät vartaloani ja saivat mieleni kiihottumaan. Mä haluan istua lähempänä sua, sanoin miehelleni ja vaihdoin paikkaa istumaan hänen vasemmalle puolelleen. Mun tekee mieli, viime kerrasta on jo niin paljon aikaa sanoin hänelle ja otin häntä kädestä kiinni. Ota mun tisseistä kiinni sanoin ja siirsin hänen oikean kätensä rinnalleni. Puristele mun rintoja, mä tykkään siitä. Hän otti minut vasempaan kainaloonsa ja alkoi vasemmalla kädellään puristella vasenta ja oikealla oikeata rintaani toppini läpi. Vesi kohisi kaulallani, kukaan ei voinut nähdä mitään. Vedin topin veden alla alas vyötärölleni jolloin mies sai paljaat rintani käsiinsä. Mä unohdin piilolinssit huoneeseen, sano jos joku tulee neuvoin miestäni. Hän puristeli c-kupin rintojani ja sai minut ihan kiimaiseksi. Vein oikean käteni hänen haaroihinsa ja tunsin suuren kohouman hänen uikkareissaan. Työnsin käteni niiden sisään ja sain suuren kovan kyrvän käteeni.

Mun tekee niin mieli, ota uikkarit pois kuiskasin hänelle. Hän irrotti oikean kätensä hetkeksi rinnaltani ja veti uimahousunsa alas jolloin sain hänen kovan kalunsa paljaana käteeni. Hieroin sitä veden alla ylös alas samalla kun hän puristeli rintojani, kukaan ei voisi kuplivan veden alle nähdä mitä teimme vaikka joku paikalle tulisikin. Mä haluan sun syliin parahdin kohta kiihottuneena ja nousin hänen päälleen istumaan selkä häneen päin. Mieheni suuteli selkääni, puristeli rintojani ja välillä pakaroitani. Vein hänen kätensä haaroihini, hiero sieltä kuiskasin hänelle. Mies hieroi häpykumpuani ja veti lopulta bikinieni alaosan sivuun. Hän työnsi ensin yhden sormen ja sitten toisenkin pilluuni ja liikutti niitä siellä samalla kun lypsi vasemmalla kädellään rintojani ja kivikoviksi muuttuneita nännejäni. Lopulta vedin itse haarakiilani kunnolla sivuun ja komensin miestäni: pistä se sisään, mä haluan sut sisääni. Nostin lantiotani ja ohjasin hänen ihanan kyrpänsä pillulleni. Mies piti minua lantiosta kiinni kun hiljalleen upotin hänen kalunsa sisääni. Hän huohotti kuumasti niskaani. Aah, tunnut niin ihanalta kehuin häntä. Ketään ei näkynyt missään, vesi kohisi porealtaassa. Nostin ja laskin itseäni hänen sylissään, hänen kalunsa sykki pillussani kun se kerta toisensa jälkeen työntyi syvälle sisääni. Hän piti minua rinnoista kiinni ja kiskoi minut niistä itseään vasten.

Ihan näin en ollut ajatellut kylpylässä toimia vaan jättää naimiset vain hotellihuoneeseen, mutta melkein kuukauden selibaatti oli tehnyt tehtävänsä ja lihanhimo voitti järkevät ajatukset. Kohta multa tulee, huusin hänelle ja aloin täristä hänen sylissään. Kuuma vesi hyväili vartaloani ja kova kyrpä pilluani kun mieheni lävisti minua aisallaan. Aaaaahhhhhh, nyt tulee voihkin kiimoissani hänen vetäessään minua rinnoistani rajusti itseään vasten. Ajatus siitä, että joku voisi milloin tahansa tulla ja nähdä meidät naimassa julkisella paikalla tuntui niin syntiseltä että nousin orgasmini huipulle. Iiiiiikkkkkkkhhhh kiljaisin ja aloin hillittömästi täristä ja nykiä hänen sylissään. Piinattu pilluni sykki hänen kalunsa ympärillä ja imi sitä sisäänsä kuin imuri. Maailma pyöri silmissäni kuin olisin ollut lastu kosken laineilla kun kuukauden odottanut pilluni viimeinkin sai miestä sisäänsä. Vielä muutaman rajun työnnön mieheni jaksoi kunnes alkoi huohottaa kuin höyryveturi. Hän päästi irti tisseistäni ja tarttui lanteisiini kiskoen minut tiukasti itseään vasten. Anna tulla kaikki sisään, pane mut paksuksi kannustin miestäni jonka iso kalu laajeni pillussani entisestään alkaen lopulta sylkeä sakeaa siementään syvälle sitä odottavaan kohtuuni.

Ooooohhhh voihkaisin ja laukesin uudestaan kun kerta toisensa jälkeen kuuma sperma syöksyi sisääni. Istuin pitkään mieheni sylissä meidän tasatessa henkitystämme. Onneksi kukaan ei ollut nähnyt meitä. Toppini oli hävinnyt jonnekin altaan kuohuihin enkä löytänyt sitä. Mun pitää päästä nopeasti pois vedestä ettei spermat huuhtoudu pois pillusta. Etsi mun yläosa ja tuo se tullessasi, sanoin miehelleni. Nousin altaasta ja kääriydyin sen reunalle jättämääni pyyhkeeseeni. Mieheni jäi altaaseen tasaamaan hengitystään ja etsimään uikkareitteni yläosaa. Kävin rauhassa saunassa ja suihkussa ja varoin pesemästä pilluani, josta valui sakeaa siementä pitkin reisiäni ja varmaan saunan lauteillekin. Hienoa, olin saanut aikamoisen lastin sisääni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute